|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|

ahoj holky,
nechystáte se některá zbavit tohoto kočárku? http://www.moje-miminko.cz/kocarky-espi … m-879.html BArvu nějakou chlapecnou, celkem nezáleží, ale fialovou teda ne
Dejte vědět, budu ráda , díky !!!!!

Není tady
Nemá ten kočárek příliš maličká kolečka? Vozím v kočárku s pořádnými nafukovacími koly - teréňáku vnoučka a také okukuji sporťáky, tak jsem nahlédla a přijdou mi ta kolečka moc maličká a nepraktická. Vyhlížím něco lehkého, skládacího do města, s čím lze pohodlně jet tramvají, ale s dobrými kolečky.

no kolečka jsou maličká, ale prý se s ním jezdí dobře a mě se hlavně jedná o to, že když malý spinká, má možnost mít nožičky natažené, ne svěšené dolů.
Jiné golfky to nemají (možná mají, ale nevím o nich
) A navíc, mají rukojeť v kuse.
Jinak hodně populární jou chicco golfky, ale já nechci berany.

Není tady
Saďourek, děkuji za rady, už se budu zase víc orientovat. Taky chci spojenou rukojeť, co se dá řidit i jednou rukou.

už máme koupený 

Není tady