6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
MartinUngr napsal(a):
Nakonec jsem jí odpustil, ale u jí nějak nevěřim a kdy někam jde tak jí podezíram. Mám strach aby se ze mě nestal nějaký árlivec. Včera večer la prý ke kamarádce a mě se pořád v hlavě honily ty nejhorí mylenky. Nevím jestli ten vztah bude mít jetě cenu.
Nebude. Ale na to si musí přijít ty sám.
Btw OPRAVDU jsi jí odpustil, kdy jí "nějak nevěří"?
MartinUngr napsal(a):
Nakonec jsem jí odpustil, ale u jí nějak nevěřim a kdy někam jde tak jí podezíram. Mám strach aby se ze mě nestal nějaký árlivec. Včera večer la prý ke kamarádce a mě se pořád v hlavě honily ty nejhorí mylenky. Nevím jestli ten vztah bude mít jetě cenu.
Nevím, jaké má představy o kvalitním a vyváeném vztahu - ale já vztah, kde se partnerka několik měsíců schází s jiným za účelem sexu a svého partnera neváhá lísknout po papuli, kdy se jí nesměle zeptá, jestli ho náhodou nepodvádí, nepovauji ani za kvalitní, ani za vyváený. Tudí pro mě by takový vztah asi cenu neměl ...
Není tady
Martine, mě to moc normální nepřijde, abych po tom, co mi partner/ka zahne, zele, s ním ztrácela čas a okusovala si nehty pokadé, kdy někam půjde. Zda opravdu jde s kamarádkou, nebo mi zase zahnout s někým. Taková si bude vdycky dělat, co se jí zamane, kdy nala takového..., co jí ve ere. Kolikrát odpustí? Pak si zase přijdi postěovat
Není tady
MartinUngr napsal(a):
Jen se trap, ona je v pohodě. Komu není rady, tomu není pomoci
Není tady