6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Eligar jsem hodně na začátku, 8. týden. Na kontrolu jdu 15.3., bude ultrazvuk, tak doufám, e to bude vechno v pohodě. Take taky čeká druhátko .
Není tady
To neni na zacatku ) To uz je kus cesty. Ja jsem na zacatku teprve tri dny po ocekavane MS.Ale ted uz to musi dopadnout chci to svami dotahnout do podzimu i s malinkym.
Není tady
No musíme si dret palce, aby lo vechno jak má. Od dvou čárek k mrněti je to pěkně dlouhá cesta a kdy si představím, kolik různejch věcí se můe stát, tak se vdycky divím, e se vůbec nějaký děti rodí . Ale my to dáme . Nakonec není to poprvý. Já si budu trochu jistějí a za sebou budu mít dvanáctý týden, to je nejhorí riziko pryč.
Holky prosím vás jak se tady dělá metřík?
Není tady
Ahoj. Tak se přidávám do grupy. Jsem 10tt a vlastním těhu průkajdu.
Saku... mě je taky blbě. A protoe my bylo zle i při prvním těhu, tak bohuel vím, co to obnáí. A to trvalo a do 6.měsíce. Pak to ustalo a začalo znova v sedmém
Kdy mám dobrý den, tak zvracím jen třikrát. Kdy mám blbý den, tak bleju nepočítaněkrát. A zle je mi od otevření očí ráno do usnutí večer. A kdy píu zle, tak myslím zle.
Nesnesu jakékoliv čistící prostředky, take uklízím jen octovou vodou. Jen Jar mi nevadí, take nádobí mýt můu. Tam ale vyvolávají zvracení ty zbytky jídla
Zvracím pokadé, kdy Danymu připravuju oběd a nebo mlíčko
To samé, kdy vynáím bobeka mebo vybaluju z pleny po spinkání.
A tisíc dalích věcí ....
Je to peklo a jestli to s prvním trimestrem neskončí, asi bydu potřebovat odbornou pomoc , bo u to docela psychicky nedávám
Včera jsem na odběrech krve omdlela. Z hladu, z nevolnosti a z celkové únavy asi ....
Není tady
Jetě k těm odstraňoačům nevolností - ze začátku mi pomáhala Kofola.
Tu u teď nemůu ani vidět.
Lízátka fungovala do dneka. Dneska dopoledne jsem se kvůli němu pozvracela na parkoviti před obchoďákem
Teď tu mám v mrazáku colu.
Uvařila jsem si zázvorovou limonádu, ale z té mám průjem . A nemám extra pocit, e by pomáhala.
Jediný , co mi nevadí , a na vteřinku to pomůe, tak je ústní voda. Ale tu nemůu mít v puse věčně....
vejkačky nepomáhají.
Po jídle je mi jak kdy. Někdy to zvládnu natrávit, ale větinou ne. To je mi pak jasný, e u si to jídlo celé těhu nedám, take se můj jídelníček s kadým dnem dost rychle ztenčuje
To to jsem se tady dost rozkecala a jdu si lehnout, bo na úklid nemám kapacitu
Není tady
teodora napsal(a):
Peti, co mandarinky, někdo si je chválil na nevolnosti.
teu jj, ty teď dávám. Jsem zvědavá, jak dlouho vydrí
Není tady
Peto k těhu u jsem gratulovala....ty nevolnosti teda ale áchjó...poradit nemám co, mně patně nebylo vůbec.
Není tady
Ahoj holky, teda lituju vás s těma nevolnostma. Mně některý jídla vadí, ale kdy se od nich drím dál tak to jde. Spí mám problém s tlakem, to taky není nic moc. A od včerejka jsem pěkně nastydlá, asi jsem to chytla od Tobíska, děsně mě bolí v krku a skoro nic na to nesmím .
Petro kadopádně gratuluju .
Já jsem byla dneska na kontrole, na ultrazvuku vechno ok, naskočilo srdíčko , termín porodu 19.10. Ulevilo se mi, měla jsem strach.
Co vy? kdy jdete na kontrolu?
Není tady
Helo gratuluju k srdíčku Je to super to tam vidět, co? Já právě byla v pondělí a do té doby jsem těhu nechtěla nijak ventilovat
Jaké má problémy s tlakem? Vysoký? Nízký? Bude se léčit?
To nastydnutí je naprd Snad to brzo přejde. Já to zaháním léčbou pro Danyho. Na krk a hlavu tymiánový krém a do vzduchu Eucasol
Není tady
Petro bylo to super, byl se mnou i manel a hrozně se mu to líbilo. Máme i první fotku do sbírky .
Tlak mám nízký, hlavně ráno a dopoledne, ale to je určitě lepí ne vysoký. Je to hlavně tím, e mi teď nechutná kafe, tak kdy je to hodně patný tak si dám skleničku coly.
Ta rýma je fakt zlo, dávám si jeden paralen na noc a na bolest v krku jsem si koupila septofort, doporučili mi ho v lékárně. Jinak samozřejmě čaj s medem.
