29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tak další vlákno denní inspirace. U nás bramborová kaše a ražničí, tatarka. A zítra špagety, děti by je jedly nejraději 3x týdně
Není tady
Dnes nic, nebyli jsme nikdo doma až teď, a na zítra jsem si upařila suroviny na brsalát
protože v mrazáku mám ještě porce kapra, tak ho zítra usmažím a k tomu ještě řízky z kotlety
Není tady
Špagety se sýrovou omáčkou
Není tady
Luxusní jídlo: květák na mozeček... k tomu brambory a okurkový salát ...
Zvláštní: vejce v tom jídle byla dražší, jak samotný květák (přestože je z dovozu,
údajně z Francie)... ...
Upravil(a) Vachu (17. 3. 2012 17:47)
Není tady
kure z farmy,bram.knedlik ,zeli- bude i na zitra,protoze budu v praci
Není tady
po týdnu se mi vrátilo dítě, takže na jeho přání bramboráky a samozřejmě koblihy ..
zítra bude ražničí, kaše nebo hranolky.
Není tady
Smažený sýr a americké brambory (vysloveně zdravé jídlo ) a k tomu rajčatový salát.
Není tady
Vepřové steaky, chleba a rajčatový salát.
Není tady
Bramborový salát, řízky z kapra a z kotlety, na večeři domácí chleba nakrájený na plátky s máslem, rajče, mozzarela - zapečené pod grilem + grilované žampiony. Na zítra (syn nemá oběd) jsem upekla lasagne prokládané ochuceným mletým masem, sterilovanými loupanými rajčaty a zakysanou smetanou.
Není tady
Já jsem uvařila knedlík a manžel guláš...
Není tady
tak my v neděli šunkofleky.
Včera špízy s bramborami. Na dnešek jsem vařila uzenou polévku s rýží(mnamka), a budu asi dělat testovinovy salatek(na zitra do prace).
V plánu mám v násl. dnech: halušky a čočku s volským okem.
Není tady
dnes prejt ,zelí brambor a zítra kuřecí kapsy hranolky
Upravil(a) sisi21 (20. 3. 2012 23:19)
Není tady
sisi21 napsal(a):
Sisi jak delas ten prejt.Ja ho mela rada ze skolni jidelny.Od te doby jsem ho nejedla,protoze ho neumim.
Není tady
dneska mrkev ,maso,knedlik
Není tady
Včera knedlíky s vajíčkama,
dneska bramboračka.
Prejt - nikdy jsem ho neochutnala
Není tady
eremuruss napsal(a):
sisi21 napsal(a):
Sisi jak delas ten prejt.Ja ho mela rada ze skolni jidelny.Od te doby jsem ho nejedla,protoze ho neumim.
prejt se kupuje, teda pokud sisi nedělala zabíjačku. na prejt potřebuješ vepřovou krev.
Není tady
Prejt se dá koupit i v konzervě, ale není to ono
Nejlepší je jitrnicový prejt, který se získá vymačkáním jitrnice ze střívka a dál se upravuje: prejt se osmaží na cibulce, přidá se sůl, pepř, majoránka a podáváme ho buď s obyčejnou bramborovou kaší, nebo s lepenicí (bramborová kaše se zelím). Mňam ...
Není tady
Erem - mrkni tady
http://www.toprecepty.cz/recept/4187-domaci-prejt/
Není tady
tak ja jsem včera koupila zampiony, a kvetak, tak musim neco vymyslet.
hledala jsem inspiraci, tak asi květákové placičky z půlky a z druhé půlky zatím nevím.
Není tady
Je dala bych si obalovaný květáček, a žampiony taky. Hm, dík za inspiraci
Není tady
Hovězí guláš
Není tady
Dneska bude hrachová polévka a vdolky.
Není tady
Sekaná, brambory, rajčatový salát, bude to i na zítra, je krásně, přece nebudu stát u plotny, když si můžeme užívat venku.
Klukům doma jsem naložila maso, uvaří si už sami.
Upravil(a) Modroočka (24. 3. 2012 11:54)
Není tady
uzené, bramborová kaše, štrůdl.
Není tady
králík na smetaně + knedlík, pečené kuře + rýže, dnes plátky kotlety na hořčici + brambory, večeře včera grilovaná zelenina + topinky + dip, dnes budou ještě obložené chlebíčky - veky jsem už upekla včera
Není tady