6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Čauky holky, omlouvám se, nedočítám ... jsem tu jenom na skok.
Viktorce přejeme ve nej k tomu prvnímu ročku ....
Tutuli, psala jsem Ti mail, ale pr.dí na mě Jaký obvod hlavinky má Kika ??? Počebuju to nutně vědět , háčkuju čepule pro 3-letá dvojčátka a nevím jak velký ..... 48-49cm ?????
Není tady
Upravil(a) bellatrix (28. 6. 2012 17:46)
Není tady
take Viky ve nejlepí k 1.narozeninám hodně hraček,kamarádů,sourozencu a at te mamka s tatkou nezlobí
a zase mizím
Není tady
cau jezibabky
Miso, ty je hezkej napad na masku Jaro. My pripravujeme McQueena Brachovi se segrou to moc slusi.
My ted prisli s Barou z kina a pak jsme podnikly "shoping" , dobre jsme se bavili, byla sranda. V kine jsme byli na filmu o koni z valky, od Spielberga a jelikoz jsme mely dohromady jenom jeden kapesnik, bulili jsme na stridacku a soplili vzajemne Film fakt nemel chybu
Není tady
Ditu Vikča měla jít původně za tygříka, ale nechtěla jsem jí malovat na obličej a overálek je teplejí take jsem jí dala atičky a tu jarní čepku :-) stejně jsme na karnevalu byli cca 2hodiny a pak jsme jeli domů.
Teď Vikulka spinká a Mía zůstal u babi opět pojede od nich v pondělí do koly :-)
Není tady
pet ta čepka je super
Není tady
mvkoty napsal(a):
Holky je está nemoc nakalivá????
infekční
má ji Vika? To by nebyl úplně nejhezčí dárek k narozkám
Pet, čepička je luxusní
Není tady
Upravil(a) bellatrix (28. 6. 2012 17:45)
Není tady
Holčí Vika nee ale máme jet zítra ke tchýni a malá Terezka jí má, ale u cca týden....je jen maličko obsypaná a konečně bez horeček. Tak nevím zda tam jet nebo ne.
Bell ty má fakt akce úplně tě vidím jak deriguje ječící kámoku. ALe je to jako u nás, já jsem takhle předělávala velké akvarko na malé :-) a teď máme velké prázdné a ROb u přemýlí co si pořídíme :-) chtěl by znovu tíry....jsem říkalae mi je to jedno ale jak přitáhne domů pavouka tak se stěhuji brrr
Není tady
No nevím, Mío, já bych asi nejela...
Dadů měla 3dny velké horečky a pak 4dny vyráku - taky mírnou. Plavat jsme li pro sichr a týden na to.
Bell, teda
Já dneska byla akční po ránu - do osmi jsem stihla mít vyluxováno i vytřeno a připraveno na pečení. Odpolko jsem konečně zaila ty kalhoty (čtvery), který na mě čekaly u 14 dní
Upravil(a) Holčička (10. 3. 2012 19:51)
Není tady
Tutul.u nas je to pravidlem za nejdál 6,30 vstavame.v posteli bych ho neudrzela
Není tady
Není tady
bellatrix napsal(a):
mvkoty napsal(a):
Holčí Vika nee ale máme jet zítra ke tchýni a malá Terezka jí má, ale u cca týden....je jen maličko obsypaná a konečně bez horeček. Tak nevím zda tam jet nebo ne.
Bell ty má fakt akce úplně tě vidím jak deriguje ječící kámoku. ALe je to jako u nás, já jsem takhle předělávala velké akvarko na malé :-) a teď máme velké prázdné a ROb u přemýlí co si pořídíme :-) chtěl by znovu tíry....jsem říkalae mi je to jedno ale jak přitáhne domů pavouka tak se stěhuji brrrTo fakt mal korpiónov? Aj ten môj mal jedného, ete keď sme neboli svoji. A tá systema ho ete baví?
Bell jojo měl jich několik má je na FB ve fotkách Já se koukni :-)
Systema teď není aktuální díky změně pracovního postu musel přestat nebyl na to čas ale teď začíná chodit aspoň do posilky tak jsem na to zvědavá :-)
Není tady
Holčí já taky právě přemýlím...na netu jsem nala e je to mírně nakalivé, a to 5dní od první horečky....a to Titinka u je více...uvidím zítra, ale musím někam vypadnout aby se ROb vyspal po práci.
Není tady
Nazdárek,
Viktorce přeji k prvním narozeninám hlavně zdraví, těstí, hodného bráku, hodně dalích sourozenců , hodně dárečků, natočených reklam , zkrátka ve nej nej !!!
Pet, čepka je úasná, má někde odkaz na ten vzorek ?
U nás u se spinká víc jak půl hodiny, páč děti dneska spaly jen dopoledne v kočárku a to Adélka půl hodiny a Jareček čtvrt !!! Fakt nechápu. Jsou přece jetě malí na to, aby byli takoví nespavci. A to J. vstával u v est ! Snad je to jen teďka a zase se to vrátí k normálu. Jestli ne, tak mě mrskne.
Dneska jsme byli chvíli před barákem bez kočárku. Nasadili jsme děckám botičky a za ruce apali. No ti byli vykulení . Ale líbilo se jim to. Adélka radostí křičela na celé kolo .
Bell, to musel být humus .
Není tady
http://youtu.be/mBP819PtlBg tanečníci na karnevalu :-)
Cipí děkujeme za přání ale asi ho kompletně nesplníme :-D co se týče tech sourozenců bude max jetě jeden více nehrozí....
Není tady
Ahojky.
dnes jsme s Mikou byly na oslavě synovcovo narozenin, tak jsem se pěkně natucla dortem, to bude zase tak kilo navíc
Mío, já bych asi návtěvu u Terezky neriskla, está nemoc nic moc a ono to tam můe být třeba i na hračkách. A e je málo nakalivá, bych tedy neřekla
Jinak vem děkuji za pochvalu čepičky, ale nějaké chybky by sena ní naly
Bell, nám se čepka barevně hodí pro změnu k átku
Cipí, návod je zde a je to celkem jednoduché (kdy jsem to zvládla i já ) http://www.mimibazar.cz/navod.php?id=8267
Není tady
Není tady
Jak jste dopadli, bez dudlíku?
Nám jde uspávání lépe a lépe kadým dnem - doufám, e to nezakřiknu. Jetě to sice není bez pláče, ale pokládám max 2x a větinou do 15minut spí.
Take přítí týden si asi stanovíme dalí cíl a to ranní spaní bez kočíku
Dneska teda velmi příjemná procházka - je tam teplo, sice trochu mí, ale to neva. A ten klid a ticho v neděli v sedm
Není tady
Holčí tak to je super |:-)
U nás se nedaří usínání bez lahve, jak je unavená tak mi ličku nevezme ani za mák a v postýlce ječí jak kdyby jí vradili.
A dnení návstěva nedopadne, Vikulka má od rána 39 bez odečtu :-( soplí a kale a to jsme měly jet zítra ráno do Říčan za kamarádkama a taky má být krásně :-(
Dneska tadynic moc fouká vítr a je pod mrakem :-(
Není tady
Mío, z čeho má teplotu?? zuby? Nebo jste s Terinkou navtívili stejného "kamaráda" ?
A je jí brzy lépe
Tady teda počasí taky nic moc, ale ten klid - áááááá to jen tak není. Silnice tu je dost frekventovaná, take procházka po hladkém povrchu je skoro o ivot. A dneska zpívali ptáci a já potkala jen jediné auto. A to jsem byla skoro hodinu venku.
Není tady