Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#601 9. 5. 2012 14:12

sahleb
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MIMO CESKO

Re: Neozývá se - co si o tom myslet? Čekat?

Hlavi roli v tom hraje moje psychika, pocit odpovednosti, pocit, ze kazdy musi byt stastny a ja pro to musim udelat maximum, at me to stoji, co me to stoji. Strasna, zoufala chyba. Ted uz vim, ze to nejde, ze to nikdo hlavne po mne nechce a hlavne vim, ze ani ja to nechci.

Ten clovek neni normalni, Kecy vkleci, rekla bych rovnez. Vzdyt on si mysli, ze dava do vztahu vic nez 1000% a povazuje tohle obetovani za "zoufalou, stranou chybu".

A presto nedokazal jit ani na predem domluvenou navstevu kina.

Neodepisuj, smaz to. Docela rada bych vedela, co jako od nas tady cekas. Snad ne, ze bys to mela jeste jeste jeste  jeste zkusit?

Kultura je založena na tom, co se od lidí vyžaduje, ne na tom, co se jim poskytuje.

ANTOINE DE SAINT-EXUPÉRY

Není tady

#602 9. 5. 2012 17:55

holcina
♥♥♥♥♥♥-

Pokud chceš nastoupit do starých kolejí odepiš. Pokud cle vsadila bych boty, žes odepsala, odpustila atd atd

Není tady

#603 11. 5. 2012 19:37

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

holcina napsal(a):

Pokud chceš nastoupit do starých kolejí odepiš. Pokud cle vsadila bych boty, žes odepsala, odpustila atd atd

taky si myslím hmm

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#604 11. 6. 2012 13:14

Černá Perla
♥♥-----

Všechny sem aneb Cassanova skončil u všech a přesto jede dál!
Po tom, co jsem prožila s mým 22-letým "přítelem" Tomem, jsem se pomalu ale jistě začala dávat dohromady. Řešila jsem jiné problémy a na něj pomalu ale jistě zapomínám. S Věrkou jsme se stali dobré kamarádky, vzájemně si brečeli na ramínko, což mi hodně pomohlo, a někdy jsem pokecala přes net i s Wejunkou, stále mi psala to samé - jeden den ho miluje, druhý den ho nesnáší. Ale stále to pro něj vypadalo dobře. Dneska ale přišla zpráva - zatím nevím nic podrobného, od Wejunky dostal kopačky a byl vyhozen a že neuhodnete proč? Ozvala se jí jeho bývalá přítelkyně Kačenka z Kroměříže. Kačenka se psychicky zhroutila ten den, kdy na facebooku viděla onu inkriminovanou fotku peprně komentovanou hned třemi ženami. Zjistila jsem až dnes, že mi už ten den psala, jestli s ním chodím. Nevšimla jsem si té zprávy, takže o to víc musela chudák šílet, napsala jsem jí až teď. Je mi z toho všeho na nic. Strašně bych chtěla tomu parchantovi zabránit, aby ubližoval dalším ženským a nemůžu. Nechápu, jak může být někdo tak bezcitný. Najednou se mi vrátili všechny vzpomínky a prostě jsem si to spojila s tím, jak byl pořád pryč a co tam dělal. Je to horší, než to bylo. Asi se jen tak přecejenom nevzpamatuju, a to jsem si myslela, že už jsem v klidu. sad

Není tady

#605 11. 6. 2012 13:42

majkafa
Host

Perlo, ty buď vděčná, že s tím mužem nic nemáš, žádné pohledávky ani závazky, kterými by s tebou mohl manipulovat, kromě těch svých psychických.
Nezachraňuj svět, to je nesmysl, abys ty zabránila, aby ubližoval jiným ženám. Ty nejsi Bůh.
Co to na sebe hraješ? Ty jsi akorát naštvaná, že udělal trubku z tebe. Ale neudělal. Udělala sis ji ze sebe ty sama.

#606 11. 6. 2012 13:57

helena
♥♥♥♥♥♥♥

to je nesmysl, abys ty zabránila, aby ubližoval jiným ženám. Ty nejsi Bůh.
Vždycky jsem si myslela, že každej slušnej člověk by se měl (v rámci svých možností) zlu či špatnostem postavit... že v Boží kompetenci jsou spíš tresty tam, kam světská spravedlnost nedosáhne.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#607 11. 6. 2012 14:22

Černá Perla
♥♥-----

majkafa napsal(a):

Perlo, ty buď vděčná, že s tím mužem nic nemáš, žádné pohledávky ani závazky, kterými by s tebou mohl manipulovat, kromě těch svých psychických.
Nezachraňuj svět, to je nesmysl, abys ty zabránila, aby ubližoval jiným ženám. Ty nejsi Bůh.
Co to na sebe hraješ? Ty jsi akorát naštvaná, že udělal trubku z tebe. Ale neudělal. Udělala sis ji ze sebe ty sama.

Jo jsem hodně naštvaná a smutná, že ze mě udělal trubku a že jsem pro něj nic neznamenala, ale štve mě prostě to, že ty trubky udělal i z jiných a udělá z dalších a nic se mu přitom nestane, jen si celý život bude užívat, zatímco zhrzené milenky budou plakat v koutě. Je to prostě hnus. Jsem ráda fakt, že jsem se ho zbavila,ale je mi z toho všeho hrozně smutno. Fakt mě to dneska rozhodilo. Ale asi bych udělala nejlíp, kdybych se na to už vykašlala...

Není tady

#608 11. 6. 2012 14:52

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

helena napsal(a):

to je nesmysl, abys ty zabránila, aby ubližoval jiným ženám. Ty nejsi Bůh.
Vždycky jsem si myslela, že každej slušnej člověk by se měl (v rámci svých možností) zlu či špatnostem postavit... že v Boží kompetenci jsou spíš tresty tam, kam světská spravedlnost nedosáhne.

Heleno, jistě máš pravdu, ale myslím, že jak jsem tenhle příběh, přiznávám se, že zběžně, přelétla, tady snad ani o žádné zlo nejde. Když se na to celé podíváš z jiného úhlu pohledu, ten kluk ty holky připravuje především o iluze..o iluze o životě, o iluze o nich samých, o iluze o lásce.... Na druhou stranu jim daruje zkušensot k nezaplacení. Tedy v případě, že nejsou uražené velmoci, rudé vzteky a neschopné byť minimální sebereflexe...
A on sám je nejspíš velmi prázdný a plytký, neustále neuspokojený štvanec, jehož "záslužnou činnost" nedocení ani tak zklušená žen, jako jsi ty, helčo winkstolt

Teď vážně: ta dívka napsala doslova: Strašně bych chtěla tomu parchantovi zabránit, aby ubližoval dalším....
Hm... slova jsou někdy velmi vypovídající: strašně a zabránila...
Ona opravdu není bůh a neví, k čemu tahle zkušenost každé té dívce bude a před čím, pokud ji dobře vyhodnotí, ji může ochránit stolt Ona sama zatím nepochopila, co to vlastně zažila a k čemu jí to může být do budoucna dobré.... Jen se zlobí. Na koho vlastně? wink

I negativní zkušesnosti jsou cenné osobní poklady, pokud je dovedeme zbavit negativních emoci a správně vyhodnotit.
A o emocích tohle všechno vlastně je tummenupp

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#609 11. 6. 2012 15:40

majkafa
Host

helena napsal(a):

Jo. V tom případě ať Černá Perla zveřejní v celém státě, která že to ještě holčina byla podvedena a pak je všechny zachrání. Nevím jak. big_smile

Heleno, souhlasím s tím, žes napsala - v rámci svých možností.
Je v rámci možností Černé Perly, mladé holčiny s rozpadlým vztahem s otcem jejího dítěte a malým dítětem, bydlící u svých rodičů, protože nemá kde bydlet, aby "zachraňovala" holčiny, kterým "ubližil" muž, ke kterému ona nemá žádné závazky ani pohledávky? Hm. smilewink

Ona může pouze "zachránit" sama sebe tím, že si srovná v sobě, co se měla s tímto "partnerem" naučit ona sama. Zatím to neví a tuto lekci nezvládla.

