29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Černá Perla napsal(a):
Jaku: Chtěla jsem poradit, ne urážky a soudy. Fajn udělala jsem chybu, protože jsem dala šanci člověku, který si jí nezaslouží. A to všechno přesto, že ho velmi dobře znám a mohla jsem vědět , jak to skončí a já jsem věřila, že se změnil. Skočila jsem do toho po hlavě, i když jsem nechtěla, nechala jsem se unést a teď si to vyžeru, ale to neznamená, že tu dělám mámě bor.del. Měla jsem tu jen jednoho chlapa, kterého jsem považovala za svého přítele a kterého miluju, i když si to nezaslouží, a bez ohledu na to, že on je hajzl, zřejmě to tak necítí a jen mě využil, to přece neznamená, že tu dělám bor.del. Ano, zachovala jsem se nezodpovědně, ale o dítě se starám dobře a nic to s ním nemá společného. Krom toho se můj tzv. přítel k dítěti chová vždy hezky, hraje si s ním a nemá to na něho žádný špatný vliv. Tak nevím, co to s tím má sakra společného. Když se teď rozejdem, ani si ho nebude za chvíli pamatovat. Mě je líto, jak to teď všechno je a je to hlavně moje chyba. Ale jsem slušná ženská, mysli si co chceš. Kdo občas neudělá chybu? Nešlápne vedle? Já snad neznám ženskou, která by se někdy v životě špatně nezamilovala...
Omlouvám se, jestli si protiřečím. Jsem z toho všeho pořád zmatená.
Takže od začátku k vytučněnému:
- máš pravdu,jedna chyba za druhou,strýček za strýčkem,fakt-tolik lidí si nebude lze zapamatovat.Těch chyb si na svůj (zřejmě)mladý věk už udělala dost najednou,nechtěla jsem tě urážet,ale napsat ti,že už ti neni 17 a je třeba k tomu uzpůsobit to svoje vzlanutí a vybírat si - opakuji,fakt nechápu,co může ženu-matku přitahovat na chlapovi,který jako malý kluk nemá ani na kredit,co od něho proboha ještě chceš čekat - tohle jestli nechpeš,tak těch chyb budeš sekat jak na běžíccím pásu.Ty si už nemůžeš dovolit skákat,jak píšeš,do vztahů po hlavě,ale s rozumem;
taky tu zůstává tebou i jinými stále zcela nepovšimnutý fakt neřešení bydlení - je to podle vás copak vše v poho?Nejsem drsnačka,ale takový je život a já stojím vždy nohama pevně na zemi - špatný příklad z mého dětství od své matky,kdy se u nás taky střídali strýčkové bych nechtěla opakovat a to alespon byla ve vl.bytě.
Není tady
Podívej to je složitý s těma strýčkama Jaku .
U nás se taky střídali strýčkové ,ale já dětem neříkala, hele novej tatínek , byli to prostě kámoši , nebo ty nemáš žádné lidi kolem sebe ? Kamarádky a kamarády ? To je spíš divný, jestli žiješ pouze s dětma a izoluješ je od svých přátel.
Kdyby si některý ze strýčků dovolil říct jedno slovo k výchově mých děti nebo dokonce jim nějakou výtku , skončil by jako strýček .
Často se stávalo, že s námi jezdili na výlety a v rsstauraci nás pozvali na vybrané lahůdky, což samozžejmě děti bavilo a zajímalo .Výlet do skal a jeskyní taky . Jeden strýček zase miloval pozvat někoho na Matějskou a do Planetária
Tak nevím, co ti vadilo na vaších strýčkách, naši byli přínos .
Záleží hlavně na tý ženský , jak toho strýčka usměrňuje .
Upravil(a) novavila (29. 3. 2012 21:12)
Není tady
green napsal(a):
Heleď Perlo, až se zase ozve,že chce přijít,tak mu řekni ,že máš na něho čas akorát hodinku ,že pak jdeš ještě na večeři s jedním kámošem.To by mu snad nemělo vadit ?
Greeeeeeen!
Není tady
Perlo, jasný, každá někdy udělá hloupost...prostě to ber jako poučení.
Jinak já jsem od svých 16ti let, kdy jsem si začala přivydělávat na SŠ, alergická na pány, kteří nemají kredit. Pokud je to chlap se zdravýma rukama, tak nechápu, proč by si nemohl vydělávat a utratit pár korun za to, aby mě mohl slyšet
A tu knížku "Až tak moc tě nežere" doporučuji! Je výborná a otevírá oči
Není tady
novavila napsal(a):
Podívej to je složitý s těma strýčkama Jaku .
U nás se taky střídali strýčkové ,ale já dětem neříkala, hele novej tatínek , byli to prostě kámoši , nebo ty nemáš žádné lidi kolem sebe ? Kamarádky a kamarády ? To je spíš divný, jestli žiješ pouze s dětma a izoluješ je od svých přátel.
Kdyby si některý ze strýčků dovolil říct jedno slovo k výchově mých děti nebo dokonce jim nějakou výtku , skončil by jako strýček .
Často se stávalo, že s námi jezdili na výlety a v rsstauraci nás pozvali na vybrané lahůdky, což samozžejmě děti bavilo a zajímalo .Výlet do skal a jeskyní taky . Jeden strýček zase miloval pozvat někoho na Matějskou a do Planetária![]()
Tak nevím, co ti vadilo na vaších strýčkách, naši byli přínos .
Záleží hlavně na tý ženský , jak toho strýčka usměrňuje .
já žila v domění, žes tu prohlašovala, že sis domů chlapy nestěhovala , prezentovala jsi se tu jako vzorná matka, která by to dětem udělat nemohla.
a ejhle i doma se vyskytovali , na výlety děti zvali. Hm. Hm.
Není tady
A kde píšu že stěhovala? Bydlel u mně jen ten ukrajinec co byl blíž věkově k nim .
Jinak jako vzorná matka jsem je brala na výlety a Matějskou a strýčkové to cálovali .
Ale nikdy neměly pocit že je to další otec, bylo to prostě rodinný přítel, který neměl hlasovací právo
Není tady
Moc vám holky děkuju za názory. Jinak mám takový dojem, že až se ten můj "přítel" příště napíše nebo dorazí, což už možná ani neudělá, tak ho pošlu rovnou do háje a už se nebudu zbytečně trápit. Takový vztah nevztah asi opravdu nemá žádnou budoucnost pro někoho, kdo si nechce jen tak užívat se strýčkama. Tím nechci na nikoho narážet nebo tak, ale já už po tomhle nechci žádné strýčky poznávat hodně dlouho...
Není tady
Bydlel u mně jen ten ukrajinec co byl blíž věkově k nim
To ho jako měly děti pro zábavu? Holt někdo pořídí pejska, někdo cizince...
Jinak jako vzorná matka jsem je brala na výlety a Matějskou a strýčkové to cálovali
Bodejť - jak tak hezky píšeš - "Víš kolik stojí vzít rodinku k Matějovi a do restauračky na oběd?"
Není tady
helena napsal(a):
To ho jako měly děti pro zábavu? Holt někdo pořídí pejska, někdo cizince... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Jinak jako vzorná matka jsem je brala na výlety a Matějskou a strýčkové to cálovali
Bodejť - jak tak hezky píšeš - "Víš kolik stojí vzít rodinku k Matějovi a do restauračky na oběd?"
nehledě, že se hezky děvčata naučily, jak se chovat, aby cáloval někdo jiný, že?
Není tady
agewa napsal(a):
helena napsal(a):
To ho jako měly děti pro zábavu? Holt někdo pořídí pejska, někdo cizince... http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
Bodejť - jak tak hezky píšeš - "Víš kolik stojí vzít rodinku k Matějovi a do restauračky na oběd?"nehledě, že se hezky děvčata naučily, jak se chovat, aby cáloval někdo jiný, že?
Agewko nežárli pořád .
Ty si myslíš že děti vnímají, kdo platí ? Že jsem jim říkala, holky ted ten blbec zaplatí 3000 kč na Matějský a maminku to nebude stát ani kačku ?
Ony to ani nevěděly, třeba lístek na vlak jsem kupovala já , stál tehdy kolem stovky pro všechny a v restauraci pán nechal 1500 kč , ale děti vůbec nevnímají , jaký kde lítají částky.
Naopak se naučily , že existují i galantní muži, to není špatná výchova .Pořád lepší než si domů pozvat socku, co se zadarmo nají .
Není tady
novavila napsal(a):
Naopak se naučily , že existují i galantní muži, to není špatná výchova .Pořád lepší než si domů pozvat socku, co se zadarmo nají .
Souhlasim.
Zajimave, jak to kazdemu vadi. Kdyz bys s tema chlapama chodila zadarmo, tak by nikdo ani necek.....
Není tady
No jéje - co se v mládí naučíš...
To jen my, co si nenecháme skoro nic zaplatit, jsme špinavá konkurence kazící ceny
Není tady
novavila napsal(a):
agewa napsal(a):
helena napsal(a):
Bodejť - jak tak hezky píšeš - "Víš kolik stojí vzít rodinku k Matějovi a do restauračky na oběd?"nehledě, že se hezky děvčata naučily, jak se chovat, aby cáloval někdo jiný, že?
Agewko nežárli pořád .
Ty si myslíš že děti vnímají, kdo platí ? Že jsem jim říkala, holky ted ten blbec zaplatí 3000 kč na Matějský a maminku to nebude stát ani kačku ?![]()
Ony to ani nevěděly, třeba lístek na vlak jsem kupovala já , stál tehdy kolem stovky pro všechny a v restauraci pán nechal 1500 kč , ale děti vůbec nevnímají , jaký kde lítají částky.
neboj, rozhodně na tvůj styl života nežárlím.
A nevím, proč děti tak podceňuješ , možná by ses divila, co všechno si z tvého chování odnesly do svého života.
Není tady
venuše napsal(a):
novavila napsal(a):
Souhlasim.
Zajimave, jak to kazdemu vadi. Kdyz bys s tema chlapama chodila zadarmo, tak by nikdo ani necek.....
takhle se tomu dá říkat i jinak, že?
Není tady
Jsem asi ze stary skoly a preferuju, kdyz chlap za me tu veceri, vylet nebo kino zaplati. Na oplatku ho za to pohostim doma. Domaci buchtou jeste nikdo nepohrdnul.
To je pro me uplne normalni.
Není tady
Naopak se naučily , že existují i galantní muži, to není špatná výchova
Hmm... já si celý roky myslela, že "galantní" není synonymum k "všechno platící"
preferuju, kdyz chlap za me tu veceri, vylet nebo kino zaplati. Na oplatku ho za to pohostim doma. Domaci buchtou jeste nikdo nepohrdnul
Jasně... hlavně když si porovnáme cenu večeře, výletu nebo kina a cenu za domácí buchtu
Není tady
helena napsal(a):
Jasně... hlavně když si porovnáme cenu večeře, výletu nebo kina a cenu za domácí buchtu
heleno, že bys záviděla?
Novavila jim pistoli u hlavy nedržela, aby platili.
Však to můžeš dělat taky tak, nic ti nebrání, jestli máš problém, když jsi tak ironická.
helena napsal(a):
Naopak se naučily , že existují i galantní muži, to není špatná výchova
Hmm... já si celý roky myslela, že "galantní" není synonymum k "všechno platící" http://fora.babinet.cz/img/smilies/va.gif
preferuju, kdyz chlap za me tu veceri, vylet nebo kino zaplati. Na oplatku ho za to pohostim doma. Domaci buchtou jeste nikdo nepohrdnul
Jasně... hlavně když si porovnáme cenu večeře, výletu nebo kina a cenu za domácí buchtu http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
No právě , proč to poriovnávat ? On má pro sebe celej plat a já mám alimenty pro děti , takže každej by měl do vztahu investovat podle svých možností .
Právě to, jak jsi měla manžela i milence a oba na tebe kašlali , obávám se že i finannčně, když se tu tak rozčiluješ , to právě kazí tvoje děti nejvíc .
Syn může mít pocit , že na ženy se kašle a zanedbávají se a dcera zase bude dělat služku a milenku a matku a nic za to nemůže chtít .
A to už vůbec nemluvím o tom, že jsi byla vdaná a zahýbala jsi roky , tam to bylo všechno špatně, samá chyba .
Není tady
Presne tak.
Po me jeste zadny chlap nechtel, abych neco platila. Urazilo by je to. Jim to totiz dela moc dobre, kdyz se muzou timto zpusobem o zenu "postarat".
Upravil(a) venuše (30. 3. 2012 12:56)
Není tady
agewa napsal(a):
novavila napsal(a):
agewa napsal(a):
nehledě, že se hezky děvčata naučily, jak se chovat, aby cáloval někdo jiný, že?Agewko nežárli pořád .
Ty si myslíš že děti vnímají, kdo platí ? Že jsem jim říkala, holky ted ten blbec zaplatí 3000 kč na Matějský a maminku to nebude stát ani kačku ?![]()
.neboj, rozhodně na tvůj styl života nežárlím.
