29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Poslední dobou se rozmáhá nový sport, určený hlavně pro maminky na MD, RD - strolleying. Je to vlastně takové cvičení s kočárkem. Pořádají se závody, posilování, jízda na kolečkových bruslích, je toho spousta, cvičí se i s dětmi v náručí. Jeden takový závod se pořádá zdarma 18. března 2012 mezi 15 a 17 hodinou v Praze, Brně, Olomouci, Českých Budějovicích, Jindřichově Hradci, Plzni a v dalších lokalitách. Už jste se strolleyngu zúčastnily? Jaký to na vás udělalo dojem? A co na to Vaše děti, líbilo se jim to?
Není tady
Tak jsem si to přečetla a musím říct, že mně se to líbí, akorát s ohledem na "odrostlé" děti se už toho účastnit nemůžu Ale milovala jsem procházky s kočárkem, takže za mně určitě prima.
Není tady
Zorro Mstitel napsal(a):
Poslední dobou se rozmáhá nový sport, určený hlavně pro maminky na MD, RD - strolleying. Je to vlastně takové cvičení s kočárkem. Pořádají se závody, posilování, jízda na kolečkových bruslích, je toho spousta, cvičí se i s dětmi v náručí. Jeden takový závod se pořádá zdarma 18. března 2012 mezi 15 a 17 hodinou v Praze, Brně, Olomouci, Českých Budějovicích, Jindřichově Hradci, Plzni a v dalších lokalitách. Už jste se strolleyngu zúčastnily? Jaký to na vás udělalo dojem? A co na to Vaše děti, líbilo se jim to?
děs, běs . dalo by se to nazvat, kdo nejrychleji zmrzačí své dítě
Není tady