Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#676 30. 4. 2012 12:07

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Re: DEMONSTRACE

Zklamaná napsal(a):

Josef STŘEDULA, předseda, Odborový svaz KOVO
to jsou mezery lol

Beruško, mně na rozdíl od tebe vůbec odboroví bosové zatím nezajímají. Až se to změní, tak se to změní. Zatím pořád myslím VLASTNÍM mozkem a pracuju, nešmíruju, kapišto?

Co je dovoleno bohovi, není dovoleno volovi.

Pomluvy vymýšlejí závistivci, šíří je blbci a věří jim jen idioti.

Není tady

#677 30. 4. 2012 12:11

majkafa
Host

Pandorraa napsal(a):

A vy se tu trapně dohadujete s Kalikem, který jediný byl na místě?

Jen tak pro pořádek, i já jsem byla na místě. smile

Ale jinak s tebou souhlasím.

#678 30. 4. 2012 12:20

helena
♥♥♥♥♥♥♥

"Jeho podání bylo prostě JEHO. Jeho osobní zkušensot. Nijak to neprezentoval jako jedinou možnou realitu. Mluvil o tom, co viděl, zažil, procítil."
Čímž nijak nezpochybňuju jeho schopnost spočítat či alespoň odborně odhadnout počet odborářů na metr čtverečný Václaváku http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#679 30. 4. 2012 12:28

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Město piva

helena napsal(a):

"Jeho podání bylo prostě JEHO. Jeho osobní zkušensot. Nijak to neprezentoval jako jedinou možnou realitu. Mluvil o tom, co viděl, zažil, procítil."
Čímž nijak nezpochybňuju jeho schopnost spočítat či alespoň odborně odhadnout počet odborářů na metr čtverečný Václaváku http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

Prosím o ODBORNĚ odhadnutí počtu účastníků s výpočtem, jak si k onomu číslu došla smile

Upravil(a) KALIK (30. 4. 2012 12:29)

Neni nic horšího, než když hlupák dostane myšlenku o které nepochybuje.

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#680 30. 4. 2012 12:32

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Proč?
Já tu žádnejma i/racionálníma počtama neoperuju.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#681 30. 4. 2012 12:44

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Aha, já si to myslel, že se odborného odhadu nedočkáme smile Pokud jde o mě, já si aspirace na odborné odhady nedělám, řekl jsem pouze svůj názor, na který, jak doufám, mám právo big_smile

Bída a hlad na světě není proto, že nedokážeme nasytit chudé, ale proto, že nedokážeme nasytit bohaté. — Matka Tereza.

Není tady

#682 30. 4. 2012 12:55

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: u nás v Galaxii :-))
Web

Pandoro - chceš snad říct, že Kalik ty demonstranty osobně spočítal? Tak
to potom jo, to má naprostou pravdu lol
Kalik zadek zvedl (prý? může to někdo dosvědčit - možná ty?) a stejně má vymytej mozek lol
Takže kecy kecy a zase kecy...chtělo by to tedy mít lepší protiargumentaci, ne jen domněnky (já si domněnky mohu dovolit - já netluču ostatním do hlavy, že si nemají ty domněnky vytvářet - ale ty by ses měla držet svého studijního materiálu)
Všichni odposlouchávají všechny - ale jdi ty brepto - tebe někdo odposlouchává? On by z toho asi ztak někdo něco měl....natož nějaký přínos lol Odposlouchávají se možná ti nahoře, co jsou u koryt, ale nebj, z tebe by nikdo nic neměl big_smile
Ale to víš, že vidíme, co se děje - a někdo to holt žere a někdo je v klidu a nežere.  Konspirace, teorie, matrix.....to jsou slova, před kterými se někteří strachy potí.
Soudný lid? Který soudný lid? Ty jsi tím soudným lidem? Nebo Kalik? nebo ti obyčejní ovčané, co kam vítr, tam plášť? Kdyby soudný lid byl soudným, tak už dávno pustí tuhle komedii z hlavy a soustředí se na SEBE. Protože k životu tamty nahoře nepotřebuje. Soudný lid by si našel jiné páky, jak se vymanit - ale tento lid, ta bezhlavá masa, co neví, co by chtěla, ta hledá nového vládce a přesně to kopírují volební výsledky - pravice - levice - pravice - levice....než mu to v hlavě konečně sepne a měl by zvolit SEBE.

