27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Ahoj vem, i já bych se chtěla podělit o bolest z rozchodu. Přítel mě opustil a já vím ,e se musím vzpochpit a jít dál. ili jsme spolu rok. Pocházím z východních Čech a jela jsem navtívit kamarádku do Západních Čech , nikoho jsem v té době nehledala , byla jsem ji několik let sama a zvykla jsem si na svůj ivot v Praze ve svém bytě a plánovala se vrátit zpět do rodného města. Hodně jsem cestovala, věnovala se práci,měla kamarádky. S kamarádkou jsme vyrazily se pobavit a co se nestalo tak jsem potkala jeho. Dělali jsme ,e o sebe nemáme zájem. ALe on pak přiel a tím to ve začalo. Strávili jsme spolu noc povídáním a zjistili jsme , e bychom si mohli rozumět. Začali jsme se vídat a ve nabralo rychlý spád. On do té doby měl hodně kamarádů a hospodu. Nicméně toho veho se vzdal alespoň to tak vypadalo. Začali jsme spolu bydlet, odstěhoval se z rodného města a zpřetrhal vechny kontakty,ale práci si v rodném městě ponechal. Tudí dojíděl za prací , já mu vyvářela a kdy nebyl doma tak la ven se svými kamarádkami. Postupem času jsem začala přicházet o kamarádky , protoe bych nestíhala péči o domácnost. Dostávala jsem se do kruhu práce,vaření, domácnost,čas s ním. Nikam jinam jsem nechodila - nebyl čas. Kdy jsem něco navrhla , e bychom mohli jít tak mě odbyl, e je unavený z práce. Vím, e mu museli chybět kamarádi. Celý rok mi říkal, e by mě nikdy neopustil,snaili jsme se o dítě. Začali jsme plánovat společné bydlení v novém bytě, který bychom si asi vzali na hypotéku. Jene by to znamenalo pro něho změnit práci, byla jsem aktivní hledala mu prác, o to nestál zřejmě. Začínali jsme se hádat pak u skoro kadý měsíc, e nevydrím sedět doma, furt někam chci jezdit. Já začala hubnout , být unavená pak přily naráky, e u nevypadám jako ena, co mě velmi trápilo. Doma muselo být stále naklízeno ikdy on rád uklízel - a a někdy to přeháněl.Občas na mě zvyoval hlas kvůli maličkostem, omlouval to tím, e je nervák z práce a e ádné přítelkyni přede mnou to nevadilo. Měl velmi dlouhý vztah a svojí bývalou opustil ze dne na den.Přesto přese vechno jsem si říkala, e to zvládneme, věřila jsem tomu vemu po jeho slovech denodenně jak mě miluje, e chce mít děti, plánoval jak si s nimi bude hrát. Nali jsme jednu sobotu byt v krásné lokalitě, v neděli jsme se dohodli, e následující den dojdu udělat rezervaci bytu. V pondělí ne odjíděl do práce tak mi řekl, e mě moc miluje. Tu sobotu jsme se jetě pohádali, protoe on chtěl sledovat televizi a já jít ven. Mě se to nějak ve rozleelo v hlavě a v ponděli jsem mu zavolala, e mě mrzí jak na mě kolikrát křičí a on na to reagoval slovy, e je konec, e to takhle dál nejde. Přila jsem z práce domů a on byl odstěhovaný. Ani by mi zavolal nic. Volala jsem mu a řekl, e u to dál nelo , e jsme se prý jen hádali a e potkám někoho lepího. Pak jsem se dozvěděla ,e za 4 dni u slavil v hospodě ve svém rodném městě , to e se vrátil. Pak u se mi neozval totálně mě odstřihl. Nejdříve mě rok balamutil láskou, svatbou, dětmi. Já mu ve věřila a nakonec tady sedím sama, vude ho vidím a on si ted někde u uívá.Vím, e musím začít znova, ale vůbec nevím jak dál,jak se vzchopit, ráno jsem naprogramovaná na jeho čas , kdy vstávál take pak u nespím a přemýlím o vem co se stalo. Mám furt takový pocit, e jsme si nepromuvili , ale on asi nechtěl nic řeit-měl vyřeeno. Vím,e se musím smířit, e se mnou chtít nechtěl. Kdy si vzpomenu na ty slova , co mi říkával, tak se mi derou slzy do očí. Věřila jsem mu, e mě nezklame a kadé slovo. Pro něho zřejmě rok nic neznamenal....Máte podobnou zkuenost?
Není tady
asi to lo vechno moc rychle a on se toho pak lekl.
taky mám pocit, e ses na něj moc fixovala. to není dobrý, ten druhý se dusí a uteče.
Není tady
společné bydlení a ty dalí věci to byly ve jeho návrhy, mě spíe lichotilo. Asi má pravdu,e jsem se na něho moc fixovala. Několikrát jsem ho sama vykopávala at jde s kamarády u nich ven. Byla z toho akorát hádka, proto se mu nikam nechtělo. Asi je lepí, e to skončilo. Pomalu se s tím musím vyrovnávat.
Není tady
no nevím, teď píe, es ho vykopávala a byla z toho hádka, vej jsi psala, e hádka byla, protoe on chtěl být u tv a ty jít ven.
Není tady
Podža mňa lepie teraz ako po 2 deoch - objektívne vzaté... Ale viem, e to teraz bolí; ono to musí prebolie, aby si mohla ís ďalej anájs časom - nie hneď! - niekoho kompatibilnejieho. Vzah by mal prináa viac radosti a toho dobrého ako toho zlého...
Není tady
chtěla jsem , aby el ven s kamarády, aby se rozptýlil, ne furt být jen se mnou. Nikam nechtěl tak jsem dalí den navrhla jít ven, ale to chtěl zase být celý den u televize.
Není tady
Za rok se tolik hádat, jak popisuje, to asi nebyl bůhvíjaký vztah.
po jeho slovech denodenně jak mě miluje
Slova, slova, slova. Taková devalvace významu slov miluji tě. hm. To je opravdu veliký důkaz lásky. S velkou ironií.
cherio napsal(a):
chtěla jsem , aby el ven s kamarády, aby se rozptýlil, ne furt být jen se mnou. Nikam nechtěl tak jsem dalí den navrhla jít ven, ale to chtěl zase být celý den u televize.
si mu vdycky navrhovala to,co právě nechtěl,ale tohle mi nepřijde jako partnerský vztah ale jako vztah rodičů a dětí,kteří je posílají ven si hrát-na zdravý vzduch:dumbom:
Neumím si představit,e bych svému manelovi i dospělým studujícím dětem měla pořád takhle organizovat ivot.taky bych utekla a zároven bych teda vedle sebe nesnesla pedanta na úklid jako byl on-to bych utíkala jetě rychleji
Není tady
Cherio,
tak čtu i tvůj příběh a opravdu není zas a tolik nepodobný. I já slyela tolik řečí o dětech, jak budu skvělá máma a blablabla. Tohoto konce vztahu rozhodně nelituj! Kdybys s ním měla děti a na krku hypotéku, vechno by to bylo milionkrát horí!
Řeči vypadají mnohdy přímo pohádkově. Ale je třeba nenechat se jimi tak dojmout a jednat instinktivně a hlavně podle toho, jak se chlap chová. Co tak píe, jeho chování taky stálo za pěkný kulový...
Není tady