18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
tak tohle mě napadlo nejen dnes,kdy jsem byla vybírat v drogerii dárek a la jsem prozkoumat minky a vyzkouet nějaký ten tester,třeba nějaký dobrý lesk na rety a tak,vak to znáte určitě taky.A koukala jsem na ty ceny,jaký chtějí někřestanský peníze za pidi líčidla,lesky, a vechno.Přitom se to vyrábí ve velkém,ty hcemické nesmysly,neustále u cenovek to přikrálují libivými slůvky typu hebký,sametový,luxusní - jako ty ceny.
Jsem ráda,e doba minkování u je za mnou,ted tak max.nějakou tu rů a tuku na oči,lesk - taky je to pěkně drahé,kdy se člověk nad tím zamyslí,o jakou malou věcičku jde.
A není to jen o minkách - např.tekuté mýdlo - my ho teda kupujem v makru v 5litrovým kanystru,aleta běná balení v drogeriích - ti nás berou na hůl!Jsem ráda,e nejsem mezi těmi,kdo ve velkém na tyhle zlodějiny přispívá.Je fakt,e kdyby bylo na mě,drogerie by musely zkrachovat.
Není tady
Na mně si majitelé kosmetických přípravků taky dvakrát nevydělají . Je mi 25 a zhruba od svých 20 se nemaluju, dřív jsem se malovala jen tak decentně, pouívám jen sprchový gel či mýdlo. Největí poloka pro mě představuje barva na vlasy, to je nezbytnost, mám toti u asi pětinu edivých vlasů (genetická záleitost). Mamka si hlídá akce a kupuje barvy na vlasy jen v akci.
Jsem přesvědčena, e spousta lidí to s kosmetikou přehání. Viz třeba jedna má známá, které je 34 let, ije tedy sama, chlapa nemá a snad nikdy neměla. Nechodí teda zmalovaná, ale s péčí o sebe to dost přehání. Včera jsme se zrovna potkaly na józe. Část hodiny se v józe věnujeme nácviku správného dýchání, příp. masáí, které si provádíme sami. No a právě včera jsme si masírovali obličej (mimochodem velmi příjemné). Cvičitelka nám nabídla takový masání olejíček, vonělo to pěkně, kdo měl zájem, tak mu dala kapičku na dlaň. Moje známá ihned reagovala, e ona teda si na obličej nic dávat nebude, e má na sobě make-up. Kdybyste slyeli ten tón hlasu, bylo to a komické. Na druhou stranu, kadý máme jiné priority.
A nejvíc ze veho se směju, kdy někdo napíe do internetových diskuzí, e byl na pedikůře, příp. manikůře (správně je pedikúra a manikúra) a má teď krásné nechty (správně nehty).
Není tady
Mně ty dlouhé, lehce zahnuté nechty i nehty nahánějí hrůzu. A čím barevnějí, tím lepí. Jak od kolotoče. To je straná móda.
Za kosmetiku dám asi tak přiměřeně peněz, nepřeháním to, ale kosmetiku pouívám, jeliko jinak si připadám neupravená. Ale taky asnu nad tím ohromným mnostvím zaručeně a stoprocentně fungujících krémů. Je fakt, e nedávno jsem ale objevila Neutrogenu (snad to píu správně) a jejich mléko je sice drahé, ale fakt dobré.
Není tady
Judyna napsal(a):
Mně ty dlouhé, lehce zahnuté nechty i nehty nahánějí hrůzu. A čím barevnějí, tím lepí. Jak od kolotoče. To je straná móda.
Za kosmetiku dám asi tak přiměřeně peněz, nepřeháním to, ale kosmetiku pouívám, jeliko jinak si připadám neupravená. Ale taky asnu nad tím ohromným mnostvím zaručeně a stoprocentně fungujících krémů. Je fakt, e nedávno jsem ale objevila Neutrogenu (snad to píu správně) a jejich mléko je sice drahé, ale fakt dobré.
no to snad není moný Judyno,taková náhoda - tohle mlíko bylo přesně to,co jsem la do té drogiky kupovat-pro máti k narozkám,straně si to taky chválí.
Vilemíno,má pravdu s barvama na vlasy,ty taky potřebuju a barvím se od 20,taky dědičná záleitost;běně v běných drogérkách téměř nekupuji,bud opět makro či v akci.Ted barvím i manela-toho zas na tmavě hnědo,jak měl ty ediny,tak vypadal minim.o 10 let starí,no prostě hrozně-mnohdy to fakt člověku pomůe to chem.vylepení.
Není tady
Taky se barví. První edivý vlas jsem měla u v 18. Barvy kupuju sice v normální drogerii, ale snaím se vyuívat akce. Bohuel syn u taky dost ediví. A na jeho černých vlasech je to teda dost vidět.
Jaku, tak si to mlíko u mamky vyzkouej. Moná, e rozíří nae řady
Není tady
Judyna napsal(a):
Taky se barví. První edivý vlas jsem měla u v 18. Barvy kupuju sice v normální drogerii, ale snaím se vyuívat akce. Bohuel syn u taky dost ediví. A na jeho černých vlasech je to teda dost vidět.
Jaku, tak si to mlíko u mamky vyzkouej. Moná, e rozíří nae řady
Starí synátor u taky začíná mít ediny a dělají se mu kouty-koda e nezdědil hřívu po mně
Mladí (mat.)má světlé vlasy,tam to asi není tak vidět.
Jo,o tom mlíku uvauju,e si to u máti zkusím na ruku,docela se mi to taky líbí.
Není tady
Neutrogena je fakt výborná. Jetě ne začaly v TV reklamy, pouíval ji syn z lékárny jako balzám na rty, protoe hodně trpí na popraskání. Já pouívám krém na ruce a je perfektní.
Jinak drogerii tak běně - prací prostředky větinou v akci, a protoe se nemaluju, jen tak zlehka oči a rtěnka, tak za to moc neutratím. Jen krémy - a to větinou Avon a Oriflame od kolegyně s 30% slevou, take na mě taky nikdo nezbohatne.
Není tady