18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Pandorraa napsal(a):
Vechna dosavadní dělení selhávají, jediné, které stále platí je to na blbce, kteří to o sobě jetě pořád něvědí a bojují a na blbce, kteří u to o sobě vědí a smířili se
Njn.....Nesmiřitelný Rozdíly nám zhynuly u i symbolicky a teď babo raď
Nebo detoxikuj....boj je taky droga.
Není tady
Pandorraa napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
ale není v naich silách rozliit je od těch "čistých". Co asi opravdu nebylo, kdy nám pravda a láska kázala udělat za totáčem tlustou čáru, bo nejsme jako oni ...
Já bych to na pravdu a lásku nesváděla....
Pravda a láska měla být v úvozovkách ... chyba, no
Není tady
Petr100 napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Petr100 napsal(a):
To věřím, pokud je tam hodně Venuiných pahrbků. Tak to bych měl také zájem.Abys odtamtud nebral cestu zpět úprkem - představím-li si určité "venuiny pahrbky" (jistě jsi měl na mysli pahorky...ale psal jsi správně PAhrbky )
Zklamčo mám bohaté zkuenosti. Za mlada jsem lezl po skalách a intenzivne zdolával různé vrcholy, pahorky i Pahrbky. Upozorňuji, e zříceniny jsem nechával turistům.
Jistě Ono taky na ty zříceniny u je zapotřebí výklad
Není tady
Zklamaná napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Abys odtamtud nebral cestu zpět úprkem - představím-li si určité "venuiny pahrbky" (jistě jsi měl na mysli pahorky...ale psal jsi správně PAhrbky )Zklamčo mám bohaté zkuenosti. Za mlada jsem lezl po skalách a intenzivne zdolával různé vrcholy, pahorky i Pahrbky. Upozorňuji, e zříceniny jsem nechával turistům.
Jistě Ono taky na ty zříceniny u je zapotřebí výklad
Tady u chybí jenom hrdobci, jim noha nohu líe ...
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Petr100 napsal(a):
Zklamčo mám bohaté zkuenosti. Za mlada jsem lezl po skalách a intenzivne zdolával různé vrcholy, pahorky i Pahrbky. Upozorňuji, e zříceniny jsem nechával turistům.Jistě Ono taky na ty zříceniny u je zapotřebí výklad
Tady u chybí jenom hrdobci, jim noha nohu líe ...
Není tady
Kaliku tak kolik vás tam tedy bylo? Take vai ROHáčtí vůdci opět lhali?
Mýtus o stotisícové demonstraci
http://neviditelnypes.lidovky.cz/mytus- … cirkus_wag
Není tady
K tomuto dotazu mě přimělo téma na právním. Chrání vůbec odbory své zaměstnance? Kde ty odbory jsou, kdy na právním ti co tam byli říkají, e u nich odbory nejsou, nemůou být, neznají? Moná je to náhoda, odpovídalo tam pár lidí. Ale neměli by se odbory spí starat o zaměstnance ne o vládu?
Není tady
Petr100 napsal(a):
http://neviditelnypes.lidovky.cz/mytus- … cirkus_wag
Petře, byl tam Kauel, Franta, Úďa.....:-)))
Není tady
holcina napsal(a):
K tomuto dotazu mě přimělo téma na právním. Chrání vůbec odbory své zaměstnance? Kde ty odbory jsou, kdy na právním ti co tam byli říkají, e u nich odbory nejsou, nemůou být, neznají? Moná je to náhoda, odpovídalo tam pár lidí. Ale neměli by se odbory spí starat o zaměstnance ne o vládu?
Myslim, ze v mladoboleslavske skodovce svuj ukol prostrednika plni, ale mam.to ze 3. ruky. My je ve firme nemame, bo nasi zamestnanci jsou schopni sdelit nam sve pozadavky sami ... Ale my jsme mala firma.
Není tady
Hodně často slýchám co vechno si zaměstnavetel dovolí atd. Tak snad to funguje aspoň někde.-) my jsme malá firmička a mám skvělého zaměstnavatele, kamarádi, známí si taky nestěují, tak ty nářky kolem moc nechápu. Třeba je to jen tím, e máme na zaměstnavatele těstí?
Není tady
Si myslim, ze pokud firma prezije prvnich 10-15 let, tak i diky kvalitnim zamestnancum. Tech je treba si vazit a predchazet si je, abychom je udrzeli. Pokud do takove firmy zapadnes, je to jednoznacne vyhra pro obe strany
Není tady
holcina napsal(a):
Petr100 napsal(a):
http://neviditelnypes.lidovky.cz/mytus- … cirkus_wagPetře, byl tam Kauel, Franta, Úďa.....:-)))
jsem tlumočila (jasně, e co nejvěrohodněji, jak to jen lo) tvůj příspěvěk svému mui....málem si ucvrnkl
Není tady
holcina napsal(a):
Hodně často slýchám co vechno si zaměstnavetel dovolí atd. Tak snad to funguje aspoň někde.-) my jsme malá firmička a mám skvělého zaměstnavatele, kamarádi, známí si taky nestěují, tak ty nářky kolem moc nechápu. Třeba je to jen tím, e máme na zaměstnavatele těstí?
My jsme také malá firma a na zaměstnavatele si nestěují.
Není tady
holcina napsal(a):
Samozřejmě! A hlavně zakázat zákonem stávkování některým státním. Tak tak jako policajtů.....Státním doktorům, učitelům, elezničářům, autobusákům, aerolinky. Těm, kteří mohou nezůčastněné pokodit.
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
Si myslim, ze pokud firma prezije prvnich 10-15 let, tak i diky kvalitnim zamestnancum. Tech je treba si vazit a predchazet si je, abychom je udrzeli. Pokud do takove firmy zapadnes, je to jednoznacne vyhra pro obe strany
Jsem tam teprve něco přes dva roky, ale firma je momentálně na vrcholu, i díky mě.-)
Není tady
Petr100 napsal(a):
holcina napsal(a):
Dokonce jdu zítra dobrovolně do práce, aby se stihlo co se stihnout má:-) ale nestěuju si ani trochu, kdy je nějaký problém, probereme ho u piva a vyřeí se. K oboustranné spokojenosti
Není tady
Dokonce jdu zítra dobrovolně do práce, aby se stihlo co se stihnout má
Můe třikrát hádat, kde jsem
Není tady
holcina napsal(a):
Petr100 napsal(a):
holcina napsal(a):
Dokonce jdu zítra dobrovolně do práce, aby se stihlo co se stihnout má:-) ale nestěuju si ani trochu, kdy je nějaký problém, probereme ho u piva a vyřeí se. K oboustranné spokojenosti
Ano to je ta loajalita k firmě, kterou jsme zde ji párkrát probírali. To státní nepochopí. Určitě to zaměstnavatel dobře ocení. Ké by byli vichni zaměstnanci takoví.
Není tady
Petr100 napsal(a):
holcina napsal(a):
Moná to bude tímhle - ale to u jsem tu probírala tolikrát.....
Jen tak mmch, já pracovala jako státní zaměstnanec a tam chodili kolegové do práce leckdy i v neděli, bez nároku na příplatek a vy soukromníci radi ani nechtějte vědět, za kolik penízů
Není tady
Petr100 napsal(a):
To státní nepochopí.
Petře, jak to ví?
Byl jsi někdy státním zaměstnancem?
Má alespoň mlhavou představu, jak stát jako zaměstnavatel ocení např. učitele, který v době maturit - co je doba cca jednoho měsíce +-, chodí do koly na sedmou a ze koly v devatenáct? Opraví haldy písemných prací, které si často jako vechny ostatní nosí i domů, a prozkouí desítky studentů a mezi tím si odučí i část svých řádných hodin, keré výjdou na dobu, kdy zrovna nesedí u maturity? Take denně musí xkrát "přepínat": maturita x matematika v druháku x maturita x fyzika v prváku x maturita x matematika ve třeáku......
O tom, jak se chovají některé soukromé firmy ani nemluvím, protoe podle toho, jak to vede ty, to nemusí vést i ostatní. Pracoval jsi někdy například pro Asiaty ve velkých firmách?
Není tady
Jsem státní zaměstnanec a jsem loajální . Vůbec mi nedělá problém udělat neco navíc, či být dýl v práci. Dokonce to éfovi i sama nabínu, kdy vidím e je to potřeba. V tom přece není problém.
Není tady
Petr100 napsal(a):
holcina napsal(a):
Bodej
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
Tak tak. To je ideální stav.
Není tady