Ptáš se kde jsme? Jsme přesně tam, kde chceme být - jen to každý vidí jinou optikou.
Já jsem se současnou situací na 80% spokojená. Těch 20% mě však neubírá životní energii, abych si nedělala přesně to, co chci.
A jelikož Zavadil (s Kalikem) tvrdí, že 80% občanů je nespokojených - mají tedy přesně to, co si zasloužili. A budou mít i nadále - ať si zvolí, koho chtějí - vždy to bude přesně tak, co si zvolili.

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!
Svět nekonečných možností - ten tvoří F+F+F+F+F+F {přesně v tomto pořadí}.
http://www.youtube.com/watch?v=uVR-jLWz_7A

Není tady

#683 30. 4. 2012 12:56

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Pandorraa napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

Josef STŘEDULA, předseda, Odborový svaz KOVO
to jsou mezery lol

Beruško, mně na rozdíl od tebe vůbec odboroví bosové zatím nezajímají. Až se to změní, tak se to změní. Zatím pořád myslím VLASTNÍM mozkem a pracuju, nešmíruju, kapišto?

tak ses velbéééruš všeználková neměla tak hloupě ptát (ale možná za to nemůžeš) - jsem ti jen odpověděla lol

IDIOT SE UČÍ VLASTNÍMI CHYBAMI, MAGOR SE UČÍ DEBILITĚ OD IDIOTA…….JÁ SE UČÍM CIZÍMI CHYBAMI lol
Kdybych to, co mi tu někteří říkáte, proměnila na stravu, nežral by to ani můj pes!

Není tady

#684 30. 4. 2012 12:58

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

KALIK napsal(a):

Aha, já si to myslel, že se odborného odhadu nedočkáme smile Pokud jde o mě, já si aspirace na odborné odhady nedělám, řekl jsem pouze svůj názor, na který, jak doufám, mám právo big_smile

Kdybys byl bdělý určitě bys ta ten propočet už narazil (byl sem dán - čistá matematika) vissla

Není tady

#685 30. 4. 2012 13:06

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Zklamaná napsal(a):

Kdybys byl bdělý určitě bys ta ten propočet už narazil (byl sem dán - čistá matematika) vissla

Já jsem žádný odhad nezaznamenal a už vůbec ne odborný, tak asi proto smile

Není tady

#686 30. 4. 2012 13:15

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

KALIK napsal(a):

Zklamaná napsal(a):

Já jsem žádný odhad nezaznamenal a už vůbec ne odborný, tak asi proto smile

Ok, tož ještě jednou:

"Tak nějak mi nesedí čísla týkající se počtu demonstrantů na veleakci odborů a spřátelených organizaci v sobotu v Praze. Obrázky publikované v médiích se sice snažily situaci dramatizovat, ale jakmile se kdekoliv objevil alespoň polocelek (o celku ani nemluvím), situace tak nějak neodpovídala vzrušeným komentářům novinářů.

No a tak jsem zkusil jednoduchou "analýzu" dostupných dat, tedy obrázků publikovaných ve fotogalerii na iDnes.cz (a nejvíce jsem asi použil obrázky 1 a 3).

http://i.lidovky.cz/pes/12/043/psph/WAG42b524_obr1.JPG
obr 1
http://i.lidovky.cz/pes/12/043/psph/WAG42b525_obr3_vez.jpg
obr 3

Nejprve jsem si z obrázku 3 vybral největší možný obdélník co nejhustěji souvisle pokrytý demonstranty a zkusil zjistit jejich počet. Nebudu unavovat detaily, ale spočítal jsem osoby v obdélníku uprostřed hejhustěji obsazené oblasti obsahujícím 150 lidí a pak jsem to stanovil pomocí plošné hustoty (vydělil jsem plochu velkého výběru plochou toho menšího a násobil počtem lidí v tom menším). Chybu stanovení odhaduji asi na 15%, protože na snímku 3 je plocha pokryta poměrně stejnoměrně. Mimochodem - jedná se o fotografii nejhustěji pokryté části Václaváku.

Tento obdélník jsem si pomocí výrazných orientačních bodů promítl se započtením perspektivního zkreslení do obrázku 1 a následně zopakoval od ocasu koně až po koleje tramvaje (tj. od magistrály až po křižovatku Václaváku s Vodičkovou a Jindřišskou) - vně tohoto výběru je hustota lidí zanedbatelná a lze je s úspěchem považovat za "šum pozadí", tj. turisty, čumily, novináře apod. Chtěl jsem získat horní odhad počtu,takže jsem nepočítal

- se zjevným razantním úbytkem hustoty demonstrantů směrem ke spodku Václaváku
- s plochou zeleně
- s plochou zabranou stánky různých spolků jako "Ne základnám" ap.
- s plochou zabranou sv. Václavem, tribunou s organizátory a řečníky a s bezpečnostním koridorem kolem tribuny a techniky (mimochodem - všimli jste si, jak daleko si odborářští bossové drželi demonstranty od těla?).

Na základě ostatních snímků galerie je možno zanedbat počet lidí ve vedlejších ulicích a vzhledem k tomu, že Opletalova ulice i magistrála jsou už prázdné, lze bez velké chyby prohlásit, že všichni demonstranti jsou už na Václaváku přítomni.

Spočítal jsem pak, kolikrát se mi můj referenční obdélník vešel do vymezené oblasti demonstrace, a počet umístění jsem vynásobil počtem demonstrantů v referenčním obdélníku.

Vyšlo mi cca 26 000 lidí, což je méně než čtvrtina toho, co Zavadil a spol. prohlašovali. Chyba takovéto aproximace je dle mého názoru opravdu velká (klidně i ± 50%), ale tento rozdíl skutečně nelze vysvětlit ani takovou chybou odhadu.

...

Odlišnost výsledku od údajů s chutí publikovaných v médiích mě přiměla k pokusu o křížové ověření nějakou jinou metodou. Zkusil jsem proto změřit plochu dané oblasti, což lze na poměrně hezké aplikaci na stránce ČÚZK. Tam uvedená plocha vyšla na cca 17 000 m2 (tentokrát jsem ovšem zelené plochy a prostor kolem sochy sv. Václava odečetl...), takže při výše odhadovaném počtu 26 000 demonstrantů nám vychází cca 1,5 protestujícího na m2, což je zejména při pohledu na spodní a horní část dotčené oblasti docela přijatelný výsledek. (Zato při panem Zavadilem deklarovaných 120 000 demonstrantech by to bylo 7 osob na m2 - a to je opravdu slušná tlačenice, která se při pohledu na většinu postav na fotografiích při vší úctě k nim nejeví příliš reálnou a snímky z demonstrace ji rozhodně nepotvrzují).

...

P.S. Mimochodem - tvrzení odborářů chápu po všech stránkách! Je třeba zdůvodnit náklady na dopravu demonstrantů (při 120 tisících je cena za osobu 4x příznivější, než při 30 tisících), na přípravu, PR, mzdy a obecněji existenci odborářských funkcionářů apod. V tomto světle se pak i příprava generální stávky jeví velmi logickou. Je třeba zdůvodnit vysoké náklady na provoz Domu odborových svazů a zejména na mzdy jeho zaměstnanců a funkcionářů. A to, že odbory mluví za relativně malou část zaměstnanců a přitom vydírají celý stát, je zjevně v tomto kontextu vedlejší.

Opravdu mě ale štve fakt, že to musím platit i já ze svých daní, protože odbory a koneckonců i všechny ty spolupořadatelské spolky typu ProAlt, Ne základnám a v neposlední řadě i přispívající politické strany pobírají příspěvky ze státního rozpočtu, a podílejí se tak na rabování napjaté státní pokladny. A přitom deklarují, že kradou ti druzí. To jsou ty paradoxy."

Zdroj

Kdokoliv může zkusit to samé, ale obávám se, že se výsledek nebude příliš lišit od výsledku autora výše uvedených řádků.

Upravil(a) Míša Kulička (30. 4. 2012 13:17)

"Každý něco miluje, třeba jenom chleba." Čögyam Trungpa rinpoče
"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton
“Vede-li tě skuhrající havran, dojdeš k mršině.“ Arabské přísloví

Není tady

#687 30. 4. 2012 14:00

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

majkafa napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Jen tak pro pořádek, i já jsem byla na místě. smile

Ale jinak s tebou souhlasím.

Což jen dokazuj, jak i osobníé zážitek je relativní, natož ten zprostředkovaný, účelově zmanipulovaný.

Není tady

#688 30. 4. 2012 14:02

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Zklamaná napsal(a):

Pandoro - chceš snad říct, že Kalik ty demonstranty osobně spočítal? Tak
to potom jo, to má naprostou pravdu lol
Kalik zadek zvedl (prý? může to někdo dosvědčit - možná ty?) a stejně má vymytej mozek lol
Takže kecy kecy a zase kecy...chtělo by to tedy mít lepší protiargumentaci, ne jen domněnky (já si domněnky mohu dovolit - já netluču ostatním do hlavy, že si nemají ty domněnky vytvářet - ale ty by ses měla držet svého studijního materiálu)
Všichni odposlouchávají všechny - ale jdi ty brepto - tebe někdo odposlouchává? On by z toho asi ztak někdo něco měl....natož nějaký přínos lol Odposlouchávají se možná ti nahoře, co jsou u koryt, ale nebj, z tebe by nikdo nic neměl big_smile
Ale to víš, že vidíme, co se děje - a někdo to holt žere a někdo je v klidu a nežere.  Konspirace, teorie, matrix.....to jsou slova, před kterými se někteří strachy potí.
Soudný lid? Který soudný lid? Ty jsi tím soudným lidem? Nebo Kalik? nebo ti obyčejní ovčané, co kam vítr, tam plášť? Kdyby soudný lid byl soudným, tak už dávno pustí tuhle komedii z hlavy a soustředí se na SEBE. Protože k životu tamty nahoře nepotřebuje. Soudný lid by si našel jiné páky, jak se vymanit - ale tento lid, ta bezhlavá masa, co neví, co by chtěla, ta hledá nového vládce a přesně to kopírují volební výsledky - pravice - levice - pravice - levice....než mu to v hlavě konečně sepne a měl by zvolit SEBE.

Ptáš se kde jsme? Jsme přesně tam, kde chceme být - jen to každý vidí jinou optikou.
Já jsem se současnou situací na 80% spokojená. Těch 20% mě však neubírá životní energii, abych si nedělala přesně to, co chci.
A jelikož Zavadil (s Kalikem) tvrdí, že 80% občanů je nespokojených - mají tedy přesně to, co si zasloužili. A budou mít i nadále - ať si zvolí, koho chtějí - vždy to bude přesně tak, co si zvolili.

"Tak on ještě plave?"
"Pořád, pořád..."
lollollollollollollollollollollol

Není tady

#689 30. 4. 2012 14:05

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Míšo, tvůj text jsem nečetla.
Víš proč?
Protože obrázky, především z policejních vrtulníků, ale i jiné, mají VŽDYCKY datumovku a čas.
Tyhle obrázky je nemají.
Nevšimla sis?

Není tady

#690 30. 4. 2012 14:13

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Pandorraa napsal(a):

Míšo, tvůj text jsem nečetla.
Víš proč?
Protože obrázky, především z policejních vrtulníků, ale i jiné, mají VŽDYCKY datumovku a čas.
Tyhle obrázky je nemají.
Nevšimla sis?

To bude tím, že jsou, jak zmínil i autor, z idnes.cz a ne od policie.

"Je velký omyl domnívat se, že když lidé ztratí víru, nebudou věřit v nic. Budou věřit v cokoli!" Gilbert Keith Chesterton

Není tady

#691 30. 4. 2012 14:16

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Pandorraa napsal(a):

"Tak on ještě plave?"
"Pořád, pořád..."
lollollollollollollollollollollol

stále kvoká, stále kvoká... lol

Není tady

#692 30. 4. 2012 14:17

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Míšo, to je celkem fuk odkud jsou. Dnes KAŽDÝ digitální foťák zobrazuje datum a čas.
Takže ty fotky jsou naprosto irelevantní a tím, že jsou z iDnes.cz, jsou irelevantní o to víc.
Naprosto nechápu, jak soudný a vlastním mozkem myslící člověk něco takového může používat jako argument, důkaz něčeho. Směšné.

Není tady

#693 30. 4. 2012 14:38

Míša Kulička
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Pandorraa napsal(a):

Míšo, to je celkem fuk odkud jsou. Dnes KAŽDÝ digitální foťák zobrazuje datum a čas.
Takže ty fotky jsou naprosto irelevantní a tím, že jsou z iDnes.cz, jsou irelevantní o to víc.
Naprosto nechápu, jak soudný a vlastním mozkem myslící člověk něco takového může používat jako argument, důkaz něčeho. Směšné.

Možná právě proto volil autor i tu druhou metodu ... a prostě spočítal, kolik se reálně vejde na Václavák lidí. smile

Pak je ještě možnost vyžádat si od pana Radka Cihly originály i s datem, ale to mi za to fakt nestojí, tobě snad jo? smile Ono je totiž fakt jedno, kolik jich tam bylo. Důležité pro mě je, že kdyby došlo na lámání chleba, tak jsou jejich požadavky natolik protichůdné, že se nikdy nedokáží domluvit.

Vždyť jak se snáší Kalikova vize přímé demokracie s vizí pánů Dufka a Zavadila, kteří ke svému pohodlnému životu potřebují silný stát a na něm závislé lidi?

Upravil(a) Míša Kulička (30. 4. 2012 14:40)

Není tady

#694 30. 4. 2012 14:38

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Já na netu našel několik zdrojů diametrálně se rozcházející ve velikosti Václaváku a to jsme jen na začátku počítání smile Pokud bychom ale onen výpočet vzali za bernou minci (výpočet jsem nepřekontrolovával, obdélníčky nepočítal a neberu v potaz, že se jedná opět o policejní záběr bez určení data a času - poloviční zaplnění náměstí), pak bychom museli přepočítat všechny demonstrace, co na Václaváku kdy byly a k čemu nám by to bylo? Jde opravdu o tu číslovku? Opravdu? smile Já vycházel ze skutečnosti na místě (alespoň tak, jak se jevila) a z údajné kapacity náměstí s tím, že ona kapacita je taky číslo od někud vzaté. Je mi úplně jedno, kolik tam bylo lidí počtově, ale že bylo velmi slušně zaplněno václavské náměstí a to pro srovnání s minulými demonstracemi smile

Není tady

#695 30. 4. 2012 14:43

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Navíc, v diskuzi jim to číslo taky lítá nahoru dolů a to podle stejné metodiky big_smile

Není tady

#696 30. 4. 2012 14:49

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

KALIK napsal(a):

Já na netu našel několik zdrojů diametrálně se rozcházející ve velikosti Václaváku a to jsme jen na začátku počítání smile Pokud bychom ale onen výpočet vzali za bernou minci (výpočet jsem nepřekontrolovával, obdélníčky nepočítal a neberu v potaz, že se jedná opět o policejní záběr bez určení data a času - poloviční zaplnění náměstí), pak bychom museli přepočítat všechny demonstrace, co na Václaváku kdy byly a k čemu nám by to bylo? Jde opravdu o tu číslovku? Opravdu? smile Já vycházel ze skutečnosti na místě (alespoň tak, jak se jevila) a z údajné kapacity náměstí s tím, že ona kapacita je taky číslo od někud vzaté. Je mi úplně jedno, kolik tam bylo lidí počtově, ale že bylo velmi slušně zaplněno václavské náměstí a to pro srovnání s minulými demonstracemi smile

KALIKu, jediná velmi slušně zaplněná Václavská náměstí si pamatuji ještě z dob svého dětství za bolševika, kdy byla povinná účast na prvomájových průvodech a na Václaváku bývala tehdy skutečně hlava na hlavě.

To, co Ty popisuješ, to byl proti bolševickým prvomájovým průvodům skutečně jenom slabý odvar reta Chápu, že jsi ještě poměrně mlád a nevyrostl jsi v Praze, takže jsi opravdovou tlačenici v davu lidí při každoroční demonstraci na Václaváku zažít ani nemohl ... vissla

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#697 30. 4. 2012 15:00

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

KALIK napsal(a):

jeviti se a jeviti bývá diametrálně odlišné. Tys vycházel ze skutečnosti, jak se ti JEVILA (takže si je nepočítal, že ne?) - jednalo se o tvé SUBJEKTIVNÍ JEVENÍ a jiní vycházejí ze zdokumentovaného (snímky, katastrální úřad/to je pro určení té velikosti, záchytných bodů apd.)
a TEĎ SI PŘEDSTAV - KOMU BY Z TĚCHTO DVOU BYLO UZNÁNO PRÁVA na skutečnost PŘED SOUDNÍ STOLICÍ? tongue
ano - mohu s tebou souhlasit, že Václavské náměstí bylo SLUŠNĚ zaplněno oproti minulým demonstracím. cool
a máš pravdu, nesejde na počtu lidí při této konkrétní demonstraci - skutečnost je taková, že sis mohl ušetřit na důchod pár fufniků (když už ti to neptroplatili odboráři), mohl jsi třeba lézt po skalách a nemusel ses plahočit zbytečně do Práglu. gloria

Není tady

#698 30. 4. 2012 15:02

KALIK
♥♥♥♥♥♥♥

Kiaro, zrovna v onu demonstraci jsem se cítil velmi stísněně. Když se snažil někdo projít, lidé padali jako domino a věř, nebylo to moc příjemné. Navíc několik lidí ten tlak nevydrželo a musela je odvézt záchranka (nemohla ani projet). Některé obchody začaly houkat, jaký tam byl přetlak, jak se lidi tlačili i na výlohy smile To jen tak na okraj smile A máš pravdu, za bolševika jsem na Václaváku na pochodu nebyl smile

Upravil(a) KALIK (30. 4. 2012 15:02)

Není tady

#699 30. 4. 2012 15:11

Zklamaná
♥♥♥♥♥♥♥
Web

tááák - a teď tu o Červené Karkulce lol

to já jsem byla takhle jednou na koncertě a tam taky padali lidi jak hrušky  - a ta tlačenice, co byla ńa autogram (nééé Zavadila, tam stál Kalik - jak popisuje situaci) a taky některé odvezla záchranka...a si představ, že někde bývají i ušlapáni lol

téééda Kaliku, měl jsi z (_!_) štěstí, že to byla jen slušně obsazená demonstrace, co bychom si tu bez tebe počali, dovedeš si představit tu nudu? No, snad by tu Pandora ještě stíhala i za tebe tvořit komediální skeče, ale už nejni nejmladší, měl bys brát ohled a šetřit ji....ale jedna věc je dobrá, žlučník už má venku, tak z téhle strany kolaps nehrozí....ale ty nervy, ty nemá už takové jako dřív a s tím "držákem" to jde taky z kopce vissla

lol

Upravil(a) Zklamaná (30. 4. 2012 15:13)

Není tady

#700 30. 4. 2012 15:13

Pandorraa
♥♥♥♥♥♥♥
Web

Míša Kulička napsal(a):

Pandorraa napsal(a):

Pak je ještě možnost vyžádat si od pana Radka Cihly originály i s datem, ale to mi za to fakt nestojí, tobě snad jo? smile
------------------------------------------------------------
Vždyť jak se snáší Kalikova vize přímé demokracie s vizí pánů Dufka a Zavadila, kteří ke svému pohodlnému životu potřebují silný stát a na něm závislé lidi?

Mně nestojí vůbec za to se těmi fotkami zabývat, protože jsem zažila už tolik mediální manipulace, že se proti ní stávám rezistentní

K tvé druhé otázce podotknu pouze toto: je to o SPOJOVÁNÍ nikoliv ROZDĚLOVÁNÍ

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí