29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
tes1 napsal(a):
Jaku napsal(a):
Tes,už tady diskutejeme mnoho dní o stejném problému - posunulo se to někam u vás?Už ste byli u nějakého psychiatra či psychologa?Jak to dopadlo?
Jaku o kousek níže jsem napsala datum první konzultace, zkoušela jsem 5 psychologů a center, tohle je najzahší termí
Doma se to taky posunulo, je vidět na manželovi, že ustoupil, nevím jestli ze strachu že něco ztratí, nebo ze snahy, ale chválí, upozorňuje velmi mírnou formou a zdaleka ne v takové míře, dokonce se snaží přehlížet dceřiny oči v sloup nebo protažený obličej, když má něco udělat. Na dceři je znatelná úleva a více se snaží, kéž by to vydrželo
Tak to vám držím palečky,už i teď jesituace asi evidentně lepší.
K tomu co píše Novavila,že stačí hupsnout na babinet a vše se srovná a odborné konzultace se tak mohou zrušit: psycholog či psychiatr je zrovna tak člověk jako my,kteří tady diskutujem a opravdu pro člověka může být větším přínosem,když si vícekrát přečte od více lidí,že takto ne,navíc ti tady poradili i ženské,co si něčím podobným samy prošly a to je nepřenosná zkušenost,kterou ti slavní psychologové předat nemohou,i kdyby se rozkrájeli.
Já ze své zkušenosti z manželské poradny teda vím,že nelze očekávat nic převratného,že se snad dozvím něco,co jsem nevěděla,ale je to vždy tak,že lidé musí zapracovat především sami na sobě a sakra rychle si ujasnit,co vlastně chtějí.Tady v těchto oblastech si musí pomoci každý sám a to tím,že bude opravdu chtít,že na sobě zapracuje,není to ten případ,když ti někdo poponese těžkou kabelu,aby ses s ní nemusela tahat zrovna ty.
Upravil(a) Jaku (6. 3. 2012 10:28)
Není tady
majkafa napsal(a):
Jsi manipulátorka. Uvědomuješ si to a děláš to záměrně, nebo to ani nevnímáš, Kiaro?
Protože pokud někdo doopravdy něco nerad říká, či nechce přídělávat starosti, tak to neříká a nepřídělává. Tohle jsou slova zdatných manipulátorů. Už jsem ti to jednou psala. Tohle není normální konverzace, ale manipulace. Tohle není rada.
Tady nepoužíváš manipulaci pozitivním způsobem.
Nesmysl.
Kiara neni manipulatorka, protoze mluvi jasne a zretelne a primo. A toje nutne prave kdyz jde o neprijemne slova nebo neprijemne prognozy. Kiara to jasne vnima.
To, ze clovek zacne casto s drogami v dobe dospivani je naprosto evidentni. POkud dcera citi psychicke tyrani, pokud vidi, ze se matka nebrani (apod) ,tak ma pocit, ze nema vliv na svuj vlastni zivot. Utek k drogam neni fantazie ani manipulace, ale jedna z realit. Je ji teprve dvanact a puberta zacina. To je nejtezsi obdobi v zivote.
Není tady
tes1 napsal(a):
Jaku napsal(a):
Tes,už tady diskutejeme mnoho dní o stejném problému - posunulo se to někam u vás?Už ste byli u nějakého psychiatra či psychologa?Jak to dopadlo?
Jaku o kousek níže jsem napsala datum první konzultace, zkoušela jsem 5 psychologů a center, tohle je najzahší termí
Doma se to taky posunulo, je vidět na manželovi, že ustoupil, nevím jestli ze strachu že něco ztratí, nebo ze snahy, ale chválí, upozorňuje velmi mírnou formou a zdaleka ne v takové míře, dokonce se snaží přehlížet dceřiny oči v sloup nebo protažený obličej, když má něco udělat. Na dceři je znatelná úleva a více se snaží, kéž by to vydrželo
no vida tak doufám, že všechno dopadne dobře
Není tady
Ahoj Tes, jak to u vás dopadlo po návštěvě odborníka?
Není tady
Tes, také by mě zajímalo, jak jste na tom, hlavně dcerka. Doufám, že lépe!
Není tady
na právním má zakladatelka téma
Není tady
a sakra :-/ to jsem čekala jinej výsledek ..
Není tady
Díky, jdu se taky podívat. Ale co píše Pavla moc pozitivně nezní...
Není tady