Vy u jste teda srdíčko měli co? Chápu, e jsi to předtím nechtěla ventilovat, na začátku je to takový nejistý, já jsem měla před tou dnení kontrolou celkem strach. Tak hlavně a nám to takhle hezky běí i dál .Hlavně přeju, aby tě brzo přelo to zvracení.
Není tady
Je Helo mas termin skoro jako jsem mela ja (22.10.) k srdicku gratuluju. Ja se pred kazdou KO zacala bat aby bylo vse ok Na bolavy krm jeste mohu doporucit cibuli s medem a citronem.
Holky at vas ty nevolnosti brzo prejdou. Jak vas ctu, tak se mi hned udelalo taky blbe... solidarita
Není tady
PetroP, vitam te! Kazda nova podzimni tehulka moc potesi. Jen me mrzi, ze mas taky hrozne nevolnosti, sama vim, jak je to umorne. Doufam, ze to uz brzo prestane. Dneska na KO se z mojeho ubytku vahy zhrozili a chteli, abych si nechala dat kapacky, ze mi to nejen doda ziviny, ale pry mi to pomuze i na nevolnosti. No zati jsem s diky odmitla, ze se budu snazit jist.
UZV byl v poradku, miminko vyrostlo a vypada uz jako maly clovicek. Tak se mi moc ulevilo, ze i pres ty nevolnosti je v poradku. Az se vratim domu, tak sem dam fotku.
Taky mi upravili termin - posunuli o 5 dni pozdeji, tak mam novy metrik.
Upravil(a) Sakura (16. 3. 2012 5:38)
Není tady
Upravil(a) Sakura (16. 3. 2012 8:53)
Není tady
Sakuro, to je úasná ultrazvuková fotka!
Není tady
Ahoj holky,
přidávám se k vám, podzimňátkům. Přesný termín zatím nevím, dle PM tipuju půlku října. V pátek jdu na druhou kontrolu do poradny. Dnes bych měla být 9+2tt. Průkazku jsem dostala hned při první návtěvě poradny, to jsem byla 6+2tt..
Jsem třetí týdnem na nemocenské,přepadl mě nějaký virus a kalu o sto6, ale u se cítím lépe, uvidím jak v pátek dopadnu!!
Je to pár dní co je mi konečně lépe a něco do sebe dostanu. Od začátku těhu mi bylo zle a vechno mi smrdělo, ale natěstí jsem nezvracela (za co jsem vděčná, páč to přímo nesnáím!!). Snad u bude jenom líp!! Momentálně se hodně kamarádím s mandarinkami a pomeranči
Není tady
Holky, přeju vem jen to nejlepí k těhu a jen samé dobré zprávy
Peo to jsem netuila e je ti a takhle blbě má můj obdiv e to zvládá a jetě Danyho k tomu jsi borka drím palce a je druhátko na tebe hodné (to oni bývají) a přejde to co nejdříve. dr se
Není tady
Ahoj holky, k nevolnostem se mi přidala nějaká divná viróza, take je mi fakt ouvej. Děcka mi hlídá tchýně, za co jsem jí moc vděčná - vůbec nefunguju a manel nepomáhá (chodí z práce po půl deváté večer). Myslela jsem, e to je alergie (tu jsem ale nidky neměla), páč nemám teplotu, jen ucpaný nos a citlivé oči. Včera mě bolela palice k tomu vemu, no fakt děs. Skoro nic jsem nesnědla, vechno lo ven. Dneska jsem přesně 12tt, tak s velkým očekáváním čekám konec nevolností.
Snad je vám vem mnohem líp.
Alex, vítám tě. Drím palce na páteční KO, to u by měla být vidět velká fazolka.
Není tady
Ahoj Alex, vítám tě a gratuluju .
Sakuro ty si to teda dává, snad budou dalí trimestry, aspoň ten druhej, snadnějí.
Mad Silence my máme termín druhátka skoro přesně dva roky po tom prvním, Tobísek se narodil 16.10., asi jsou mi souzaná podzimňátka .
Já furt jetě smrkám, ale u je to skoro dobrý. Hlavní problém mám pořád s nízkým tlakem, někdy jsem fakt nepouitelná. No a manel- oba tyhle týdny je pryč od pondělí do čtvrtka, sluební cesta. Ale přijela mi pomoct máma, jinak bych toho taky měla plný kecky, protoe jetě potřebuju překládat.
Není tady
Helo, tak to je prima, mit narozeniny takhle spolu. Ja jsem to tak chtela taky, ale s manzelem jsme se tehdy kolem ovulace pohadali, takze ze snazeni nic nebylo a povedlo se az dalsi mesic. Maji tak narozeniny o mesic a neco od sebe. Tentokrat to bude uplne jindy, pac miminko bylo neplanovane.
Není tady
Sakuro tak to je dobrá historka ze snaení . Nám se to takhle přesně dva roky po sobě povedlo náhodou, vůbec jsme o tom nepřemýleli. Začali jsme se snait v prosinci a nepočítali jsme s tím, e se to povede hned v lednu. Spí jsme si říkali, e se zadaří a na jaře nebo tak. Ale bylo to příjemný překvapení . Jen se moc netěím na léto, u budu mít docela břicho a minule mi to dávalo zabrat.
Není tady
Téma zavřeno