6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Oliii, taky bych Majdě hádala 5 let :-)
Není tady
Oliii, je to fakt velka holka....to jsem zvedava, jestli poroste tak dal....to bude mit v dospelosti 2metry
Stel. ted pekne zlobi s jidlem, nechce zadnou zeleninu a z ovoce jen malo co.....Nejradsi by ladovala sladkosti, coz ji nedovolim,tak treba dneska sla spat bez vecere. Nechtela normalni jidlo, tak ma smulu.
Byli jsme ted tyden u babicky, tak to bylo fajn,ale museli jsme odjet, protoze babicka ochorela - asi nejaka viroza, a tak jsme radsi jeli pryc, aby to nedostaly deti.....
Není tady
Ahoj holky, jak přeíváte v horkách? Anička se koupe v malinkém nafukovacím bazénku, taky v létě pobyde s bráchou u kadé babičky 2 týdny v kuse (beze mě) a má tolik zábavy, e ji ani nechybím. Do kolky se moc těí a říká, e tam půjde "a v září" ani by věděla, co to přesně znamená, jen tuí, e to je za dlouho (co u není tak za dlouho). K malému Danikovi se má moc hezky, árlení najevo nedává, spí se se starím bráchou občas o něj pohádají, kdo mu dá dudlíka, kdo si ho zrovna pomazlí (povětinou chtějí oba najednou ve stejnou chvíli). Oba mi pomáhajím, nebo Danik je na pozornost náročné miminko, nechce a nebude sám dlouho odpočívat ani v posteli ani v kočárku, chce někoho u sebe.
Není tady
Horko me taky stve, jsme prevazne doma nebo u sousedky, ktera ma taky male deti a maji klimatizaci.
Jinak obe deti mam doma, zadna babicka je nechce ....ja bych je hned nekam vyslala, ale neni kam.
Jinak S. zarli porad, do O. strka, rika, ze si s nim hrat nechce....
O.je docela hlucny (porad povykuje,vola...) a ona to nesnasi, pak na nej krici a je totalne vytocena.
Evi, u vas je asi dulezite, ze A. ma starsiho brachu, se kterym se zabavi, tak nema tolik duvodu k zarlivosti.
Jinak jak je horko, tak si S. treba dneska 2,5 hodiny po obede pospala a usnula pred chvili...hruuuza, doufam,ze se to zase srovna.
Není tady
My jsme v bazéně pořád, děcka jsou samostatný - nechávám je povětinou na zahradě samotný. Taky jsme hodně s ostatníma děckama. Manel měl teď 2 týdny dovolené, nikam jsme nejeli, pze jsem posílala ivotopis na práci a nechtěla jsem něco propásnout. Byli jsme celkem na 3 výletech a teď jsou na pár dní u naich a u sestry. Nejlepí zábava je pro ně den strávený v aquaparku nebo na koupaliti. Mám vodní ivly. V pondělí si pro ně jedu a určitě jetě někam na koupalitě zajedeme.
Jinak denní reim je taky katastrofa, kadý den chodíme domů a kolem 21 hodiny, tak taky usínají pozdě a ráno pak dlouho spí. Take srovnat se pak do koly a kolky bude náročné.
Není tady
Ahoj holky, občas nakouknu, ale stejně sem u nikdo nechodí. Vlastně se u jdu rozloučit, od 2. září nastupuji do zaměstnání do banky, tak asi nebudu mít čas vůbec na nic. Mějte se krásně, děti a jsou hodný, kdo hledá práci a brzo najde atd...
Není tady
Oskárko, gratuluji, e jsi nala práci poměrně rychle. Je mi líto, e tu Letňátka 2010 končí, byly to hezké více ne 3 roky, bohuel jsme nenali moc víc témat ne děti a ony se teď u tak rychle nemění a nemáme tolik co psát. Budu moc ráda, kdy se občas tady ozvete. Přeci jen 3 roky jsou pořádná doba.
Není tady
Ahoj holky,
ja jsem se ted vic jak 14 dni nedostala k netu....navic mam pocit, ze nic nestiham. Deti zlobi,Ondra beha, Stela mu ublizuje, ale taky spolu delaji kraviny a ja nevim, co driv hlidat.
Ted jak je skarede, tak jsou porad spinavi, ani uklizet nestiham....dneska vbehli se zablacenyma botama do baraku....
Oskarko, to gratuluju k praci, no vyslo to uplne idealne -uzila sis prazdniny s detma a ted nastoupis do prace. Tak preju,aby se Ti libilo a abys vsechno zvladala.
Je skoda, ze to tu konci, bylo by fajn zase sledovat, jak to bude pokracovat ve skolce, protoze to pro ta nase robatka bude asi dalsi dulezity krok....
Není tady
O kolce dám vědět,jak jsme to zvládli (Anička změnu a já ráno vypravit 3 děti na 7:30 ráno).
Není tady
no jo, já se teda sem tam ozvu. jakub jde do 1. třídy, nebudu u toho, protoe v pondělí budu v Praze na kolení. Bohuel. Luci jde do kolky. Tak to musí zvládnou manel, jen nechápu jak ji učee, protoe má Luci vlasy do půlky zad a já mám co dělat to zvládnout. Lucinka se do kolky moc těí. V úterý u je budu vypravovat sama, budeme muset v 6.45 z domu abych byla v 7.30 na pracoviti. BUde to veliká změna.
Není tady
Oskarko,to ranni vstavani asi bude narocne....nevim,jak u vas,ale nez se S. rano k necemu rozhoupe, tak ji to trva snad hodinu.No a to ty casy nejsou jeste nejhorsi.Kdyz jsme s manzelem oba chodili do prace, tak jsme vychazeli z domu pred 6.h.....takze radsi ani nedomyslim,co bude, az zase budeme chodit do prace oba....
Tak si uzivejte posledni prazdninove dny.
Není tady
Ahoj, Anička taky zvládla nástup do kolky v pohodě. Chválí ji, i se prý umí prosadit, ač je malá, má trénink od starího bráchy :-)
Není tady
U nás taky v pohodě, a na nedostatek času. Děti byli hození do koly a kolky, jsou tam kadý den od 7 do 16. Luci zatím maximálně spokojená, akorát se před tou 7 potkáváme v atně s holčičkou, co hodně pláče, tak se bojím, aby Luci nenakazila a obávám se, e malá krize určitě v budoucnu přijde. U se jim nechce ráno vstávát a jak bude tma a zima bude to jetě horí.
V práci je to mazec, moc práce, moc studia. Jsem překvapená, e se holky za celou pracovní dobu téměř nezastaví... Ale nevadí, cítím, e a to budu ve umět, bude mě ta práce moc bavit.
Není tady
ahoj holky, tak jak se mate? my jsme byli 14 dni pryc, tak jako obvykle, nic nestiham, snazim se dat dohromady domacnost a zahradku.
S. si stezuje, ze se nudi , s O. se porad jen handrkuje, nehraji si spolu skoro vubec. Do skolky by ji u nas nevzali, tak se snazim pro ni vymyslet nejakou zabavu, ale moc mi to nejde, protoze Ondra dopo 2 h spi, tak to se nikam moc nedostaneme a odpo to same....
Zeptam se vas na nazory. Otevreli tu u nas lesni skolku - je to na 4 h denne, zazemi je v typí, nema to zadne socialni zazemi a cela myslenka je byt co nejvic venku,za kazdeho pocasi.
Jako myslenka to neni spatne, ale myslim si, ze 3 letak nezvladne byt za spatneho pocasi tak dlouho venku, navic nosit batoh se svacinou.
S. by byla urcite mokra a bylo by ji to jedno....a jak a kam by chodila curat, to fakt nevim....
Mate nekdo zkusenost s necim podobnym?
Není tady
Kokosko, snad mají alespoň vodu na umytí rukou, přijde mi to celkově docela drsné, i kdy v kvalitním oblečení by za 4h mokrá být nemusela (určitě v lijáku se schovají alespoň do týpí). Jak Tě tu čtu, tak Stelinka se s bráchou nudí, kontakt s dětmi ji prospěje, co kdybys to nejdříve jen vyzkouela na 2 dny v týdnu a pak se uvidí? O takových kolkách jsem jen četla, jedna byla v TV a měli k tomu týpí alespoň ekologický záchod (kadibudku). Děti vypadaly spokojeně.
Ondra by Ti nespal ty 2 hod. dopoledne v kočárku, abyste se někam dostali?
Anička hned 1. týden ve kolce chytla trochu chrapot a kael, nakazila Danika, ten měl z toho horečku, ale byl jinak spokojený, ale doktorka nás plaila a u jsem měla i v tace ádanku do nemocnice, kdyby mu teplota vylezla... Natěstí se spravil i bez léků a tak má posilování imunity kolkovými viry u od mala. Dnes se Aničce do kolky u moc nechtělo.
Není tady
Evi, no neni tam prave nic...
Dneska jsme se tam byli na chvili podivat.....prselo, byli venku na hristi.No je to opravdu takova partyzanstina. Samotnou bych ji tam asi nepustila, s doprovodem ano.
O. by v kocarku spal, ale to by kolem nej nesmely pobihat vriskajici deti
Dneska me obe deti teda hrozne prudily...kdyz jsme doma, tak se porad jen tahaji, jeci, ublizuji si....S. Ondru dneska 2x sestrelila, prasknul sebou na zem a hlavou do dlazby do zatylku. To bylo revu, rvali teda oba.....
Ted uz spi, hura, hura, hura.....
Není tady
Kokosko, tak to drsně etří tedy, to budou děti očůrávat kolem týpí, kakat vude (v zimě nepůjde zahrabat), tak to by bylo na mě moc, bych se bála, e budu dítko muset odčervovat tak jako svoje zvířátka. Divím se, e jim to hygienici povolí (a nebo se ani neptali)...
Není tady
Holky, já nic nestíhám... Minulý týden celý v Praze. Dnes jsem zjistila, e teorie je úplně jiná ne praxe, tak jsem byla troku víc mimo. No začátky jsou těké vude a klienti mi říkali, e ádný učený z nebe nespadl a byli vichni docela v pohodě.
Ve kolce a kole zatím ve OK.
Není tady
Oskárko, pojede jetě někdy do Prahy na kolení? e bychom dali na večer sraz?
Dnes jsme měla Anička krizi při odchodu do kolky, začala se vztekat, e nechce do kolky, tak byla "násilím" odnesena do auta, tam se protestně během jízdy svlékla z punčocháčů i kalhotek... asi si myslela, e kdy svlékne oblečení, tak tam nepůjde. Přitom pak se nechala obléknout a do kolky odnést bez řevu a vběhla do třídy u radostně.
Není tady
jj Evi, celý přítí týden. kolení bývá cca do 16:30 - 17hodin. PO-ST budu na Chodově, ČT+PÁ potom v ČNB někde v centru. Ubytování nevím kde přesně budu mít, minule to bylo na Kačerově na trase metra C. Ostatní byli jetě v jiném hotelu někde u IKEMu. Dali bysme si pak vědět třeba přes FB, překvapilo mě, e v Praze je wifi skoro vude
Upravil(a) oskárka25 (19. 9. 2013 21:01)
Není tady