Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 15. 3. 2012 20:09

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

Re: STOP manipulaci!!!

mamkaHanka napsal(a):

PavlaH napsal(a):

TADY nezbude nic jiného, než aby sis vzala na poradu právníka. Působíš velmi emotivně, naléhavě a hlavně necháváš průchod negativním emocím, pokud s tebou někdo nesouhlasí. Myslím, že tohle je pravý důvod, proč to u pracovnic prohráváš. Moc tlačíš na pilu... Navrhla bych ti právníka, který by tě zastupoval a trénovat před zrcadlem kamenný obličej. D8le bych ti poradila psychologickou konzultaci, kde se zbavíš svých největších strachů a pocitu ohrožení. Tyto dvě emoce totiž velmi ovlivňují tvé vyjadřování, takže nevypadá nestranně a ve prospěch dětí. Vem to jako divadlo, které se musíš naučit a zpracovat proto, aby se VAŠE děti měly dobře.

Hodně chápu tvoji potřebu zajistit děti. bylo by vhodné vyjadřovat svůj smířlivý postup ohledně víkendů a styku otce s dětmi, že je v tom podporuješ, ale s ohledem na vývoj situace u tvého syna bys pro něj potřebovala stabilnější prostředí.

V9š, ona někdy FORMA vítězí nad obsahem. NĚKDO SE DOTKNE TVÉ BOLÍSTKY A TY LÍTÁŠ JAK ČERTÍK Z KRABIČKY.  Zamysli se nad tím a promysli se, jestli by ses opravdu chvilku neměla věnovat rozřešení svých emocí. hjarta

Ano, s tímto plně souhlasím. Vím, že jsem pasivně agresivní. Tady si to můžu dovolit. Nikdo mě nezná a nehamuju se. Ve skutečnosti když mě někdo naštve, jsem zticha a raději mlčím a nevyjadřuju se. Nereaguju a myslím si své. Dávám to za vinu i tomu, že jsem jedenáct let žila v něčem, co nikdo nedokáže pochopit, naopak mě za to uráží, když se to pokouším říct, aniž by mě kdokoli shazoval. Naučila jsem se bránit se všemu, co mi vadí a vím, že to někdy můtu i přehnat. Ale jak říkám, v realu bych k takovým projevům měla strach.

Hanko,já ti věřím a rozumím tvému boji s větrnými mlýny....i tvým nezvládnutým emocím a zoufalství....zkus pracovat na sobě a svém kamenném obličeji v jednání s institucemi...nauč se agresi (na kterou máš přirozeně právo) zvládnout stranou..tluč o samotě do polštáře,kopej o samotě do předmětů...neukazuj to světu...a obzvlášť osobám,které mohou rozhodovat o tom,ne čem ti záleží...
Dávám palec nahoru Kiaře a PavleH....V tuto chvíli,rozjitřených emocí ignoruj aprill..je věcná a umí poradit,ale někdy,v bolestných okamžicích, je její "objektivita" zdrcující,tak jak to ty baby na OSPODu mají......reta

Není tady

#52 15. 3. 2012 20:10

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

Není to jedno, to vše hovoří vlastně pro tebe. Děti jsou jediná věc přes kterou tě ted může "ovládat" a mít nad tebou kontrolu. Být tebou si opravdu zpracuju svoje strachy. Nebudeš už v životě tak překvapená a zaskočená, až něco úžasného vymyslí.

Taky jsem si dřív myslela, že moje emoce na mě nikdo nepozná. Opak byl pravdou. Jsme jako lidé zvyklí číst "na první pohled". To vyzařování, řeč těla udělá opravdu hodně.

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

#53 15. 3. 2012 20:10

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

mamkaHanka napsal(a):

K tomuto jen dodám - otec ani nikdo další synovi porono nepouští. Má nekontrolovaný přístup na internet a je zvědavý, takže si to prostě vyhledá. Vím to od dcery, a vím to i z hystorie na mém počítači, kdy si u mě hrál vědomostní hru a po nahlédnutí se snažil rychle překliknout na jiné okno, tak jsem se nenápadně mrkla (se záminkou zjištění počasí), na co se to vlastně díval. Nekomentovala jsem to, ale až byl k tomu vhodný okamžik, když jsme byli sami, tak jsem se ho snažila pozitivně usměrnit. Řekla jsem, že je to super, že je zvídavý a že když ho něco zajímá, že je bezva, že si to umí na internetu najít, ať se to týká dinosaurů, tak i letadel, ale i toho, na co se díval odpoledne, ale to není pro něj vhodné, je to škaredé a není to ani pravdivé. Jestli o tom chce něco vědět, tak mám hezkou knížku, co dostala jeho sestra k narozeninám, kde je to pro jejich věk hezky popsané, že si o tom můžeme popovídat, ale to co se díval, je prostě fuj. On se nejdřív trochu styděl, ale když viděl, že se nezlobím, naopak jeho zvídavost hodnotím kladně, tak se rozpovídal a byl ochotný si o tom povídat. Slíbil, že už se na to dívat nebude a já mu řekla, že by to bylo dobře a že mu věřím, protože se mu to určitě nemohlo líbit, takové hlouposti. On to slíbil a přestože se na to ještě jednou díval, jak jsem v historii zjistila, už jsem to nekomentovala dál, protože už se to víckrát nestalo. Už to viděl a přestalo ho to asi zajímat. Podobně jako ho děsil strach ze smrti. Už to v sobě jakoby zpracoval a už to dál neřeší a zajímá se zase o něco jiného......

mamkoHanko, z toho si nic nedělej big_smile Když byl můj synek o něco málo starší, než ten Tvůj, taky jsme museli řešit něco podobného a vyřešili jsme to tak, že jsme na tehdejších Windovsech nastavili rodičovský zámek. Holt chlapečkové jsou kolikrát velmi zvídaví tongue

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#54 15. 3. 2012 20:15

agewa
♥♥♥♥♥♥-

. Když jsem řekla, že u tatínka syn (9 let) sleduje pravidelně po*no, tak jen vykulila oči, ale nijak se o to nezajímala
K tomuto jen dodám - otec ani nikdo další synovi porono nepouští. Má nekontrolovaný přístup na internet a je zvědavý, takže si to prostě vyhledá. Vím to od dcery, a vím to i z hystorie na mém počítači

Aha - takže to není tak jednoznačné , jak jsi ze začátku tvrdila , že??? Dělá to doma i u otcer, ale ty to použiješ proti otcvi. Možná že i ostatní info není tak černobílé, jak se snažíš tvrdit.

Není tady

#55 15. 3. 2012 20:17

mamkaHanka
♥♥-----

Kiara napsal(a):

mamkaHanka napsal(a):

K tomuto jen dodám - otec ani nikdo další synovi porono nepouští. Má nekontrolovaný přístup na internet a je zvědavý, takže si to prostě vyhledá. Vím to od dcery, a vím to i z hystorie na mém počítači, kdy si u mě hrál vědomostní hru a po nahlédnutí se snažil rychle překliknout na jiné okno, tak jsem se nenápadně mrkla (se záminkou zjištění počasí), na co se to vlastně díval. Nekomentovala jsem to, ale až byl k tomu vhodný okamžik, když jsme byli sami, tak jsem se ho snažila pozitivně usměrnit. Řekla jsem, že je to super, že je zvídavý a že když ho něco zajímá, že je bezva, že si to umí na internetu najít, ať se to týká dinosaurů, tak i letadel, ale i toho, na co se díval odpoledne, ale to není pro něj vhodné, je to škaredé a není to ani pravdivé. Jestli o tom chce něco vědět, tak mám hezkou knížku, co dostala jeho sestra k narozeninám, kde je to pro jejich věk hezky popsané, že si o tom můžeme popovídat, ale to co se díval, je prostě fuj. On se nejdřív trochu styděl, ale když viděl, že se nezlobím, naopak jeho zvídavost hodnotím kladně, tak se rozpovídal a byl ochotný si o tom povídat. Slíbil, že už se na to dívat nebude a já mu řekla, že by to bylo dobře a že mu věřím, protože se mu to určitě nemohlo líbit, takové hlouposti. On to slíbil a přestože se na to ještě jednou díval, jak jsem v historii zjistila, už jsem to nekomentovala dál, protože už se to víckrát nestalo. Už to viděl a přestalo ho to asi zajímat. Podobně jako ho děsil strach ze smrti. Už to v sobě jakoby zpracoval a už to dál neřeší a zajímá se zase o něco jiného......

mamkoHanko, z toho si nic nedělej big_smile Když byl můj synek o něco málo starší, než ten Tvůj, taky jsme museli řešit něco podobného a vyřešili jsme to tak, že jsme na tehdejších Windovsech nastavili rodičovský zámek. Holt chlapečkové jsou kolikrát velmi zvídaví tongue

Já jsem ve vztahu k dětem klidná. Ať se to týká čehokoli, vím že děti příjdou a ptají se, protože chtějí znát odpovědi. Zajímá je, proč jaká situace vznikla, proč kdo zareagoval tak, či onak a zajímá  je, jaká by ta situace byla, kdby někdo zareagoval jinak, co by následovalo atd. Toto je strašně baví.... především dceru. Syn hlavně má problém s impulzitou svého chvání a s nepochopením situace. Když si z něj někdo dělá srandu a ponižuje ho, tak je to super zábava, ale když ho někdo hodnotí kladně, dokáže se urazit. Prostě tomu neporozumí a potřebuje vysvětlení.

Není tady

#56 15. 3. 2012 20:20

mamkaHanka
♥♥-----

agewa napsal(a):

. Když jsem řekla, že u tatínka syn (9 let) sleduje pravidelně po*no, tak jen vykulila oči, ale nijak se o to nezajímala
K tomuto jen dodám - otec ani nikdo další synovi porono nepouští. Má nekontrolovaný přístup na internet a je zvědavý, takže si to prostě vyhledá. Vím to od dcery, a vím to i z hystorie na mém počítači

Aha - takže to není tak jednoznačné , jak jsi ze začátku tvrdila , že??? Dělá to doma i u otcer, ale ty to použiješ proti otcvi. Možná že i ostatní info není tak černobílé, jak se snažíš tvrdit.

Já jsem to proti otci nepoužívala. Jen jsem mluvila o věcech, co se dějí a je třeba je řešit, ale otec tvrdí, že se nestaly. Popírá je, jako synovu poruchu. To je rozdíl. I na OSPOD jsem řekla, že na mém počítači jsem to zjistila z historie, jakým způsobem se tam dostal.

Není tady

#57 15. 3. 2012 20:29

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

mamkaHanka napsal(a):

Kiara napsal(a):

mamkaHanka napsal(a):

Já jsem ve vztahu k dětem klidná. Ať se to týká čehokoli, vím že děti příjdou a ptají se, protože chtějí znát odpovědi. Zajímá je, proč jaká situace vznikla, proč kdo zareagoval tak, či onak a zajímá  je, jaká by ta situace byla, kdby někdo zareagoval jinak, co by následovalo atd. Toto je strašně baví.... především dceru. Syn hlavně má problém s impulzitou svého chvání a s nepochopením situace. Když si z něj někdo dělá srandu a ponižuje ho, tak je to super zábava, ale když ho někdo hodnotí kladně, dokáže se urazit. Prostě tomu neporozumí a potřebuje vysvětlení.

asi vím po kom ji podědil

Není tady

#58 15. 3. 2012 20:34

mamkaHanka
♥♥-----

agewa napsal(a):

Vlastně je fajn, že jste mě někteří předem odsoudili a snažíte se mě dostat na má vlastní tvrzení, přestože myšlená jinak. Je to pro mě příprava k soudu. Takže... do mě smile Já vím, co chci a proč to chci. Sice k otci cítím averzi a k sociání pracovnici vztek, že ji tatínek uondal lživýma výrokama, než aby se zajímala o fakta, ale toto je skuteně podnětné a posouvá mě to dál.

Vnímám, jak na vás působím a mám tak možnost se sebou něco udělat, nejen kvůli soudu. Sice znám své reakce a vím, kdy tak reaguju a jak od svých projevů utéct, ale když utéct nemůžu, je zajímavé slyšet kritické názory sdělené bez skrupulí, či dokonce s averzí. Je to opravdu pro mě velké +

Není tady

#59 15. 3. 2012 20:37

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

mamkaHanka napsal(a):

Revliba napsal(a):

mamkaHanka napsal(a):

Fuj a hnus! Právě se mi dostalo vyjádření paní, která pracovala roky na kojeneckém ústavu a s těmito pracovnicemi pracovala denně. Dokud OSPOD byl při soudu, tyto pracovnice denně chodily k soudu a řešily nesčetné množství dětí. Dnes má Ospod každé větší město a každápracovnice má jen pár dětí a nemají takové zkušenosti, jako ty "dávné" pracovnice. Takže působí, jakoby s dětma v život nepracovaly, jakoby vlastní děti neměly.... Samozřejmě nemůžou nadržovat jednomu, či druhému, ale když jí člověk řekne, že dcera si řekla, kde chce být, tak více slyší to, když tatínek lživě popíše, jak dcera pláče, když ke mně má jít, protože u mě být nechce. Proč si tato pracovnice dítě nevyslechne, aby tak měla sama důkaz? Protože na to nemá pravomoce! Ona nemůže nic! Proto na mě hleděla a krčila rameny a házela rozhodnutí na mě..... O tom to je. Dneska ti řeknou dělej co máš dělat, ale ty nemůžeš, protožte nesmíš. Jak se potom může cokoli řešit, když máte ruce svázané? Je to opravdu zhroucený system. Jedno požírá druhé a nakonec to bude všechno na....

Pozor...ona si ho poslechnout může,může přijít za tebou do bytu,po předchozí domluvě za ním do školy,pozvat si vás na úřad a s dítětem mluvit o samotě bez tvé přítomnost...u nás to tak probíhalo běžně...

Hm, tak to je pro mě novinka. Proč si tedy paní neověří, co vlasntě dcera chce? Proč když řeknu, že se dle slov dcery děti otce bojí, tak se proti tomu nic neděje? Proč si nevyžádají zprávu od školy, jakým způsobem děti prospívají a jak se rodičové podílí na přípravě, či jak se školou spolupracují? To by se teprve něco dozvěděli, jak tatínek napadl ředitelku hudební školy, kam děti chodí, pak by si přečetli, jaký názor na něj má tatínkova kamarádka a třídní učitelka našeho syna....ale proč to tedy neudělají, když tedy nemají svázané ruce? Proč jen přihlížejí? Nehcde se jim špinit si ruce. My se nějak porveme a jestli u toho budou děti, pak nám řeknou tytyty, to nesmíte a zase se nic nestane. Když jsem řekla, že u tatínka syn (9 let) sleduje pravidelně po*no, tak jen vykulila oči, ale nijak se o to nezajímala.... takže jsem asi padlá na hlavu, nebo něco není v pořádku.... začínám být zase naštvaná .... chjo :´o(

Mamko - tady si to napsala, nenapsala si nic o tom, že kluk sleduje po*no i u Tebe doma.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#60 15. 3. 2012 20:38

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Jak dlouho jste po rozvodu?
Jak dlouho máte střídavku?

Není tady

#61 15. 3. 2012 20:38

mamkaHanka
♥♥-----

aprill napsal(a):

mamkaHanka napsal(a):

Kiara napsal(a):

asi vím po kom ji podědil

Ano, má to po mně stejně jako to má po svém otci. Nikdo to neurčil a nikdo se po tom nepídí. Je to důležité pro tebe?

Není tady

#62 15. 3. 2012 20:40

mamkaHanka
♥♥-----

dusička napsal(a):

mamkaHanka napsal(a):

Revliba napsal(a):

Pozor...ona si ho poslechnout může,může přijít za tebou do bytu,po předchozí domluvě za ním do školy,pozvat si vás na úřad a s dítětem mluvit o samotě bez tvé přítomnost...u nás to tak probíhalo běžně...

Hm, tak to je pro mě novinka. Proč si tedy paní neověří, co vlasntě dcera chce? Proč když řeknu, že se dle slov dcery děti otce bojí, tak se proti tomu nic neděje? Proč si nevyžádají zprávu od školy, jakým způsobem děti prospívají a jak se rodičové podílí na přípravě, či jak se školou spolupracují? To by se teprve něco dozvěděli, jak tatínek napadl ředitelku hudební školy, kam děti chodí, pak by si přečetli, jaký názor na něj má tatínkova kamarádka a třídní učitelka našeho syna....ale proč to tedy neudělají, když tedy nemají svázané ruce? Proč jen přihlížejí? Nehcde se jim špinit si ruce. My se nějak porveme a jestli u toho budou děti, pak nám řeknou tytyty, to nesmíte a zase se nic nestane. Když jsem řekla, že u tatínka syn (9 let) sleduje pravidelně po*no, tak jen vykulila oči, ale nijak se o to nezajímala.... takže jsem asi padlá na hlavu, nebo něco není v pořádku.... začínám být zase naštvaná .... chjo :´o(

Mamko - tady si to napsala, nenapsala si nic o tom, že kluk sleduje po*no i u Tebe doma.

Je tady mraky věcí, které jsem tady nenapsala. To bych tady byla ještě dlouho, než bych to vypsala a .... upřímně, odradil by vás tak obrovský obsah. Pokud je něco nejasné, ptejte se.

Není tady

#63 15. 3. 2012 20:41

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Nemůžeš si ze školy, od psycholožky vyžádat nějaké papíry, kde se píše, jak otec plní povinnosti vůči dětem? To znamená příprava do školy a tak?

Není tady

#64 15. 3. 2012 20:42

mamkaHanka
♥♥-----

dusička napsal(a):

Jak dlouho jste po rozvodu?
Jak dlouho máte střídavku?

Střídavka "funguje" od února loňského roku. Rozvedení jsme od května loňského roku.

Není tady

#65 15. 3. 2012 20:43

mamkaHanka
♥♥-----

dusička napsal(a):

Nemůžeš si ze školy, od psycholožky vyžádat nějaké papíry, kde se píše, jak otec plní povinnosti vůči dětem? To znamená příprava do školy a tak?

Písemně nemám nic, ale ústně mě všichni podpořili a čekají na výzvu soudu, či OSPOD a zprávu zašlou. Jestli ji dají i mně do ruky, to netuším.

Není tady

#66 15. 3. 2012 20:43

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

mamkaHanka napsal(a):

dusička napsal(a):

mamkaHanka napsal(a):

Je tady mraky věcí, které jsem tady nenapsala. To bych tady byla ještě dlouho, než bych to vypsala a .... upřímně, odradil by vás tak obrovský obsah. Pokud je něco nejasné, ptejte se.

Já jen, že mluvíš a píšeš pro mě nevěrohodně.
Očernila si otce svých dětí - jak jim pouští po*no, jak si to vůbec může dovolit? V dalším příspěvku už si to napsala jinak.
Už jsem Ti to psala, pokavad budeš řešit ve vzteku a emocích, spíš TI to bude přitěžovat a synovi tímto moc nepomůžeš. On z Tebe vycítí nervozitu a má přece být vychovávaný v klidu a láskyplném prostředí.

Není tady

#67 15. 3. 2012 20:47

mamkaHanka
♥♥-----

dusička napsal(a):

mamkaHanka napsal(a):

dusička napsal(a):

Očernila si otce svých dětí - jak jim pouští po*no, jak si to vůbec může dovolit? V dalším příspěvku už si to napsala jinak.
Už jsem Ti to psala, pokavad budeš řešit ve vzteku a emocích, spíš TI to bude přitěžovat a synovi tímto moc nepomůžeš. On z Tebe vycítí nervozitu a má přece být vychovávaný v klidu a láskyplném prostředí.

Ano, to je pravda, že tak působím. Syn ze mě ale nervozitu neucítí, protože se známe. Já jsem nervozní jen z těch, které neznám a netuším, co od nich čekat..... jako třeba z vás. Je ale pravda, že u soudu nebudou známí a pokud budu působit i na ně, jak působím na vás tady, tak je to tragedie.

Není tady

#68 15. 3. 2012 20:55

aprill
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: kousek od Romči

dusička napsal(a):

mamkaHanka napsal(a):

dusička napsal(a):

nápodobně, mankahanka je zaujatá a přibarvuje věci tak,aby otec vyšel jako lajdák a ona ztělesněná dobrota.
za co mu mstíš? co udělal, co se ti nelíbí? odnesou to jenom děti:/

Není tady

#69 15. 3. 2012 20:56

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Mambo - jen rozebírám Tvou situaci.
Přeci si svého muže měla ráda, něčím Tě přitahoval,když sis ho vzala, měla s ním děti.
Trvat na tom,že potřebuješ dítě do své péče,protože má ADHD. Neočernovat otce, jak co dělá blbě, že je manitulátor a pod.

Není tady

#70 15. 3. 2012 21:01

mamkaHanka
♥♥-----

aprill napsal(a):

dusička napsal(a):

mamkaHanka napsal(a):

nápodobně, mankahanka je zaujatá a přibarvuje věci tak,aby otec vyšel jako lajdák a ona ztělesněná dobrota.
za co mu mstíš? co udělal, co se ti nelíbí? odnesou to jenom děti:/

Odnesly by to děti, pokud bych je chtěla izolovat proti jejich vůli, ale takový můj záměr není. Co se mi nelíbí je věc nepodstatná.

Není tady

#71 15. 3. 2012 21:05

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Mamko - co otec dělá špatnýho, že s ním nechce být syn a dcera?

Není tady

#72 15. 3. 2012 21:06

mamkaHanka
♥♥-----

dusička napsal(a):

Mambo - jen rozebírám Tvou situaci.
Přeci si svého muže měla ráda, něčím Tě přitahoval,když sis ho vzala, měla s ním děti.
Trvat na tom,že potřebuješ dítě do své péče,protože má ADHD. Neočernovat otce, jak co dělá blbě, že je manitulátor a pod.

Vidím, že je v tom opravdu mraky nejasností a že jsem to zjevně popsala špatně, ať v důsledku vůle sdělit pocit ze sociální pracovnice, což pak bylo vytrženo z kontextu.... tak pod vlivem emocí, či čeho dalšího. Stojím před rozhodnutím tuto diskusi buď úplně opustit, nebo to napsat celé znovu a čistě fakta, která jdou nějak doložit, či vyvrátit.....

Není tady

#73 15. 3. 2012 21:10

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Mamko - já ne že bych Ti nevěřila, a nejsem ani proti TObě, jen rozebírám Tvou situaci a snažím se nestranně psát, třeba nás něco tukne, co by mohlo pomoc tvým dětem. par

Není tady

#74 15. 3. 2012 21:25

mamkaHanka
♥♥-----

dusička napsal(a):

Mamko - já ne že bych Ti nevěřila, a nejsem ani proti TObě, jen rozebírám Tvou situaci a snažím se nestranně psát, třeba nás něco tukne, co by mohlo pomoc tvým dětem. par

Omlouvám se, ale musím odbíhat. Prosím o chvilku strpení, píšu smile

Není tady

#75 15. 3. 2012 21:33

PavlaH
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: MB

mamkaHanka napsal(a):

Vidím, že je v tom opravdu mraky nejasností a že jsem to zjevně popsala špatně, ať v důsledku vůle sdělit pocit ze sociální pracovnice, což pak bylo vytrženo z kontextu.... tak pod vlivem emocí, či čeho dalšího. Stojím před rozhodnutím tuto diskusi buď úplně opustit, nebo to napsat celé znovu a čistě fakta, která jdou nějak doložit, či vyvrátit.....

Ani jedno Mamkohanko není dobře. Ber to jen a pouze jako zkušenost. Jako  možnost nanečisto si vyzkoušet reakce lidí, kteří tě neznají.

Víš, jak jsi správně napsala, i vaše děti jsou po otci i jsou po tobě. Je jedno, nemusíš nálepkovat, co konkrétně kdo po kom má. Pokud má otec děti rád, nevidím důvod, jak ho ze styku omezit. Víš, já tady vidím tvůj posun v myšlení a to je super. Kdybys takto pokračovala, dost věcí si budeš moci v hlavě porovnat. I tu svoji agresivitu, za kterou pravděpodobně skrýváš bezmoc. Nevidíš řešení své situace a to je škoda. Příklad otce tak jak funguje i ve srovnání s tvým přítelem je neuvěřitelný vklad, který dětem můžeš poskytnut. Tvým kolem by teď mělo být jediné, zvládnout své emoce, obavy strachy tak, aby nekončily útokem. I mlčení je agrese a útok.

O tom že metou je upravení poměrůrpro syna tak, aby byl schopen se lépe naučit žít se svojí poruchou, o tom nepochybuju.

Život je nejkrásnější odpověď na všechny otázky.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí