18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj četla jsem, e jako antikoncepce existuje inplantát pod kůi. Nemáte ho někdo?? Měli jste s ním třeba nějaké problémy?? Práky nechci.
Není tady
Nemám, ale měla kolegyně. Vpraví se aplikátorem, ale pokadé, kdy se vyndává, tak se udělá na ruce řez a tím řezem se ten implantát vytáhne - kdy se trochu posune, tak se ti v ruce poárá, pak to zase zaije a zůstane ti jizvička. Posléze má těch jizviček pár... dala si to 2x a pak od toho ustoupila, podruhé se jí ranka po vytrachání tobolky dobře nehojila a zanítila se. Tady má fotku
http://www.zenax.cz/antikoncepce_podkoz … ce_691.htm
Upravil(a) Bety (9. 3. 2012 21:17)
Není tady
teda na té fotce to vypadá děsivě, něco takovýho bych nechtěla.
Není tady
To teda jo. Jakoby tam byl nějaký vetřelec. Fuj...
Není tady
Jo to je stará antiko se esti tyčinkami. Dnes u je tyčinka pouze jedna.
Není tady
Stejně je to brrr představa pro mě.
To u je pak jenom krůček k tomu, aby nás očipovali...
Kaly jsou i jiné monosti, ne jenom práky nebo implantát.
Tak jetě uvauju nad náplastmi nebo injekce. Ale injekce nesnáím. :-( A nitroděloní tělísko jsem měla a první a poslední rok jsem s ním měla problémy.
Není tady
ta injekce se dává jednou za tři měsíce, nebo ne ? to není přece tak straný ..
nebo zkus ty náplasti.
Není tady
Od těch injekcí spousta gynekologů ustupuje a nedoporučuje je. Velmi patné vedlejí účinky.
Aha. :-/ Tak budu se muset poradit s doktorem. Jen mě zajímalo jestli s tím má někdo vlastní zkuenost.
Není tady
Kaly, mas nakonec tu tycinku? Ja si pro ni brzy pujdu.
Dava se jenom jedna a uz se nedela ani rez, vytahuje se tim, ze udelaji jen vpich
Zajimalo by me, jestli je opravdu problematickych jen 15% pripadu?
Není tady
Ahoj Dito. Jak moje bývala gynekoloka tak současný gynekolog mi řekli, e tyčinky se ji ani neprodávají a ani nezavádějí. Měli prý straně moc vedlejích učinků tak je zruili.
Není tady
Injekce se dáváají jen kdy se kojí protoe způsobují řídnutí kostí. Take jsem nakonec skončila na těch prákách. :-(
Není tady
ja mam presne opacne informace od sveho Gyndr asi co lekar to nazor
Rekl mi ze injekce jsou jen pro blaznive a tycinka ma vedlejsi ucinky jen u 15% zen. A je pry spolehlivejsi nez Dana.....
Tak si ji dam a uvidim. Injekci proste nemam sanci dostat.
Není tady
pak sem pisnu, jak jsem na tom
Není tady
A jak se ta tyčinka co bude mít přesně jmenuje?? Bude si ji kupovat sama??
Mi bylo řečeno, e se ani nevyrabí. A pokud vyrábí tak pan doktor uvidí ten kravál.
Není tady