18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
tes1 napsal(a):
Jaku napsal(a):
Tes,u tady diskutejeme mnoho dní o stejném problému - posunulo se to někam u vás?U ste byli u nějakého psychiatra či psychologa?Jak to dopadlo?
Jaku o kousek níe jsem napsala datum první konzultace, zkouela jsem 5 psychologů a center, tohle je najzahí termí
Doma se to taky posunulo, je vidět na manelovi, e ustoupil, nevím jestli ze strachu e něco ztratí, nebo ze snahy, ale chválí, upozorňuje velmi mírnou formou a zdaleka ne v takové míře, dokonce se snaí přehlíet dceřiny oči v sloup nebo protaený obličej, kdy má něco udělat. Na dceři je znatelná úleva a více se snaí, ké by to vydrelo
Tak to vám drím palečky,u i teď jesituace asi evidentně lepí.
K tomu co píe Novavila,e stačí hupsnout na babinet a ve se srovná a odborné konzultace se tak mohou zruit: psycholog či psychiatr je zrovna tak člověk jako my,kteří tady diskutujem a opravdu pro člověka můe být větím přínosem,kdy si vícekrát přečte od více lidí,e takto ne,navíc ti tady poradili i enské,co si něčím podobným samy proly a to je nepřenosná zkuenost,kterou ti slavní psychologové předat nemohou,i kdyby se rozkrájeli.
Já ze své zkuenosti z manelské poradny teda vím,e nelze očekávat nic převratného,e se snad dozvím něco,co jsem nevěděla,ale je to vdy tak,e lidé musí zapracovat předevím sami na sobě a sakra rychle si ujasnit,co vlastně chtějí.Tady v těchto oblastech si musí pomoci kadý sám a to tím,e bude opravdu chtít,e na sobě zapracuje,není to ten případ,kdy ti někdo poponese těkou kabelu,aby ses s ní nemusela tahat zrovna ty.
Upravil(a) Jaku (6. 3. 2012 10:28)
Není tady
majkafa napsal(a):
Jsi manipulátorka. Uvědomuje si to a dělá to záměrně, nebo to ani nevnímá, Kiaro?
Protoe pokud někdo doopravdy něco nerad říká, či nechce přídělávat starosti, tak to neříká a nepřídělává. Tohle jsou slova zdatných manipulátorů. U jsem ti to jednou psala. Tohle není normální konverzace, ale manipulace. Tohle není rada.
Tady nepouívá manipulaci pozitivním způsobem.
Nesmysl.
Kiara neni manipulatorka, protoze mluvi jasne a zretelne a primo. A toje nutne prave kdyz jde o neprijemne slova nebo neprijemne prognozy. Kiara to jasne vnima.
To, ze clovek zacne casto s drogami v dobe dospivani je naprosto evidentni. POkud dcera citi psychicke tyrani, pokud vidi, ze se matka nebrani (apod) ,tak ma pocit, ze nema vliv na svuj vlastni zivot. Utek k drogam neni fantazie ani manipulace, ale jedna z realit. Je ji teprve dvanact a puberta zacina. To je nejtezsi obdobi v zivote.
Není tady
tes1 napsal(a):
Jaku napsal(a):
Tes,u tady diskutejeme mnoho dní o stejném problému - posunulo se to někam u vás?U ste byli u nějakého psychiatra či psychologa?Jak to dopadlo?
Jaku o kousek níe jsem napsala datum první konzultace, zkouela jsem 5 psychologů a center, tohle je najzahí termí
Doma se to taky posunulo, je vidět na manelovi, e ustoupil, nevím jestli ze strachu e něco ztratí, nebo ze snahy, ale chválí, upozorňuje velmi mírnou formou a zdaleka ne v takové míře, dokonce se snaí přehlíet dceřiny oči v sloup nebo protaený obličej, kdy má něco udělat. Na dceři je znatelná úleva a více se snaí, ké by to vydrelo
no vida tak doufám, e vechno dopadne dobře
Není tady
Ahoj Tes, jak to u vás dopadlo po návtěvě odborníka?
Není tady
Tes, také by mě zajímalo, jak jste na tom, hlavně dcerka. Doufám, e lépe!
Není tady
na právním má zakladatelka téma
Není tady
a sakra :-/ to jsem čekala jinej výsledek ..
Není tady
Díky, jdu se taky podívat. Ale co píe Pavla moc pozitivně nezní...
Není tady