6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky,
tak já dneska byla na veteárně:-) dostala jsem pytel oblečení pro Míu i Viku tak to teď proberu a něco nechám u naich a něco vezmu domů.
Jinak nositelné flekaté u nás větinou není :-) a kdy náhodou je tak to beru na chatu na hadříky. A nebo udělám balíček oblečení a dám za symbolickou cenu na net.
Vika teď spinká a já se jdu probírat hadrárnou a potom snad budu mít chvilku na háček :-) mamina mi dneska přinesla foto čepičky jedné holčičky ze kolky
Není tady
Tak u nas drzime basu s Pet a Domikem, Baru si dneska nechali po dlouhem dni vysetreni v nemocnici.
Není tady
Dita.L napsal(a):
Tak u nas drzime basu s Pet a Domikem, Baru si dneska nechali po dlouhem dni vysetreni v nemocnici.
A co s ní budou dělat???? Takhle jí cpou lékama a nic kdyby jí to vyndali měla by u dávno pokoj a pohodu....
Není tady
Tak jsme zpět od dr.
Davídek má 8160g a to jsem mu nestihla dát ani ten banán, protoe před námi nepřili, tak bylo hned volno....ale sestřička říkala, e na rok je to dobrý a dr byl taky spokojený, Davídek přibral cca 200g, no ale má 76cm, take to se vytáhl o 3cm, co jsem ani nečekala.
Kika se hned k dr nacpala ukázat pupínky
Mám u přetahovat a prý to má hodně zúené, take kdy tak zkusíme něco s kortikoidy a kdy to nepomůe, tak minioperce....
Davídek se celou dobu smál na vechny okolo, on je fakt pohodář oproti uřvané Kice, ale teď u má naeho dr taky ráda a nebojí se ho, asi i proto, e ho potkává různě i na závodech a nevidí ho jen v bílém.
No a reflux, máme mu koupit něco gastro...dál nevím, mám to někde napsané a pak uvidíme, po očkování 3.5. půjde na alergologii, protoe má suchou pokoku a citlivou, červené tváře, to má stejné jako Kristinka, po tom se rozhodne, jesli mu dá něco dalího, to prý musí schválit odborník, kvůli té případné alergii, jetě půjde na krevní obraz jako prevenci. Ale jinak si stále myslí a říká, e to prostě samo přejde
Cestou domů jsme se stavili v globusu, boe tam bylo lidí!!!!!!! Hrůza, nechali jsme tam 900,- a nekoupili pořádně nic...ale Kika má rukavičky na kolo, co měli v akci za 60,-, tak je nadená
Není tady
À jeste jsem ted zjistiila, ze mam zavirovany notas. Virus mi odstavil oba antiviry. Dopr...
Je se s tim sejrim hodinu.
Není tady
Upravil(a) bellatrix (28. 6. 2012 15:02)
Není tady
Upravil(a) bellatrix (28. 6. 2012 15:02)
Není tady
Dito, tak snad bude Barče brzy lépe
A jinak holky, oni dr. ví dobře proč neoperovat. Kdyby to byl kluk, tak u je dávno kuchnutej . Při jakékoliv břiní operaci je u holky riziko pozdějích problémů s plodností . Ne nadarmo se po slepáku jezdí do Frant.lázní. Take pokud se povede rozehnat ledováním a atb, jedině dobře . Já takhle leela se slepákem 3x a pořád ho jetě mám
Bell, tedy to je něco..záitek s vysavačem. Tak jetě e tě to nekleplo
Tuli, gratulace k váze. Já mám takový dojem, e Mika v roce nebude mít ani to . A to měla při narození větí váhu a ji před měsícem měřila 77cm. Je ti jasné, jaká je to íala, jo??
Mimochodem před chvílí jsem dopekla perníčky, tak budeme mít zítra s Domíkem co dělat. Budeme zdobit beránky, slepičky, zajíčky a jiné potvory
Není tady
Bell tedy ty má záitky mě by asi lehlo :-(
Pet a jak jste na tom vy? U má výsledky????
Já jsem včera byla v hospodě kamarádky mi vytáhla s kamarádem v půl 10 na pivko hahahahha pivo dolo :-( tak jsme pily vodkus jahodovým dusem.....no po skoro dvouleté abstinenci zabiják. Dala jsem si dva a byla jsem chycená
Vika spinkala docela v pohodě jen se budila asi tak třikrát a potetí to bylo v půl 5ráno a to u jsem odmítala jít dělat dalí várku mléka, take chvíli ječela tak jsem si jí vzala k sobě kde usnula asi na půl hodiny a pak začala blbnout. Takýe jsme před estou vstávaly. Snídani nechce a je tak ochrápaná ale leet nebude :-(
No u zase hučí tak se jdeme obléknout a jdeme do krámu, dneska budou pagety. :-)
Není tady
psala jsem si chvilku s
lenkou na FB a tady je důvod proč nechodí pokusím se nakouknout, ale fakt teď nemám vůbec kdy - finiuju s diplomkou, za měsíc státnice, do toho praxe a 2 malé turbomyi ale moc pozdravuj, je tam něco nového?
Není tady
Ahoj holky!
Mío, já si to myslela, e v tom bude u Lenky kola...tak snad to dobře holka zvládne Nepsala co nového Aneka, jestli se nám u taky nerozeběhla?
No a my měli v noci nakvartýrovanou Kiku...ale ona u ví, e já bych jí vyhodila...tak la rovnou za tatínkem...
Dneska toho mám moc, mám dlouhý seznam co nesmím zapomenout a co musím připravit, večer jedeme k naim a do pondělka, jsem zvědavá, jak to budeme tahat z auta k nim domů...kvůli parkování stavíme o dost domů dál, v jiné ulici, kde jedině je parkování po 6h a o víkendech zdarma, jinak jsou tam ty pitomé modré zony, kde stát nesmíme.. a my toho povlečeme fakt hromadu....do toho dvě děti , kočár, to jsme jetě vyndavali i sedačky, aby nám je tam nikdo nečornul...tak na ty se asi tentokrat vykaleme a budeme doufat, e si jich nikdo nevimne
Pet, tak drím palce, aby byly výsledky ok!
Teda malá Mika íalka mě fakt zajímá, kolik bude mít v roce, ale ona má být přeci po kom dlouhá modelka
Není tady
Tuli nepsala o holkách nic jen tohle to a zase zmizela :-)
KOukám, e je to jako kdy já se balím k naim....zrovna jsem včera říkala, jala jsem sem jak vánoční stromeček, krabici oblečení na vrácení a skoro dvě krabice co jsem vyfasovala a dostala....
u nás nic nic moc ale teď u Vika chrní, usnula i na ruce ale po 10minutách se probrala a tak dostalal plenku mléko a updo postele. A Michálek ten spí jetě.
Oběd mám hotový tak mám pohodičku a měla bych dodělat jednu čepku co mám rozdělanou. Alůe bolí mioči tak jí asi nechám na večer.
Potřebovala bych uklidit autí ale nechce se mi do té zimy
Není tady
Upravil(a) bellatrix (28. 6. 2012 15:01)
Není tady
Bell, to je právě riziko...kdy bude místo, tam, kde stojíme a necháme ho být, půjdeme vyloit a ne se vrátíme, tak tam u nemusí být volno... to by pak manel musel jet úplně na jinou část Prahy je to tam tak natřásknuté a v celé té části je tam na parkování v bílé zóně asi jen 10 míst...., napadlo mě ale, jestli o velikonocích nebude nějaká vyjímka jako o vánocích...to bylo zdarma pro vechny bez pokut vude....
Není tady