6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Včera jsem byla u svého gynekologa na preventivní prohlídce. Rozebírali jsme sterilizaci a on mi jí doporučil. Mám od něho žádost, takže příští týden jdu do nemocnice na konzultaci.
Není tady
dušičko, tak jak to dopadlo? Já byla dnes taky u lékařky a taky jsem to zmínila..
Není tady
Zatím nijak, odkládám to na podzim. Je léto, jak jsem chtěla v to úterý jet na prohlídku, nemohla jsem,protože kolegyně měla dovolenou, pak další úterý MS.
Není tady
AndreaP. napsal(a):
pidimartis napsal(a):
maminky prosím Vás, doslechla jsem se,že od dubna je nový zákon ohledně podvázání vaječníků. Nevíte někdo o tom víc?? Jestli se něco platí a tak?? Příští týden bych měla jít na antikoncepci a už se mi nechce,spíš bych chtěla podvázání vajěčníků. Je mi 29 let a máme s manželem dvě děti. jsme rozhodnutí ,že třetí už nechcem. Prosím kdo o tom ví víc...
Nejsem si teda jistá, jaký je nový zákon, ale sterilizace při dvou dětech (vyjímka je u porodů císařským řezem) a hlavně ve věku 29 let je dle mně skoro nemožná.
Dnes je to prý možné už od 18let
Není tady
Dobrý den,chtěla by sem se optat je mi 30 a mám 4 děti.Chtěla by sem podstoupit tento zákrok.Ame nevím zda to není nějak věkově stanoveno?A zda to hradí pojištovna.Moc děkuji za radu.
Není tady
Od roku 2013 sterilizaci neproplácí pojištovna. Ani kvůli věku, zdraví. (jako to bylo dříve, nad 40 let, tři děti). Zákrok stojí 12000Kč
Není tady