3. července : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 3. července : Praktické grilovací desatero pro úspěný start letních grilovaček! 3. července : Prázdniny jsou tady a s nimi i doba dovolených a výletů. Kam vyrazit? Mrkněte na nae tipy! |
|
|
mamkaHanka napsal(a):
Ano, to je pravda. Taky to chápu. Já jsem se před rokem rozvedla. V důsledku toho, e můj manel byl syn kamarádky mého éfa, tak jsem o práci přila. Kvůli dorovnání podílů na majetku jsem se musela při rozvodu zadluit a aby toho nebylo málo, od sociálky nedostanu na děti ani kačku, protoe je nemám v trv. péči, ale jsou ve střídavé péči. Krom toho se teď chci soudit o děti, které touto péčí trpí a já taky nevím, kudy kam. Taky jsem půlrok musela probrečet odtrením od dětí, pak zase čtvrtrok probrečet kvůli insolvenci a dalímu zadluení, ale věřím, e prostě musí přijít ten světlý den, kdy se to vyřeí...... prostě musí!!! Rozhodla jsem se :-)
Jsi skvělá :-)
Já jsem se teda taky několikrát rohodla, e se nebudu ničit, budu na sebe hodná a dovolím si, aby mi bylo dobře. Ale občas holt zakopnu. Je úasné, kdy mi někdo pomůe vstát :-)
Není tady
Koniklec,
Ví, co já napsala na net, a specielně na Babi o sobě věcí?
I to, co bych neřekla ani mui. Mně tohle pomáhá hodně.
Psát mluvit a brečet. To poslední mi moc nejde.
Čím je dneek pro Tebe jiný, ne jiné dny? Proč dnes Tě to dostalo tak na dno? Poslední kapka?
Není tady
koniklec napsal(a):
mamkaHanka napsal(a):
Ano, to je pravda. Taky to chápu. Já jsem se před rokem rozvedla. V důsledku toho, e můj manel byl syn kamarádky mého éfa, tak jsem o práci přila. Kvůli dorovnání podílů na majetku jsem se musela při rozvodu zadluit a aby toho nebylo málo, od sociálky nedostanu na děti ani kačku, protoe je nemám v trv. péči, ale jsou ve střídavé péči. Krom toho se teď chci soudit o děti, které touto péčí trpí a já taky nevím, kudy kam. Taky jsem půlrok musela probrečet odtrením od dětí, pak zase čtvrtrok probrečet kvůli insolvenci a dalímu zadluení, ale věřím, e prostě musí přijít ten světlý den, kdy se to vyřeí...... prostě musí!!! Rozhodla jsem se :-)
Jsi skvělá :-)
Já jsem se teda taky několikrát rohodla, e se nebudu ničit, budu na sebe hodná a dovolím si, aby mi bylo dobře. Ale občas holt zakopnu. Je úasné, kdy mi někdo pomůe vstát :-)
Jsem skvělá :-) Nemám na výběr. I ty sama vidí, e prostě člověk musí, kdy musí. Jak se říká "Kdy jsi na dně, ní jít namůe, naopak má od čeho se odrazit" :-)
Není tady
Ametyst napsal(a):
Koniklec,
Čím je dneek pro Tebe jiný, ne jiné dny? Proč dnes Tě to dostalo tak na dno? Poslední kapka?
No jasně, já taky... sice ne tady, tady jsem dnes prvně, ale jinde jsem měla i svou fotku a chrlila jsem, protoe jsem věděla, e víc hlav víc ví. Taky mně to pomáhalo se uvolnit a současně taky řeit "neřeitelné"
Není tady
Bramborka napsal(a):
koniklec napsal(a):
No, já chodím k psycholoce, jenome jí nedokáu srozumitelně říct, co cítím. I se tak trochu stydím.
Ve zkratce jde o to, e ve svých 27 letech nemm dokončenou V a u ji asi nedokončím. Nejsem samostatná, iju z peněz rodičů. Cítím se jako úplně bezcený jedinec, jako někdo kdo totálně selhal. Zabít se nemůu, protoe by tím po sobě nechala zase jen dluhy, navíc zvířata, která mě milujou a přítele, kterému bych zničila ivot, kdyby se mu před svatbou zabila přítelkyně. Rodičům jsem u stejně ivot zničila, take tam bych sebevradou taky nic nevyřeila. Nezbývá, ne tady zůstat a nějak s tím selháním ít. Ale jak.....Konikleci, nechci tvou situaci zlehčovat, ale myslím, e ve tvé situaci, tak jak ji popisuje, je spousta mladých lidí, jen si to tak neberou.
Myslím, e ses octla ve slepé uličce, nebo spí na rozcestí, na něm tuí, kam se má dát, ale nechce se ti, bojí se, přelapuje nebo chodí dokola (moná je to kruhový objezd a ty se pohybuje pořád po něm, protoe jsi dost bystrá na to, abys věděla, která cesta je asi ta tvoje - nebo moná které tvé určitě nejsou, ale ne dost odváná nebo moná příli unavená nebo slabá, abys u po ní vyrazila.
Nedovedu si představit, jak jsi mohla zničit ivot svým rodičům, nedovedu si představit, jak bys mohla zničit ivot příteli.
Chystá se na vdavky? Chce to?
Podle toho, cos jen naukla o svém dětství a mládí mi příjde, e si potřebuje s rodiči leccos vyřídit - třeba alespoň sama v sobě. Ale rozhodně ne jako schlíplá ničitelka jejich ivotů.
Nemyslím, e by ses měla před svou psycholokou stydět, Spí by bylo fajn pokročit s ní nebo s někým jiným, pokud ti tahle nevyhovuje, dál.
A jestli k ní chodí u delí dobu, moná by se spí mohla stydět ona před tebou ..........
Tyjo, souhlas!
ít s přítelem, vzít si ho, pracovat, mít s ním děti - ano, je to skutečně to, co chci. A je to právě ten výjezd z kruháče, kterým hrozně chci vyjet, ale jako by mě nějaká (pupeční) ňůra pořád drela. Take lítám po tom kruháku jak kůň na loni. A čím dýl lítám, tím jsem unavenějí odrazit se a skočit tak silně, abych konečně vylítla tím mým výjezdem. Vdycky ho minu a jedu dalí kolo. A u jsem fakt unavená. Mám pocit, e u tam lítám tak dlouho, e to ani nemá smysl.
Přesně říká, e průserová nená ani tak moje faktická situace, ale moje vnímání té situace. S tím úplně souhlasím, sama to vidím.
K psycholoce chodím u hrozně dlouho a po pravdě jsem si kolikrát říkala, e u přestanu, protoe to nějak nepomáhá. Zrovna dneska jsem na to myslela, mám tam jít pozítří a nějak se mi ani nechce. Těko ovem říct, jak by to bylo, kdybych tam nechodila vůbec.
Ohledně toho kruháče hraje asi roli fakt, e moje máma často pouívá věty jako "tak se odstěhuj a pak u tě nechcem znát", "nae vztahy skončí" atd. Je to v souvislosti s tím, e jsme kadá jiná a zkrátka si nerozumíme. Ale kdy to staví takhle dramaticky, působí to kontraproduktivně.
Hele a upřímně? Nejradi bych jí fakt poslala do háje .
Upravil(a) koniklec (13. 3. 2012 16:14)
Není tady
koniklec napsal(a):
Bramborka napsal(a):
koniklec napsal(a):
No, já chodím k psycholoce, jenome jí nedokáu srozumitelně říct, co cítím. I se tak trochu stydím.
Ve zkratce jde o to, e ve svých 27 letech nemm dokončenou V a u ji asi nedokončím. Nejsem samostatná, iju z peněz rodičů. Cítím se jako úplně bezcený jedinec, jako někdo kdo totálně selhal. Zabít se nemůu, protoe by tím po sobě nechala zase jen dluhy, navíc zvířata, která mě milujou a přítele, kterému bych zničila ivot, kdyby se mu před svatbou zabila přítelkyně. Rodičům jsem u stejně ivot zničila, take tam bych sebevradou taky nic nevyřeila. Nezbývá, ne tady zůstat a nějak s tím selháním ít. Ale jak.....Konikleci, nechci tvou situaci zlehčovat, ale myslím, e ve tvé situaci, tak jak ji popisuje, je spousta mladých lidí, jen si to tak neberou.
Myslím, e ses octla ve slepé uličce, nebo spí na rozcestí, na něm tuí, kam se má dát, ale nechce se ti, bojí se, přelapuje nebo chodí dokola (moná je to kruhový objezd a ty se pohybuje pořád po něm, protoe jsi dost bystrá na to, abys věděla, která cesta je asi ta tvoje - nebo moná které tvé určitě nejsou, ale ne dost odváná nebo moná příli unavená nebo slabá, abys u po ní vyrazila.
Nedovedu si představit, jak jsi mohla zničit ivot svým rodičům, nedovedu si představit, jak bys mohla zničit ivot příteli.
Chystá se na vdavky? Chce to?
Podle toho, cos jen naukla o svém dětství a mládí mi příjde, e si potřebuje s rodiči leccos vyřídit - třeba alespoň sama v sobě. Ale rozhodně ne jako schlíplá ničitelka jejich ivotů.
Nemyslím, e by ses měla před svou psycholokou stydět, Spí by bylo fajn pokročit s ní nebo s někým jiným, pokud ti tahle nevyhovuje, dál.
A jestli k ní chodí u delí dobu, moná by se spí mohla stydět ona před tebou ..........Tyjo, souhlas!
ít s přítelem, vzít si ho, pracovat, mít s ním děti - ano, je to skutečně to, co chci. A je to právě ten výjezd z kruháče, kterým hrozně chci vyjet, ale jako by mě nějaká (pupeční) ňůra pořád drela. Take lítám po tom kruháku jak kůň na loni. A čím dýl lítám, tím jsem unavenějí odrazit se a skočit tak silně, abych konečně vylítla tím mým výjezdem. Vdycky ho minu a jedu dalí kolo. A u jsem fakt unavená. Mám pocit, e u tam lítám tak dlouho, e to ani nemá smysl.
Přesně říká, e průserová nená ani tak moje faktická situace, ale moje vnímání té situace. S tím úplně souhlasím, sama to vidím.
K psycholoce chodím u hrozně dlouho a po pravdě jsem si kolikrát říkala, e u přestanu, protoe to nějak nepomáhá. Zrovna dneska jsem na to myslela, mám tam jít pozítří a nějak se mi ani nechce. Těko ovem říct, jak by to bylo, kdybych tam nechodila vůbec.
Já s výe uvedeným souhlasím, přestoe zjevně nevím vechno, co jste si holky psaly. Jen k tomu dodám, e mi příjde, e jak jsi psala, e jsi vázaná na rodiče, příjde mi, e nezdravě, e je to proti tvé vůli. Měla bys začít ít jinak. Dál od toho, co tě stahuje k pomyslnému dnu a blí k tomu, co tě chrání a pomáhá ti. Uvolnit se a začít dýchat - to říkám já. Pochopitelně radit od klávesnice jen tak někomu, není ádné radění. Neznám souvislosti a monámi něco uniká, či tam i plantám, co tam ve skutečnosti není. Snad jsi u v pohodě. Bramborka tě jistě dobře rozebrala :-)
Není tady
Konikleci, zítra to dá, jestli to bude pro tvé dobro. Určitě. Myslím na tebe a drím ti palce.
A nestresuj se otázkami, které třeba ani nedostane! Je takový citát, e "neurotici jsou lidé, kteří se stresují věcmi, které se nestaly na rozdíl od nás normálních, kteří se stresujeme věcmi, které se nestanou . Kdybys náhodou zítra to místo nedostala, věz, e je to jen proto, e jsi díky tomu vyvázla ze straného prů.eru. Ví, něco jako kdy potká ohromně sympatického kanibala, který tuto svou libůstku tutlá, poírá své manelky a kadému vypráví, e jsou vechny na Bali. Ty bys tak ráda na Bali .... u u to vypadá, e je to vechno v cajku, e jsi jeho ivotní láska, ani tomu nemůe věřit ........ a najdnou lup ho, on ti řekne, e zjistil, e nejsi přirozená zrzka. A zruení zasnoubení, smutek, pláč, skřípění zubů, ostuda, máti ti laje, e jsi nemoná, tak skvělého chlapa sis nedokázala udret, ty propadne alu, ivoří, vdá se z musu za Pitu Hufnágla, který tě k smrti miluje, ale tobě je to fuk a a do konce ivota sní o Bali........
Taková čarodějnice, jako tvoje paní matka, jsem taky. Smrt ti klidně taky zaprorokuju se stoprocentní jistotou, protoe kdo z nás na to má, být tu takhle nafurt, e?
Take říkám, e to místo dostane, pokud to nebude propast. Pokud by byla, a se ti to líbí nebo ne, zastaví se těsně před ní.
Není tady
mamkaHanka napsal(a):
Bramborka napsal(a):
Co studuje? Nedala by se tvoje máti pouít jako předmět diplomky? Mám pocit, by to lo do biologických, sociálních i zdravotnických oborů. Přinejmením. Do etnografie, teologie, českého jazyka, kulturologie jakbysmet. Potřebuje se od ní oddělit.
Souhlasím - je třeba se izolovat od negativních podnětů. Musí být v pohodě, jinak to nepůjde. Můj brácha taky nedokončil V, ale rodiče ho podpořili a přestoe toho lituje a ustavičně se k tomu vrací, tak mápráci a je v pohodě...
Bramborko, tak to je dobrý . Bohuel na VE téma ílené matky neprotlačím
. Diplomku mám zadanou. Zařídila jsem si změnu půvpdního tématu - bylo moc iroké - vymyslela si nové téma, sestavila osnovu - vedoucí se to moc líbilo. Je to na rozvojové téma, o Africe, moc zajímavý... Jenome termín odevzdání je 9. kvetna a mně opět ujídí vlak. Sice mám rozpracováno, fakt se snaím, ale....stačí pár smsek od mámy a je mi zase na několik dní nanic. Ale teď mám pocit, e je pozdě a e to u ani nemá smysl zkouet.... tak se v tom plácám, čím dál tím hůř
Není tady
mamkaHanka napsal(a):
Já s výe uvedeným souhlasím, přestoe zjevně nevím vechno, co jste si holky psaly. Jen k tomu dodám, e mi příjde, e jak jsi psala, e jsi vázaná na rodiče, příjde mi, e nezdravě, e je to proti tvé vůli. Měla bys začít ít jinak. Dál od toho, co tě stahuje k pomyslnému dnu a blí k tomu, co tě chrání a pomáhá ti. Uvolnit se a začít dýchat - to říkám já. Pochopitelně radit od klávesnice jen tak někomu, není ádné radění. Neznám souvislosti a monámi něco uniká, či tam i plantám, co tam ve skutečnosti není. Snad jsi u v pohodě. Bramborka tě jistě dobře rozebrala :-)
Naprosto souhlasím.
Ono je mi tak dlouho vtloukáno do hlavy, e jsem neschopná, a sama si s ničím neporadím ("stejně se nám zase pověsí na krk....a budeme vichni neastný"), e tomu sama proti své vůli věřím. Tedy snaím se nevěřit, ale ono je to jako takový externí hlas, který do mě hučí - tedy externí, ale u integrovaný do mého mylení.
Uvěřit tomu, e vlastní nohy je ta správná volba, odrazit se a skočit.....a uvěřit e poletím a nenamelu si zobák :-)
Jinak nic zásadního ti neuniká - jenom jsem se tady občas zmiňovala, e mám velmi nedobrý vztah s rodiči a na dětsví vzpomínky jako na něco, co bych rozhodně nechtěla zpátky. A moje máma je tak trochu paranoidní a komunikace s ní mi dává pěkně zabrat. To je asi ve.
Není tady
konikleci... drím palce, a je líp.
Buď k sobě hodná.
koniklec napsal(a):
Ono je mi tak dlouho vtloukáno do hlavy, e jsem neschopná, a sama si s ničím neporadím ("stejně se nám zase pověsí na krk....a budeme vichni neastný"), e tomu sama proti své vůli věřím. Tedy snaím se nevěřit, ale ono je to jako takový externí hlas, který do mě hučí - tedy externí, ale u integrovaný do mého mylení.
Uvěřit tomu, e vlastní nohy je ta správná volba, odrazit se a skočit.....a uvěřit e poletím a nenamelu si zobák :-)
Jinak nic zásadního ti neuniká - jenom jsem se tady občas zmiňovala, e mám velmi nedobrý vztah s rodiči a na dětsví vzpomínky jako na něco, co bych rozhodně nechtěla zpátky. A moje máma je tak trochu paranoidní a komunikace s ní mi dává pěkně zabrat. To je asi ve.
Je ti vtloukáno? A proč to dovolí? Nic ti nebude vtlučeno, kdy to nedovolí ty sama. Ve tvém věku u odstřihni tu pupeční ňúru. Vem rodiče takové, jací jsou a to je tak vechno. Neudělají ti nic, co ty sama nedovolí. A proč se trápit vzpomínkami? Minulost je něco, co nezměníme, tak proč se tím týrat naprosto zbytečně. Budoucnost je nejistá. ij tady a teď, tuto vteřinu a teď se ti nic zlého neděje. A kdy bude zítra u pohovoru,plně se na něj soustředí a nebude vnímat, e tato chvilka je náročná.
A do 9. května je jetě tolik času. To stihne i tři diplomky, kdy bude chtít. Věř pisatelce diplomky. Já vám vlastně v dobrém závidím,kolik máte času. Nám v dubnu končil semestr, pak zkoukové, mezitím psát diplomku a učit se na státnice, na začátku června odevzdat diplomku a na konci června státnice ze veho najednou. Zvládli jsme to my, zvládne to i ty.
Upravil(a) majkafa (13. 3. 2012 16:41)
Ametyst napsal(a):
Koniklec,
Já ti ani nevím. Chtěla jsem si ráno zajet k doktorovi, na koní s jednou divnou pihou - ale prostě jsem nevstala, místo toho jsem se sice skvěle vyspala, ale u od probuzení začala brečet. Říkala jsem si - fajn, uleví se mi, tím líp, ale nějak to nezafungovalo. Nedokáu to rozebrat, lo to úplně mimo mojí kontrolu - najednou tam byla mylenka na smrt a já se jí hrozně chtěla zbavit, ale vůbec to nelo. Drelo mě to a do teď, ne jsem si začala psát s vámi. Teď u je dobře, hrozně se mi líbí, co mi o mě píete - protoe to přesně vystihujete a je to tak krásně přehledný. Jako bych se na tu svou motanici koukala zvenku. A ono to není a tak zamotané.
Ono je to tak, e sice mám přítele - a je fakt bezvadej - i pár kamarádek. S nimi můu popovídat o vem, co se vztahuje k "normálnímu světu". Jak je v tom psychika, tak to není sdělitelné. Zjistila jsem, e snait se o tom mluvit s někým, kdo to nemůe pochopit mi nepomáhá, spí naopak. Tedy jedna kamarádka by to pochopila, ale jeliko je těhotná, fakt to na ni nechci valit :-)).
Není tady
koniklec napsal(a):
mamkaHanka napsal(a):
Naprosto souhlasím.
Myslím, e si uvědomuje své monosti, e ví, co chce udělat, tak ... drím pěsti a hodně těstí!!! Člověku neukodí nikdy nic víc, ne podlomená sebeúcta a sebedůvěra :-)
Není tady
Bramborka napsal(a):
Konikleci, zítra to dá, jestli to bude pro tvé dobro. Určitě. Myslím na tebe a drím ti palce.
A nestresuj se otázkami, které třeba ani nedostane! Je takový citát, e "neurotici jsou lidé, kteří se stresují věcmi, které se nestaly na rozdíl od nás normálních, kteří se stresujeme věcmi, které se nestanou. Kdybys náhodou zítra to místo nedostala, věz, e je to jen proto, e jsi díky tomu vyvázla ze straného prů.eru. Ví, něco jako kdy potká ohromně sympatického kanibala, který tuto svou libůstku tutlá, poírá své manelky a kadému vypráví, e jsou vechny na Bali. Ty bys tak ráda na Bali .... u u to vypadá, e je to vechno v cajku, e jsi jeho ivotní láska, ani tomu nemůe věřit ........ a najdnou lup ho, on ti řekne, e zjistil, e nejsi přirozená zrzka. A zruení zasnoubení, smutek, pláč, skřípění zubů, ostuda, máti ti laje, e jsi nemoná, tak skvělého chlapa sis nedokázala udret, ty propadne alu, ivoří, vdá se z musu za Pitu Hufnágla, který tě k smrti miluje, ale tobě je to fuk a a do konce ivota sní o Bali........
Taková čarodějnice, jako tvoje paní matka, jsem taky. Smrt ti klidně taky zaprorokuju se stoprocentní jistotou, protoe kdo z nás na to má, být tu takhle nafurt, e?
Take říkám, e to místo dostane, pokud to nebude propast. Pokud by byla, a se ti to líbí nebo ne, zastaví se těsně před ní.
Bramborko,kam ty na to chodí . Co slovo, to perla a sedí to jak hýdě na hrnec
Ani nevím, proč jsem ten pohovor dneska začala tak proívat. Zase o tolik nejde. Moná proto, e to je přes kamarádku a já se bojím, e ji udělám ostudu. Jo, to by mi bylo podobný .
Není tady
Díky, Majko!
Za normálních okolností bych to měla jako jste to měli vy, ale na VE nám zavedli monost státnicovat a odevzdávat diplomku odděleně. A to se mi paradoxně vymstilo. Take jsem ukončila semestr, udělala jedny státnice, pak druhý státnice...pohoda pohoda....a bum.
Kdy tu první verzi napíu za 4 týdny, tak je to v pohodě, aby mi to jetě stihla přečíst vedoucí a já abych stihla opravy. Něco mám v hlavě, něco v počítači....mělo by to jít. Pokud mě nezradí psychika jako se stalo dneska....
Ohledně rodičů mám samozřejmě pravdu. Já se ani nechci patlat v minulosti, dětsví mám astně za sebou, celý dospělý ivot před sebou. Byla by koda ho obětovat minulosti. Od rodičů se chci odpoutat....on bude asi problém, e se "bojím tak úplně chtít". e si tu pupeční ňůru tak trochu hýčkám, co? :-)
majkafa napsal(a):
koniklec napsal(a):
Jinak nic zásadního ti neuniká - jenom jsem se tady občas zmiňovala, e mám velmi nedobrý vztah s rodiči a na dětsví vzpomínky jako na něco, co bych rozhodně nechtěla zpátky. A moje máma je tak trochu paranoidní a komunikace s ní mi dává pěkně zabrat. To je asi ve.Je ti vtloukáno? A proč to dovolí? Nic ti nebude vtlučeno, kdy to nedovolí ty sama.
Ve tvém věku u odstřihni tu pupeční ňúru. Vem rodiče takové, jací jsou a to je tak vechno. Neudělají ti nic, co ty sama nedovolí. A proč se trápit vzpomínkami? Minulost je něco, co nezměníme, tak proč se tím týrat naprosto zbytečně. Budoucnost je nejistá. ij tady a teď, tuto vteřinu a teď se ti nic zlého neděje. A kdy bude zítra u pohovoru,plně se na něj soustředí a nebude vnímat, e tato chvilka je náročná.
A do 9. května je jetě tolik času. To stihne i tři diplomky, kdy bude chtít. Věř pisatelce diplomky. Já vám vlastně v dobrém závidím,kolik máte času. Nám v dubnu končil semestr, pak zkoukové, mezitím psát diplomku a učit se na státnice, na začátku června odevzdat diplomku a na konci června státnice ze veho najednou. Zvládli jsme to my, zvládne to i ty.
Není tady
koniklec napsal(a):
Bramborka napsal(a):
A nestresuj se otázkami, které třeba ani nedostane! Je takový citát, e "neurotici jsou lidé, kteří se stresují věcmi, které se nestaly na rozdíl od nás normálních, kteří se stresujeme věcmi, které se nestanou. Kdybys náhodou zítra to místo nedostala, věz, e je to jen proto, e jsi díky tomu vyvázla ze straného prů.eru. Ví, něco jako kdy potká ohromně sympatického kanibala, který tuto svou libůstku tutlá, poírá své manelky a kadému vypráví, e jsou vechny na Bali. Ty bys tak ráda na Bali .... u u to vypadá, e je to vechno v cajku, e jsi jeho ivotní láska, ani tomu nemůe věřit ........ a najdnou lup ho, on ti řekne, e zjistil, e nejsi přirozená zrzka. A zruení zasnoubení, smutek, pláč, skřípění zubů, ostuda, máti ti laje, e jsi nemoná, tak skvělého chlapa sis nedokázala udret, ty propadne alu, ivoří, vdá se z musu za Pitu Hufnágla, který tě k smrti miluje, ale tobě je to fuk a a do konce ivota sní o Bali........
Take říkám, e to místo dostane, pokud to nebude propast. Pokud by byla, a se ti to líbí nebo ne, zastaví se těsně před ní.Bramborko,kam ty na to chodí
. Co slovo, to perla a sedí to jak hýdě na hrnec
Ani nevím, proč jsem ten pohovor dneska začala tak proívat. Zase o tolik nejde. Moná proto, e to je přes kamarádku a já se bojím, e ji udělám ostudu. Jo, to by mi bylo podobný.
A ví co? Zákaz negativních a sebesniujících mylenek.... Prostě to zvládne a kdy ne.... Já si vdycky říkám, e to nevylo proto, protoe na mě čeká něco daleko lepího! :-)
Zákaz platí do odvolání! Dívám se....;-)
Není tady
Konikleci, vdy vidí, e ta, co si s ničím neporadí, je tvoje maminka. Vdy vidí tu ílenou paniku,ten strach, co s ní bude. Vypadá, e je úplně ztracená. Moná, e ti ublíila a teď má strach, e se jí to vrátí. A tak to horem dolem maskuje a snaí se uvěřit tomu, e kdy bude křičet, to ne já, to ta koniklec, ale co mám dělat, kdy je tak děsná a neschopná a má 5 nohou? Copak ji mohu nechat, kdy je to moje dítě?!?, tak si nakonec vichni budou myslet, e to tak je. A kdy si to vichni budou myslet, tak se to tak stane. Jako kdyby se ze li měla stát pravda tím, e jí mnozí uvěří.
Jediné, co jí snad řekni, je: mami, buď u zticha, kdy mě nebude brzdit tím věčným strachem, věením se na mě a pruzením a nechá mě dýchat, tak se o tebe postarám.
A tím, jestli poletí nebo si natluče nos, tím se moc netrap. Tak či tak, ten nos bude tvůj a nosy se hojí .
Není tady
Ad vtloukání do hlavy....to je právě to, e pořád jsem jak ta malá holčička otevřená tomu, e co řekne maminka, to je pravda. Pak se zase vztekám jak malá. Přitom jsem si v ivotě x-krát ověřila, e můj instinkt i rozum mi poradily dobře, líp ne maminka . Ale jsem na ní děsně psychicky vázaná a sama to vnímám jako nezdravé - u proto, e mi to kodí.
Není tady
Prostě v kadé chvíli děláme ve nejlíp, jak jenom v té chvíli umíme.
To je potěující zjitění, není-li pravda?
A je pravdivé a logické. Kdybychom to v tu chvíli líp uměli, tak bychom to prostě udělali.
konikleci, čeho se bojí, e tu pupeční núru neustřihne? Ona u stejně dávno existuje pouze ve tvé vlastní hlavě.
mamkaHanka napsal(a):
A ví co? Zákaz negativních a sebesniujících mylenek.... Prostě to zvládne a kdy ne.... Já si vdycky říkám, e to nevylo proto, protoe na mě čeká něco daleko lepího! :-)
Zákaz platí do odvolání! Dívám se....;-)
OK, náčelníku
Copak pohovor, ale hlavně bych potřebovala takovýhle embargo vyhlásit ohledně diplomky. Tak mě ten strach úplně paralyzuje. Ale já se můu rozhodnout, jestli se budu paralyzovat nebo ne, e jo, e jo? :-)
Upravil(a) koniklec (13. 3. 2012 17:20)
Není tady
Bramborka napsal(a):
Konikleci, vdy vidí, e ta, co si s ničím neporadí, je tvoje maminka. Vdy vidí tu ílenou paniku,ten strach, co s ní bude. Vypadá, e je úplně ztracená. Moná, e ti ublíila a teď má strach, e se jí to vrátí. A tak to horem dolem maskuje a snaí se uvěřit tomu, e kdy bude křičet, to ne já, to ta koniklec, ale co mám dělat, kdy je tak děsná a neschopná a má 5 nohou? Copak ji mohu nechat, kdy je to moje dítě?!?, tak si nakonec vichni budou myslet, e to tak je. A kdy si to vichni budou myslet, tak se to tak stane. Jako kdyby se ze li měla stát pravda tím, e jí mnozí uvěří.
Jediné, co jí snad řekni, je: mami, buď u zticha, kdy mě nebude brzdit tím věčným strachem, věením se na mě a pruzením a nechá mě dýchat, tak se o tebe postarám.
A tím, jestli poletí nebo si natluče nos, tím se moc netrap. Tak či tak, ten nos bude tvůj a nosy se hojí.
No je fakt, ei kdy jsem ni někdy nos natloukla, tak toho v důsledku nelituju. Jediné, co mě kdy mrzelo bylo, kdy jsem něco odmítla, protoe máma byla proti a já chtěla mít klid. Natluní nosu je vlastně v důsledku fajn zkuenost.
Není tady
majkafa napsal(a):
konikleci, čeho se bojí, e tu pupeční núru neustřihne? Ona u stejně dávno existuje pouze ve tvé vlastní hlavě.
Hmm, dobrá otázka...nevím, po pravdě mě nenapadá, čeho bych se mohla bát. Neznáma? Ale na světě u nějakej pátek jsem a zatím se mi to tu jeví docela fajn . Co se změní, kdy se přestanu v mylenkám upínat k rodičům, k minulosti...? Uvolní se mi mylenky na to, abych mohla proívat to, co je teď. ádné negativní změny mě teď nenapadají.
Asi se bojím toho, e pode mnou nebude záchranná sí.
EDIT: tak ne, ztráty záchranné sítě se taky nebojim, protoe já se ve skutečnosti v ivotě nebojim průsorů jako takových, ale to, co tomu řekne maminka. To je teprve ten pravý stres. A to drama, jaký ze veho dokáe udělat, jéje! Take záchrannou sí můu s díky vrátit .
Upravil(a) koniklec (13. 3. 2012 17:29)
Není tady
Vdy pod tebou bude záchranná sí. A hádej, kdo ti tou nejlepí záchrannou sítí je?
A ví, kde vdy najde pomocnou ruku?
Jo a taky jsou tu jetě přátelé.
Tím nemyslím tvého přítele. Protoe chlap potřebuje partnerku a ne někoho, koho bude zachraňovat. Dříve nebo později ho to přestane bavit a odejde.
majkafa napsal(a):
Vdy pod tebou bude záchranná sí. A hádej, kdo ti tou nejlepí záchrannou sítí je?
A ví, kde vdy najde pomocnou ruku?
Jo a taky jsou tu jetě přátelé.
Tím nemyslím tvého přítele. Protoe chlap potřebuje partnerku a ne někoho, koho bude zachraňovat. Dříve nebo později ho to přestane bavit a odejde.
Vak proto taky píu sem (kdy u jsem na tom tak blbě, e musím talhle vysílat sos), rozhodně nechci být pro svého přítele chudinka na zachraňování. To by mě ani netěilo.
Ad sí - viz edit příspěvku níe .
Není tady