Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 12. 3. 2012 15:58

majkafa
Host

Re: Zeptal jsem se jí a dostal facku

MartinUngr napsal(a):

Nakonec jsem jí odpustil, ale už jí nějak nevěřim a když někam jde tak jí podezíram. Mám strach aby se ze mě nestal nějaký žárlivec. Včera večer šla prý ke kamarádce a mě se pořád v hlavě honily ty nejhorší myšlenky. Nevím jestli ten vztah bude mít ještě cenu.

Nebude. Ale na to si musíš přijít ty sám.
Btw OPRAVDU jsi jí odpustil, když jí "nějak nevěříš"? lol

#27 12. 3. 2012 16:27

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

MartinUngr napsal(a):

Nakonec jsem jí odpustil, ale už jí nějak nevěřim a když někam jde tak jí podezíram. Mám strach aby se ze mě nestal nějaký žárlivec. Včera večer šla prý ke kamarádce a mě se pořád v hlavě honily ty nejhorší myšlenky. Nevím jestli ten vztah bude mít ještě cenu.

Nevím, jaké mᚠpředstavy o kvalitním a vyváženém vztahu - ale já vztah, kde se partnerka několik měsíců schází s jiným za účelem sexu a svého partnera neváhá lísknout po papuli, když se jí nesměle zeptá, jestli ho náhodou nepodvádí, nepovažuji ani za kvalitní, ani za vyvážený. Tudíž pro mě by takový vztah asi cenu neměl ... hmm

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#28 13. 3. 2012 16:54

Aneri
♥♥♥♥♥♥-

Martine, mě to  moc normální nepřijde, abych po tom, co mi partner/ka zahne, zelže, s ním ztrácela čas a okusovala si nehty pokaždé, když někam půjde. Zda opravdu jde s kamarádkou, nebo mi zase zahnout s někým. Taková si bude vždycky dělat, co se jí zamane, když našla takového..., co jí vše žere. Kolikrát odpustíš? Pak si  zase přijdi postěžovat dumbom

Není tady

#29 13. 3. 2012 23:07

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

MartinUngr napsal(a):

Jen se trap, ona je v pohodě. Komu není rady, tomu není pomoci

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí