6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Zklamaná napsal(a):
jo, take vichni ti, kdo se chtějí dostat ke korytu a vylízat jetě ten zbytek
zatím pořád jsem neslyela od ádného demonstrujícího, nebo verbíře - co chtějí dělat pak.
Kupříkladu Petr Mach ze Strany svobodných občanů ví, jaké kroky udělat, aby se nae země dostal ze svrabu....mě by například zajímaly kroky od Petry101, co ona by udělala (mít tu moc), aby se nae země zvedla, co by udělala například taková erem...?
Ted,uz nejde udelat vubec nic.Vsechno je rozkradeny,podniky co slouzili nekolika generacim zavreny.To vse dokazala nase sametova vlada.
Je me z nasi zeme do breku.
Nikdy me politika nezajimala,kdyz o ni mluvili rodice,neposlouchala jsem je...nezajimalo me to.Ja se mela dobre.Ted me hruzou stavaji vlasy na hlave co se tu deje...
Není tady
eremuruss napsal(a):
Budes se divit,ale vim o tom mozna od listopadu,kdy me to prislo meilem.Ano jdu odpoledne do prace.Na demonstraci nejdu,protoze se tam nemam jak dostat.Pritel me tam nepoveze.Ale kdyby to bylo v mem meste urcite se zucastnim.Stejne ta demostrace nema cenu.Vsude ve svete je sama demonstrace a co z toho ,nic se nezmeni.
Asi pred vice nez rokem tu psala nejaka polititicka jak bude vymahatelnost alimentu.Jen ja tady na tom foru jsem ji neverila.A vysledek zadny.Jen keci,keci.A tak to bude i s tou demonstaci.....
aha - take od listopadu ví, e bude v březnu demonstrace - hele, pokud by ti na tom tak záleelo (jako e nezáleí), tak u v listopadu nahlásí éfům, e bude potřebovat v březnu volno a to konkrétně 15-tého odpoledne (tzn - jestli tě nutně potřebují, nech ti hodí ranní ichtu, kdy nemohou dát dovču) a na tu slávu se vypraví - busem, autem, vlakem...na kole, pěky.
VÝMLUVY, VYÝMLUVY A VÝMLUVY - KECY, KECY A KECY.
ad, vymahatelnost alimentů - ta je, u jsem to psala kolikrát, pokud se vak k tomu staví stejným stylem, jak tady popisuje - (stejně to nemá cenu, ve světě , či jinde je to stejné, nic se nezmění, ádný výsledek, kecy a kecy)...TAK SE PROSÍM NEDIV. TY TOTI NEHNE KVŮLI TOMU PRSTEM a přitom by ti stačilo sedět na zadku a jen se za tím brát na těch správných místech (tady toho moc nevyvaní - sorry)
Není tady
eremuruss napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
zatím pořád jsem neslyela od ádného demonstrujícího, nebo verbíře - co chtějí dělat pak.
Kupříkladu Petr Mach ze Strany svobodných občanů ví, jaké kroky udělat, aby se nae země dostal ze svrabu....mě by například zajímaly kroky od Petry101, co ona by udělala (mít tu moc), aby se nae země zvedla, co by udělala například taková erem...?Ted,uz nejde udelat vubec nic.Vsechno je rozkradeny,podniky co slouzili nekolika generacim zavreny.To vse dokazala nase sametova vlada.
Nikdy me politika nezajimala,kdyz o ni mluvili rodice,neposlouchala jsem je...nezajimalo me to.Ja se mela dobre.Ted me hruzou stavaji vlasy na hlave co se tu deje...
podniky, co slouily několika generacím, byly předně ukradeny !!! take se navrátily majitelům, či potomkům.
ad rozkradeno - kuponovky ses zúčastnila (věk jsi na to měla), take to, co se rozdávalo lidu si měla monost mít (samozřejmě, podle svých moností a SCHOPNOSTÍ)
no jistě, kdy jsi byla dítě, měla ses dobře, kdy se o toebe rodiče staraly a nenechaly tě nějde "pojít v houtí"...jene teď jsi dospělá, teď je na tobě, aby ses postarala o sebe a své děti....dobrá chodí do práce - ale ty nemá navíc?
