29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj všem,
ráno mě přítel požádal, zda bych mu mohla uvázat uzel na kravatě, protože malinko nestíhal. Nebyl problém, stalo se a uzel se povedl pěkný :-) … Tak mě napadlo, že se zeptám tady –
holky, umíte vázat uzel na kravatě ? Nebo v případě že jí nosíte (nosily jste) již byl uvázán ?
Díky :-)
Není tady
Vlaďka napsal(a):
Umíme
Od dob SSM
Tak já jsem si vázala nanejvýš šátek co by pionýrka,to už bych si ale nevzpomněla - ke kravatě už jsem se nedopracovala (u SSM) co by podvratný živel.
Ale jinak rovněž neumím kravatu uvázat,byť mám doma 3 samostatný chlapy;to spíš oni musej být připraveni pomoci mě nešice,teda alespoň jeden aby byl po ruce;)
Není tady
já umím
Není tady
Ano vazu ho svemu choti a rada.
Není tady
Neumím. Horko těžko jsem se to naučila, když byl syn v tanečních a jelikož jsem to hned zapomněla, od té doby si ji váže sám. Je na to šikovnější.
Není tady
Ano umím ;-). I přítele jsem to naučila. Není to nic těžkého. Osobně si myslím, že by to chlap měl umět.
Není tady
Neumím.
Myslím, že je to věc toho chlapa.
On mi taky nezapíná podvazky a nenavléká punčochy či nezaplétá culík.
umím. umí to i syn.
Není tady
neumím
Není tady
Neumím, a nějak ani nechápu důvod, proč bych měla umět? Vidím to stejně jako majkafa
Není tady
a proč bys to umět neměla ? třeba to nikdy v životě potřebovat nebudeš a třeba bude chvíle, kdy budeš ráda, že to umíš. člověk přece umí nebo se učí spoustu věcí, který mu třeba budou v životě k prdu, ale taky třeba nebudou.
nebo to považujete za závadu umět cokoliv navíc, přes to, že to nepotřebujete ? ono vám to v mozku moc místa nezabere, fakt ne
Není tady
Ppavli, že ty si na mně najdeš vždy něco, viď? Je to úsměvné. Jinak vyjádřila jsem svůj názor, odpověděla na původní dotaz. Prostě neumím a nemám potřebu umět. Umím spoustu jiných věcí "navíc", vázat kravatu umět nepotřebuju - pokud nastane situace, že to bude jinak, a to rozhodně nepopírám, třeba nakonec můj syn bude "tele" a nebude to umět, naučím se. Nemám problém se naučit cokoliv, pokud to považuju za nutné. Víc k tomu opravdu nemám potřebu dodávat.
Není tady
no mě teda přijde spíš úsměvné, že píšeš, že si na tebe vždycky něco najdu. asi to tak vnímáš jen ty, nemám pocit, že bych tě pronásledovala a hledala si na tebe něco. a pokud něják zareaguju, tak v tom není nic o tobě, reaguju jako na kohokoliv jinýho. někdy s tebou souhlasím, jindy třeba zase ne.
fakt je, že mě překvapilo, že tohle vidíš stejně jako majkafa, přišlas mi taková akčnější, narozdíl od ní, které se chce za každou cenu narvat do role něžné víly.
Není tady
Pavli, ale to, že to vidím stejně jako Majkafa přece nic neznačí o mé akčnosti, je to jen a jen vyjádření mého momentálního názoru. Jak jsem sama psala, je možné, že ho časem změním, to já teď sama nevím a nečiní mi problém to napsat. Třeba se opravdu budu za pár let to učit, co já vím?
Není tady
no dobře
Není tady
Ano, a nechápu,proč bych ho neuměla umět . Otázka byla jestli umíte vázat, ne jestli vážete.
Není tady
neumím, protože kravatu nenosím
Není tady
Umím. Stejně jako umím uvázat námořnický uzel a je mi to k ničemu, jako spousta jiných věcí:-))
Není tady
PPavlaa napsal(a):
a proč bys to umět neměla ? třeba to nikdy v životě potřebovat nebudeš a třeba bude chvíle, kdy budeš ráda, že to umíš. člověk přece umí nebo se učí spoustu věcí, který mu třeba budou v životě k prdu, ale taky třeba nebudou.
nebo to považujete za závadu umět cokoliv navíc, přes to, že to nepotřebujete ? ono vám to v mozku moc místa nezabere, fakt ne
Přiznám se, že mě jo. Mně to fakt dalo zabrat. Ale jsem přeučený levák, nemohla bych to třeba na to svést? . Mně fakt dělá problém nějaké to "obročit zprava, obtočit zleva". To jsem v koncích.
Není tady
majkafa napsal(a):
On mi taky nezapíná podvazky a nenavléká punčochy či nezaplétá culík.
třeba se to ještě naučí...
Není tady
Neumím - kravatu nenosím...
Není tady
Umím, leč dávno nedělám... od doby, kdy jsem toto umění předala dalším generacím (si to do hrobu nevezmu, že )
Ale taky znám dost pánů, kteří bez problémů zapletou culík i dlouhej cop a dokonce to dělají - třeba svým dcerkám ...ovšem co se podvazků týče, ty skutečně raději rozepínají
Upravil(a) helena (3. 3. 2012 18:39)
Není tady
holcina napsal(a):
Umím. Stejně jako umím uvázat námořnický uzel a je mi to k ničemu, jako spousta jiných věcí:-))
já umím ještě dračí, ambulantní a tkalcovský
Taktéž k ničemu, ale umím.
Není tady
Umím
Není tady