6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Dobré zprávy z Facebooku , cituji :
Díky vem, kdo dorazili !!! Na první celonárodní protest to nebylo patné, teď chystají odboráři "horké jaro" mají být 2 velké demonstrace a pak celonárodní stávka, vláda musí letos padnout !!!
Není tady
Tak kdy to hooodně přeenu, tak po celé republice s bídou 10.000 demonstrantů - fakt s bídou
fascinuje mě ta jejich vytrvalost (ostatně - není se čemu divit, neumí to vytrvat ít vlastní ivot, jak by mohli vytrvat v budování nových , světlých zítřků )
Kolem osmé hodiny dav dorazil k budově České televize,
Následně se chtěli dostat dovnitř do budovy s povely "Puste nás dovnitř!"
Na vrátnici budovy před devátou hodinou přiel éf zpravodajství Zdeněk ámal a diskutoval s policistou. Demonstranti chtějí přímý vstup do vysílání. Tvrdí, e jinak budou před budovou nocovat. Kolem půl desáté se ale začali rozcházet a organizátoři vyzývali k účastí na páteční akci.
http://www.novinky.cz/domaci/262041-pry … evize.html
zajímavá je anketa u článku - tj. vzorek těch největích řvounů po diskuzích a hle....jen zlomek z nich se PRÝ účastnil (a to kdoví, jestli, ono se toho nakecá )
u nás ve městě - ani noha, náměstí ilo poklidným pozdně odpoledním umem. V milionové Praze něco přes tisícovku demonstrantů se vydalo k ČT, Hradec Králové - cca 1000, Olomouc se nezúčastnila, Ostrava 1500,- Brno cca 4000.
Jen tak dál
Upravil(a) Zklamaná (16. 3. 2012 8:56)
Není tady
novavila napsal(a):
Petr100 napsal(a):
novavila napsal(a):
Morální devastace tady probíhá posledních 20 let , tak se u lidi na to nemůou dívat a vyli do ulic.
Byli tam samí mladí lidé , stejně jako na studentských demonstracích .Morální devastace zde probíhala 45 roků za vlády zločinecké komunistické bandy. Kdy jsi morálně zdevastovaná tak si klidně demonstruj. Co tak vyhlásit hladovku? A budou vládnout socani s komunisty e se budeme vztekat? Na srandičky tě uije. Já jsem v pohodě teď a budu i potom. Brzy začnu připravovat daňovou optimalizaci protoe socani s komunisty ode mě na daních nedostanou ani kačku. Vy protestujete na ulicích, já budu protestovat tímto způsobem. A bude nás mnoho a přítě bude jetě víc.
Bojí se Peulo co ?
Hele Petře kolik ty vychovává dětí ? S kolika dětma dělá denně ukoly, vaří jim večeři a baví se o jejich starostech ?
Nebo sedí na paněnzích a počítá baráky?
Jetě si převauji zlato. Kup si také, krásně se leskne.
Není tady
Petr100 napsal(a):
Morální devastace zde probíhala 45 roků za vlády zločinecké komunistické bandy. Kdy jsi morálně zdevastovaná tak si klidně demonstruj. Co tak vyhlásit hladovku? A budou vládnout socani s komunisty e se budeme vztekat? Na srandičky tě uije. Já jsem v pohodě teď a budu i potom. Brzy začnu připravovat daňovou optimalizaci protoe socani s komunisty ode mě na daních nedostanou ani kačku. Vy protestujete na ulicích, já budu protestovat tímto způsobem. A bude nás mnoho a přítě bude jetě víc.
daňová optimalizace
strategický plán
mapa kroků
já fakt nevím, proč si někdo myslí, e se musíme (někteří) nutně vztekat? Vztekem a dupáním nikdy nic nelo získat - ale strategií, tichostí (kdo neví, co to je klidně vysvětlím - není to vak něco dělat za zády, jak některým asi teď probliklo mozkem), disciplínou, vytrvalostí, plánem, vizí....vechno jde, i to, co si někteří myslí, e nejde.
Take jak píe Petr, nemůe mu ublíit ani to, e se k lizu dostane kolektivizace, protoe ne se ten "kolekiv" různých názorů stmelí do jednoty, tak individualisté si vytknou cíl a není nikdo, s kým by to museli konzultovat a dohadovat se. Ano - je nás mnoho, bude nás mnoho a rozhodně na tom budeme mnohem lépe, ne masy "obyčejně myslících lidí".
Jinými slovy - ne se někdo rozhoupe, jiní se u budou na Bahamách opalovat
Není tady
novavila napsal(a):
Díky vem, kdo dorazili !!! Na první celonárodní protest to nebylo patné, teď chystají odboráři "horké jaro" mají být 2 velké demonstrace a pak celonárodní stávka, vláda musí letos padnout !!!
vláda musí letos padnout
ké by se to stalo.
Není tady
sisi21 napsal(a):
novavila napsal(a):
Díky vem, kdo dorazili !!! Na první celonárodní protest to nebylo patné, teď chystají odboráři "horké jaro" mají být 2 velké demonstrace a pak celonárodní stávka, vláda musí letos padnout !!!vláda musí letos padnout
ké by se to stalo.
Cha cha.
Není tady
Petra101 napsal(a):
Sisi, to je v poho. Petr ti chtěl napsat, e jako zaměstnanec má dret hubu a krok a ctít svoje éfstvo a vedění a firmu i kdyby to ....
Dret hubu právě neumím a hlavně hodně vím a to jim vadí.Jsou mi s prominutím .....vadí mi jak se k nám chovají.Nikdy jsem se nad nikým nepovyovala.On je tu rok .má někoho na magistrátu a nebo mezi poslancema a já si mám sednou na pr...?? Nevím proč nejsou na místech lidi ,kteří tomu rozumí.,kteří nepotřebují rozkrádat atd.
nejsou a nemůou páč ruka ruku myje!!!
Není tady
Petr100 napsal(a):
sisi21 napsal(a):
novavila napsal(a):
Díky vem, kdo dorazili !!! Na první celonárodní protest to nebylo patné, teď chystají odboráři "horké jaro" mají být 2 velké demonstrace a pak celonárodní stávka, vláda musí letos padnout !!!vláda musí letos padnout
ké by se to stalo.Cha cha.
proč cha,cha????myslí ,e se nedá něco změnit??
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
sisi21 napsal(a):
Moc se do diskuzí na toto téma nepoutím.u tady toti ničemu nerozumím ..já vlastně u ani nevím co je tady správně a co patně!!!Tady je to akárna.To,e lidi mají začít sami u sebe beru .Jene to nejde! Poznala jsem to na vlastní kůi.co s náma vedení dělá..brrrrrrrrrr,je mi z toho na blití ..a problém je ,e to od nás smrdí k magistrátu.a dál a k politikům je to ve tak propletý.hrůza !!,take vyházet ty nahoře. a pak je to zákon padajícího hovna...
asi to píu ve zmateně ,tak promiňte,ale tady u je zmatený snad úplně vechno!!!!Ber to tak, e v západních demokraciích taky nedosáhli současného stavu hned a taky si procházeli různým obdobím excesů a skandálů. A my máme nejen 50-tileté zpodění za ostatními, my jsme na tom jetě hůř, protoe jsme se na těch 50 let vydali patným směrem. A stále jetě bloudíme ... on to bude chvíli boj, ne se 10 mil. lidí domluví na správné cestě ... kór, kdy si velká část z nich zvykla jet na starých rozhrkaných vozech a teď je někdo nutí jít pěky, páč staré jsou nefční a na nové pro vechny prostě nejni a nějakou dobu určitě ani nebude ... a tak se celý národ o těch pár nových kousků handrkuje, místo aby rychle hledal cestu z bluditě. Někdo prorokoval, e nám to bude trvat minimálně 2 generace, ne se srovnáme ... čím jsem starí, tím víc dávám dotyčnému za pravdu. Pokřivenou společnost prostě nepředělá okamitě. Společnost se vyvíjí v určitých po sobě jdoucích fázích a ten vývoj prostě nepřečůrá, protoe kadou dalí násilnou změnou se dostaneme zase jen na počátek a budeme si muset opět projít vím tím přerozdělováním a "přerozkrádáním" od znova.
Mío,dobře,ale já iji teď a tady.vadí mi ta neskutečná korupce!!!!Vadí mi ,e nemám ádné soc.jistoty.
Není tady
Ano SOCIÁLNÍ JISTOTY to je nejdůleitějí. A myslí, e sociální jistoty tě zajistí ulice?
Není tady
sisi21 napsal(a):
Petra101 napsal(a):
Sisi, to je v poho. Petr ti chtěl napsat, e jako zaměstnanec má dret hubu a krok a ctít svoje éfstvo a vedění a firmu i kdyby to ....
Dret hubu právě neumím a hlavně hodně vím a to jim vadí.Jsou mi s prominutím .....vadí mi jak se k nám chovají.Nikdy jsem se nad nikým nepovyovala.On je tu rok .má někoho na magistrátu a nebo mezi poslancema a já si mám sednou na pr...?? Nevím proč nejsou na místech lidi ,kteří tomu rozumí.,kteří nepotřebují rozkrádat atd.
nejsou a nemůou páč ruka ruku myje!!!
Myslí, e za tvého spolupracovníka můe vláda?
Není tady
sisi21 napsal(a):
Mío,dobře,ale já iji teď a tady.vadí mi ta neskutečná korupce!!!!Vadí mi ,e nemám ádné soc.jistoty.
Čeká, e sociální jistoty ti někdo dá? Vůbec nějaké jistoty? Myslí si, e kdyby nebyla korupce (jako e je - a nejen u nás, ona je i jinde ve světě), e bys měla sociální jistoty? Co je to pro tebe (co znamená) sociální jistota?
Není tady
Stačil mi krátký rozhovor s iniciátorem p. Popelkou v rádiu. Jestli takoví lidé, bez jasné představy, chtějí dělat revoluci, tak potě kotě, uff
Není tady
Jj, na sociální jistoty jsou stávky a demonstrace nejlepí. Jetě by bylo dobré něco v tom Práglu zapálit nebo roztřískat, to by nám té mohlo zajistit vyí blahobyt, ejó
Myslím, e vcelku přesná je reakce pana Hlosty na Neviditelném psu:
Chtějí novou vládu!: Autor: P. Hlosta Datum: 16.03.2012 06:26
"Z dětství znám ty fyzicky zdatné a zároveň inteligenčně nií, co jim nelo učení. Byly to násilnické povahy a ikana byla pro ně normální způsob komunikace ve smečce. ivot běí zběsile a po třicítce nabírá na rychlosti. Kdo nestihl základ ekonomické úspěnosti, ten stěí doene co zanedbával od děcka. Zlostná závist čií jetě na staré roky z těch bývalých frajerů ze základky. Ta tam je jejich fyzická převaha a ikanováni si připadají sami. Z frajerské mladosti zbyl akorát alkohol, závislost na cigaretách, tělo zmučené fyzickou námahou i neřádským zacházením s ním, kde břicho povisle ubírá na postavě symetrii.
Konečně nastal ten čas, kdy se frajer ze základky můe postavit čelem proti větru a zařvat - "Já chci novou vládu!". Byl pozván na démonstraci! Zapoměl, e taktak zvládá malou násobilku a je přesvědčen, e pravdu má ve svém poadavku, ani ústavu byl schopen dočíst do konce a nic z ní mu v hlavě nezbylo. Z internetu pochopil, e naprosto není sám, e takových jako on je spousta a vichni jsou na tom ekonomicky patně. Hodně jich tam na netu psalo vyjděme do ulic! Také psali vijďeme do ulyc! Ale to přece patří k té lidovosti.
Vláda se ne a ne poloit na nátlak z ulice. Jak je to moné, kdy ulice hřímá a píalkou píská?! Frajeři ze základky chtějí zpět tu svou ikanu z dětství! V hlavě to hučí, mylénky nelze v tom ryku ulice zachytit. "Proč s námi nejdou ti, kteří sakra měli v hlavě tolik, e ly dál na koly. No jo, vdy to budou ti, co dnes nás vykořisují, jak to psali na tom netu!"
Jednou ale frajeři ze základky vyhrajou, jestli to takhle ti inteligentnějí povedou dál.To zas bude diktatura blbů!!"
Upravil(a) Mía Kulička (16. 3. 2012 17:01)
Není tady
Mío Kuličko,
co je psáno kurzívou je osobní negativní zkuenost, se kterou se autor jetě nesrovnal. Je to smutné čtení - ale nevidím ádný skutečný argument nebo podklad pro diskusi, jen bolest a skrytou zlobu.
Ale jak je to s tou inteligencí? Jak to, e mnozí "inteligentnějí" jsou tak neinteligentní, e zblbnou z převahy ducha, z moci a z peněz na kvadrát?
Není tady
Zklamaná napsal(a):
sisi21 napsal(a):
Petra101 napsal(a):
nejsou a nemůou páč ruka ruku myje!!!Myslí, e za tvého spolupracovníka můe vláda?
svým způsobem ano..u nás v podniku tu jde jen o politiku.vláda-poslanci.Poslanci -magistrát atd....a dojde k nám a dosadí se gen.ředitel,,který momentálně není půl roku.
jak jsem psala ruka ,ruku myje.zakázky za miliardy,Take a padne vláda,padnou i ti aci u nás.!!!
Není tady
Petr100 napsal(a):
Ano SOCIÁLNÍ JISTOTY to je nejdůleitějí. A myslí, e sociální jistoty tě zajistí ulice?
nevím jestli ulice,ale vím ,e za komančů jsem je měla.Jasně a je tam vláda třeba fialových,ale a´t mi ty jistoty dají!!
Není tady
Zklamaná napsal(a):
sisi21 napsal(a):
Čeká, e sociální jistoty ti někdo dá? Vůbec nějaké jistoty? Myslí si, e kdyby nebyla korupce (jako e je - a nejen u nás, ona je i jinde ve světě), e bys měla sociální jistoty? Co je to pro tebe (co znamená) sociální jistota?
Jistota pro mě znamená,e pokud si někam něco etřím ,Tak to taky zůstane a né e mi je nějaký pako vytuneluje.Jistota pro mě znamená,e nepřijde majitel(teď u je mi to jedno)a nezdraí mi nájem tak,e u dál nemůu platit.Jistota pro mě znamená ,.e toho koho zavřou právem bude ve vězení makat a né a já ho budu ivit za své daně a pak ho za dobré chování pustí a on udělá to samé .Jistota pro mě znamená ,e práce mi zůstane a nikdo mě jen tak nevyhodí ,e se na něj blbě usměju.jistota ,e pokud si platím zdravotní tak budu řádně oetřena.............moná toho chci hodně,ale já se snaím být asi poctivý blbec, řádně odvádím daně, ...Ovem jedno mám jistý to ano a to je SMRT!!!
Není tady
Largo napsal(a):
Mío Kuličko,
co je psáno kurzívou je osobní negativní zkuenost, se kterou se autor jetě nesrovnal. Je to smutné čtení - ale nevidím ádný skutečný argument nebo podklad pro diskusi, jen bolest a skrytou zlobu.
Ale jak je to s tou inteligencí? Jak to, e mnozí "inteligentnějí" jsou tak neinteligentní, e zblbnou z převahy ducha, z moci a z peněz na kvadrát?
Je to pán, který má konzistentní a rozumné názory na věc. Nemyslím si, e by si svým příspěvkem řeil křivdy z mládí. Pouze popsal, koho na demonstracích viděl.
Líbí se mi jetě jeden příspěvek, vyjadřující v podstatě toté:
"Dříve byli lidé frustrováni ze stagnace a z nepřítomnosti či nedosaitelnosti cílů, dnes ze změny orientace na jiné cíle. Je smutné ít v těkých ivotních podmínkách. Ale moná jetě smutnějí je mít se dobře a nevědět o tom. Obávám se, e to je osud Čechů, kteří patří k nejbohatím a nejastnějím obyvatelům planety. Kdy jim to vak řeknete, málem Vám jednu ubalí."
Cyril Höschl
A já bych dodala, e nejsmutnějí je, e tito frustrovaní lidé, kteří pořád jen něco po ostatních vyadují a nikdy nemají dost, jsou schopni zničit i ty, co se astnými a bohatými cítí být, a co na jejich ivoty často i nemálo přispívají.
Není tady
No - jedno nám tato vláda připomněla dobře: Jak se asi ilo za 1.republiky.
Chudým lidem těce. Majitelům firem jako ve snu...
U je to tu skoro zas.
Jenom ta přísnost na cikány se zatím nevrací a nevrací...
Není tady
sisi21 napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
sisi21 napsal(a):
Moc se do diskuzí na toto téma nepoutím.u tady toti ničemu nerozumím ..já vlastně u ani nevím co je tady správně a co patně!!!Tady je to akárna.To,e lidi mají začít sami u sebe beru .Jene to nejde! Poznala jsem to na vlastní kůi.co s náma vedení dělá..brrrrrrrrrr,je mi z toho na blití ..a problém je ,e to od nás smrdí k magistrátu.a dál a k politikům je to ve tak propletý.hrůza !!,take vyházet ty nahoře. a pak je to zákon padajícího hovna...
asi to píu ve zmateně ,tak promiňte,ale tady u je zmatený snad úplně vechno!!!!Ber to tak, e v západních demokraciích taky nedosáhli současného stavu hned a taky si procházeli různým obdobím excesů a skandálů. A my máme nejen 50-tileté zpodění za ostatními, my jsme na tom jetě hůř, protoe jsme se na těch 50 let vydali patným směrem. A stále jetě bloudíme ... on to bude chvíli boj, ne se 10 mil. lidí domluví na správné cestě ... kór, kdy si velká část z nich zvykla jet na starých rozhrkaných vozech a teď je někdo nutí jít pěky, páč staré jsou nefční a na nové pro vechny prostě nejni a nějakou dobu určitě ani nebude ... a tak se celý národ o těch pár nových kousků handrkuje, místo aby rychle hledal cestu z bluditě. Někdo prorokoval, e nám to bude trvat minimálně 2 generace, ne se srovnáme ... čím jsem starí, tím víc dávám dotyčnému za pravdu. Pokřivenou společnost prostě nepředělá okamitě. Společnost se vyvíjí v určitých po sobě jdoucích fázích a ten vývoj prostě nepřečůrá, protoe kadou dalí násilnou změnou se dostaneme zase jen na počátek a budeme si muset opět projít vím tím přerozdělováním a "přerozkrádáním" od znova.
Totez vadi i me.
Není tady
sisi21 napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
sisi21 napsal(a):
Jistota pro mě znamená,e pokud si někam něco etřím ,Tak to taky zůstane a né e mi je nějaký pako vytuneluje.Jistota pro mě znamená,e nepřijde majitel(teď u je mi to jedno)a nezdraí mi nájem tak,e u dál nemůu platit.Jistota pro mě znamená ,.e toho koho zavřou právem bude ve vězení makat a né a já ho budu ivit za své daně a pak ho za dobré chování pustí a on udělá to samé .Jistota pro mě znamená ,e práce mi zůstane a nikdo mě jen tak nevyhodí ,e se na něj blbě usměju.jistota ,e pokud si platím zdravotní tak budu řádně oetřena.............moná toho chci hodně,ale já se snaím být asi poctivý blbec, řádně odvádím daně, ...Ovem jedno mám jistý to ano a to je SMRT!!!
moje slova,po zadnem bohatstvi jsem nikdy netouzila,ale zit normalni zivot,mit praci.....
Není tady
Vachu napsal(a):
No - jedno nám tato vláda připomněla dobře: Jak se asi ilo za 1.republiky.
Chudým lidem těce. Majitelům firem jako ve snu...
U je to tu skoro zas.
Jenom ta přísnost na cikány se zatím nevrací a nevrací...
Proste zijeme v kapitalismu...
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
Largo napsal(a):
Mío Kuličko,
Ale jak je to s tou inteligencí? Jak to, e mnozí "inteligentnějí" jsou tak neinteligentní, e zblbnou z převahy ducha, z moci a z peněz na kvadrát?Je to pán, který má konzistentní a rozumné názory na věc. Nemyslím si, e by si svým příspěvkem řeil křivdy z mládí. Pouze popsal, koho na demonstracích viděl.
Líbí se mi jetě jeden příspěvek, vyjadřující v podstatě toté:
"Dříve byli lidé frustrováni ze stagnace a z nepřítomnosti či nedosaitelnosti cílů, dnes ze změny orientace na jiné cíle. Je smutné ít v těkých ivotních podmínkách. Ale moná jetě smutnějí je mít se dobře a nevědět o tom. Obávám se, e to je osud Čechů, kteří patří k nejbohatím a nejastnějím obyvatelům planety. Kdy jim to vak řeknete, málem Vám jednu ubalí."
Cyril Höschl
A já bych dodala, e nejsmutnějí je, e tito frustrovaní lidé, kteří pořád jen něco po ostatních vyadují a nikdy nemají dost, jsou schopni zničit i ty, co se astnými a bohatými cítí být, a co na jejich ivoty často i nemálo přispívají.
Mío, větina lidí chce práci, to není to, e něco po někom vyaduje a nikdy nemá dost.Kdy nabídne nezaměstnanému na jednom talíři práci a na druhém soc. dávky, co myslí, e si vybere? A nemyslím to tak, e lidé čekají, kdo jim co nabídne. Je to myleno obrazně.
Upravil(a) Judyna (16. 3. 2012 22:56)
Není tady
sisi21 napsal(a):
Petr100 napsal(a):
nevím jestli ulice,ale vím ,e za komančů jsem je měla.Jasně a je tam vláda třeba fialových,ale a´t mi ty jistoty dají!!
Jo tak za komančů a nechybí tě bůček za dvacku, lahváč za kačkučtyřicet a Partyzánky za 1,60 kaček? Tak to má smůlu. S tvým mylením skončí na pracáku.
Není tady