|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Musím to napsat tady, neboť diskuzi miška je maminkou už asi nečtete 
Tak mám všem vyřídit pozdravení od Miškyy a poděkování za Vaše gratulace.
Jinak je veselá, jak ji známe, no bodejť, je šťastná, že je maminkou. Od pondělka měla porodní bolesti, rodila až ve středu, tak si asi užila.
Při porodu myslela na můj tobogán až má z toho 15stehů
.
A když prý ji přiložili Mišku na porodním sále ke kojení, tak měla pocit, že se malá narodila se zubama
A přímo na porodním sále si dala koprovku se 4 "knedlama" - má pořád pocit že pořád jí (to známe - že ? Je třeba zaplnit tu mezeru v břiše
)
No snad se tady brzy objeví, doufá, že ji manža pořídí net za porodné

Není tady

Jéšimrarjá...jak mohla jíst hned na sále?
Mě přivezli "ptáčka"s rýží
a nevěděla jsem,jestli to není provokace:)
Ale každopádně,přeju spooooustu zdraví,pro mámu i mímo.Blahopřeji!
Upravil(a) penizek (3. 3. 2006 0:33)

Není tady

Holky já si taky psala s Miškou, jen co bude mít net, pošle ty fotečky, už je máme rezervovaný
Sice má 15 stehů ale prej jí to ani nebolí a může sedět i dobře chodit. Tak to jí moc závidim, já nevim kolik jsem měla stehů, ale kdybych to měla porovnat s Mikšou tak jsem jích musela mít aspoň 30... 
Není tady
Tak koukam jak blazen jaka se tu rozjela diskuze a la koprovka a stehy:-)))))) Holky ta byla tak dobra, do smrti smtouci na ni budu vzpominat. Dyt ja mela hlad, ze jsem tam malem okusovala futra:-)))))) Jinak vsem jeste jednou moooc a mooc s Michalkou dekujeme za prani a gratulace, minulou diskuzi mam proctenou. Cetla jsem ji to poctive vsechno...pekne pri tom pr... a usmivala se, takze spokojenost:o))))
Není tady
Miškoo, co já bych za koprovku dala
Já měla po porodu takový hlad, no bodejť celý den jsem nejedla, porodila večer a pak mi dali "JEN" čtvrt plechu piškotu s meruňkama
Jenže po tom co jsem měla pusu úplně vysušenou mi to do žaludku vůbec nešlo. A to tam najednou bylo tolik místa 
Není tady