29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
helena napsal(a):
heleno, prosím, nepřekrucuj a nepoužívej mou reakci na příspěvek venuše k nesmyslnému vyjádření o sponzorování dětí
majkafo, prosím, zkus se smířit s tím, že na tvé příspěvky holt budou reagovat i další... a třeba i jinak, než si ty zrovna přeješ. Ostatně nechápu, kde vidíš jaké překrucování v tom, že jsem si dovolila napsat vlastní názor.
rozhodně není v pořádku , když má matka samoživitelka pracujícího přítele a všechno pracně tahne sama a večeři a výlety platí napůl
Pokud s ním bydlí nebo třeba pán často dochází, pak je naprosto v pořádku, když se bude podílet přiměřenou částkou na výdajích, respektive hradit svoji spotřebu. Ale ten dotyčný skutečně nemá žádnou povinnost k jejím dětem a je jen na jeho dobré vůli, zda něco "přihodí".
Hele, čistě teoreticky (protože ve skutečnosti si tě nedovedu představit) - kdyby to bylo naopak, byla bys stejně tak ochotná "do vztahu investovat podle svých možností"?
Tak já jsem žena a mám jinou roli , vychovávám děti a to zabere sakra času , chlap ten má jen svou práci a koníčky , proto většinou vydělá víc a podle toho by měl dávat víc.
Proč teda soud rozhoduje, že manželka musí mít stejný díl financní z manželova platu ? Ten pán co s ním spím, mi supluje manžela, proto mám nárok na jeho peníze .
Kromě toho, takových, co přijdou občas na véču a pro sex, najdu sto , nabídka je obrovská , takže si logicky vyberu tu lehčí variantu .
Na co by ti chlapi jinak byli? My budeme vychovávat a vařit a péct a plejt záhony a gruntovat a chodit na schůzky a na kroužky a na hlavě nýst hrnec s polívkou a ještě vydělávat na všechny ? A chlap přijde , užije si a bude hrabat peníze pod sebe ?? To byl potom pro ten svět zbytečnej , každej musí pro ten svět něco udělat .
Ty jsi měla jako dítě málo lásky ,proto si myslíš, že ti jí nikdo zadarmo nedá a že se musíš udřít abys doatala trošku .
Není tady
venuše napsal(a):
Jsem asi ze stary skoly a preferuju, kdyz chlap za me tu veceri, vylet nebo kino zaplati. Na oplatku ho za to pohostim doma. Domaci buchtou jeste nikdo nepohrdnul.
To je pro me uplne normalni.
ale to přeci nebylo vůbec na tebe. TY jsi to nebyla, kdo tady pyšně se chlubí , jak se SVÝMI MILENCI ( v řádů desítek).projel celou republiku, jak mu platili večeře, výlety, dovolené. Ani se netají, že si je hledala na netu a to dost intenzivně. Ovšem nešlo jí o trvalý vztah ( vždyt je ani nechtěla domů),.
Není tady
novavila napsal(a):
Na co by ti chlapi jinak byli? My budeme vychovávat a vařit a péct a plejt záhony a gruntovat a chodit na schůzky a na kroužky a na hlavě nýst hrnec s polívkou a ještě vydělávat na všechny ? A chlap přijde , užije si a bude hrabat peníze pod sebe ?? To byl potom pro ten svět zbytečnej , každej musí pro ten svět něco udělat .
Ty jsi měla jako dítě málo lásky ,proto si myslíš, že ti jí nikdo zadarmo nedá a že se musíš udřít abys doatala trošku .
Zajímavý . Zdá se, že jsem měla v dětství málo lásky - je to možný
, takže zajímavý
Není tady
novavila napsal(a):
helena napsal(a):
heleno, prosím, nepřekrucuj a nepoužívej mou reakci na příspěvek venuše k nesmyslnému vyjádření o sponzorování dětí
majkafo, prosím, zkus se smířit s tím, že na tvé příspěvky holt budou reagovat i další... a třeba i jinak, než si ty zrovna přeješ. Ostatně nechápu, kde vidíš jaké překrucování v tom, že jsem si dovolila napsat vlastní názor.
rozhodně není v pořádku , když má matka samoživitelka pracujícího přítele a všechno pracně tahne sama a večeři a výlety platí napůl
Pokud s ním bydlí nebo třeba pán často dochází, pak je naprosto v pořádku, když se bude podílet přiměřenou částkou na výdajích, respektive hradit svoji spotřebu. Ale ten dotyčný skutečně nemá žádnou povinnost k jejím dětem a je jen na jeho dobré vůli, zda něco "přihodí".
Hele, čistě teoreticky (protože ve skutečnosti si tě nedovedu představit) - kdyby to bylo naopak, byla bys stejně tak ochotná "do vztahu investovat podle svých možností"?Tak já jsem žena a mám jinou roli , vychovávám děti a to zabere sakra času , chlap ten má jen svou práci a koníčky , proto většinou vydělá víc a podle toho by měl dávat víc.
Proč teda soud rozhoduje, že manželka musí mít stejný díl financní z manželova platu ? Ten pán co s ním spím, mi supluje manžela, proto mám nárok na jeho peníze .
Kromě toho, takových, co přijdou občas na véču a pro sex, najdu sto , nabídka je obrovská , takže si logicky vyberu tu lehčí variantu .
no aty si jí necháš zaplatit . Že by taky nedostatek z dětství?
Není tady
agewa napsal(a):
TY jsi to nebyla, kdo tady pyšně se chlubí , jak se SVÝMI MILENCI ( v řádů desítek).projel celou republiku, jak mu platili večeře, výlety, dovolené. Ani se netají, že si je hledala na netu a to dost intenzivně. Ovšem nešlo jí o trvalý vztah ( vždyt je ani nechtěla domů),.
Tohle je trošičku jako když pejsek s kočičkou pekli dort ...... všechno, každý kousek, každá myška, každá rozinka, každý píseček existuje, ale dohromady je to úplně jinak. Kdopak bude zlý pes?
Představa výletního vlaku, kde alespoň jeden vagón obsazují novavilini milenci mávající stokorunami je roztomilá .
Upravil(a) Bramborka (30. 3. 2012 14:22)
Není tady
Ten pán co s ním spím, mi supluje manžela, proto mám nárok na jeho peníze
Ten pán, co s ním spíš, není nic jiného, než pán, s kterým spíš... ale pokud máš dojem, že máš nárok proto, že s ním spíš - pak se tomu neříká "suplovat manžela", ale používá se poněkud jiný výraz.
Není tady
agewa napsal(a):
venuše napsal(a):
Jsem asi ze stary skoly a preferuju, kdyz chlap za me tu veceri, vylet nebo kino zaplati. Na oplatku ho za to pohostim doma. Domaci buchtou jeste nikdo nepohrdnul.
To je pro me uplne normalni.ale to přeci nebylo vůbec na tebe. TY jsi to nebyla, kdo tady pyšně se chlubí , jak se SVÝMI MILENCI ( v řádů desítek).projel celou republiku, jak mu platili večeře, výlety, dovolené. Ani se netají, že si je hledala na netu a to dost intenzivně. Ovšem nešlo jí o trvalý vztah ( vždyt je ani nechtěla domů),.
Jasně že mi šlo o trvalý vztah ,ale pečlivě jsme je prověřovala , proto jsem je nechtěla domů , většina z nich by doma nemohla být . Nechtěla jsem dopadnout jako Erem,aby mě nenáviděly vlastní děti, protože jim tam nacpu divnýho chlapa , kterej je buzeruje .
Ty jsi na tom podobně jako Hela, měla jsi alkoholika a neplatil ti alimi , tohle se většinou stává ženám, které měly málo lásky , proto si vybírají podivné typy ,aby vůbec někoho měly , JSOU VDĚČNÉ ZA MÁLO .
A pozor, já si nenechávám platit za sex, já si jen beru na co mám právo, to by všechny ženský co se rozvedly pískaly kudlu a pán by si šetřil do peřiny? Vdaná má podle zákona peníze od muže a já od milence .
Není tady
Damy, ktere tady odsuzujete novavilu a jine zeny, ktere to umi:
PRESTANTE UZ KONECNE SPONZOROVAT CHLAPY!
Hned bude na svete lip, kdyz si kazdy bude vedom sve role....
Není tady
novavila napsal(a):
agewa napsal(a):
venuše napsal(a):
To je pro me uplne normalni.ale to přeci nebylo vůbec na tebe. TY jsi to nebyla, kdo tady pyšně se chlubí , jak se SVÝMI MILENCI ( v řádů desítek).projel celou republiku, jak mu platili večeře, výlety, dovolené. Ani se netají, že si je hledala na netu a to dost intenzivně. Ovšem nešlo jí o trvalý vztah ( vždyt je ani nechtěla domů),.
Jasně že mi šlo o trvalý vztah ,ale pečlivě jsme je prověřovala , proto jsem je nechtěla domů , většina z nich by doma nemohla být . Nechtěla jsem dopadnout jako Erem,aby mě nenáviděly vlastní děti, protože jim tam nacpu divnýho chlapa , kterej je buzeruje .
Ty jsi na tom podobně jako Hela, měla jsi alkoholika a neplatil ti alimi , tohle se většinou stává ženám, které měly málo lásky , proto si vybírají podivné typy ,aby vůbec někoho měly , JSOU VDĚČNÉ ZA MÁLO .
A pozor, já si nenechávám platit za sex, já si jen beru na co mám právo, to by všechny ženský co se rozvedly pískaly kudlu a pán by si šetřil do peřiny? Vdaná má podle zákona peníze od muže a já od milence .
Fakt vtipné. No každej si to svý zdůvodní, jak umí, že.
Není tady
Zajímavá diskuze...
Z mé zkušenosti...chlapovi dělá dobře zaplatit za večeři,kino...cítí se silný,ženu "ochraňuje"..
Dokonce jsem se na tohle téma s muži bavila a všichni to potvrdili..
Tak jsem to zažila vždycky já..nemusela jsem nic říkat..naopak mě by bylo trapné,po pozvání na večeři zahlaholit,tak co,dáme to na půl..!
Připadala bych si jako buranka...
A musím přiznat,že pokud by chlap jen naznačil,že se šábnem,dost by v mých očích klesnul..
Není tady
venuše napsal(a):
PRESTANTE UZ KONECNE SPONZOROVAT CHLAPY...a něco se tady přiučte,když už tu trávíte drahocenný čas!
Vědomy si nejen své role,ale i ceny - a to ted nemyslím vůbec na peníze;ovšem zdá se mi,že některé ženské tohle prostě nikdy nepochopí.
Pro mě by mohl mít přítel této zakladatelky vlákna nasazený kukuč třeba od Delona,ale jak by neměl ani na kredit,tož to je jakési stvoření s pindíkem enem potem.Veškeré "kouzlo"by šlo do kytek.Ale ono přiznejme si,nejde u tohoto chlápka ani tak o kredit,jakožto si jen zashookat a nic víc ani míň.Toto bohužel nejsou některé ženské schopny rozpoznat a věří,že fakt chudáček neměl kredit,a pak bebí...
Je milé,když za nás chlap platí,ale nemělo by to být jen jednostranné to dávání a tím tady nemyslím vůbec jen na postel nebo peníze u nás,hezčejší poloviny lidstva.
Není tady
Revliba napsal(a):
Zajímavá diskuze...
Z mé zkušenosti...chlapovi dělá dobře zaplatit za večeři,kino...cítí se silný,ženu "ochraňuje"..
Dokonce jsem se na tohle téma s muži bavila a všichni to potvrdili..
Tak jsem to zažila vždycky já..nemusela jsem nic říkat..naopak mě by bylo trapné,po pozvání na večeři zahlaholit,tak co,dáme to na půl..!
Připadala bych si jako buranka...
A musím přiznat,že pokud by chlap jen naznačil,že se šábnem,dost by v mých očích klesnul..
Oni tím hlavně dávají najevo, že o tebe stojí.
A znám to velice dobře.
Není tady
agewa napsal(a):
Oni tím hlavně dávají najevo, že o tebe stojí.
Gentlemani a běžní chlapi ano.
Ale burani ne. Těm to ani nedojde. Buran ženu pozve a ani mu nedojde, že by měl zaplatit, když zval. A nejenom do restaurace.
S buranem se ale rychle rozloučím.
Mám svou cenu a jsem si jí vědoma. A teď nemluvím o ceně vyjádřené výší útraty.
Můj milý by se urazil, kdybych chtěla platit já, když někde jsme.
A zase naopak, když je u mě na návštěvě, je normální, že po něm nebudu chtít, aby financoval kafe, jídlo a pod.
Nemluvím o případu, když partneři spolu bydlí, to už je zase jiná.
Jaku napsal(a):
venuše napsal(a):
PRESTANTE UZ KONECNE SPONZOROVAT CHLAPY...a něco se tady přiučte,když už tu trávíte drahocenný čas!
Vědomy si nejen své role,ale i ceny - a to ted nemyslím vůbec na peníze;ovšem zdá se mi,že některé ženské tohle prostě nikdy nepochopí.
Pro mě by mohl mít přítel této zakladatelky vlákna nasazený kukuč třeba od Delona,ale jak by neměl ani na kredit,tož to je jakési stvoření s pindíkem enem potem.Veškeré "kouzlo"by šlo do kytek.Ale ono přiznejme si,nejde u tohoto chlápka ani tak o kredit,jakožto si jen zashookat a nic víc ani míň.Toto bohužel nejsou některé ženské schopny rozpoznat a věří,že fakt chudáček neměl kredit,a pak bebí...
Je milé,když za nás chlap platí,ale nemělo by to být jen jednostranné to dávání a tím tady nemyslím vůbec jen na postel nebo peníze u nás,hezčejší poloviny lidstva.
Jde o to, že ony maj z dětství vsugerovaný, že se musej snažit, aby je někdo měl rád , a to HODNĚ snažit, láska není zadarmo.
Takže mají alkohliky, ženáče , chlapy co nepracujou ,chlapy co na ně kašlou ...protože tam můžou nejlíp předvést , jak si umí lásku zasloužit .........vydělávat na něj, sloužit mu a nic za to nepožadovat .....
A když my tady píšeme, že to jde jinak, bereme jim jejich jedinou možnost získat lásku , jinak to neuměj. Bojí se o tu lásku, kterou jim bereme .
Není tady
novavila napsal(a):
Jaku napsal(a):
venuše napsal(a):
Je milé,když za nás chlap platí,ale nemělo by to být jen jednostranné to dávání a tím tady nemyslím vůbec jen na postel nebo peníze u nás,hezčejší poloviny lidstva.Jde o to, že ony maj z dětství vsugerovaný, že se musej snažit, aby je někdo měl rád , a to HODNĚ snažit, láska není zadarmo.
Takže mají alkohliky, ženáče , chlapy co nepracujou ,chlapy co na ně kašlou ...protože tam můžou nejlíp předvést , jak si umí lásku zasloužit .........vydělávat na něj, sloužit mu a nic za to nepožadovat .....
A když my tady píšeme, že to jde jinak, bereme jim jejich jedinou možnost získat lásku , jinak to neuměj. Bojí se o tu lásku, kterou jim bereme .
Ona se novavíla vyzná,jak to chodí v rodinách se "strýčkama"
Citace novévíly z jiné diskuze
Já jsem zvládla výchovu svých dětí stará panno Bats......nemůžu za to že ty za sebou nemáš vůbec žádný erotický zážitky a jsi stará panna.......
Nikomu jsem nekradla muže, nespala s žádným zadaným mužem a dcera se vždycky zajímala o sex a kolikrát si prohlížela přítelův penis ........měla jsem jí odhánět a říkat jí bububu? My jsme v sexu otevření , nemáme žádné tabu ........a vy ste zaostalý no.......a cpete se jako zlodějky do cizích chlapů........
Není tady
Ano to jsem psala Galjo a co jako? Jak víš, co píšu jinde, ty žiješ cizí životy ?
A z toho vyplývá , že jsem si měla platit všechno sama, nebo co?
Moc nerozumím tomu, co tím chtěl básník říci ?
Nebo sis chtěla rozčilená postěžovat, že jsem měla milence ?
To už jsi druhá po Agewě .
Upravil(a) novavila (30. 3. 2012 19:39)
Není tady
To Galja: bavíme se o přijetí galantnosti a gentlemantství mužů,ať už v jakékoli formě...
Není tady
Já jsem asi možná trošku ... ale mně nepřipadá fér vnášet do zdejší diskuse příspěvky, která psala určitá přispivatelka na jiné diskusi a nepochybně i na jiném serveru
Myslím si, že to, co kdo psal jinde, s touto debatou nesouvisí a není třeba se zaměřovat na jednu konkrétní osobu, pátrat po netu, co kdy kam napsala a potom to kopírovat sem. Proč ?!?
Není tady
Galantnost u můžů mám ráda, líbí se mi.
A po pravdě,kdyby mě muž pozval do kina, a pak bychom platili lístky každý sobě, by mi přišlo trochu trapný . A utíkala bych od něho.
Jednou jsem kamarádila s klukem,který mi dal k narozeninám plesnivou čokoládu. Nikdy mi nic nezaplatil, ne že bych byla náročná, jsem skromná holka, ale třeba na plese, za taneček na panáka - ne.
Když jsme začali chodit s manželem, za týden mi koupil plavky, pak šaty. S klukem jsme jezdili na výlety a tak.
Není tady
Perlo, celkem mám při čtení Tvého příspěvku pocit, že jsem v něčem podobném. S přítelem jsme měli pěkný vztah, taková ta zamilovanost, pak se to kvůli pár oboustranným chybám podělalo, chvíli jsme se potáceli "ani ano ani ne" a po pár týdnech takového ničeho jsem se rozhodla vztah ukončit. Po týdnu, kdy jsme spolu nebyli v kontaktu a mně bylo hrozně, se přítel ozval v duchu, že mě miluje, chce všechno zpátky, trápí se atd. Vyměnili jsme si pár zpráv a já uvěřila, že pro něj opravdu hodně znamenám a souhlasila se setkáním. Domluvili jsme se na schůzce a půl hodiny před setkáním přítel napsal, že je unavený a nepřijede (přitom čas i místo vybral on!). Celý večer mě ale bombardoval maily, přestože věděl, že jsem si narychlo domluvila jiný program. Další den se ozval až večer, jestli může přijet, dorazil a hned pusu, chování jako bychom se ani nerozešli, pohoda, zůstal u mě přes noc. Po třech společných pohodových večerech a dohodě, že to spolu ještě zkusíme, jsme si na tento víkend domluvili společný program a já akorát když dodělávala večeři zavolal, že se omlouvá, ale nepřijede, jede prý do zahraničí za synem, kde zítra hraje poslední zápas turnaje (800 km cesta kvůli hodině a půl!). Řekla jsem v tom šoku jen, že to chápu a nezlobím se, rozloučila se. Teď tady sedím, koukám na Tvůj příspěvek a přemýšlím.......
Není tady
holka modrooká, koukám, že jsi nepoučitelná. Nevážíš si sama sebe. Tak s tebou chlapi podle toho zachází. Tak si to užij.
Když jste si domlouvali společný program na víkend, to on jistě ještě netušil, že syn má poslední zápas, jj, ty zápasy bývají vždycky tak nějak - nečekaně.
Upravil(a) majkafa (30. 3. 2012 21:06)
Majkafo užívám, tomu věř možná se zapojím i do tématu o tom, co dobíjí energii, za chvíli to budu fakt potřebovat
Není tady
majkafa napsal(a):
Když jste si domlouvali společný program na víkend, to on jistě ještě netušil, že syn má poslední zápas, jj, ty zápasy bývají vždycky tak nějak - nečekaně.
věděl, zmiňoval v týdnu, že by možná jel a nakonec to -přede mnou- zavrhnul, resp definitivně oznámil, že nikam nejede, není přeci magor aby jel takovou dálku kvůli hodině a půl a domluvil se mnou program..... byl teď večer na cestě ke mně, když volal, jestli by mi nevadilo, že by přeci jen jel pryč a tím zrušil vše domluvené.....
Není tady
holka modrooka napsal(a):
věděl, zmiňoval v týdnu, že by možná jel a nakonec to -přede mnou- zavrhnul, resp definitivně oznámil, že nikam nejede, není přeci magor aby jel takovou dálku kvůli hodině a půl a domluvil se mnou program..... byl teď večer na cestě ke mně, když volal, jestli by mi nevadilo, že by přeci jen jel pryč a tím zrušil vše domluvené.....
Hraje si s tebou. Jak ty dovolíš. Jo, taky jsem bývala.......blbá.
áá - fakt byl na cestě k tobě, když volal?
Upravil(a) majkafa (30. 3. 2012 21:39)
holka modrooka napsal(a):
Perlo, celkem mám při čtení Tvého příspěvku pocit, že jsem v něčem podobném. S přítelem jsme měli pěkný vztah, taková ta zamilovanost, pak se to kvůli pár oboustranným chybám podělalo, chvíli jsme se potáceli "ani ano ani ne" a po pár týdnech takového ničeho jsem se rozhodla vztah ukončit. Po týdnu, kdy jsme spolu nebyli v kontaktu a mně bylo hrozně, se přítel ozval v duchu, že mě miluje, chce všechno zpátky, trápí se atd. Vyměnili jsme si pár zpráv a já uvěřila, že pro něj opravdu hodně znamenám a souhlasila se setkáním. Domluvili jsme se na schůzce a půl hodiny před setkáním přítel napsal, že je unavený a nepřijede (přitom čas i místo vybral on!). Celý večer mě ale bombardoval maily, přestože věděl, že jsem si narychlo domluvila jiný program. Další den se ozval až večer, jestli může přijet, dorazil a hned pusu, chování jako bychom se ani nerozešli, pohoda, zůstal u mě přes noc. Po třech společných pohodových večerech a dohodě, že to spolu ještě zkusíme, jsme si na tento víkend domluvili společný program a já akorát když dodělávala večeři zavolal, že se omlouvá, ale nepřijede, jede prý do zahraničí za synem, kde zítra hraje poslední zápas turnaje (800 km cesta kvůli hodině a půl!). Řekla jsem v tom šoku jen, že to chápu a nezlobím se, rozloučila se. Teď tady sedím, koukám na Tvůj příspěvek a přemýšlím.......
Odpovídala jsi na ty maily během svého náhradního programu?
TAkže jestli tomu rozumím správně, on ti zruší schůzku, protože je unavený, pak tě dokonce otravuje mailama, i když ví, že máš svůj program a pak si přijede a ty ho necháš dělat jako že se nic nestalo? To jsi fakt nebyla naštvaná???
Tu večeři jsi dělala pro něj/pro vás?
Není tady