Upravil(a) majkafa (11. 6. 2012 15:45)

#610 11. 6. 2012 15:43

Ing. Iva Veselá
Partner Babinet.cz

Černá Perla napsal(a):

Jsem tak blbá, že bych se kopla do hlavy. Ozval se znovu v neděli, dva dny po tom, co jsem tu psala. Psali jsme si neděle, pondělí, říkal, že je ještě nemocný (docela dlouho), ale tak jsem si říkala dobře, asi jsem mu křivdila, prý neměl kredit a na komp v tom stavu se necítil na nějaké chatování. V úterý přišel za mnou, všechno super, samozřejmě zase sex, jako minule, předminule, že jo, já celá šťastná, že ho vidím, pak měl přijít ve středu a to mi ráno psal, že zapomněl, že má ještě nějaké vyřizovaní ohledně dcerky (jinak den předtím si stěžoval, že mu bejvalka dělá peklo a tak). Říkám dobré, zmínil se, že v pátek jede na školení opět a bude tam do pondělka, to bych pochopila, jenže je čtvrtek a ten hajzl se zas neozývá, prakticky už od minulé středy. Už mě fakt sere a přísahám, že jestli se ještě sejdem, tak mu to dám pěkně sežrat. Nejradši bych ho kopla do zadku, protože takové chování se mi od něj fakt nelíbí. Co si o tom myslet? To už je teda podle mě fakt dost divné. Není ani na počítači, to je jako zase nemocný? Já už to nedávám, jenže se trápím, protože ho miluju a pořád na něj myslím. Občas bych chtěla být bezcitnou osobou bez emocí, asi bych to měla v životě jednodušší. Člověk by řekl, že nejsem hloupá, ale pokud se týče chlapů, tak asi jo.

Promiň, ale za takové chování ti nestojí. Vždyť na tebe úplně kašle!

Není tady

#611 11. 6. 2012 15:46

majkafa
Host

Paní Veselá, než odpovíte na první příspěvek, možná by bylo fajn, přečíst si celé vlákno. Leckdy pak zjistíte, že příběh už je někde úplně jinde.

#612 12. 6. 2012 8:28

helena
♥♥♥♥♥♥♥

tady snad ani o žádné zlo nejde
Ne... spíš o tu "špatnost" (slovo "zlo" bylo použito jaksi globálně, v souvislosti s "každý").
Samozřejmě, že je "připravuje především o iluze... daruje zkušensot k nezaplacení" - a i když vím(e), že zkušenosti bývají nepřenositelné, něco jako "varování" nemusí být od věci. Na každé z nich potom bude, jak si ho vyloží a jak ho přijmou.

Je v rámci možností Černé Perly... aby "zachraňovala" holčiny...?
Ona Perla používá poněkud expresivní výrazy...
Zřejmě víš, že nic takového jako "zveřejní v celém státě, která že to ještě holčina byla podvedena a pak je všechny zachrání" jsem neměla na mysli. Ovšem "zveřejnit", jak že se Franta Vopička chová, je něco jako prevence... a jak říkám - ať se každá rozhodne sama, kterak s informací naloží.

Není tady

#613 12. 6. 2012 9:15

majkafa
Host

Perla už toho pro holčiny, které zná, udělala víc než dost.
Nechápu, proč by měla vyhledávat holčiny další.
Měla by řešit sama sebe, své dítě a své bydlení... vissla

Ale ono se tak dobře řeší cizí problémy, než své vlastní... vissla

Upravil(a) majkafa (12. 6. 2012 9:15)

#614 12. 6. 2012 9:58

helena
♥♥♥♥♥♥♥

A na to, že "by je měla" nebo přímo "vyhledává" jsi přišla jak?

Není tady

#615 12. 6. 2012 10:06

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

helena napsal(a):

Ne... spíš o tu "špatnost" (slovo "zlo" bylo použito jaksi globálně, v souvislosti s "každý").
Samozřejmě, že je "připravuje především o iluze... daruje zkušensot k nezaplacení" - a i když vím(e), že zkušenosti bývají nepřenositelné, něco jako "varování" nemusí být od věci. Na každé z nich potom bude, jak si ho vyloží a jak ho přijmou.

Heleno,
z určitého úhlu pohledu nejde ani o tu špatnost stolt
Pouze o poněkud drsnou "výuku".

Nu a VAROVÁNÍ je pochopitelně už zcela o něčem jiném, než ZABRÁNIT. Tady bezvýhradný souhlas.

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#616 12. 6. 2012 10:10

agewa
♥♥♥♥♥♥-

helena napsal(a):

Je v rámci možností Černé Perly... aby "zachraňovala" holčiny...?
Ona Perla používá poněkud expresivní výrazy...
Zřejmě víš, že nic takového jako "zveřejní v celém státě, která že to ještě holčina byla podvedena a pak je všechny zachrání" jsem neměla na mysli. Ovšem "zveřejnit", jak že se Franta Vopička chová, je něco jako prevence... a jak říkám - ať se každá rozhodne sama, kterak s informací naloží.

kdo ve skutečnosti Franta Vopička je nevíme - takže nějaké "upozornění " před ním je ne dvě věci. ovšem kdy jsou slečny, které mu naletěli víme smile

Není tady

#617 12. 6. 2012 10:12

majkafa
Host

helena napsal(a):

A na to, že "by je měla" nebo přímo "vyhledává" jsi přišla jak?

Cos v tom případě měla přesně na mysli svým - cituji tě:
Vždycky jsem si myslela, že každej slušnej člověk by se měl (v rámci svých možností) zlu či špatnostem postavit... ?

Vždyť Perla píše, cituji Perlu:
Strašně bych chtěla tomu parchantovi zabránit, aby ubližoval dalším ženským

Já si myslím, že Perla už udělala pro bližního svého dost. Co ještě víc by podle tebe měla udělat, než udělala, když jsi napsala tohle?

Proto jsem tvé psaní ironizovala a popustila uzdu své fantazii, ale to tys jistě poznala. stolt

Kdo to je, ty "další ženský"? Tam už jiný postup nezbývá, než dát oznámení do celostátního tisku, televize, netu, rozhlasu, aby si všechny "ženský" ve státě, ne-li nejlépe na celém světě daly pozor na dotyčného XYZ, protože Perla se rozhodla zabránit parchantovi, aby ubližoval dalším ženským. lol

#618 12. 6. 2012 10:21

majkafa
Host

agewa napsal(a):

kdo ve skutečnosti Franta Vopička je nevíme - takže nějaké "upozornění " před ním je ne dvě věci. ovšem kdy jsou slečny, které mu naletěli víme smile

Jednak jsem pochopila, že Perla chce zachraňovat i budoucí naletivší slečny, a druhak - Franta Opička ji může žalovat za pomluvu nebo jiné paragrafy... big_smile

#619 12. 6. 2012 10:28

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Pouze o poněkud drsnou "výuku".
OK - a možná, že ji ty děvečky i potřebujou... ale já bych teda dala přednost laskavýmu plavčíkovi před vhozením do ledový řeky http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png

kdo ve skutečnosti Franta Vopička je nevíme...  kdo jsou slečny, které mu naletěli víme
Jasně - asi tak jako známe Frantu Vopičku - "Černá Perla, Věrka, Wejunka a Kačenka". To je identifikace jak noha http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
A jestli je možný je poznat na facebooku, tak je tam k nalezení i Franta Vopička.

Perla se rozhodla zabránit parchantovi, aby ubližoval dalším ženským
Prd a vořech "se rozhodla". Napsala "Strašně bych chtěla... a nemůžu"

Není tady

#620 12. 6. 2012 13:50

Černá Perla
♥♥-----

Ahoj holky, tak od včerejška jsem se trochu uklidnila. Došlo mi, že by možná nebylo od věci opravdu jednou myslet na sebe. Stejně nezabráním tomu, aby si "Franta Vomáčka" hledal další oběti a rozhodně tu nehodlám zveřejňovat jeho pravé jméno a rodné číslo. big_smile  BTW kdo říká, že jména v příběhu nejsou pozměněna od skutečnosti. Zdrobněliny křestních jmen stejně nikomu nic neřeknou a já přece taky nejsem Černá Perla. big_smile Možná by nebylo špatné omezit komunikaci s Věrkou a Wejunkou, alespoň  na jiná témata, než je Franta, hází mě to pořád zpátky a potom nad tím přemýšlím stále.  A nemůžu pořád někoho zachraňovat.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí