6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Ahojte holky
můžu se k Vám přidat?
Dneska jsem byla na první kontrole u dr, a potvrdil mi na ultrazvuku, že fakt čekáme mimi Vše je v pořádku a i přesto, že jsme o něco měnší, jsme měli dneska už i
S některýma se známe ze zimňátek a letňátek 2010, máme už doma Tobiáška z jarňátek 2010
Není tady
Jee holky ja z vas mam takovou radost To je tak hezke. Hned bych si to tehu zopakla
Hlavne at je vam dobre a mate zdrave kulisky
Upravil(a) Mad Silence (2. 4. 2012 13:38)
Není tady
Mad Silence ty jsi musela mít zlaté těhu. Já už bych těhu asi nezvládla
Kdyby šlo nějak zařídit mít mimčo a neprojít si vším tím zvracením, omdléváním, tvrdnutím břicha atd atd
Není tady
Ahoj Sito, vítej a ať je ti dobře a miminko je na tebe hodný .
Petro taky si říkám, že to není zařízený úplně chytře, že by to mělo jít nějak bezbolestně .
Není tady
Peto jo mela jsem pohodu az do nejakeho toho 31tt pak jsem lezela mesic va rizikovem Teda krom toho, ze me bolela jedna kycel a zada coz ale nebylo nic az tak hrozneho.Takze kdybych nemela furt hlad a vtipne chute, nechodila v noci na zachod tak ze zacatku ani nevim, ze tehu jsem
holky treba se to jeste zlomi a bude lip
Není tady
Sito, vím o tom už z FB, ale ještě jednou moc gratuluji k potvrzení těhu. Jaký jsi teď týden?
Já se s vámi teď na pár dní loučím, jedeme na dovolenou až do pátku. Bohužel ne s manželem (je to holt pracovitý Japonec a dovolenou prostě nemá), ale s tchýní a s dětma.
Dostaal jsem kapičky do nosu a do očí, a musím zaklepat, že super zabírají!
Není tady
Děkuji za přivítání
Sakur, dneska jsem začla osmý týden vyšlo nám to po roce snažení, ale hlavní je že vyšlo, na Tobíska jsme čekali roky čtyři
Jinak mi je líto holky vás, co vám je zle, já to nepoznala ani u Tobíska, a ani teď Nebýt pozitivního testu, ultrazvuku a citlivých prsou a občasné bolesti v podbříšku, tak ani nevím že jsem těhu
Sakur, užij si dovolenou
Není tady
juuu Sito gratuluji k tehu
Není tady
Saku užij si dovču
Já už jsem naději, že mi bude líp spláchla do WC . Ale smířit se s těma nevolnostma teda nějak nedokážu
Nejhorší je, že to nejvíc odnáší Dany a mě je to hrozně líto
Není tady
eligar napsal(a):
Ahoj Peti, a to porad blinkas? Nebo ti je porad nevolno?
Eli jj. Zvracím pořád několikrát denně a mezitím je mi špatně. Doufala jsem, že to s tímhle týdnem ustoupí a ono ne
Není tady
Peti, mne taky, cely den, nezavisle na jidle, jestli mne to ceka jeste mesic ... mam colu, lizatka, nic nezabira. Jo a mame srdicko ... tak virozu male ustalo
Upravil(a) eligar (3. 4. 2012 20:08)
Není tady
Sita napsal(a):
Akar, děkujííí, to budou ty tvoje těhu bacílky nechaný pro mě v jarňatech
tak hlavne, ze zabraly
Není tady
eligar napsal(a):
Peti, mne taky, cely den, nezavisle na jidle, jestli mne to ceka jeste mesic ... mam colu, lizatka, nic nezabira. Jo a mame srdicko ... tak virozu male ustalo
Ele snad ne. neber si ze mě příklad
To je úžasná zpráva s tím srdíčkem
Není tady
Eligar gratuluju k srdíčku .
Holky ty nevolnosti jsou už fakt k zbláznění. Už jsem ve 12.týdnu a pořád dost děs. Dneska od rána je mi špatně od žaludku a děsně mě pálí žáha. Taky jsem doufala, že po třech měsících to přejde, ale zatí, teda nic .
Není tady
Caooo..novejm tehulinam a vsem novym srdickum gratulace velika
Doufam,ze to nezakriknu,ale me je lip..uz se mi nedela neustale soufl..preju to i vam ostatnim,at vam neni blbe,pac je to fakt opruz a clovek si to tehotenstvi nemuze uzivat..
Unavena jsem furt,ale to je fakt nic,proti tomu zaludku
Holky uz jste oznamily rodine,ze jste tehotne?Ja jsem chtela cekat na 12.tt,ale ja mam takovy bricho,ze uz to snad na me kazdej musi videt Jako ten dvanactej uz mam za rohem,tak to asi nebudu hrotit..treba moje mama,ta uz to ze me vytahla..spionka jedna..nedala jsem si u ni kafe a dvakrat mi volala kolem jedny odpoledne a divila se,ze me probudila..no a tak ji to nejak cvaklo
Jinak hodlam jit na NT screening a jeste mi dr nabizel vysetreni stitne zlazy stoji to 900,- takze na to asi kaslu,navic jsem nekde cetla,ze spatna funkce stitky ovlivnuje vyvoj plodu jen do 12.tt,tak ma to jeste smysl?Nejsem si tou informaci teda jista,tak me kdyztak opravte
Není tady
Ahoj Tanko, ohledne stitne zlazy bych ti mohla neco rici z osobi zkusenosti. nevim o jake vysetreni se jedna gynekologa za tolik penez, ale urcite ti je schopen udelat testy krve na stitnou zlazu obvodni lekar a zdarma. Ja byla tehotna v lete, nakonec to dopadlo zaniklym potratem v 10tt, duvod rekli ze se to sttava, ale ja byla dlouhodobe unavena, vypadalo mi hodne vlasu tak jsem si zasla k obvodakovi a ten mi udelal krevni testy, a hned jsem letela k doktorovi na stitnou zlazu, produkovali mi malo hormonu. Lecba 3 mesice, prasky beru neustale, ale jsem uz ve 25tt (hura!!!). Nechci nikoho lekat, ale pokud chcete mit jistotu, tak staci zajit na krev, tam vse zjisti zadarmo. Preji krasne tehotenstvi
Není tady
me na stitnou v 2.tehu poslala obvodni (test z krve platilo VZP), tentokrat mi brali nejake hodnoty na stitnou rovnou u gynDr. (nerikal, ze by se neco platilo) a vzhledem k tomu, ze jsem mela nejake hodnoty snizene, tak me poslal na endokrinologi, tam mi rekli, ze kdyby to bylo moc snizene, tak nemuzu byt tehotna, protoze je to jedna z pricin nepolodnosti, udelali kontrolni testy a bylo to OK. Pry by to bylo horsi, kdyby ty hodnoty byly vysoke, to by se najak lecilo, ci co.
Tak nechapu, za co, chce tvuj gynDr. 900,- Jestli chces mit jistotu kvuli stitne, staci, kdyz te posle tvuj Dr. na krev nebo ti to vezme (zalezi, jak tvuj obvodni funguje). Prijde mi to vyhazovani penez za neco, co pojistovna plati. Nebo me nenapada, co specialni by za ty penize chtel poskytnout
Není tady
jojo, 900 kc je dost, a stejne vemou krev poripade delaji sono. No ja nemohla otehotne cca 2 roky, a nakonec potratila. A zjistila jsem si to jen z vlastni inciativy. Nekdy je dobre se starat o sbe sama, nez spolehat na druhe. Ale ne sveho gyne nedam dopustit. Ja se mela vice starat o sve zdravi. Ale pokud jsou hodnoty spatne i v prubehu tehu, muze byt i poskozen plod, proto chodim co 3 mesice na spec. vysetreni krve.
Není tady
No fakt holky,kdybych tady nemela pred sebou ten letacek a nekoukala na to "stitna zlaza a tehotenstvi" a u toho napsana cena 900,- tak si snad budu myslet,ze jsem u gynDr blbe slysela..
Tak to mu nerozumim..
Mimochodem v prvnim tehotenstvi mi nic takovyho nenabizel..
Není tady
Ahoj holky, tak jsem zpátky z dovolené. Jak jste se měly? Já jsem si to krásně užila - musím zaklepat, že nevolnosti se držely celkem na uzdě, akorát se mi několikrtát zvedl žaludek po ránu, ale jinak jsem si pochutnávala na hotelovém jídle. Alergie byla taky "hodná", asi to bylo jiným podnebím (letěli jsme na ostrov Okinawa, což jsou takové japonské tropy) a jinou florou, bylo mi úplně dobře. Prostě nádhera. Jsem zvědavá, co se mnou návrat udělá.
Jinak u mně žádné změny, což je asi dobře. Už se nemůžu dočkat další KO příští pátek. A pak mě čeká ten další týden cesta do ČR! Gulášky, knedlíky, třeste se!
Není tady
Ahoj podzimnatka.
Zbavuju se spousty veci. Castecne po nasi dracici tak mrknete. Treba se neco bude libit
http://aukro.cz/listing/user.php?us_id=23993520
Saku to je fajn. Odpocinout ji si urcite potrebovala. Snad se alergie zklidnila a uz da pokoj
Upravil(a) Mad Silence (7. 4. 2012 7:43)
Není tady
Ahojte holky, všem Vám přejeme s Tobiáškem krásné velikonoční svátky, hodně pohody a optimismu, dětem bohatou pomlázku a nám polštářky na dupku
Není tady
Téma zavřeno