6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Upravil(a) bellatrix (28. 6. 2012 17:47)
Není tady
Tak jsme se konečně dočkali!!!! Kika skákala radostí jako tehdy pod stromečkem, kdy dostala tu panenku, tak mi udělala fakt velkou radost, e má takovou radost a on i ten Davča se v sedačce řehtal a líbilo se mu tam, e sedí rovně a vidí, kdy jsem mu to sklopila na spaní, tak se začal vztekat, e u tuhle polohu prostě nechce a hotovo
Není tady
Tuli, doporučuji http://www.ogodisk.cz/ kluci tady s tím v létě blbli (Matějovi byly čtyři a v pohodě) a vyblbli jsme se i my. Má to několik variant na pouití, mrkni na to
Nejlepí na tom je ta věc, e kdy to nechytí, tak nemusí jak trubka běhat za utíkajícím míčkem
Není tady
Upravil(a) bellatrix (28. 6. 2012 17:47)
Není tady
bellatrix napsal(a):
Len tak hádem anketnú, e čo si myslíte o tom, keď rodičia nechajú nosi u ročné diea zlatú retiazku?
e je to blbost , já bych dala řetízek tak teď moná Kice, protoe u chápe vůbec co má na krku, to roční dítě si za to bude akorát tahat, podle mě.
Není tady
Tutule napsal(a):
bellatrix napsal(a):
Len tak hádem anketnú, e čo si myslíte o tom, keď rodičia nechajú nosi u ročné diea zlatú retiazku?
e je to blbost , já bych dala řetízek tak teď moná Kice, protoe u chápe vůbec co má na krku, to roční dítě si za to bude akorát tahat, podle mě.
Souhlasím, Mía dostal od oce v 9měsících zlatý řetízek a dodneka ho nenosí. DO kolky nesměl a teď ho sám nechce, kvůli fotbalu a má i strach e by ho ztratil nebo ve kole kdy blbnou e by ho přetrhli s klukama :-)
Není tady
No vidi, tak ani tý Kice bych ho nedala, jsem na tu kolku zapomněla, tam jí taky nedávám ádné náramky a korálky, ani čelenky do vlasů, take řetízek a tak 10ti leté slečně, to jsem snad i já dostala od naich se srdíčkem.
Není tady
ahoj holky tak jsem dorazila z manikury a pedikura kam me vzala mamka a je na naprosto super.ja ted koupila plinky v penny a jedny v albertu a jsou dobry.mlicko jsme ted koupili nutrilon 3 od 10.mesice tak dobry 600 g za 250 kč. U nás je dneska krásně tak kluci vypadli ven a ja jdu varit
Není tady
A já se chci zeptat, co děláte doma s těma staríma, kdy jsou prázdniny nebo jsou nemocní atd...prostě dýl jak pár dní. Já jsem úplně vyřízená, Kika nezavře pusu, nenechá mě vteřinu o samotě, a jdu kam jdu, tak je mi za zadkem, za ní pak lítá i Davča a mám na sobě věčně navěené oba dva, Kika se nudí, nic jí nebaví, tak akorát dělá binec, kraviny a mě z ní jde hlava kolem a to je doma fakt jenom týden... nemůeme si ani nic říct s manelem, protoe do toho pořád ta Kika něco povídá, take si oddychnu a v těch 8h, kdy u oba jsou minimálně v postelích...
Není tady
Tutule napsal(a):
bellatrix napsal(a):
Anička ho dostala od naich kdy se narodila, dala jsem ji ho cca v tom roce ... vůbec si ho nevímala na noc jsem sundávala.
Teď ho moc nosit nechce, take ho má jen vyjímečně, kdy si sama řekne
Není tady
Tutule napsal(a):
A já se chci zeptat, co děláte doma s těma staríma, kdy jsou prázdniny nebo jsou nemocní atd...prostě dýl jak pár dní. Já jsem úplně vyřízená, Kika nezavře pusu, nenechá mě vteřinu o samotě, a jdu kam jdu, tak je mi za zadkem, za ní pak lítá i Davča a mám na sobě věčně navěené oba dva, Kika se nudí, nic jí nebaví, tak akorát dělá binec, kraviny a mě z ní jde hlava kolem a to je doma fakt jenom týden... nemůeme si ani nic říct s manelem, protoe do toho pořád ta Kika něco povídá, take si oddychnu a v těch 8h, kdy u oba jsou minimálně v postelích...
skládáme puzzlíky - vechny co máme doma, několikrát za den , čučí na pohádky, jezdí s kočárkem, na koloběce, motorce, odráedle (doma, v kuchyni kolem stolu), modelujeme, vymalováváme omalovánky, hrajeme si na obchod, hrajeme si na doktorku
kdy u chci mít klid, tak ji postavím bungr a je klid
Není tady
Tutule napsal(a):
U nás je to podobně, ale Mía u je větí tak se zabaví u sám. Má v pokojíku dvd take kouká na pohádky a filmy pro děti, kreslí si, čte si, hraje si v posteli. Ale taky je to náročné. On hučí normálně pořád. Ale kdy je jo nemocný tak je u babi aby nenakazil Vikulku.
Je a holky právě koukám na hodiny a u hodinu mám porodní bolesti to je straný jak ten čas letí :-(
Není tady
Gabka napsal(a):
Tutule napsal(a):
skládáme puzzlíky - vechny co máme doma, několikrát za den , čučí na pohádky, jezdí s kočárkem, na koloběce, motorce, odráedle (doma, v kuchyni kolem stolu), modelujeme, vymalováváme omalovánky, hrajeme si na obchod, hrajeme si na doktorku
kdy u chci mít klid, tak ji postavím bungr a je klid
Hm, tak to Kika taky takhle umí, ale poslední dny odmítá a maximálně si chvilku maluje nebo modeluje, hlavně aby byla tam kde já...
Není tady
Baf babizny
tak jsem se dneska konecne zastavila.
k anketni. Krystof dostal zlaty naramek k jednomu roku a stale nosi, ale uz zacina bejt malej. U nas je to tradice. Holcickam se kupuji nausnicky, ale jak jsme se ted rozhodli, ze pockame, tak je babi koupi, az dame echo. Babicky u nas taky tradicne kupuji k prvnimu rocku jako darek prvni boticky. Je to hezky, jako tradice.
Tak to figadlo do zadicek byl Priorix.
Není tady
Ditu to je pěkná tradice :-) U nás se babičky předháněly která koupí náuničky tedy ty z mojí strany a nakonec jsme je koupili sami
A já dneska málem zapomněla na Vyprávěj.
Straně jsem se přecpala, dělala jsem zapečené brambory a fajt se povedly a jetě máme vafličky ale ty a po Vyprávěj
Není tady
a jeeeeeeeeeeeejej, serialy, tak ja jdu zas spat
Není tady
Nazdar holky,
Medulko, děcka jsou bez teplot, tak to vypadá - co se vedlejích účinků po očku týče - dobře. Ani nebyli protivní. Ale teď teda, abych to nezakřikla .
Mío, ty ses nějak rozjela s těma čepkama. Háčkuje jak ďas .
S Jájou mám celý tento týden trápení s jídlem a dneska to gradovalo. Nechce jíst vůbec nic. Netuím, proč se zase tak seknul. Dneska mi ráno plival tvaroh, ale pár liček horko těko snědl. Pak mléko 150ml, oběd nevzal ani ličku, mléko 130ml jo, večeři opět ani ličku ( banán ), večer mléko 150ml. Vdycky dělá scénu, kroutí se, mlátí kolem sebe rukama, pusu zavřenou, oči zavřený a u preventivně se dáví. On si normálně vyvolává dávicí reflex . Ani neochutná, co mám nachystáno. A jetě se tváří ublíeně, jak kdybych mu trhala hlavu . A to prosím jenom chci, aby se najedl. Kousky vůůůbec nezvládá, vechno plive anebo se rovnou začne dávit. Furt mu dělám úlevy a mixuju, ale vdy u je velký ! Nevím, co dělat. Oproti tomu Adélka má teďka papací období ( uk uk uk ). Třeba na večeři snědla dva banány, kousek jablíčka, před spaním 170ml sunaru a jetě docela dost pila z prsa . A kousky zvládá pěkně. Tak nevím, proč to mají kadý jinak. Poradíte mi některá z Vás, jak na Jáju ? Jsem z toho dost neastná. Samozřejmě, kdy bude sabotovat jídlo pár dní, tak se nic neděje, ale kdyby to takhle mělo být delí dobu, tak se bát budu. Podotýkám, e zuby ádné nelezou, je veselý, nic ho netrápí , tak fakt nevím. Copak nemá hlad ?
Jetě k anketní - zlatého řetízku bych se nebála. Nae děcka mají ty jantarové korálky a vůbec si jich nevímají, tak bych neměla strach, e si řetízek přetrhnou. Já bych ho ale pro děcka nechtěla, páč mi to přijde na takových prďolínech divné. A kadopádně zbytečné.
Upravil(a) Cipisek79 (9. 3. 2012 21:24)
Není tady
Upravil(a) bellatrix (28. 6. 2012 17:46)
Není tady
Cipí no nějak mi to chytlo a hlavně holky kolem mě chtějí čepky pro holčičky tak mám po večerech co dělat :-)
U nás Vikulka batí dneska celý den a jsem si říkala kam to dává....ke snídani měla 180ml sunaru, svačinu měla jogurt oběd zeleninu s bramborem a potom jestě ode mě z talíře, odpolko sváča sunar koktejl jahodový, pak měla 240ml kae před spaním a nestačilo to a dala si jetě 180ml sunaru....a v průběhu dne ovoce a křupky.
S Jájíkem asi moc neporadím, ale pokud nechce nenutila bych ho....pokud chce jen sunar tak mu dávej ten. On se určo zase srovná. K tomu mixování nezkouela jsi skleničky co jsou od roka, tam u jsou kousky. Vika mi třeba mačkané nechtěla to se dávila ale skleničky s kouskama batila v pohodě a teď u jen mačkáme nebo krájíme na pidi kousky.
A u nám leze dalí zoubek dvojka vlevo nahoře :-)
Není tady
Před 20 minutami to byl přesně rok co se narodila Viktorínka. Přejeme ti zdravíčko stěstí, hodné sourozence sopousty kamarádů hraček, krásných záitků a nejkrásnějí dětství :-*
Upravil(a) mvkoty (10. 3. 2012 0:42)
Není tady
Dobré ranko,
přeji vem krásnou sluníčkovou sobotu :-) Tady svítí sluníčko od rána tak snad bude krásný celý den. Odpoledne jedeme k babi a na karneval. Na ten se mi tedy moc nechce, ale aspoň na chvíli se tam budu muset ukázet :-(
Jen nevím jak to udělám se psem. Babi by nejradi abych přijela u na oběd, ale to fakt nezvládám a pes taky ne :-(
Není tady
Přejeme Viktorce krásné narozeninky, hodně těstí a zdraví, správňáckého bráku a astné rodiče
Není tady