29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
MartinUngr napsal(a):
Nakonec jsem jí odpustil, ale už jí nějak nevěřim a když někam jde tak jí podezíram. Mám strach aby se ze mě nestal nějaký žárlivec. Včera večer šla prý ke kamarádce a mě se pořád v hlavě honily ty nejhorší myšlenky. Nevím jestli ten vztah bude mít ještě cenu.
Nebude. Ale na to si musíš přijít ty sám.
Btw OPRAVDU jsi jí odpustil, když jí "nějak nevěříš"?
MartinUngr napsal(a):
Nakonec jsem jí odpustil, ale už jí nějak nevěřim a když někam jde tak jí podezíram. Mám strach aby se ze mě nestal nějaký žárlivec. Včera večer šla prý ke kamarádce a mě se pořád v hlavě honily ty nejhorší myšlenky. Nevím jestli ten vztah bude mít ještě cenu.
Nevím, jaké máš představy o kvalitním a vyváženém vztahu - ale já vztah, kde se partnerka několik měsíců schází s jiným za účelem sexu a svého partnera neváhá lísknout po papuli, když se jí nesměle zeptá, jestli ho náhodou nepodvádí, nepovažuji ani za kvalitní, ani za vyvážený. Tudíž pro mě by takový vztah asi cenu neměl ...
Není tady
Martine, mě to moc normální nepřijde, abych po tom, co mi partner/ka zahne, zelže, s ním ztrácela čas a okusovala si nehty pokaždé, když někam půjde. Zda opravdu jde s kamarádkou, nebo mi zase zahnout s někým. Taková si bude vždycky dělat, co se jí zamane, když našla takového..., co jí vše žere. Kolikrát odpustíš? Pak si zase přijdi postěžovat
Není tady
MartinUngr napsal(a):
Jen se trap, ona je v pohodě. Komu není rady, tomu není pomoci
Není tady