Proč ti vstávají hrůzou vlasy na hlavě, tobě se něco děje? Tobě někdo něco krade?
e se to korupčí a rozhazuje státní rozpočet je naprosto jiná věc - to nemá s tvou výplatou nic společného.
Myslí, e být tam nahoře někdo jiný (kdo?), e bys měla větí výplatu?
Není tady
eremuruss napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
Kupříkladu Petr Mach ze Strany svobodných občanů ví, jaké kroky udělat, aby se nae země dostal ze svrabu....mě by například zajímaly kroky od Petry101, co ona by udělala (mít tu moc), aby se nae země zvedla, co by udělala například taková erem...?Ted,uz nejde udelat vubec nic.Vsechno je rozkradeny,podniky co slouzili nekolika generacim zavreny.To vse dokazala nase sametova vlada.
Erem, kadý, kdo mluví takhle, jak ty, by měl ve vlastním zájmu zvednout kotvy a odjet ít na nějakou dobu do některého z méně astných koutů Země........kde vůbec není samozřejmostí voda, jídlo, komfortní bydlení se vím, co k tomu patří a hlavně skutečnost, e tebe a tvoje blízké nikdo bezprostředně neohrouje na ivotě.........a e je takových koutů na světě poehnaně, stačí si vybrat. Bys viděla, jaký pocit těstí by se u tebe dostavil po návratu sem....
Není tady
Zklamaná napsal(a):
eremuruss napsal(a):
Budes se divit,ale vim o tom mozna od listopadu,kdy me to prislo meilem.Ano jdu odpoledne do prace.Na demonstraci nejdu,protoze se tam nemam jak dostat.Pritel me tam nepoveze.Ale kdyby to bylo v mem meste urcite se zucastnim.Stejne ta demostrace nema cenu.Vsude ve svete je sama demonstrace a co z toho ,nic se nezmeni.
Asi pred vice nez rokem tu psala nejaka polititicka jak bude vymahatelnost alimentu.Jen ja tady na tom foru jsem ji neverila.A vysledek zadny.Jen keci,keci.A tak to bude i s tou demonstaci.....aha - take od listopadu ví, e bude v březnu demonstrace - hele, pokud by ti na tom tak záleelo (jako e nezáleí), tak u v listopadu nahlásí éfům, e bude potřebovat v březnu volno a to konkrétně 15-tého odpoledne (tzn - jestli tě nutně potřebují, nech ti hodí ranní ichtu, kdy nemohou dát dovču) a na tu slávu se vypraví - busem, autem, vlakem...na kole, pěky.
VÝMLUVY, VYÝMLUVY A VÝMLUVY - KECY, KECY A KECY.
ad, vymahatelnost alimentů - ta je, u jsem to psala kolikrát, pokud se vak k tomu staví stejným stylem, jak tady popisuje - (stejně to nemá cenu, ve světě , či jinde je to stejné, nic se nezmění, ádný výsledek, kecy a kecy)...TAK SE PROSÍM NEDIV. TY TOTI NEHNE KVŮLI TOMU PRSTEM a přitom by ti stačilo sedět na zadku a jen se za tím brát na těch správných místech (tady toho moc nevyvaní - sorry)
Zklamana tak co se tyce tech alimetu tak kecas uplny nesmysli.Za alimenty jsem bojovala od roku 2001.Same soudy,vyslechy na kriminalce,mezinarodne pravni ochrana deti v Brne a nic.Byvaly byl 2x odsouzen na podminku a nic.Psala jsem na soud,ze ani v podmince nezaplatil co mel a nic se nedeje.Co vic mam podle tebe delat?Mela jsem vzit deti a dotahnout je k soudu a nechat je tam,aby se neco zacalo dit?V tomhle me opravdu krivdis.Alimenty jsou zde nevymahatelne!!!
Není tady
Navic co se tyce tech alimentu,osobne jsem mluvila se soudcem na chodbe u soudu,kdy jsem hledala patricne dvere kam jit pro rozsudek.Sam me rek,ze v mem pripade je to beznadejne.To,ze bych se shledala se 100 tisici co dluzi BM je 1%,ale ty ses nad vsechny soudce.Dam te polovinu penez,kdyz ty penize vytriskas z meho BM.Muzes se predvest...
Není tady
psal jsi na soud - to je málo. jestlie soud prvního stupně s tím nic nedělá, píu dál a vý - nedělá nic krajský soud, jdu vý, nedělá s tím nic nejvyí soud - jdu vý, pak tu máme ústavní soud a pak zlatou Evrpopskou unii a s ní Evropský soud.
Kde skončila tvá dopisovací akce? U prvního soudu, e? U policie ses nechala zastrait, místo, abys tvrdě a nekompromisně la za svým, tak si nechá cokoliv nakukuta - e nemají kompetenc, e to není na trestný čin, e to není ve lhůtě....
mezinárodní ochrana dětí v Brně je na dvě věci
no a co na to tvůj právník? právník - ne advokát
Není tady
ty se spokojí s tím, co ti kdo řekne na chodbě - i kdy je to soudce. Ty ho bere, jako Boha, e je tudovanej....zajímalo tě například, kolik paskvilů tihle tudovaní namrskají, e se lidi odvolávají k Ustavnímu soudu, pro poruení lidských práv? Kdyby byli tito soudci neomylní a poctivě by dělali svou práci a ctili právo a spravedlnost, není vlastně vůbec zapotřebí soudů vyích (Nejvyí a Ústavní) - protoe by soudili a rozsuzovali tak, aby to bylo podle práva.
Co tvůj právník?
Není tady
Zklamaná napsal(a):
ty se spokojí s tím, co ti kdo řekne na chodbě - i kdy je to soudce. Ty ho bere, jako Boha, e je tudovanej....zajímalo tě například, kolik paskvilů tihle tudovaní namrskají, e se lidi odvolávají k Ustavnímu soudu, pro poruení lidských práv? Kdyby byli tito soudci neomylní a poctivě by dělali svou práci a ctili právo a spravedlnost, není vlastně vůbec zapotřebí soudů vyích (Nejvyí a Ústavní) - protoe by soudili a rozsuzovali tak, aby to bylo podle práva.
Co tvůj právník?
I toho pravnika jsem mela, sepsal a nic vic.BM nemohli najit....a vic se nic nedelo,,zbytecne vyhozeny penize.Nikdo meho BM nehledal....pak ho zastavili na hranicich,drzeli to tam 6 hodin a vyslychali ho,pak ho pustili.Tak kde to jsme?
Upravil(a) eremuruss (15. 3. 2012 13:00)
Není tady
no a co s ním měli jako udělat? Zavřít? na jakém základě? na základě nějaké podmínky? Se nediv, e ho pustili.
Tvůj právník stál za.....no ani nechtěj slyet, co mi jede hlavou
No a taky, asi to nebyl moc akční právník, e....sis ho jen zaplatila na sepsání ádosti - a tím to pro něj hasne. Cos očekávala? Cos nabídla právníkovi za jeho sluby?
Není tady
Erem, e sa s ňou vobec zahadzuje.
Ona rovnako ako Klaus majú jedene jediný ivotný ciež. kodi vetkým okolo. Dokazova, e iba ony sú tý najchytrejí, najlepí, jedimeční a vetci okolo sú iba na to, aby ich vynáali do neba a bozkávali im topánky.
Klausovi to spočítajú raz historici a zaujme svoje zaslúené miesto v učebniciach dejepisu po boku....
Ona sa bude hra na boha aspoň na babinete. Na viac nemá. Iba mi je hodne žúto žudí, čo s ňou kedy prili do styku. Napríklad jej bývaleho manela. Ten musel by ialene zamilovaný, e ju nedokázal hneď prekúknu.
A nesiaha ti ani po kotníky.
Není tady
ale tady jsem na vlákně o dnení demonstraci - take pokud něco chce dál ohledně tebe a tvých věcí diskutovat, vytvoř si nové vlákno - na právním.
Není tady
Petra101 napsal(a):
Ona rovnako ako Klaus majú jedene jediný ivotný ciež. kodi vetkým okolo. Dokazova, e iba ony sú tý najchytrejí, najlepí, jedimeční a vetci okolo sú iba na to, aby ich vynáali do neba a bozkávali im topánky.
Klausovi to spočítajú raz historici a zaujme svoje zaslúené miesto v učebniciach dejepisu po boku....
Ona sa bude hra na boha aspoň na babinete. Na viac nemá. Iba mi je hodne žúto žudí, čo s ňou kedy prili do styku. Napríklad jej bývaleho manela. Ten musel by ialene zamilovaný, e ju nedokázal hneď prekúknu.
co tam má jetě?
něco ti povím - dřív, nebo později spolu přijdem do uího kontaktu...já to vím, ty zatím jetě ne
Jekovy voči, kdybych věděla e touí po mém ex, dej mi na tebe kontak, já ti ho dohodím... takový těstí bych ti ze srdce přála (a do konce tvých dní....tak jsem přející)
Není tady
Petra101 napsal(a):
A nezmeká demonstraci. Soukmenovci určitě ji čekají.
Není tady
Petra101 napsal(a):
Ona není zklamaná , ona je nasr**aná a hodně , jen seká okolo sebe a hází sebou v křeči .
A bude u moci levice , to se teprve bude vztekat, ale v reálu u jí to nikdo neere, tak aspoň na Babi se snaí přesvědčit poslední tři lidi kteří jetě berou pravici váně .
Dnes byla super demonstrace , Klaus to od lidí schytal a brzo bude dalí , půjdu taky , těím se.
Není tady
Lůza ovládá ulice, i tohle je demokracie I kdy.... jenom ta, co má dovoz a odvoz autem, ejo.... a nejvíce řičí ti, co pro jistotu nechodí k volbám, protoe by nestihli uvařit vepřoknedlozelo.....Státe dej, dej, dej, více a více, dávej. protoe já nemám, pla, dávej,pla, protoe mě totalita naučila, e je ve zadarmo!!! Nemusím se vzdělávat, nemusím se učit, jsem primitiv a kdo je víc? Mentální devastace národa byla a je fatální! O morální devastaci raději nepřemýlím...
Není tady
vitto napsal(a):
Lůza ovládá ulice, i tohle je demokracie I kdy.... jenom ta, co má dovoz a odvoz autem, ejo.... a nejvíce řičí ti, co pro jistotu nechodí k volbám, protoe by nestihli uvařit vepřoknedlozelo.....Státe dej, dej, dej, více a více, dávej. protoe já nemám, pla, dávej,pla, protoe mě totalita naučila, e je ve zadarmo!!! Nemusím se vzdělávat, nemusím se učit, jsem primitiv a kdo je víc? Mentální devastace národa byla a je fatální! O morální devastaci raději nepřemýlím...
Morální devastace tady probíhá posledních 20 let , tak se u lidi na to nemůou dívat a vyli do ulic.
Byli tam samí mladí lidé , stejně jako na studentských demonstracích .
Není tady
novavila napsal(a):
Morální devastace tady probíhá posledních 20 let , tak se u lidi na to nemůou dívat a vyli do ulic.
Opět s bídou několik promile z celkového mnoství občanů ... To, e jsou slyet neznamená, e má jejich slovo váhu.
Není tady
Mía Kulička napsal(a):
novavila napsal(a):
Byli tam samí mladí lidé , stejně jako na studentských demonstracích .Opět s bídou několik promile z celkového mnoství občanů ... To, e jsou slyet neznamená, e má jejich slovo váhu.
Bylo jich mnoho a přítě bude jetě víc, půjdeme také .
ČT se zamkla plná strachu, e lidi vniknou dovnitř a dostanou na budku .
Není tady
novavila napsal(a):
vitto napsal(a):
Morální devastace zde probíhala 45 roků za vlády zločinecké komunistické bandy. Kdy jsi morálně zdevastovaná tak si klidně demonstruj. Co tak vyhlásit hladovku? A budou vládnout socani s komunisty e se budeme vztekat? Na srandičky tě uije. Já jsem v pohodě teď a budu i potom. Brzy začnu připravovat daňovou optimalizaci protoe socani s komunisty ode mě na daních nedostanou ani kačku. Vy protestujete na ulicích, já budu protestovat tímto způsobem. A bude nás mnoho a přítě bude jetě víc.
Není tady
novavila napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
novavila napsal(a):
Byli tam samí mladí lidé , stejně jako na studentských demonstracích .Opět s bídou několik promile z celkového mnoství občanů ... To, e jsou slyet neznamená, e má jejich slovo váhu.
Bylo jich mnoho a přítě bude jetě víc, půjdeme také .
ČT se zamkla plná strachu, e lidi vniknou dovnitř a dostanou na budku .
Ve zpravach na Nove pry nebyla ani zminka o tom,ze byla nejaka demonstrace.
Není tady
Na demonstraci nejdu,protoze se tam nemam jak dostat.Pritel me tam nepoveze.Ale kdyby to bylo v mem meste urcite se zucastnim.Stejne ta demostrace nema cenu.Vsude ve svete je sama demonstrace a co z toho ,nic se nezmeni.
Jó, kdyby odbory přistavily autobus a zaručily i čas na nákupy - to by se i do hlavního města jelo... to by se i dovča zařídila
Ale jak to holt není za pr*elí, jak by bylo potřeba pro to něco udělat, dát osobně najevo touhu po změně... to pak nemá cenu. Co kdyby nás tam někdo viděl, táto? A vlastní benzín plejtvat, nevyspalí bysme byli... nene, stejně se nic nezmění
ČT se zamkla plná strachu, e lidi vniknou dovnitř a dostanou na budku
ČT má dost drahý vybavení na to, aby si ho jen tak z plezíru nechala rozflákat anonymním davem... kterej by ostatně jako první řval cosi o neschopnosti policie, ochranky a pod., a by nemohl k bůčku přikusovat Malou farmu, ípa nebo "Unikátní písničky, které nezestárly, a humor, který přetrval" (skoro 15 let starý pořad s Gottem).
Není tady
novavila napsal(a):
vitto napsal(a):
Já tedy nevím, ale na fotkách z Brna jsem ádné mládeníky nenael. To tě někdo říkal nebo se tě o tom zdálo.
http://brnensky.denik.cz/galerie/demons … -brno.html
Není tady
Petr100 napsal(a):
novavila napsal(a):
vitto napsal(a):
Byli tam samí mladí lidé , stejně jako na studentských demonstracích .Morální devastace zde probíhala 45 roků za vlády zločinecké komunistické bandy. Kdy jsi morálně zdevastovaná tak si klidně demonstruj. Co tak vyhlásit hladovku? A budou vládnout socani s komunisty e se budeme vztekat? Na srandičky tě uije. Já jsem v pohodě teď a budu i potom. Brzy začnu připravovat daňovou optimalizaci protoe socani s komunisty ode mě na daních nedostanou ani kačku. Vy protestujete na ulicích, já budu protestovat tímto způsobem. A bude nás mnoho a přítě bude jetě víc.
Bojí se Peulo co ?
Hele Petře kolik ty vychovává dětí ? S kolika dětma dělá denně ukoly, vaří jim večeři a baví se o jejich starostech ?
Nebo sedí na paněnzích a počítá baráky?
Není tady
eremuruss napsal(a):
novavila napsal(a):
Mía Kulička napsal(a):
Opět s bídou několik promile z celkového mnoství občanů ... To, e jsou slyet neznamená, e má jejich slovo váhu.Bylo jich mnoho a přítě bude jetě víc, půjdeme také .
ČT se zamkla plná strachu, e lidi vniknou dovnitř a dostanou na budku .Ve zpravach na Nove pry nebyla ani zminka o tom,ze byla nejaka demonstrace.
Protoe jsou vichni koupený, u je to tak proraný tady , e ani televize neinformuje pravdivě ....fůůj .
To je vidět jak se pravice íleně bojí lidí , sníí se k tomu lhát a zatajovat .
Není tady