|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Téma zavřeno

Eli, mrzi me to, drz se. 
No ja si tedka uzivam, maly drak usnul a ja sedim a odpocivam, ta unava je desna, jsem jako matoa,i kdyz se poradne vyspim.Tak mam tedka pohodicku,nez se maly zbudi, to pak bude ficak az do vecera,to ase padnu jako mrtvola,taky nevolnost prichazi jen obcas.Si asi pujdu hajnout,zbyva mi tak hodina, ze budu v jednom kole.
JInak dotaz, udelal se mi opar na puse, muze to nejak ovlinit mimco.Mam obavy, prece mam uz jeden potrat za sebou a dite po IVF,tak jsem hysterka a velika,protoze tohle se nam deje tak jednou za uhersky rok, ze jsme pocali mimi prirozene(dle doktoru jsme meli pramalou sanci).
Není tady

Eli posílám pohlazení 
Heli děkujeme 
Ledi to je super, že jsi tady taky
A s tím oparem fakt nevím....s tím nemám zkušenosti
....ale zeptatla bych se v lékarně
Není tady

Lecit to nebudu,kdyz si do toho nebudu hrabat,tak to uschne,dam na to pastu, dik za privitani.
Není tady
Ledi, gratuluju k
!!
S oparem je to tak - měla jsi ho už? Jestli jo, není problém, ten nastává, pokud se s herpesvirem setkáš v těhotenství poprvé.
Upravil(a) medulka (17. 4. 2012 13:59)
Není tady

No, ja mam opary snad od narozeni,sice jsem je dlouho nemela,ale protilatky urco mam uz dlouho, takze je to spise reaktivace vlivem oslabeni organismu, vcera mela kolegyne opar a jsem na ATB(prodelala jsem pred 2 tydny osklivou ledvinovou koliku a polezela jsem si v necmocnici) a pak se z toho vyvrbila mocova infekce, takze proro ATB a hysterka jsem jeste vetsi, tesim sen akazdy UZ,co je,mam skveleho doktora, nebot chape jak se bojime.
Není tady

Ledi bobku....to je šílené...ledvinová kolika
a ještě zánět....tak hlavně ať se oprar rychle sparví...ať si můžeš užívat těhu na plno 
Upravil(a) ewule (17. 4. 2012 14:23)
Není tady
Ledí, no fuj, to nezávidím.
Já si tím teď procházela s manželem. Když měl malý 3 měsíce, tak jsem ho musela odvézt s ledvinovou kolikou k nám do nemocnice, poležel si skoro týden, zjistili že má dva kamínky, jeden vyšel už tam a druhý se ozval před 7 týdny!!! A bralo ho to v dvoudenních intervalech asi měsíc, kdy po fakt velkém záchvatu bolesti šutrák vyšel. Teď se objednal na kontrolní vyšetření, jestli už to je vše, tak doufám, že jo. Pak dostal taky zánět, jak šutrák vyšel, ale zvádli jsme to s Urinalem a Lichořeřičnicí . Tak ti taky z celého
přeju aby se to už neopakovalo a aby opar brzy zmizel 
Není tady

Siti,ja to mela potreti,druhy zachvat byl sileny,taky delsi pobyt v nemocnici, tedka to bylo horsi, protoze mi na pohotovosti nic nedali a urologovi se me nechtelo prijimat, tak to svedl na gynekologii,se divili,proc jen nezavolal,chtel se mne zbavit, nechali me 4 hodiny trpet ukrutnymi bolestmi ,na gynde jsem se jim tak kroutila,ale byli uzasni, hnedka me dali na pokoj, pichli,ale nemohli normis davku,kapalo mi to do zily celou noc, takze bolesti pominuli nadranem.Dle doktoru to nebyl sutrak,ale asi pisek nebo jen spasmy mocovodu diky progesteronu v tehu, ze by se to mohlo opakovat.No bylo to peklo,tak to snad mimi vybojuje.
Siti, u chlapu to boli mnohem vice nez u bab, my mame trubici kratsi a tak je cesta sutru kratsi.Takze drzim manzovi pesti,aby byl v pohode,at hodne pije, urinal je fajn,ale nekdy to proste nejde zvladnout.Lepsi jsou megabrusinky od Swissu.Preji mu uzdraveni.
Upravil(a) ledovecek (17. 4. 2012 15:50)
Není tady

Ahoj holky,
ledovecku gratuluju k miminku a drzim palce, at vam to klape hezky dal. Jinak k tomu oparu- ja na ne taky docela trpim, zrovna ted jsem jeden vylecila, udelal se mi kvuli ryme, ale nikdy jsem s tim v tehotrenstvi problem nemela, i v prvnim se mi obcas opar udelal. Normalne si to mazu zoviraxem nekolikrat denne, v tehotenstvi to nechavam byt a max na to dam tu pastu.
A teda ty ledviny nezavidim, mel to parkrat muj tata a fakt trpel jak zvire. drzim palce, at se to uz neopakuje.
ja mam tedka taky chvili pohodu, manzel ve strasburku na sluzebce, dite s moji mamou na piskovisti, tak se rychle vrhnu na preklad.
mejte se vsechny hezky 
Není tady
Ahoj holky...
Lediii, tak parada, ze jsi tu taky.. koukam, ze mame uplne stejny metry 
Není tady

Leni ahojky 

jakpak je? co únava? už je to lepší?
Já ti bliju jak amina
...sice je to pár dní lepší, ale i tak mně furt natahuje 
ale za to mám i šílené chutě...třeba chleba s mede a máslem a k tomu vajíčko s tatarkou 

manža říkal, že takhle mně brzo povezou 

Není tady

Holky ta unava je desna a chute taky desny, sezeru co vidim a pak mi je zle od zaludku a po rybickach bych se potrhala, jinak gothaj s octem a cibuli, tak o je mnamka, byh to mohla na kila,no prase,ale nemuzu si pomoct.
Není tady
Ledovečku vítím tě.
A gratuluji k srdíčku. 
Bohužel vás nepotěším, jsem dneska 16tt a stále mi je zle.
Ale pořád doufám, že to časem ustane. Co si pamatuju z předchozích těhu, nevolnosti se mě držely až někdy do pátého měsíce. Takže to asi ještě pár týdnů potrvá. Doufám, že jim příští pondělí nepobliju letadlo.
Během letu z Japonska vždycky mají jako snack ty instatní čínské nudle, a já ten smrad nenávidím. To bude žúžo, až se to tam začne linout. 
Jinak teď taky začínám mít chutě.
Včera jsem - jako správná těhulka - spořádala sklenici zavařených okurek (měli tu polské a německé, tak jsem po těch zprávách radši šáhla po těch německých). Nemůžu si je tu ale moc dopřávat, páč je to drahé dovozové zboží, navíc je prodávají jen v hypermarketech. Tak jsem se jen jedorázově rozmazlila.
No a pak ujíždím na Twisteru z KFC, což asi nebude to pravé ořechové jako vyvážená strava těhulek. Tak se to snažím dohnat ovocem, začaly tu melouny, tak jsem si včera stroužek koupila a už se na něj těším. 
Není tady

Holky mě s 12tt taky nevolnosti nepustily a to jsem je v prvnim tehotenstvi nemela vubec.
Jinak vcera jsem mela takovej hororovej zazitek. Sla jsem prevliknout Tobiska do pyzamka, lezel na prebalovacim pultu a byl uz vzteklej, protoze chtel spat. A najednou se rozmach a obema nohama ma kopnul do bricha, byl to primej zasah rovnou do podbrisku. Je jasny, ze v roce a pul nechape, co moh udelat, ale je to varovani pro me, ze musim bejt opatrnejsi. Pak mi v brise trochu cukalo, ale zatim se nic nedeje, tak asi to maly ustalo. Ale teda lekla jsem se pekne.
Není tady
Helo, taky me uz mala nekolikrat pri kojeni vzteky kopla do podbrisku az to zabolelo. Taky me to dost vydesilo, ale snad jsou miminka v deloze dostatecne chranena.
Není tady
Tak mi dnes přišla odpověď z Podolí, tak mám radost.
Píší tohle:
"Není problém u nás UZV vyšetření objednat a pokud nejste pojištěná, vyšetření u nás stojí kolem 640Kč. Bohužel 3D zobrazení plodu provádíme pouze jako komerční UZV s nahrávkou na DVD, ne jako vyšetřovací metodu a stojí 1300Kč."
Tak nevím, jestli jít na normální nebo 3D, ale asi půjdu spíš na normální. Přeci jenom mě v téhle chvíli víc zajímá, jestli je miminko v pořádku a chci, aby ho změřili atd. 640 Kč je méně, než jsem čekala. Tak se hned po příletu objednám.
Holky moc děkuju za pomoc!!
Jste hodné.
Není tady

640 Kc mi prijde uplne v pohode, taky bych cekala, ze to prijde na vic. Super, ze to takhle vyslo. V Podoli jsou celkem vstricni, jen detske sestry na sestinedeli jsou na pest, ale to asi vsude
.
Tak si tu dovolenou hezky uzijes, kdyz budes vedet, ze je mimi v poradku
.
Není tady
ahoj dámy...
Ewul.. nebliju jak amina.. jako ty
ale brutal unava...
jinak dnes mi tak divne tuhne bricho.. tak nevim, zda to je uplne v pohode... 
Není tady
Ahoj holky,
Leni,
ale brutal unava...
tohle moc dobře znám z těhotenství, připadala jsem si jako když mám spavou nemoc
nejhorší byly první týdny, potom se to zlepšilo.
Není tady
Helo, koukám na tvůj metřík, že máme z podzimu 2010 na den stejně staré děti 
Není tady

Leni skus si koupit magnesko na to tvrdnutí .... ale pokud se ti něco nezdá tak raději zajdi k dr.:jojo:budeš klidnější 
A s tou únavou je to teďkom už o něco lepší
....ale ty dva měsíce co jsem mohla jen
:sova:spát a pak ještě spát

....mám doma jak po výbuchu a nevím nevím kdy to uklidím

Upravil(a) ewule (18. 4. 2012 22:29)
Není tady
Vitam vsechny novy tehuliny
jako hezky se nam to tady rozrostlo,ne ze ne 
Me se dneska zdalo,ze sem citila tukat mimco,ale je to dost brzo,takze tipuju,ze spis asi tukala vcerejsi cockova polivka
Leno,par dni zpatky mi taky pres den dost tvrdlo bricho,az jse byla i nervozni..koupila jsem si horcik v Lidlu,jednu tabletku vypila a od ty doby nic,ale myslim,ze s tim horcikem to ma pramalou souvislost 
Saku,tak to bych taky cekala vetsi palku za ten utz,tohle jeste celkem jde. 
ewule,s tim spankem a uklidem za posledni dva mesice na tom budem podobne koukam
..dobrooou.. 
Upravil(a) Tanka (18. 4. 2012 23:29)
Není tady

Miri nas Tobis je o par dni mladsi, ale jsou faktr skoro stejne
.
Jo holky tehotenska unava je prekerni, clovek by zaleh a nechal by se vzbudit na porod, jestli vubec 
Není tady
Téma zavřeno