Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 5. 3. 2012 12:02

Zorro Mstitel
♥♥♥----

Máte rádi Ivana Mládka?

Někdo Ivana Mládka miluje, někdo mu nemůže přijít na jméno. Jak jste na tom vy?  Ať je to jak chce, spousta jeho písniček už zlidověla a bez některých jeho hitů se neobejde pořádná vesnická zábava nebo karneval. Zavzpomínat si a poslechnout ukáZky některých jeho největších hitů - můžete nyní na Babinet.cz v našem článku -  soutěži. A tři z vás mohou rovněž vyhrát jeho jubilejní 3CD. Tento komplet je určitě dobrým dárkem pro ty z Vás, kterým jeho písničky přinášejí dobrou náladu.

Není tady

#2 5. 3. 2012 14:21

Jaku
♥♥♥♥♥♥-

Re: Máte rádi Ivana Mládka?

Jako chlapa ho nemusím a jeho cd už vůbec ne,ale je pravda a souhlasím  s tím,co píšeš a to že :Ať je to jak chce, spousta jeho písniček už zlidověla a bez některých jeho hitů se neobejde pořádná vesnická zábava nebo karneval.A většina z nás si je občas broukne i dnes:)

Není tady

#3 5. 3. 2012 21:09

Taylor
♥♥-----

Mě se líbí, jak Mládka nazpívali Dědci  smile Jinak jsem nedávno objevila Zkratky a musím uznat, že Mládek je génius big_smile. Ale to to trvalo, než jsem přišla na to, že to je vlastně taková socíková pohádka o kohoutkovi a slepičce...
http://www.youtube.com/watch?v=CMpzQeFKrYc 
http://www.zpevnik.wz.cz/?id=6006
tummenupp

Upravil(a) Taylor (5. 3. 2012 21:09)

Není tady

#4 5. 3. 2012 22:13

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

já ho nikdy nevyhledávala, ale ani mi nikdy nevadil. mám k němu takovej nějákej neutrální postoj wink

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#5 6. 3. 2012 6:29

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

Ne nelibi.Nemam rada mluveny pisnicky.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#6 6. 3. 2012 7:01

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Si jako dítě pamatuju,když jsme jezdili na výlety, zpívali jsme Jožina, Proč bychom se báli na Prachovské skály, a další. Myslím ale, že moje děti už ho neznaj. Neposlouchaj.
Ivan Mládek mi nijak nevadí, ale nevyhledávám ho a nepouštím si ho cíleně.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#7 6. 3. 2012 8:19

Nela
♥♥♥♥♥♥-

Já ho taky nemusím, ale jeho písničky jsme si dost zpívali v dětství.

"Člověk si uvědomí, že byl šťastný, až už je to pryč."

Není tady

#8 6. 3. 2012 17:29

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Si jako dítě pamatuju,když jsme jezdili na výlety, zpívali jsme Jožina, Proč bychom se báli na Prachovské skály, a další. Myslím ale, že moje děti už ho neznaj. Neposlouchaj.
Ivan Mládek mi nijak nevadí, ale nevyhledávám ho a nepouštím si ho cíleně.

jožina z bažin si pamatuju smile mám bratránka jožina a já mu to pouštěla pořád dokola a děsně mu tím lezla na nervy smile

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#9 6. 3. 2012 18:13

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Jako mladé v 70. letech se mi jeho písničky líbily a smála jsem se jim. I teď mi přijdou vtipné. Ovšem jeho pořady v televizi jsou šíleně trapné a nevtipné.

Není tady

#10 6. 3. 2012 18:44

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Jojo, souhlasím s Ivanou, když ho slyším v radiu (a to je tedy málokdy) tak si s chutí s ním zazpívám. Ale Ty pořady jsou fakt trapný. Jiný druh humoru, než mám ráda já.

Není tady

#11 17. 5. 2013 21:47

semiska
♥------

Prosím všechny příznivce (není podmínkou) Ivana Mládka, jestli si někdo nevzpomene z jakého pořadu byla scénka, kdy Ivan Mládek vyslýchá Ivo Pešáka a Lenku Plačkovou, co by "teroristy" jež útočí vulgaritami na politiky? Díky moc.

Není tady

#12 18. 5. 2013 11:31

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

ano .... a humor mi sedí

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#13 18. 5. 2013 11:56

Suzie
♥♥♥♥---

Mám Mládkův humor moc ráda, skoro víc než jeho písničky. Moc se mi líbila třeba scénka, kdy mluví německy na Kurta Huebla. A i Cyranův ostrov se mi líbil. Jeho humor je skvěle trhlý.

Není tady

#14 18. 5. 2013 12:05

lepista
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Zorro Mstitel napsal(a):

Někdo Ivana Mládka miluje, někdo mu nemůže přijít na jméno. Jak jste na tom vy?

Mě  jeho styl mi nesedí, ale neuvádí mě do takové opoziční nálady jako například Marek Eben, kterého většina lidí miluje, mě stačí ho jen slyšet a otvírá se mi kudla v kapse. Neumím to vysvětlit, nic mi neudělal.

Není tady

#15 18. 5. 2013 21:35

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

lepista napsal(a):

Zorro Mstitel napsal(a):

Mě  jeho styl mi nesedí, ale neuvádí mě do takové opoziční nálady jako například Marek Eben, kterého většina lidí miluje, mě stačí ho jen slyšet a otvírá se mi kudla v kapse. Neumím to vysvětlit, nic mi neudělal.

Nevím proč, nic proti M.Ebenovi nemám, ale prostě mi nějak nesedí, nedokážu popsat proč.

Není tady

#16 19. 5. 2013 9:09

Vilemína
♥♥♥♥♥♥-

Tak jak píšou mnozí, písničky nemá špatné, ale scénky často trapné. Mládek mi nevadí. Kdo mi z českých "celebrit" vadí, jsou Jiřina Bohdalová, tu nemůžou ani vidět, jak je mi protivná, Kateřina Brožová a zejména Leoš Mareš, ten mi přijde slizký, trapný, jeho moderování mi přijde o ničem a na nízké úrovni. Marka Ebena mám ráda, jeho projev je narozdíl od Mareše kultivovaný.

Z duše nenávidím seriál Simpsonovi a český dabing, za to bych střílela, vůbec nesnáším upištěné hlasy jako Alza CZ, na většinu animovaných seriálů/filmů se proto nemůžu ani dívat. A u Simpsonů se mi nelíbí ani grafika.

Není tady

#17 19. 5. 2013 10:19

algebrana
Zablokovaný

dusička napsal(a):

lepista napsal(a):

Zorro Mstitel napsal(a):

Nevím proč, nic proti M.Ebenovi nemám, ale prostě mi nějak nesedí, nedokážu popsat proč.

Protože on se strašně snaží, aby se líbil lidem , hraje si na toho slušňáka , kterej neopustil postiženou manželku , jak všude "nenápadně"zdůrazňuje a strašně touží bejt obdivovanej a váženej.
Jednou jsem byla na koncertě jeho tatínka v nějakým kostele a když jsme vycházeli, před kostelem stál Marek a hltal lidi očima, co tomu říkají, jak se jim to líbilo , úplně nám visel na xichtech .
Proto z něj lidi cítí tu ulisnost a křeč a nemaj ho rádi .

Jinak Mládka miluju, má skvělý prdlý nápady.........ten suchej humor miluju.

Není tady

#18 19. 5. 2013 10:40

Grainne
♥♥♥♥♥♥♥

Vilemína napsal(a):

Tak jak píšou mnozí, písničky nemá špatné, ale scénky často trapné. Mládek mi nevadí. Kdo mi z českých "celebrit" vadí, jsou Jiřina Bohdalová, tu nemůžou ani vidět, jak je mi protivná, Kateřina Brožová a zejména Leoš Mareš, ten mi přijde slizký, trapný, jeho moderování mi přijde o ničem a na nízké úrovni. Marka Ebena mám ráda, jeho projev je narozdíl od Mareše kultivovaný.

Z duše nenávidím seriál Simpsonovi a český dabing, za to bych střílela, vůbec nesnáším upištěné hlasy jako Alza CZ, na většinu animovaných seriálů/filmů se proto nemůžu ani dívat. A u Simpsonů se mi nelíbí ani grafika.

Leoš mi připadá v pohodě , jako moderátor mi nevadí a poslouchám Evropu , kde moderuje

Většina lidí se domnívá, že láska znamená být milován. Avšak pravda je opakem: láska znamená milovat..

Říká se, že chybami se člověk učí....Co když už ale nepříjde chvíle, abychom ukázali, že jsme se poučili

Není tady

#19 19. 5. 2013 15:37

Judyna
♥♥♥♥♥♥♥

Mládkovy scénky mě moc neberou, ale písničky má fajn. Nápadité texty, jednoduchá - tedy moc dobá - melodie, snadno zapamatovatelná. To je přesně ono. A na banjo hraje hezky.

Jakmile si uvědomíš svoji pravou hodnotu, bude se okolo tebe točit celý svět.
Rozhodnutí osvobozuje.

Není tady

#20 19. 5. 2013 16:43

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Nemám ho ráda, jeho rádoby zábavný pořady byly řádná trapárna, takovej tupej humor, stupidní
Marek Eben je takovej kultivovanej, stejně tak jsem měla ráda Radovana Lukavského.
Sipsonovi nesleduju, kdysi pár dílů, ale přijde mi to taky takový tupý

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#21 19. 5. 2013 17:03

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Moc Simpsnovi nesleduju, viděla jsem pár dílů a s chutí se tedy zasmála. Ale u toho seriálu je zajímavé, že upoutá něčím jak malé diváky, tak i velké. stolt

Není tady

#22 19. 5. 2013 17:11

Ivana
♥♥♥♥♥♥-

Já jsem milovala Horníčka a jeho humor, Lasicu a Satinského,mám ráda Cimrmany, to se řežu smíchy, ale takový ten "lidový" humor se mi nelíbí, přijde mi trapný a vulgární, ale směšný ne.
Simpsonovy milovaly jednu dobu naše děti, teď už je to trochu pustilo, mají jiné "legrácky", které mi občas předvedou na youtube (většinou mi to musí přeložit, protože natolik anglicky neumím), ale mají úplně jiný styl humoru než já.

Není tady

#23 19. 5. 2013 17:46

lepista
♥♥♥♥♥♥-

algebrana napsal(a):

Protože on se strašně snaží, aby se líbil lidem , hraje si na toho slušňáka , kterej neopustil postiženou manželku , jak všude "nenápadně"zdůrazňuje a strašně touží bejt obdivovanej a váženej.
Jednou jsem byla na koncertě jeho tatínka v nějakým kostele a když jsme vycházeli, před kostelem stál Marek a hltal lidi očima, co tomu říkají, jak se jim to líbilo , úplně nám visel na xichtech .
Proto z něj lidi cítí tu ulisnost a křeč a nemaj ho rádi .

Jinak Mládka miluju, má skvělý prdlý nápady.........ten suchej humor miluju.

To bude ono, něco tam mi zní falešně a až moc horlivě.

Není tady

#24 19. 5. 2013 17:49

lepista
♥♥♥♥♥♥-

Vilemína napsal(a):

Kdo mi z českých "celebrit" vadí, jsou Jiřina Bohdalová, tu nemůžou ani vidět, jak je mi protivná, Kateřina Brožová a zejména Leoš Mareš, ten mi přijde slizký, trapný, jeho moderování mi přijde o ničem a na nízké úrovni. Marka Ebena mám ráda, jeho projev je narozdíl od Mareše kultivovaný.

S tou Bohdalovou to mám nyní stejně. Je jí již moc. Navíc ta její aktivita kolem voleb....

Není tady

#25 20. 5. 2013 8:57

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

lepista napsal(a):

Vilemína napsal(a):

Kdo mi z českých "celebrit" vadí, jsou Jiřina Bohdalová, tu nemůžou ani vidět, jak je mi protivná, Kateřina Brožová a zejména Leoš Mareš, ten mi přijde slizký, trapný, jeho moderování mi přijde o ničem a na nízké úrovni. Marka Ebena mám ráda, jeho projev je narozdíl od Mareše kultivovaný.

S tou Bohdalovou to mám nyní stejně. Je jí již moc. Navíc ta její aktivita kolem voleb....

Jirinu Bohdalovou mam rada,mela jsem rada i Helenu Ruzickovou dokud jsem ji nepoznala osobne.To nebyla herecka,tak jak hrala je skutecna.Kdo me vadi s herecek je Synkova nevim proc,ale je me protivna.Brozova je jedna s nasich nejkrasnejsich herecek a nevadi me.Marese teda nemusim vubec.

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí