6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mám silné podezření, e mě moje holka podvádí. Zeptal jsem se jí na rovinu jestli mě u někdy podvedla. Jak jsem to dořekl tak mi dala facku a řekla něco jako Ty si myslí, e jsem ku*va? A odela pryč. Teď je na mě natvaná a nemluví semnou. Co si o tom mám myslet?
Není tady
Mysli si, co chce.
Jasnovideckou kouli nevlastním(e) stejně jako ty.
Btw to je hodně trapná otázka. Kolik ti je, 15?
Upravil(a) majkafa (28. 2. 2012 15:49)
Moná tu narazím na nějakou ezoteričku
Je mi 24.
Není tady
MartinUngr napsal(a):
Co si o tom mám myslet?
e je holka od rány... a přemýlet o tom, co udělá a opravdu něco provede....
Není tady
boátko,mám stejně starého syna,jste fakt jetě taková nevycválaná kuřata - přítě se prosím tě u nikdy nikoho takhle naivně neptej.
Nejdřív musí mít po ruce nějaké průkazné argumenty a důkazy a pak začni vyslýchat,ale nezačínej touto otázkou.
Není tady
No, e se natvala, to chápu, ale ta facka, to je trochu přehnaná reakce. Navíc, cos čekal? e ti řekne - jo, byla jsem ti nevěrná. Takový otázky se nekladou, protoe na ně se nedá odpovědět, teda dá, ale jiná otázka je, jakou odpověď bys chtěl slyet.
No a toule otázkou jasně projevuje nedůvěru. Pokud má podezření, ale bez důkazu, pravdu ti nepoví. Pokud má důkaz, pak ho má předloit. A pokud ses zeptal jen tak, no tak to se trouba, promiň.
Není tady
Co si o tom mám myslet?
e slečna bude poněkud temperamentnějí... a některé otázky se prostě "na rovinu" nepokládají.
Ostatně - co bys udělal přesně v tom okamiku, kdyby dořekla, e "ano, jsem ti nevěrná"?
Není tady
MartinUngr napsal(a):
Mám silné podezření, e mě moje holka podvádí. Zeptal jsem se jí na rovinu jestli mě u někdy podvedla. Jak jsem to dořekl tak mi dala facku a řekla něco jako Ty si myslí, e jsem ku*va? A odela pryč. Teď je na mě natvaná a nemluví semnou. Co si o tom mám myslet?
Martine, mě by zajímalo, na základě čeho jsi nabyl silného podezření, e Tě Tvoje slečna podvádí Má pro svoje silné podezření nějaké nezvratné a pádné důkazy?!? Pokud má slečna čisté svědomí, plným právem se na Tebe natve a pokud čisté svědomí nemá, asi těko Ti po pravdě vyklopí, e u Ti párkrát zahnula
Přítě buď větí diplomat a neptej se své partnerky na takové stupidity
Není tady
MartinUngr napsal(a):
Hele facka mohla padnout jak proto, es jí tou otázkou ukřivdil a urazil, tak proto, es ji připomněl její poklesek a hrábnul jí do bolavýho svědomí...
Není tady
a co jsi vlastně čekal za reakci?
Není tady
Na blbú otázku... naozaj si čakal, e odpovie kžudne "Áno, bola 4x, z toho 2x s tvojím kamarátom....?" Ak nebola, tak si ju dos urazil, a ak bola, aj tak sa nedozvie... To je tzv. lose-lose situácia.
Není tady
Martinko, mne naskočila pre Teba prezývka Maran ... Fakt to nebolo vežmi diplomatické, a ani prezieravé. A neviem, či si mal premyslené, ČO by si urobil, keby si sa dozvedel, e bola.
Není tady
Dnes jsem byl za klukem s kterým si myslim, e mě podvádí. Na otázku Co spolu máte? Odpověděl Co je ti do toho? Nakonec jsem to z něj teda dostal (vymlátil). Take u se pár měsíců stýkají za účelem sexu. Moje holka to pak potvrdila, nic jiného u ji nezbývalo. Teď se omlouvá, e u to nikdy neudělá a jak mě miluje a vechno. Nevěřím tomu kdy by mě milovala tak by přece neměla potřebu mě ubliovat nevěrou. Kdyby to byl jen třeba úlet na jednu noc tak bych to neřeil ale teď nevím jestli jí to mám odpustit. Asi jí to odpustím, protoe jí miluju. Ale trochu mě zarazilo co mi řekla: Já vím, e mi to odpustí.
Není tady
MartinUngr napsal(a):
Dnes jsem byl za klukem s kterým si myslim, e mě podvádí. Na otázku Co spolu máte? Odpověděl Co je ti do toho? Nakonec jsem to z něj teda dostal (vymlátil). Take u se pár měsíců stýkají za účelem sexu. Moje holka to pak potvrdila, nic jiného u ji nezbývalo. Teď se omlouvá, e u to nikdy neudělá a jak mě miluje a vechno. Nevěřím tomu kdy by mě milovala tak by přece neměla potřebu mě ubliovat nevěrou. Kdyby to byl jen třeba úlet na jednu noc tak bych to neřeil ale teď nevím jestli jí to mám odpustit. Asi jí to odpustím, protoe jí miluju. Ale trochu mě zarazilo co mi řekla: Já vím, e mi to odpustí.
Vymládil? Hm.
Asi jsi pěknej trouba, kdy ti říká, e ví, e jí to odpustí...
Hm. Já bych se poctivě zamyslela nad povahou slečny, která Ti na přímou otázku ohledně její nevěry jednu natáhne, pak dělá uraenou, nemluví s Tebou a kdy si ručně a stručně promluví s jejím milencem, se kterým u pár měsíců spí, teprve potom se Ti přizná.
A od nás chce, Martine, přesně slyet co?!? Já Ti nevím, ale já se spí přikláním k názoru majkafy, viz: Asi jsi pěknej trouba, kdy ti říká, e ví, e jí to odpustí...
Není tady
Kiara napsal(a):
Hm. Já bych se poctivě zamyslela nad povahou slečny, která Ti na přímou otázku ohledně její nevěry jednu natáhne, pak dělá uraenou, nemluví s Tebou a kdy si ručně a stručně promluví s jejím milencem, se kterým u pár měsíců spí, teprve potom se Ti přizná.
A od nás chce, Martine, přesně slyet co?!? Já Ti nevím, ale já se spí přikláním k názoru majkafy, viz: Asi jsi pěknej trouba, kdy ti říká, e ví, e jí to odpustí...
no já bych se teda zamyslela i nad martinem, jestli vůbec bych na místě slečny stála o to, aby mi něco odpoutěl, nebo bych ho raději kopla do pr.de.le.
její milenec, jak jsem pochopila, nic sám od sebe nevyklopil, kápl boku a po tom, co to z něj vymlátil fakt bych vedle sebe někoho takovýho nechtěla, co kdyby se přítě martin rozhodl, e to budu já, z koho bude chtít něco vymlátit
Není tady
MartinUngr napsal(a):
Klasický príklad toho, kedy sa dozvie niečo, to je lepie envedie... Lebo Ty s tým aj tak nič neurobí, nechá sa odprosova a ju ospravedlňova sa , potom s ňou zostane, budú a dalej podvádza. A to sa mohlo dia aj bez toho, aby si ho zmlátil a dozvedel sa to, čo Ti určite neurobí ivot krajím. Bolo ti to treba? Tak veža astia, budete ho vetci traja potrebova.
Není tady
MartinUngr napsal(a):
To udělala dobře. A jetě lépe by udělala, kdyby si nala nějakého méně závislého pána. No, ale takhle zase má jistou, e má svého chlapečka na háčku, to je určitě taky výhoda :-)
Není tady
Jak jsem to dořekl tak mi dala facku... Nakonec jsem to z něj teda dostal (vymlátil)... Asi jí to odpustím, protoe jí miluju.
No, hlavně, e se máte rádi a máte takovej dobrej základ pro dalí souití...
Ale jsem ráda, e se mi dostalo odpovědi na otázku - co bys udělal přesně v tom okamiku, kdyby dořekla, e "ano, jsem ti nevěrná"?" Synek dostal přes hubu a slečně bude ve jménu lásky (asi) odputěna jak nevěra, tak facka...
Není tady
Hned, jak ti dala facku, mi bylo jasné, e tě podvádí nebo podvedla. Jinak by se zeptala, proč si to myslí, z čeho tak usuzuje, e je to blbost a pod. Ta je jasná. Vykali se na ni. Zradila tě, lhala, vztáhla na tebe ruku, nakopej ji a neopři si o takovou ani kolo ! Pryč od toho, lhala jednou,´zele kdykoliv, nenechej se uchlácholit , to je manipulátorka , ta si bude vdycky dělat, co si zamane. Jen k tomu potřebuje mít jetě nějakého jistého volka......
Není tady
MartinUngr napsal(a):
Take u se pár měsíců stýkají za účelem sexu.
To taky není patný - mám rád jednání na rovinu, kdy se dva lidi sejdou, a kadýmu je dopředu jasný, "vo co de"
Ale proč to dělá - sex s Tebou ji neuspokojuje?
Není tady
MartinUngr napsal(a):
Asi jí to odpustí? - Hmmm... Jó... Komu není rady, tomu není pomoci.
Není tady
Aneri napsal(a):
Hned, jak ti dala facku, mi bylo jasné, e tě podvádí nebo podvedla... Pryč od ní, lhala jednou, zale kdykoliv, nenechej se uchlácholit , to je manipulátorka , ta si bude vdycky dělat, co si zamane....
Sorry, ale obávám se, e Aneri má setsakra PRAVDU... ! ! !
Není tady
helena napsal(a):
Jak jsem to dořekl tak mi dala facku... Nakonec jsem to z něj teda dostal (vymlátil)... Asi jí to odpustím, protoe jí miluju.
No, hlavně, e se máte rádi a máte takovej dobrej základ pro dalí souití... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Přesně! Pohledem nezaujatého pozorovatele se ti tři k sobě velice hodí.
"Ona dala přes hubu mě... já dal přes hubu jejímu milenci..." tak by mě docela zajímalo, komu dal přes hubu ten její milenec. Jestli se kruh uzavřel nebo se nám to řetězilo někam mimo ten základní trojúhelník.
koda, e to se asi nedozvíme.
Není tady
Nakonec jsem jí odpustil, ale u jí nějak nevěřim a kdy někam jde tak jí podezíram. Mám strach aby se ze mě nestal nějaký árlivec. Včera večer la prý ke kamarádce a mě se pořád v hlavě honily ty nejhorí mylenky. Nevím jestli ten vztah bude mít jetě cenu.
Není tady