18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Holky, kdo máte zkuenosti s vedením kvásku a pečením chleba? Na netu jsou velijaké informace, moná znáte nějaké triky. S klukem jseme začali v pizzerii s kváskovýn chlebem, máme pec na dřevo, zdá se, e by to moho fungovat. Pár prvních chlebů lo sice do popelnice, teď se začalo dařit a o chleba je obrovský zájem.
Není tady
tady http://diskuse.dama.cz/diskuse.php?d=937&z=0#zal se obra na správce diskuze Anndy (klik na nick)
tady na nástěnce klik na Recepty, rady, postupy
http://domacipekarny.dama.cz/
vpravo nahoře je Vyhledávání - přečti návod
http://domacipekarny.dama.cz/
kváskové chleby - pozor rozdíl "kváskový" a "Celokváskový" = úplně bez drodí, kyne déle
http://domacipekarny.dama.cz/recepty.php
bezva postupy na vechno moné
http://domacipekarny.dama.cz/postupy.php
skutečné opravdové třístupňové vedení kvasu
http://domacipekarny.dama.cz/postupy.php?d=176
jinak v těch postupech toho najde o kvásku více, projdi si ve i starí články
můj kvásek se drí krásně zdravý u právě tři roky... tady čtvrtý den po zaloení v roce 2009
Není tady
dej potom vědět jak se daří! A hodně úspěchů!
Není tady
Bezvadné stránky od Iv@:
http://www.primapekarna.estranky.cz/clanky/kvasky/
na Topreceptech pod nickem cathleen - tady její nádherné recepty
http://www.toprecepty.cz/zobraz_profil.php?uzivatel=540
napsala pěknou kníku Pekárnománie
Není tady
Jak jednou propadne pečení, jse ztracenej.... asi neskončíte jen u chleba...hurá na rohlíky atd...
Není tady
Bety díky, kouknu na to. Myslím, e jsme překonali prvotní potíe, pečeme asi 14 dní, dnes 25 bochníků. Ji o ně projevila prodejna pečiva v areálu kde máme pizzerii, zatím je lidé rozeberou v pizzerii. Dret kvásek 4 roky to je výkon. Zde je také pár chytrostí,
http://www.kvaskovychleb.cz/doku.php?id=navody:navody
Není tady
díky - tyhle stránky nezná, dala jsem si do záloek a prostuduju
Není tady
Teda Petře, výborný počin! A se daří a věřím, e v případě kvalitního chleba či jakéhokoliv jiného pečiva určitě bude! Já si chodím taky pro chleba do pekárny, prý je kváskový, rozhodně moc dobrý a ráda si za něj připlácím.
Vechny ty odkazy si taky a budu mít čas prostuduju.
Není tady
Judyno, Bety, poslal bych fotku, nemáte email. Odkaz z Facebooku nefunguje, kdy je to přihláeno pod mým jménem. Včera se zase povedl, po těch 25 kouscích se doslova zapráilo. Judyno kolik za něj platí? enuka ho objevila v jedné pekárně, 3/4 kg za 45,- kaček. Přehnaná cena, my ho máme v této váze za 30,-.
Není tady
Petře, já kupuji myslím 1/2 kg za dvacku, ale nejsem si jistá, jeliko toho vdy beru víc. Ale určitě se na základě tohoto vlákna zítra zeptám, jestli ten druh, který si kupuji já, je opravdu kváskový a kolik přesně váí. Rozhodně mi ale chutná a neplesniví, i kdy ho mám třeba 4 dny, pořád se dá jíst.
Není tady