29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj,
zatím jsem to nemusela řešit, ale po dvou dětech už přece jen tělíčko začne trochu chátrat
Byla jsem u své kožní lékařky a ta mě doporučila k lékaři na sklerotizaci (zatím mám jen takový "flek" asi 5 na 6 cm), ale mám z toho docela obavy, protože kolegyně mi říká, že jí sklerotizace nijak extra nepomohla. Nevím, jestli má vůbec smysl tenhle zákrok podstupovat, případně jestli není jiná možnost odstranění.
Nemáte někdo z Vás přímo s tímhle zkušenosti?
Díky
Není tady
Ahoj Tifany,timto onemocnenim trpi i moje dcera.Ma dva fleky na brise a maly flicek na zadech.Lekarka nam nic nedoporucila rekla jen ,ze je to pravdepodobe skloredermie tim cele vysetreni skoncilo.
Není tady
Tiffany, mamka to podstoupila, pomohlo, ale za pár let se jí to vrátilo. prý je to hodně individuální.
erem, myslím, že tiffany mluví o metličkových žilkách, které mají cos společného s křečovými žilami
Není tady
holcina napsal(a):
Tiffany, mamka to podstoupila, pomohlo, ale za pár let se jí to vrátilo. prý je to hodně individuální.
erem, myslím, že tiffany mluví o metličkových žilkách, které mají cos společného s křečovými žilami
Aha tak se omlouvam,asi me zmatlo jak pise o tech flekach.
Není tady
Jo jo, jde mi o metličkové žilky, které prý tak trochu předcházejí těm větším křečovým... Tajně doufám, že to není až taková pravda. Bohužel sklony v rodině máme, mamča trpí těma velkýma křečákama .
Tak jsem si říkala, že to začnu řešit v zárodku ,abych tomu maximálně předešla, tedy jestli to vůbec jde.
holcino, tak nějak počítám s tím, že ta sklerotizace nevydrží navěky, jen mě zajímalo, jestli to zabere aspoň na těch pár let a jestli to tak mamča měla, tak osobně si myslím, že je to dobrý výsledek .
P.S. Včera jsem se objednala, ale pořád váhám.
Není tady
Bohužel je to tak, ale stravou se domu dá předejít, ale to počítejte s tím, že se jídelníček obrátí naruby :-)
Tiffany napsal(a):
Jo jo, jde mi o metličkové žilky, které prý tak trochu předcházejí těm větším křečovým... Tajně doufám, že to není až taková pravda. Bohužel sklony v rodině máme, mamča trpí těma velkýma křečákama
.
Tak jsem si říkala, že to začnu řešit v zárodku,abych tomu maximálně předešla, tedy jestli to vůbec jde.
holcino, tak nějak počítám s tím, že ta sklerotizace nevydrží navěky, jen mě zajímalo, jestli to zabere aspoň na těch pár let a jestli to tak mamča měla, tak osobně si myslím, že je to dobrý výsledek.
P.S. Včera jsem se objednala, ale pořád váhám.
Není tady
Už je to pár let.Já nebyla na sklerotizaci, ale na laseru.Měla jsem žilky v obličeji okolo nosu. Trochu to štípalo,dalo se to vydržet.
Upravil(a) sisi21 (25. 4. 2012 9:54)
Není tady
V obou případech jde o to stejné - ty žilky se nechají zarůst, takže se vstřebají. Proti vzniku nových metliček to není obrana, ale vždy se tak dají odstranit ty stávající. A předstupeň křečových žil, jak to tady někde zaznělo, to rozhodně není, metličky vznikají na drobných vlásečnicích.
Není tady
Na metličkové žilky, které mě hrozne rozčilovaly jsem vyzkoušela Priessnitz žilní výživu. Mile mě překvapila a díky ní jsem bez žilek! Není to sice hned do druhého dne, ale za to čekání určitě stoí zato.
Není tady