|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ahoj holky,
dodatečně přeju Vikince k narozeninám spoustu štěstí, zdraví, hodné brášky
a spoustu nových čepiček
!
Je nemilé, že horečkuje, kočička. Ať to rychle přejde
.
Jonášek už byl včera ok, ale pátek skoro celý prospal, bobísek. Pitomý očkování.
Ad. ťapálci - to je hezký. Taky už se těším na jarní vycházky s chodícím šmudlíkem.
Pet, krásná čepička
! Já budu muset spáchat jednu žlutou, páč jsem Jonáškovi objednala žlutou vestičku, tak aby mu to ladilo
.
A prodala jsem balík věcí po J. Měla jsem to za 300,-(bodyčka7x, tepláky5x, džíny, lacláče, mikiny2x, triko), ale pořád to tam leželo, tak jsem to hodila za 200,-. Hrůza... Pořizovací cenu si nepředstavovat
.
My budeme mít zítra výlet. Pojedeme všichni do Prahy, tam si děti vezme manžel a já jdu ke kadeřnici. Normálně hlídá mamka a já si dělám "pěkný" den sama
.
Není tady
Cau babizny
Bell
teda, jsem se nachechtala s tim akvarkem. To je vostryyyyyyyyy. 
Jsem si vzpomnela na svoji kamaradku, ktera bydlela naproti me pres ulici. Ve tri rano zvonil mobil a ona mi breci do telefonu. "ajo prosimte prid, rychle, Ali, prosimte"
Tak tam litnu, jakoze ji najdu prinejmensim nekde svazanou a vykradenou a ona mela uprostred kuchyne na zemi hrnek dnem vzhuru a pod nim chyceneho pavouka

Miso, teda, skorpiony, ja bych se bala kvuli detem, ale jinak je to docela zajimavy 
No a ja jsem vcera odeslala jeden dulezity email
a jestli dostanu kladnou odpoved, tak od zari budu chodit do skoly. 

Není tady
Medule, tak at se vam vylet vydari. Uzij si kadernika 

Není tady
Dita.L napsal(a):
No a ja jsem vcera odeslala jeden dulezity email
a jestli dostanu kladnou odpoved, tak od zari budu chodit do skoly.
A co, kam ???
Já nejprve četla do školky, tak jsem si říkala, že jsi na to nějak velká, ne? 
Kamarádka s pavoukem
já takle jednou přišla ze školy domů a tam mamka se ségrou hlídkovaly u pavouka na posteli... Jako nevím, co by dělaly, kdyby se pohnul
asi by utekly a zamkly za sebou, nebo nevím. Tak jsem je zachránila

Není tady
Dita.L napsal(a):
Medule, tak at se vam vylet vydari. Uzij si kadernika

souhlas, taky bych si dala říct... 
Není tady
dodelam prava
a nebo se dam na soudni psychologii
jeste nevim, ale oboji me strasne laka, tak uvidim, kde mi pujde lip skloubit skolu, skolku a jesle dohromady. Mam rok cas se rozhodnout, bo budu muset chodit ten rok do vyrovnavacky mezi ceskou a fr skolou.
He he pry do skolky
ale vis ze bych si znova dala, tenhle bezstarostny zivot? 
a mamka s pavoukem taky dobry, uplne zive je vidim, jak se ten pavouk pohnul
Ja jsem jako mala dotahla domu mys chycenou za ocasek u reky. Mama to okomentovala vetou "Parchante, poloz tu mys, at ti muzu dat na pr.del "

Není tady

Upravil(a) bellatrix (28. 6. 2012 17:44)
Není tady
Vika spinkala hodinku a teplota klesla :-) jem ráda. Teď se cpe mrkví s jablíčkem.
Skorpioni nejsou jedovatí tedy někteří a Rob nikdy neměl ty jedovaté -) asi mu jepořídím v narozeninám :-)
Dituš škola super taky bych brala ale mám smolíka zatím:-(
Medí tiše závidím taky bych brala jeden den bez dětí
Vůbecnevím cobudeme dneska dělat, protože tady spí ROb a s tou teplotou jít ven nic moc :-( takže budeme asi zalezlé v děcáku celý den :-(
Oběd už mám hotový, děala jsem zemlbábu a Vikča brokolicový krem :-)
Není tady
No, jo, zvířecí historky jsem nekomentovala - dobrý
.
Dituš, co jsi udělala s kamarádkou ve 3 ráno ?
A škola
!
Míšo, jsi jí dala panadol, ne? By bylo špatný, kdyby nezabral... Každopádně je fajn, že jí je líp a papá
.
Není tady

Upravil(a) bellatrix (28. 6. 2012 17:44)
Není tady
Miso a ma Viki rymu, nebo neco? Nebo jenom tu teplotu. Tys ale nedavno psala, ze sopli, vid?
Jsem ani nevedela, ze nekteri skorpici nejsou jedovati. Kolik tak ta potvurka stoji? Kamarad mel doma 2 velke chlupate sklipkany
pry taky nebyli jedovati, ze jim nechal vytrhnout zuby, nebo co.
Medul, odklopila jsem hrnek, pavouka jsem vzala za nozicku a odnesla jsem ho na balkon. Musela jsem ho polozit na zabradli k sousedum, protoze o tom, ze by zustal na jejim balkone nebyla ani rec. Myslela jsem, ze dostane infarkt
l
Pak jsem kamaradce vynadala, musela mi udelat kafe, dorazili jsme Jelcina a sla jsem domu v 7, kdyz se dalo cekat, ze se Pavla s Barou vzbudi. to byly jeste maly 

Není tady
mvkoty napsal(a):
Dituš má rýmu a ráno tu teplotu jinak je ok..
Hele co jsme koukala tak ono záleží na druhu a velikosti ale cca 800,- jeden. Máme tady samičku naloženou ve vodce
tak to bych si dala rict. Hlavne s tou samyckou 

Není tady
Dita.L napsal(a):
mvkoty napsal(a):
Dituš má rýmu a ráno tu teplotu jinak je ok..
Hele co jsme koukala tak ono záleží na druhu a velikosti ale cca 800,- jeden. Máme tady samičku naloženou ve vodcetak to bych si dala rict. Hlavne s tou samyckou
t\hle měl http://www.akvarko.cz/prezentacedetailf … ?nadrz=887
a tady ty jsou jeho když měli vajíčka :-)
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fb … mp;theater
http://www.facebook.com/#!/photo.php?fb … mp;theater
A tady jsem našla mláďata http://www.animalsholding.cz/p135-veles … rator.html
ono když půjdeš dso zverimexu tak budou drahý a nevíš jak jsou starý, takže chovatel je jistota
Upravil(a) mvkoty (11. 3. 2012 12:08)
Není tady
Miso ja bych sla v kazdym pripade, protoze v noci je to vzdycky horsi a kde pak budes s malou behat? U nas jinak pomaha pri ctyricitkach vykoupat ve vane, voda 38C
Ja furt uklizim. Generalni uklid v druhym patre. Panicek, deti a pes je u babicky, tak si uzivam. Ne, fakt, me to bavi 

Není tady
Ahoj.
Akorat jsme se s Miskou a Sarou vratily z prochajdy
. To bylo zuzo, po 14 dnech prvne na prochazce.
Miso a nebyly jste v kontaktu s Terezkou nekdy pred vypuknutim 6. nemoci? Ona je, mam dojem, nakazliva uz par dni pred prvima priznakama nemoci. No a pokud se ti podari srazit horecku, tak bych na pohotovost nejezdila. Akorat budete cekat a nic jineho nez to, ze ji mas srazet teplotu ti nereknou
. Jeste tam mala neco prichytne za jinou chorobu. Ta koupel zabira, take mame vyzkouseno. Mela by byt o 1 stupen chladnejsi nez ma dite teplotu a cachtat se tak 5-10 minut. Ona ta voda stydne a postupne srazi teplotu. A o tom ze v pripade nouze muzez stridat Nurofen a Paralen (panadol) po trech hodinach asi vis, ze?
Tedy ja mam ale dnes protivne dite
. Lezou ji horni dvojky a to je neco zase
u Domci jsem vzdy zjistila, ze je v pohybu zub az kdyz mu vylezl, ale tohle je nase mala fnukalka 
Není tady
Právě jsme přijely z pohotovosti, fakt nářez.Vjezd do areálu 40,-po zaparkování opět běžet na vrátnici zaplatit regulační poplatek 90,- zpátky na pohotovost, kdy jsme čekaly cca 5minut (jediné pozitivum) dr Viku prohlédla vyslechla si mě co a jak a doporučila to co jsem věděla a píše Pet. Střídan Nurofen a panadol čípky po 4hodinách hodně pít jíst nemusí.
Takže jsem ještě letěla do lekarny kde jsem nechala 130 za nurofen čípky a vincentku do nosu, kvůli rýmě co má Vika.
Jenže holky malá vypadá že jí nic není, směje se, hraje si, jen se chce víc chovat
Není tady
Miso, ono jezdit na pohotovost s horeckou fakt nema cenu. Pokud neni podezreni treba na anginu nebo zanet prudusek a tak, stejne na virozu nic neni. Ty cipky se muzou davat v pripade nouze i po trech hodinach. Dulezite je, aby byl rozestup od stejneho leku ke stejnemu leku tech 6 hodin, jak je psano i v letaku. Ale pokud ji pak pujde teplota pod 38, nedala bych nic do doby nez zase vyskoci. A u te Terky jste nebyly pred tou 6. nemoci? To by totiz dle priznaku odpovidalo.
Není tady
Pet Terezka tady byla minulý týden takže to nejspíž bude ta 6.nemoc. Prý uvidíme až opadnout horečkyjestli se do dvou dnů osype. Jela jsem tam pro klid duše protože nechce pořádněě pít oproti tomu co normálně vypije dneska vypila cca decku. Takže uvidíme. Teď tady řádí s tatínkem jako by jí nic nebylo :-)
Na noc jí dám pro jistotu ten nurofen čípek a uvidíme
Není tady
Jezis kriste, Miso, oni vam nenapsali nic ani na t o, aby nenastaly krece z horecky?

Není tady
Dituš, z léků preventivně proti křečím se tu začíná ustupovat....ale já jsem je tedy u své dr. pro jistotu vyžebrala...ale dávám teprve až když má vysoké horečky víc dní.
Míšo, no tak uvidíte, zda budou osypky 
Není tady
Dadů dostala na křeče Diazepam, když měla šestou nemoc. Naštěstí jsme nepotřebovali... 
Míšo, ať je to brzy za vámi.
My dneska poprvé výletovali na sedáka 

Upravil(a) Holčička (11. 3. 2012 20:34)
Není tady