4.března : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 4.března : Směňování věcí provází lidstvo od jeho počátků.Nový SWAP Babinet pro všechny! 4.března : Stálice mezi moučníky? Vláčná a rychlá hrníčková bábovka z Granka 4.března : Krásná velikonoční dekorace. Stačí stará dřevěná krabička |
|
|
Ahoj, protože se blíží jaro chtěla bych udělat detoxikaci těla. Máte někdo zkušenost Mladým zeleným ječmenem nebo Chlorellou a co bylinné čaje?
Chtěla bych taky schodit nějaké kilo co se objevilo přes zimu.
Není tady
Používám mladý ječmen, chutná mi, takže s tím nemám problém. Jinak čístím hlavně játra, používám Lipovitan S. Jsem s tím spokojený a mám pocit, že to zabírá, tak měnit nebudu.
Není tady
Na játra se doporučuje hlavně silymarin. A doporučují se celkem vysoké dávky. Myslim že nad 400mg za den, tak nekupujte kde je toho mín.
Není tady
Moje oblíbené tablety Lipovitan Duo se silymarinem sice 400mg nemají, ale zase mají i další látky a doporučil mi je lékař po prodělané nemoci.. doufám, že jsou teda i tak dobré a účinné. Jinak by mi je přece nedoporučil.
Není tady
Ahoj holky, co se týče té detoxikace těla máte zkušenosti s ostropestřcem?
Není tady