|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Sakur,mohla bych mít jedno velké přání? Prosím,prosím,pěkně koukám....
Není tady
Slni, pokud to je v mých silách, ráda splním 
Kokosko, můj sen je vrátit se jednoho dne do Čech, i kdyby to bylo jen na pár posledních let v životě. Zatím si užívám vždy ten jeden měsíc v roce. Bez toho bych nevydržela. Musím si aspoň jednou za rok od Japonska a Japonců odpočinout.
Přiletím už za tři týdny a něco, tak se moc moc těším. 
Není tady
U nas to stejne, byly jsme dopo venku, mela zimni bundu ale jen teplacky, zdalo se mi,ze ji musi byt zima, ale nemohla jsem ji dostat domu.Delalal hrozne sceny a kdyz uz jsme byly konecne doma, tak snad 20minut stala u dveri a porad jen ven ven ven...Ji to doma fakt vubec nebavi.Takze zase doufam,ze bude pekneji.Kdyby alespon tak nefoukalo....
Není tady
Čau kočenky. 
Dneska u nás byla taky kosa, tak sme byli po dlooouhé době zalezlí v baráku. Jinak mně ten prcek tahá hned od rána ven. Doufám že žádná velká zima už nepříjde, Vaškovy zimní boty už mají skoro po smrti. Totálně sjel špičky na odrážedle že z nich udělal málem sandály. 
Už přemýšlíte co koupit dětičkám k narozeninám?? Já bych pro Vášu chtěla odrážedlo (kolo bez šlapátek). Jen nevím jestli na něj není ještě malý. Teda on malý není s jeho 97 centimetry a 15,5kily, ale jestli na něj není ještě brzo. Na endůru řádí neskutečně, tak to asi zkusíme. Máte tip na značku???
Kokosko dívala sem se ti na metřík... ty si ho snad schválně posunuješ. To není možné jak to letí. 
Není tady
Denny, já jsem chtěla tříkolku, ale nevím nevím, jestli ještě nebude brzo. Erika je maličká (cca 8é cm asi?), ale ještě nám 4 měsíce zbývají, tak třeba povyroste.
A pak dřevěnou kuchyňku.
Týjo, 97 cm, to snad neměl Ryu ani ve 3 letech!
Není tady

Teda Denny, odrážedlo budu řešit tak za 2 roky :-) Jsem ráda, že u nejmenšího odrážedla už dosáhne na zem a nesedí na rámu, ale v sedátku :-) Na enduru včera jezdila poprvé u kamarádky a moc se jí to líbilo. My tu nemáme ani asfaltku ani chodník, holt příroda no, asfalt daleko, tak doma jezdí jen v obýváku :-)
Asi dřív bude jezdit na koni než na odrážedle.
Není tady
Tak jsem koukla do průkazky a na tříleté prohlídce měl Ryu 99cm.
Vašík je teda obřík. A určitě šikula, takže se nedivím, že zvládne i odrážedlo. Já budu ráda za tu tříkolku. Ale ještě počkáme, přeci jen 4 měsíce jsou dlouhá doba. Teď se vozí u tchánů v takovém autíčku, co dostala od nich k Vánocům. To se taky musí odrážet nohama, ale to je asi od roka a půl, takže to zvládne.
Jinak jsem dneska byla u doktora s tou alergií, dali mi nějaké kapky i léky, ale ty mám vzít jen v nejhorším případě. Tak snad zaberou aspoň ty kapky. Taky mi udělali bleskový UZV přes břicho, aby si poslechli srdíčko, tak jsem byla ráda, že jsem miminko mohla po dvou týdnech zase vidět. Bublísek spinkal, a má od hlavičky po zadeček už asi 6 cm.
Za dva týdny jdu na poslední KO před odletem. Snad mi v té době bude už dobře, jinak nevím, co si v tom letadle počnu. Jestli jim tam budu troubit celých 11 hodin do kapesníku, to ze mně asi nebudou mít spolupasažéři radost.
Jinak jsme tu dneska měli moc krásně, skoro 20 stupňů. Já blázen jsem šla ven v zimním kabátě, takže jsem se pěkně zapotila. Zítra vezmeme děcka do nějakého velkého parku, aby se Ryu vyřádil na koloběžce a v neděli půjdeme na samosběr jahod. To je ve skleníku, tak to bude jak v sauně, ale jsou výborné a sladké, už jsme byli asi před 14ti dny. Erička jich snědla si 15. 
Není tady
čau holky, nemám moc času, jen se letím pochlubit... za 14 dní, kdy ctím 3 základní pravidla: pravidelně a zdravě jím, cpu do všeho zeleninu a hodně piju, protože hlad je převlečená žízeň mám dole 3,5kg naprosto bezbolestně.
Není tady
Denny na koloodrážedlo určitě ve 2 letech není brzo. Mám 2 kamarádky, jedna má velkýho chlapečka (ve 2,5letech asi19kg a je hodně vysokej) dostal odrážedlo už před 2 narozeninama trochu v předstihu, aby ho užil ještě v létě.. Druhá kamarádka ho koupila synovi (ten je menší, nyní má 3 roky a asi 95cm a 13kg), taky na něm jezdí od 2 narozenin. Takže dobrá volba.
Já mám tipy na dárky: na zahradu sestavu s kluzavkou a houpačkou, sekačku co vydává zvuky, kuchyňku... Co vše dostane nevím, Kubík od segry dostal ke 2nar zlatý řetízek, nosí ho nonstop. Jinak dám rodině tipy na dárky, ale co kdo koupí, nevím.
Luci jezdí na malém enduru, ale moc jí to ještě nejde. Dojede kousek a pak musím motorku nést.
Není tady
Ahojky holky
omlouvám se není moc času jak bylo hezky byli jsme furt venku malá ani domů nechce a mě to nevadí jen ted je problém je hnusně a mala stojí u dveří na terasu přes kterou jdeme na zahradu a bouchá pá pá
tak snad odpo půjdeme na chvilku
Jinak my máme odrážedlo enduro maxi a spokojenost doma měla odrážedlo ale takové blbé se širokýma kolama doma ji to stačilo ale venku si najížděla furt na paty. ale spon doma se naučila a venku ted řádí 
K narozeninám chci skluzavu do písku pískoviště už máme
Není tady
No asi to koloodrážedlo koupíme. Když mu to nepůjde tak mu ho holt ještě na chvíli odložíme.
Já bych pro něj chtěla ještě zahradní domeček. Na zahradě trávíme spoustu času, tak bude snad využitý. Skluzavku i houpajdu má.
Enduro sem musela nedávno koupit už větší, u malého měl kolena už pod bradou. No je to můj kolohnát.
Evi když ty máš ještě pořád miminko, Véna nebyl mimi už ani v roce.
Si dost dobře nedovedu představit jak bych ho rvala do vajíčka které vy ještě používáte. 
Není tady
Sakur, teda Ty jsi mi udělala chutě, já už se nemůžu dočkat,až budou u nás jahody v Kunraticích, mají tam opravdu vynikající sladoučké jahůdky a každý den čerstvé přímo z pole.
Není tady
České polní jahody jsou jistě mnohem chutnější.
Tady mají jen ze skleníku. Slni, ráda tě tu vidím, místo zprávy to napíšu sem: ty dobrůtky samozřejmě ráda přivezu.
Budu se na tebe i děti moc těšit a snad se k nám přidá ještě víc holek. Jistě bude pěkně, asi vyrazíme zase někam do přírody? Napadá tě kam?
Není tady
Sakur, vymyslím něco, zeptám se muže, jinak pokud by to mělo být za Prahu,tak mám auto a dvě volná místa. 
Sakur, napiš i obvod hlavičky Eričky a písni,jakou barvu by jsi si přála, uháčkuji jí na léto něco hezkého. A jestli to má být víc děrované či bekovka, jukni na mimibazar do návodů háčkování a vyber, ráda udělám radost. 
Není tady
Denny, ja taky planuju to jednostope odrazedlo.Myslim,ze to v lete uz zvladnou.Pak jsme chteli jeste neco na zahradu (houpacku,prolezacku ci domecek), ale to se jeste uvidi.
Olii, my jsme taky byly ted porad venku a jak se ochladilo,tak je to spatne....vcera stala asi 20min. u dveri a rvala, ze chce ven delat babovicky.
Dopo jsme dneska taky byly venku, zrovna neprselo,ale bylo neprijemne zima.Zase jsem vytahla vsechny zimni veci -bundu,boty,cepici.....a to uz to bylo vyprane a nachystane do krabice na schovani...tak holt dame jeste jedno kolo.
Není tady
Ahojky
Kokosko já mám naštěstí víc bund takže jsem ještě 2 nechala a ty vyperu až opravdu bude hezky a nebude hrozit žádné ochlazení.
Tady ještě někdo používá vajíčko
my už od 9 měsíců ee bo Mája už tam byla na knap asi jako Véna taky máme 15 kg a nějakách 95cm
njn velká holka ta moje holka
Na zahradu místo domečku máme stan který je ted v obyváku
ale ten plastový se mi taky líbí no uvidíme třeba se někdo složí a koupíme 
Za chvilku odjíždím směr škola vůbec se mi nechce píšeme 4 písemky účetnictví, literatura, právo, A ruština a čeká mě má první 5 bo jsme minule psaly slohovou práci a na to já jsem fakt pako
to mi nikdy nešlo
Přeju hezký víkend
Není tady

holky sorry, ze vam tu lezu, ale zaujala me diskuze k odrazedlu - neda se to rict podle veku, kdy je na ne brzo a kdy pozde - zalezi na diteti, jak ho to bavi - starsi zacala poradne jezdit na enduru az mezi 1,5-2 letech, odrazedlo az od 2,5 i kdyz byla vysoka a dosahla. Mladsi, jezdi na enduru od roka, sotva umela chodit, uz na tom radila. Ted leze na odrazedlo a je ji samozrejme vysoke, protoze je prcek (ma 85cm). Ale koupili jsme ji First bike s redukci (coz je to nejlehci a nejnizsi, co jsem pro odrazedlo nasla) a za 14dni slavime narozky, tak uvidime, jak ji to pujde. Ale kdyz jsme to zkouseli v obchode, byla nadsena a chtela si kolo odnest domu. Starsi se samozrejme nemuze dockat slapaciho.
Tak pokud mate deti pres 90cm a na enduru radi jak draci, tak se na odrazedle nauci celkem rychle
(no samozrejme nezapomenout helmu)

Není tady

Jo jo, mi sedačku vajíčko občas používáme, kojíme, pořád mám miminko. Pokrok poslední doby je, že usíná i sama v postýlce. V noci ovšem putuje ke mě.
Není tady
Tak Ondra řádí na Enduru už x měsíců,ale začal o hodně později než Máťa,ten začínal už někdy okolo roku a čtvrt, jakmile jsme viděli,že už to na motorce nestíhá,tak někdo po druhém roce jsem dali kolo odrážedlo a na začátku léta měl 3 1/2 roku jsem ho posadila na kolo a pustila a on jel. Když děti krásně jezdí na kolo odrážedle tak přídavná kolečka jsou naprosto zbytečná. Na kolo odrážedle se rozjel, hodil nohu nahoru a krásně držel balanc, to umí cca po měsíci až dvou na tomto přístroji.
Ale on byl drobíšek a strašně dlouho mu trvalo pochopit,jak má šlapat dopředu,jakmile toto přišlo,tak první den jel rovně, druhý už brzdil a třetí zatáčel.....
Jsem odpůrcem přídavných koleček, také jsem je neměla a jsem tu, jedna paní mě posadila na kolo a říkala,že mě drží a když jsem se rozšlapala,tak mě pustila a od té doby jezdím. 
Není tady

Taky už neudělám chybu s postranními kolečky. Synek měl kolo malinké a potom větší s kolečky a nakonec se naučil jezdit na kole bez nich až v 6-ti letech.
Není tady
ahoj holky,ja jsem mela nejake narocne dopoledne, chtela jsem uvarit, ale mela jsem na krku S. a ta se mi do vseho tak motala, ze jsem myslela, ze me z ni vezme cert - zalevala kytky-sama si napustila vodu a pak to lila do kytek,jak ji napadlo, pak chtela delat testo-vzala si mouku a michala,lezla po kuch. lince,michala vsechno,co ji prislo pod ruku....tak jsem usoudila, ze je pro me 100x lepsi si uvarit vecer, v klidu, nez likvidovat tu spoust, co ona se mnou v kuchyni dokaze nadelat.
No a jelikoz manzel nema cas, aby ji zitra pohlidal, tak jdu neco varit, abych zitra dopo usetrila svoje nervy.Ona to nemysli zle, jen vsechno dela po svem

Olii, tak jak jsi dneska dopadla? Stejne te obdivuju, ze jsi schopna se po vecerech neco naucit 
Není tady
Kokosko a to vydržíš aby ti do všeho sahala, vzala si sama mouku atd? To já bych nedovolila.
Naštěstí je Lucka klidas, sedí na lince a kouká co vařím. Nemá snahu mi do toho sahat a o něco se pokoušet.
Dneska dojela segra s manželem. Vzali děcka odpoledne do aquaparku. Každý se staral o jedno dítě. Jsou to vodomilky. Bohužel potom oba usnuli v autě, bylo kolem 18hodiny a ted nechtějí spát.
Jinak my tady měli dneska bagr a snažili jsme se dělat mírné terenní úpravy. Už to kolem domu nevypadá tak hrozně, hromady s hlínou jsou rozhrnuté, pozemek srovnaný. Bohužel nás potom zahnal déšť a práci zhatil. Mohlo toho být udělaného víc. ještě jsme chtěli nachystat na zasetí trávníku, to už jsme nestihli.
Upravil(a) oskárka25 (31. 3. 2012 22:21)
Není tady
Oskarko, ja ji to nechci dovolit, jenze to bych nedelala nic jineho, nez ji stale jen neco zakazovala, ona je totiz strasne "pracovita". Vsechno bere, na vsechno saha. Koukani pro ni neni, to ji nebavi, ona se vseho chce ucastnit aktivne. Jen neco vezmu do ruky, uz se na to vrha taky a vykrikuje . JA, JA, JA...
Je pravda, ze supliky nemame na pojistku,ale kdyz varim, tak by stejne byla pojistka odemcena.Kdyz nejsem v kuchyni, tak sama tam kramarit nechodi...jen kdyz vidi,ze ja neco delam,tak vsechno napodobuje.
Není tady
Kokosko Maja je to samé nic si s toho nedělej
Jinak ve škole nakonec v pohodě s písemek 1 a 2 a blbá slohovka za 4 tak taky ne za 5
po škole jezdím do kauflandu nakupovat už si troufnu jet i nakoupit
a parkuju taky blíž školy ještě ten strach před jízdou odbourat a budu spokojená bo jinak řízení mi už jde jakš takš 
Není tady