27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Stránky: 1
Ahoj, stala se mi taková věc. Rozela jsem se s přítelem, u jsou to skoro 2 měsíce, přestěhovala jsem se k mámě s mojí maličkým synem a byla jsem dost zničená, znáte to - pocit smutku, samoty... Ale zpátky u jsem se vracet nechtěla. Krátce na to mi začal psát jeden kamarád na facebooku. Znám u ho hrozně dlouho a musím říct, e jsme nebyli vdycky jenom obyčejní kamarádi. Prostě kdy jsme byli mladí, někdy jsme spolu něco měli jen tak, no nic jsme si neslibovali a nebyl to problém, a po čase mi dolo, e k němu něco cítím, tak jsem to utla. Od té doby jsme se moc nescházeli a nic jsme spolu neměli, pak jsme se dlouho neviděli, on si nael starí přítelkyni, měl s ní dítě, já ve stejné době jsem měla taky s bývalým o dost starím mojeho malého, potkali jsme se a vloni v květnu, li jsme jen tak na kolu/pivo a hrozně dobře pokecali jako kdysi a zjistili jsme, e ani jeden z nás není s tím svojím partnerem zrovna moc astný. Já jsem ale tehdy stále přítele milovala a tak by mě nenapadlo nějak blbnout. Pak odjel pracovat do Německa, take jsem ho zase dlouho neviděla, občas mi napsal, no ale pak mi začal psát po tom rozchodu. Pořád do mě hustil, e na mě pořád myslel, e by to chtěl se mnou zkusit, kdy jsme teď oba volní, e chce u váný vztah a ádné povyraení, prostě mě oblboval asi měsíc pořád jsme si psali. Já jsem se nechtěla do ničeho hrnout, protoe jsem měla strach, e to zas blbě dopadne nebo něco. Jenome jsem si furt říkala, e by se asi tak moc pořád o mě nesnail, kdyby to nemyslel opravdu váně. Pořád jsem se nechtěla jetě sejít, měla jsem strach, jak to dopadne a potom asi po tom měsíci mě nakonec ukecal, e se sejdem. Poprvé jsme si jen povídali, druhý den se, dá se říct pozval ke mě a u to na mě dost zkouel, chtěl mě svést, ale můj malý byl vzhůru, tak by to stejně nelo. Řekla jsem mu, e je brzo, ale během následujících několika dnů jsem na sobě začala pociovat příznaky zamilovanosti a dolo mi, e jsem v háji, protoe teď u to nedokáu zastavit. Kdy po pár dnech přiel znovu, malý mi usnul. Rozum mi radil, a brzdím, ale nelo to. Samozřejmě asi víte, jak to ten den dopadlo. Řekl mi,e jsem u jeho přítelkyně, e spolu budem a kdesi cosi. Měli jsme se pak vidět za 2 dny. Neřek ani půl slova o tom, e někam jede. Za dva dny ráno mi napsal, e musí pracovně pryč, tak a nechodím, e přijede tak za 5 dnů. Byla jsem nasraná, ale jeliko vím, e jezdí pracovně pryč a věděla jsem to i předtím, překousla jsem to. Během té doby se mi ozval asi jednou. Pak jsem ho viděla naposled po 9 dnech od předelého setkání, ale byla jsem tak nadená, e jsem to vůbec nijak zvlá neřeila a uívala si společných chvilek s ním. Ten den mu nebylo moc dobře a říkal, e je nemocný, to bych pochopila, take dalích několik dní se pořád neozýval a já jsem to přisuzovala tomu, e leí doma v posteli, i kdy na mobil by dosáhl, e? Pak jsem byla nemocná i já, tak jsem mu napsala a zatím nechodí, to bylo pondělí. Odepsal jen něco v tom stylu, e se omlouvá, protoe to mám určitě od něho a to bylo naposled, co se vůbec ozval. Je pátek, já jsem dávno zdravá, ve středu jsem mu psala na FB, e mi dopad dobře soud a a se staví kdy chce, ráno jsem si řekla, e kdy tam teď nechodí, jistě mi alespoň odepíe, tak jsem mu já kráva jetě psala sms, jestli se nestaví dneska (abyste tomu rozuměli, tak chodí tak dopoledne do 10), no nepřiel ani se neozval. Jsem tak nasraná. Nevím, co si myslet, jestli je tenhle "vztah v pořádku", o tom dneska u silně pochybuju a nevím, jestli se ozve a kdy, co myslíte? Já ho miluju a on na mě úplně kale, aspoň tak mi to příjde a nejhorí je, e kdyby aspoň napsal, e je konec nebo e to nemá cenu, tak vím, na čem jsem, takhle si připadám jak největí debil pod sluncem. Co dál? Nechci mu furt psát jak nějaká stíhačka...
Není tady
Ahoj Perlo,.... chápu jak to mysli, ale asi by bylo nejlepí kdyby si tomu nechala volný průběh, uhánět ho nemá smysl. Kdy bude chtít tak se ozve, vím e je to těké nepsat ;-)
Ale neře to, věnuj se jiným činnostem.... ono je to fakt pak lepi. Já jsem začla randit taky s jedním a dost jsem to řeila... prostě jsem se zamilovala. Ale pak jsem si řekla, e zamilovana jsem, ale přece nebudu na něm zavisla a čekat jestli se ozve ;-) Tak jsem si nala koníčka - fitko.... a hele... dotyčnej se sám ozve, dokonce více píe... ;-) ted jsem jetě zaujala postoj, e mam zajem, ale neuháním ho, řekla jsem mu, e pokud bude mít čas a chce mě vídět, at napie... a ono to fakt funguje.... občas napíu ja, občas on.. ;-)
Není tady
Stránky: 1