A nevím, proč děti tak podceňuješ , možná by ses divila, co všechno si z tvého chování odnesly do svého života.
To bych se nedivila Agewo, protože moje děti si rozhodně partnery nevybírají podle toho kolik mají peněz .
A představ si, že zrovna tenhle kamarád, kterej nás tahal všude , byl jen kámoš, nic víc , prostě rodinný přítel na legrační výlety .
Já to píšu hlavně proto, že tu Jaku psala , jaký to byly hrůzy se strýčkama, tak mě zajímá jaký konkrétně , protože my strýčky taky měly.
Není tady
venuše napsal(a):
Presne tak.
Po me jeste zadny chlap nechtel, abych neco platila. Urazilo by je to. Jim to totiz dela moc dobre, kdyz se muzou timto zpusobem o zenu "postarat".
Je o tom udělaná spoust studií a ženy, co to tady odsuzují, to moc dobře vědí. Zřejmě slepá závist, že si tohle v sobě nedokážou srovnat.
ženy, co to tady odsuzují, to moc dobře vědí. Zřejmě slepá závist, že si tohle v sobě nedokážou srovnat
Pro někoho možná závist, pro mě osobně pocit nezávislosti. Třeba proto, že jsem od raného mládí zvyklá se postarat sama o sebe a naučila jsem se od nikoho pokud možno nic neočekávat, natož chtít nebo dokonce požadovat.
Ještě tak kytku, výjimečně večeři nebo nějakou drobnost pro radost (mám na mysli třeba knížku, nikoli rudé Ferrari )... ale nechat si sponzorovat vlastní děti od relativně cizího chlapa, to si nedovedu představit.
Není tady
helena napsal(a):
ženy, co to tady odsuzují, to moc dobře vědí. Zřejmě slepá závist, že si tohle v sobě nedokážou srovnat
Pro někoho možná závist, pro mě osobně pocit nezávislosti. Třeba proto, že jsem od raného mládí zvyklá se postarat sama o sebe a naučila jsem se od nikoho pokud možno nic neočekávat, natož chtít nebo dokonce požadovat.
Ještě tak kytku, výjimečně večeři nebo nějakou drobnost pro radost (mám na mysli třeba knížku, nikoli rudé Ferrari http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png)... ale nechat si sponzorovat vlastní děti od relativně cizího chlapa, to si nedovedu představit.
heleno, prosím, nepřekrucuj a nepoužívej mou reakci na příspěvek venuše k nesmyslnému vyjádření o sponzorování dětí.
helena napsal(a):
Ještě tak kytku, výjimečně večeři nebo nějakou drobnost pro radost (mám na mysli třeba knížku, nikoli rudé Ferrari http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png)... ale nechat si sponzorovat vlastní děti od relativně cizího chlapa, to si nedovedu představit.
Protože jsi asi měla před sebou podobnej model ,ale rozhodně není v pořádku , když má matka samoživitelka pracujícího přítele a všechno pracně tahne sama a večeři a výlety platí napůl . Tím okrádá vlastní děti , jen proto, aby si užila trochu lásky .
A nějakej vejlet nebo Matějskou nepovažuju za sponzoning, to je pozornost , která spoustě mužů udělá dobře.
U vás bylo všechno špatně, nic tam nefungovalo a z toho pak vyjdou podobně postižený děti .
Není tady
heleno, prosím, nepřekrucuj a nepoužívej mou reakci na příspěvek venuše k nesmyslnému vyjádření o sponzorování dětí
majkafo, prosím, zkus se smířit s tím, že na tvé příspěvky holt budou reagovat i další... a třeba i jinak, než si ty zrovna přeješ. Ostatně nechápu, kde vidíš jaké překrucování v tom, že jsem si dovolila napsat vlastní názor.
rozhodně není v pořádku , když má matka samoživitelka pracujícího přítele a všechno pracně tahne sama a večeři a výlety platí napůl
Pokud s ním bydlí nebo třeba pán často dochází, pak je naprosto v pořádku, když se bude podílet přiměřenou částkou na výdajích, respektive hradit svoji spotřebu. Ale ten dotyčný skutečně nemá žádnou povinnost k jejím dětem a je jen na jeho dobré vůli, zda něco "přihodí".
Hele, čistě teoreticky (protože ve skutečnosti si tě nedovedu představit) - kdyby to bylo naopak, byla bys stejně tak ochotná "do vztahu investovat podle svých možností"?
Není tady