29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
To je zajímavé, jak jsou někteří lidé vnímáni. S Brožovou jsem měla také problém, zdála se mi nafoukaná. Pak jsem jí párkrát potkala v samoobsluze a nestačila jsem se divit. Příjemná k prodavačkám, milá a opravdu nádherná. Janu Synkovou jsem si vyhledala která to je, a musím poznamenat, že se nedivím, vždy hraje takové urputné protivné role.
Není tady
lepista napsal(a):
To je zajímavé, jak jsou někteří lidé vnímáni. S Brožovou jsem měla také problém, zdála se mi nafoukaná. Pak jsem jí párkrát potkala v samoobsluze a nestačila jsem se divit. Příjemná k prodavačkám, milá a opravdu nádherná. Janu Synkovou jsem si vyhledala která to je, a musím poznamenat, že se nedivím, vždy hraje takové urputné protivné role.
Helena Ruzickova u nas mela parkrat vystoupeni pro deti mela totiz v blizkosti chalupu.Jak se chovala k detem byl neskutecny hnus.Dala detem za ukol nasbirat co nevice vlcich maku,deti se k ni predhaneli kdo jich ma vic.Jeji slovnik parchanti dejte ty pracky pric,nevychovanci,blbecci aj.
Pak vypravela o svem herectvi,byl tam asi 2 lety chlapecek ktery si pri jejim vypraveni zacal hrat s hokejkou kterou vyhral v tombole ona ho napomenula,ze je nevychovanej spratek a ze by potreboval zkrotit.Na to se ozvala maminka toho chlapecka a omlouvala ho,ze kluk je jeste maly a ona ji vynadala,ze ona ,uz ve svych 5 letech stala na prknech.Jakekoliv dite ktere spitlo pri jejim vypraveni se ona hnusne podivala,az s ni sel strach.Proto ja jeji herectvi nevnimam jako umeni,ale jeji prirozenost.
Upravil(a) eremuruss (20. 5. 2013 10:10)
Není tady
Grainne napsal(a):
Leoš mi připadá v pohodě , jako moderátor mi nevadí a poslouchám Evropu , kde moderuje
Evropu 2 a jeho Ranní show jsem párkrát slyšela, ale už je to hodně dávno a byly to neskutečný kecy, co tam říkal. Ale já nemusím rádia a zejména rádia nezpravodajská, přijde mi, že tam moderátoři pořád jen cosi melou, ale je to naprosto o ničem. Stačí mi být chvilku v obchodě, kde mají takové rádio puštěné. V podstatě to považuji za umění, pořád kecat a vlastně naprosto o ničem, já bych toho nebyla schopna ani pět minut. Takže rádio neposlouchám, poslouchám si písničky na YouTube. V rádiu mně ještě vadí reklamy, jak je to pouze založeno na mluveném slově, tak jsou ty reklamy upištěné, protivné.
Není tady
Jana Synková, to je ta, co hrála v Saturninovi tetu Kateřinu? jestli jo, tak to hrála úžasně, přesně takto jsem si ji při čtení knížky představovala.
Já mám ráda Český rozhlas 2, poslouchala jsem ho vždy v práci. Ostatní rádia nesnáším, to jsou tak neuvěřitelné kecy, co tam ti moderátoři produkují, že je mi trapně za ně. Leoš Mareš mi přijde po*ně slizkej a hnusnej. Marka Ebena mám ráda, nemyslím si, že by se předváděl, že je kdovíjak úžasný, že neopustil svoji manželku. Vypadá velmi příjemně, moderuje inteligentně a nepodbízí se.
Není tady
Synkovou mám taky ráda. Rádio poslouchám pořád - ráno Impuls, večer Ćas.
Není tady
Vilemína napsal(a):
Grainne napsal(a):
Leoš mi připadá v pohodě , jako moderátor mi nevadí a poslouchám Evropu , kde moderuje
Evropu 2 a jeho Ranní show jsem párkrát slyšela, ale už je to hodně dávno a byly to neskutečný kecy, co tam říkal. Ale já nemusím rádia a zejména rádia nezpravodajská, přijde mi, že tam moderátoři pořád jen cosi melou, ale je to naprosto o ničem. Stačí mi být chvilku v obchodě, kde mají takové rádio puštěné. V podstatě to považuji za umění, pořád kecat a vlastně naprosto o ničem, já bych toho nebyla schopna ani pět minut. Takže rádio neposlouchám, poslouchám si písničky na YouTube. V rádiu mně ještě vadí reklamy, jak je to pouze založeno na mluveném slově, tak jsou ty reklamy upištěné, protivné.
no ja to radio posloucham kvuli pisnickam , tech par kecu mne nijak nevadi , obcas posloucham i Frekvenci a je to tam podobne
Není tady
Ivana Mladka jsem mela rada, kdyz zacinal, za meho maldi.
Bohdalova se zmenila, nebo ne a zmena mi driv unikla. Videla jsem ji v nekolika velmi dobrych ceskych filmech. Starsich a v tom novem, poslednim s Brzobohatym. Musim rici, ze umi. Postoj k Zemanovi povazuji, zrejme za senilitu stari...od ni, ktera mela otce za totality ve vezeni. Cimrmani, se mi libili, drive. Dneska nemam ten prehled.
Jinak jsem zboznovala Lasicu, Satinskeho. Pozdeji jen Lasicu. Hornicka jsem si taky moc cenila. Hovory H byl balzam v tehdejsich dobach. Jeho proslov a humor mi sedi. Kupodivu, jsem alergicka na Wericha, ac se mi libi jako herec, ale zda se mi, ze jeho postoj hranici s narcismem a vedomim o vlastni dulezitosti a vyjimecnosti.
Nemela jsem vyslovene rada zeny typu Brozove, ale nekde jsem ji shledla mimo hrani ( ikdyz proti hranei nemamm nic) a byla mi sympaticka. Rekla bych, ze ma tzv. Kinderstube.
Nemam rada, zabavu typu Babovresky. Musim se u toho cervenat studem, asi bych se mela spravne smat. A asi patrim k male skupine lidi, nesnasim Bolka Polivku. Ja se fakt nemuzu smat. jedna moje znama, sla loni na Letni slavnoti a byla strasne zklamana, chtela odejit z predstaveni.
Upravil(a) sahleb (21. 5. 2013 8:11)
Není tady
Ivana napsal(a):
Jana Synková, to je ta, co hrála v Saturninovi tetu Kateřinu? jestli jo, tak to hrála úžasně, přesně takto jsem si ji při čtení knížky představovala.
Já mám ráda Český rozhlas 2, poslouchala jsem ho vždy v práci. Ostatní rádia nesnáším, to jsou tak neuvěřitelné kecy, co tam ti moderátoři produkují, že je mi trapně za ně. Leoš Mareš mi přijde po*ně slizkej a hnusnej. Marka Ebena mám ráda, nemyslím si, že by se předváděl, že je kdovíjak úžasný, že neopustil svoji manželku. Vypadá velmi příjemně, moderuje inteligentně a nepodbízí se.
Vnímám to stejně. Nedokážu ta rádia poslouchat, ty kecy mi lezou na nervy podobně jako český dabing seriálu Simpsonovi.
Leoš Mareš mi přijde hodně namyšlený, přitom mně se nelíbí fyzicky a zejména jeho projev se mi zdá trapný. Tyto tlučhuby fakt nemusím.
Není tady
sahleb napsal(a):
Nemam rada, zabavu typu Babovresky. Musim se u toho cervenat studem, asi bych se mela spravne smat. A asi patrim k male skupine lidi, nesnasim Bolka Polivku. Ja se fakt nemuzu smat. jedna moje znama, sla loni na Letni slavnoti a byla strasne zklamana, chtela odejit z predstaveni.
Babovřesky jsem neviděla.
Nemyslím si, že jen malá skupina lidí nesnáší Bolka Polívku, určitě ta skupina bude větší. Jeho humor a vůbec vystupování ála starý ožrala je mnohdy hodně za hranicí. V Brně je Divadlo Bolka Polívky, mamka kolem něj chodí, když jde z práce, a párkrát Bolka viděla, prý z něj vždy táhnul chlast a choval se otřesně - samá k.urva, p.iča atd. (nosil s chlapama kulisy z auta).
Není tady
No,kdysi bývaly Polívkovy manéže docela zábavný,ale u mě je to obyčejnej ožungr, viděla jsem ho před asi šesti lety na té jeho farmě,seděl v té své hospodě narvanej jako tygr.
Babovřesky jsem neviděla,ale Troškovy filmy mi nevadí.
Leoš Mareš, nevím, co na něm všichni mají, pro mě je to slizkej a trapnej neumětel a je mi jedno, že hodně vydělává, je vidět, kam klesá úroveň zábavy
Není tady
Bolka jsem měla ráda, když v 70.letech hrál na Provázku. To bylo senzační divadlo pro mladé, strašně ráda jsem tam chodila, viděla jsem snad všechny jejich tehdejší hry. Nezapomenu na hru Pepe, kde hrál Bolek, malej kluk a slepice.
Co se týče filmů Zdeňka Trošky, tak musím říct, že mi nepřipadají vtipné, ale trapné, zvláště Kameňák. Neviděla jsem do konce ani Slunce, seno ... nebavilo mě to. Tento typ humoru opravdu není pro mě.
Sahleb, u Wericha mám to samé. Líbily se mi jeho scénky s Horníčkem, jeho hry z Osvobozeného divadla, Císařův pekař, hrál i pěkně v panu Tau, ale jako osoba je mi silně nesympatický a strašně mi lezou na nervy ty oslavné řeči, které na Wericha někteří mají. On byl ve skutečnosti asi dost protivný a nevypočitatelný člověk, který si o sobě hrozně myslel a já nesnáším namyšlené neskromné lidi.
Není tady
Vilemína napsal(a):
Grainne napsal(a):
To se musíš pořádně zaposlouchat , jeden čas jsem Leoše a Patrika poslouchala denně a to byl docela koncert , fakt byli vtipný . Ale když si dopředu řekneš je to blbý , tak ti to tak určo přijde .
Jinak Leoš je chudej kluk z Berouna a tyhle typy pak do konce života mají slámu v botách, jsou unešený z novýho auta a myslí si , že ho každej řeší , to je trochu legrační
Skutečně bohatej člověk to nevystavuje na odiv , rodilá socka ano.
Jinak Slunce, seno a Babovřesky .......filmy Trošky jsem dřív taky moc nemusela , ale on je tak úžasnej a lidskej , párkrát jsem s ním mluvila .......že se někdy kouknu ráda.......je to nadsázka, ty filmy........takový venkovští burani.
Není tady
Ivana napsal(a):
Bolka jsem měla ráda, když v 70.letech hrál na Provázku. To bylo senzační divadlo pro mladé, strašně ráda jsem tam chodila, viděla jsem snad všechny jejich tehdejší hry. Nezapomenu na hru Pepe, kde hrál Bolek, malej kluk a slepice.
Co se týče filmů Zdeňka Trošky, tak musím říct, že mi nepřipadají vtipné, ale trapné, zvláště Kameňák. Neviděla jsem do konce ani Slunce, seno ... nebavilo mě to. Tento typ humoru opravdu není pro mě.
Sahleb, u Wericha mám to samé. Líbily se mi jeho scénky s Horníčkem, jeho hry z Osvobozeného divadla, Císařův pekař, hrál i pěkně v panu Tau, ale jako osoba je mi silně nesympatický a strašně mi lezou na nervy ty oslavné řeči, které na Wericha někteří mají. On byl ve skutečnosti asi dost protivný a nevypočitatelný člověk, který si o sobě hrozně myslel a já nesnáším namyšlené neskromné lidi.
Me se naopak Bolek libil ve filmu ku****.V zadnem jinem filmu se me,uz nelibil.Tento styl humoru mam rada.I slunce seno...mohu videt casto nebo diskopribeh.Film meho mladi.
Není tady
Ivana napsal(a):
Ja jsem Babovresky samozrejme nevidela, jen ukazku, protoze se psalo o pokleslem humoru. Rovnez se nehodlam zabyvat komediemi typu SLunce seno...nikdy jsem to nevidela. Nic pro me.
Wericha jsem si porovnala pri jeho knizkach o cestovani v Italii s knizkami-cestopisy Karla Capka. Rozdil je ohromny. Werich se proste oslavuje. Je egocentricky. Adorace je mi protivna, je umela.
Není tady
Vida, kdo všechno leze lidem na nervy! Přijde mi to zajímavé, protože zde padají některá jména lidí, kteří mě nechávají chladnou.
Není tady
Mně se Bolek líbil ve filmu Musíme si pomáhat a Sedím na konári a je mi dobre. Dřív jsem ho měla moc ráda - i jeho humor. Teď je na něj smutná pohled a Manéže už nejsou co bývaly.
Není tady
Mládek mi neříká vůbec nic. Co nemusím jsou Troškovy filmy a uječené pohádky. Slunce seno je lehce z vesnického života, to ještě jde, ale takový Kameňák je děsný
Není tady
holcina napsal(a):
Mládek mi neříká vůbec nic. Co nemusím jsou Troškovy filmy a uječené pohádky. Slunce seno je lehce z vesnického života, to ještě jde, ale takový Kameňák je děsný
Jsem stejného názoru. Z jednoho Kameńáku jsem viděla kousek a mně osobně to stačilo. Slunce seno ano - hlavně ten první díl. A Troškovy pohádky se mi líbí. Babovřesky jsem teda neviděla.
Není tady
Od Ivana Mládka znám Jožina, jinak nic.
Bolek Polívka se mi líbil v K.... hoši guten ...., manéže vůbec.
Slunce seno a Kameňák pouze první díl. Babovřesky jsem viděla a stačilo! nelíbily se mi, až na jednu dvě vtipné scény. Troškovy pohádky nemusím, jak už napsal někdo přede mnou, jsou hrozně uječené....
leoš Mareš je slizoun, kterému čouhá sláma z bot....
Není tady
holcina napsal(a):
To mám podobně s Mládkem i Troškou. Bolek Polívka se mi líbil v Musíme si pomáhat jinak ho nemusím. Wericha mám ráda. A třeba Ivu Janžurovou taky můžu. Lasica se Satinským též dobrý.
Není tady
Grainne napsal(a):
Vilemína napsal(a):
Tak jak píšou mnozí, písničky nemá špatné, ale scénky často trapné. Mládek mi nevadí. Kdo mi z českých "celebrit" vadí, jsou Jiřina Bohdalová, tu nemůžou ani vidět, jak je mi protivná, Kateřina Brožová a zejména Leoš Mareš, ten mi přijde slizký, trapný, jeho moderování mi přijde o ničem a na nízké úrovni. Marka Ebena mám ráda, jeho projev je narozdíl od Mareše kultivovaný.
Z duše nenávidím seriál Simpsonovi a český dabing, za to bych střílela, vůbec nesnáším upištěné hlasy jako Alza CZ, na většinu animovaných seriálů/filmů se proto nemůžu ani dívat. A u Simpsonů se mi nelíbí ani grafika.Leoš mi připadá v pohodě , jako moderátor mi nevadí a poslouchám Evropu , kde moderuje
Když onehdy schořela jedna vietnamská tržnice hlásal s posměchem v rádiu že lidi nebudou mít kde kupovat vánoční dárky. Nebo když kdysi přišel do rádia na vysílání s Hezuckym nalitej a začal se tam do něj navážet, Hezucký se sebral a odešel z vysílání domů.
Je to arogantní, sebestřednej a v neposlední řadě drzek fracek co si myslí že nad něj neni. Nemám ho ráda
Není tady
Mendy napsal(a):
Grainne napsal(a):
Vilemína napsal(a):
Z duše nenávidím seriál Simpsonovi a český dabing, za to bych střílela, vůbec nesnáším upištěné hlasy jako Alza CZ, na většinu animovaných seriálů/filmů se proto nemůžu ani dívat. A u Simpsonů se mi nelíbí ani grafika.
Když onehdy schořela jedna vietnamská tržnice hlásal s posměchem v rádiu že lidi nebudou mít kde kupovat vánoční dárky. Nebo když kdysi přišel do rádia na vysílání s Hezuckym nalitej a začal se tam do něj navážet, Hezucký se sebral a odešel z vysílání domů.
Je to arogantní, sebestřednej a v neposlední řadě drzek fracek co si myslí že nad něj neni. Nemám ho ráda
To je pravda, tehdy začal Patrika urážet a posmívat se mu .
Ale nesmíte mu to věřit, on je neskutečnej buran a nikdy jinej nebude .Prostě vesničan .Jeho máma má na nádraží v Berouně zaplivanej bar, jsou tam kolikrát i bezdomovci , prostě Leoš před tou vesnicí nikam neuteče , vždycky to bude mít v sobě , číší to z něj .
Není tady
Ivan Mladek, mi nevadil, i kdyz jsem znala v jenom tri dila - Jozina, medvedy, co nevedi, ze turisti nemaj zbrane a krecka, co ho povalila zeleznicni vlecka. Pak jsem ho ale po letech videla v televizi v jakemsi "zabavnem" poradu o degenerovane slechticke rodince a to mi prislo vulgarni, trapne a odpadl mi od chuti. Nebyl jediny, zda se, ze cim dele po sametu, tim vulgarneji TV.
Na Wericha a Polivku mam stejny nazor jako Ivana.
Nu a Leosek je ukazkovy pripad nouveau riche, co to nezvlada az tak, ze by ho jeden politoval.
Dosud jsem nepochopila, v cem tkvi jeho neprekonatelne moderatorske kouzlo.
Upravil(a) elena007 (25. 5. 2013 3:14)
Není tady
Judyna napsal(a):
Mně se Bolek líbil ve filmu Musíme si pomáhat a Sedím na konári a je mi dobre. Dřív jsem ho měla moc ráda - i jeho humor. Teď je na něj smutná pohled a Manéže už nejsou co bývaly.
je to pravda na Bolka je smutny pohled ,divala jsem se jedenkrat na S Polivkou na vine ,nebo jak se to jmenuje a je to strasny ,je z neho uz jen prochlastany chlap ,ktery keca blbosti ,kterym se neda smat.
Není tady