6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Na svoje podzimní miminko se těší:
Sakura
Věk: 29 let, vdaná 7 let
Děti: předškolák Ryu (skoro 6 let), Erika (skoro 2 roky)
Snažení: miminko přišlo nečekaně, těhotenství je překvapení a trochu šok
Průběh těhu: 4.2. nalezeny //
10.5. bude to holčička
26.5. screening II.trimestr OK
16.6. 700g
TP: 3.10.2012
Pohlaví: holčička
Vybraná jména: Julie, Emília (manželův návrh)
Další KO: 23.7.
PetraP
Věk: 34 let
Děti: doma na sourozence čeká malý šikula Danielek (skoro 3 roky)
Snažení: na první pokus
TP: 7.10.2012
Pohlaví: bude to holčička
Vybraná jména:
Další KO:
hela86
Věk: 26 let, vdaná 1 rok
Děti: první syn Tobiášek helu s manželem překvapil, narodil se 16.10.2010 ve 3:34 ráno, měl 4060g, 50cm, v 18 měsících má 14600g, 86 cm)
Snažení: snažení o druhé dítě trvalo měsíc, v únoru 2012 objeveny //
TP: 19.10.2012
Pohlaví: bude to kluk
Vybraná jména: Ríša nebo Kryštůfek
Další KO: 28.6.
ewule
Věk: 29 let, na mateřské + stále pracující účetní
Děti: doma 3 letý syn Kubík (počaty přirozeně po půl roce )
Snažení: snažení o sourozence od 12/2010
clostík+utroš po půl roce bez jakékoli utz kontroly přešla do Reprofitu Olom.
v Caru při druhé návštěvě clostík+pregnyl se zadařilo
Průběh těhu: 13.2. nalezeny //
6.3. potvrzeno
16.4. NT OK
TP: 20.10.2012
Vybraná jména:
Další KO: 7.6.
Tanka
Věk: 28 let
Děti: První se narodil syn Alex (dva roky a kousek), zadařilo se hned první měsíc po vysazení HA
Snažení: tři měsíce snažení
TP: 31.10.2012
Pohlaví: Tanku s přítelem čeká překvapení až na porodním sále Tedy pokud ji přítel do té doby nepřesvědčí, protože on chce pohlaví vědět.
Vybraná jména:
Další KO:
Sita
Věk: ročník 1977
Děti: doma syn Tobiášek (2 roky), počatý po Clostíku, po 4,5 letech snažení
Snažení: od března 2011 snaha o brášku, první tříměsíční cyklus Clostíku neuspěšný (září až listopad), od prosince fytosoja a Pulsatilla 200CH.
Průběh těhu: 12.3.2012 nalezeny //
2.4. bylo i
16.4. průkazka
16.5. NT screening OK
3.7. Velký UZG 20. týden OK, bude to kluk
TP: 20.11.2012
Vybraná jména: Nataniel/Nathaniel - konečná podoba stále v diskuzi
Další KO: 31.7 + 3D UZG
ledovecek
Věk: 32 let, vdaná 5 let
Děti: velký drak Martínek (14 měsíců) po IVFku 2010
Snažení: miminko přišlo neočekavaně, těhotenství je překvapení (léčí se oba pro neplodnost) po cyklu s clostibegytem 1-0-0
Průběh těhu: 19.3. nalezeny //
6.4.
27.4. miminko 3cm
17.5. NT OK
TP: 21.11.2012
Vybraná jména: pro holčičku ještě není rozhodnuto
Další KO:
keks
Věk: téměř 34, vdaná
Děti: doma 3letý syn Jonášek, narozený v roce 2009, v roce 2008 ZT ve 14 týdnu
Snažení: cílené snažení nebylo, spíše náhoda , ale od Nového roku 2012 bez antikoncepce
Průběh těhu: 15.3.2012 objeveny //
TP: 25.11.2012
Vybraná jména:
Další KO:
Lenka77
Věk: 35 let, vdaná 1 rok
Děti: čeká svoje první miminko
Snažení: po 13 měsících, v prvním cyklu s clostilbegytem
Průběh těhu: 19.3. nalezeny //
TP: 26.11.2012
Vybraná jména:
Další KO:
leontyna
Věk: ročník 74
Děti: velká láska Radimek se narodil 7.5.2011 ve 20.15 po třech letech snažení, po IVF+ ICSI a nakonec po KET, narodil se ve 34+4tt (preeklampsie)
Snažení: teď bez snažení a po velkém šoku se zadařilo přirozeně
Průběh těhu: 20.3. nalezeny //
TP: 29.11.2012
Vybraná jména: bude to Honzík.
Další KO:
Poslední aktualizace: 20.7.2012
Upravil(a) Sakura (20. 7. 2012 3:34)
Není tady
Saku,
necháváme volný průběh, tak bych se ráda brzy přidala! Snad tu nezůstaneš dlouho osamocená
Není tady
Saku, ty brdo, graatuluju
Není tady
Už jsem si říkal kdy někdo založí podzimňátka 2012. Tak všem budoucím maminkám krásné a pohodové těhotenství. Vzpomínám na svoje začátky a za chvilku bude malá venku :-) Holky užívejte si těhulkování, strašně rychle to utíká !!!!!!!!!!!!!
Upravil(a) pity (22. 2. 2012 15:17)
Není tady
Saku velká gratulace, a kdy máš termín? Tak nějak jako já vloni ne? Měla jsem 23.9...
Tak už je to přes rok co jsme zakládaly podzimnátka, mazec...
Na mě už pořvává vedle z gauče skoro půlročňačka
Není tady
Děkuji, holky. No je to neplánované, pořád jsem ve stadiu šoku. Misho, termín právě ještě nemám. Prý mi ho "přidělí" až po prvním velkém UZV (to budu asi 11. týden). To minule nebylo, automaticky byl termín podle poslední MS, ale to nesedělo u Eriky velikostně o dva týdny, tak to je docela dobrá změna. Ale spíš to vidím až na začátek října. Pag, tak držím palce a budu se na tebe těšit i na další podzimní těhulky.
Není tady
Saku měla jsem to stejně, dle MS by byl termín už 8.9, dle UZ až 23.9...velký rozptyl tedy... a Jú si vybrala takový zlatý střed mezi tím !
Tak ať se u vás má neplánované třetátko krásně!!
Není tady
Tak.Jdu se prasknout a pridat.. minuly tyden jsem testla a ani jsem nemrkla a byly tam dve lajnicky..u doktora jsem zatim nebyla a pockam jeste tak dokonce mesice..at uz jdu na jisty srdicko.Je mi fajn (tuk tuk) a hodne se tesim..
Saku,tobe tez moc gratuluju.Fiiiha..tretatko..
No ale resim kafe..mam kafe hodne rada a za normalnich oklnosti piju tri silny turky denne,bez mlika,bez cukru.V prvnim tehotenstvi jsem pila kafe bez kofeinu,pak jsem zas nekde cetla,ze to je snad jeste horsi. Aspon to jedno ranni bych si rada davala bez vycitek..co myslite?Asi prejdu radsi na roibos co?
Není tady
Gratuluju k založení chlívku, těm co tu už jsou i těm, co se teprve přidají.
Tanko, já kafe pila, jinak bych umřela. Jen jsem si dělala menší slabší a s mlíkem. Bez kofeinu si myslím, že je fakt hnus. Nebo si míchej napůl s meltou či Carem.
Není tady
Ahoj holky, můžu se taky přidat? Jsem v šestým týdnu, v pátek jsem byla u doktorky a zatím všechno dobrý, tak snad to tak bude pokračovat. Čekáme druhý dítě, mělo by se narodit někdy v říjnu :-).
Není tady
Teuš,kdyz to ja zase radsi zadny kafe nez osizeny No uvidime..abych pak nemela malyho nervacka
Helo,gratuluju.Jak velky mas prvni ditatko?
Není tady
Helo, Tanko, vítám vás a gratuluju! Konečně tu nejsem v chlívečku sama. Závidím vám, že vám je dobře, já mám teda nevolnosti celé dny. Těším se na den, až to přestane a taky si budu těhu užívat.
Tady v Japonsku dělají překapávací filtry speciálně pro těhule, které prý zachytí kofein, ale nevím, jak dalece to je pravda. Já naštěstí kafová nejsem, i když dneska jsem měla na kafe s mlíkem chuť, tak jsem si ho koupila. Jenže pak přišla zase nevolnost a bylo po chuti na kafe.
Není tady
Ahoj holky, staršímu je rok a čtyři měsíce, takže to asi bude pěknej kolotoč . Jinak já jsem vždycky kafe pila ráno a odpoledne po obědě, ale teď se na něj ráno nemůžu ani podívat a hezky do sebe leju čaj s medem. Taky doufám, že to brzo přejde, protože jsem bez kafe jak praštěná kladivem.
Není tady
Táni já myslím, že to ranní kafe klidně můžeš. Mě ho dokonce doporučili proti bolestem hlavy. Prej lepší než paralen. A hlavně kvůli tomu kofeinu , co obsahuje. Když si nedáš smrťáka, tak myslím, že nic nezkazíš
Jinak teda gratuluju k založení podzimňátek a Sakuru zdravím
Není tady
Ahoj holky, pořád jsem váhala, ale nedalo mi to... vezmete mě mezi sebe? :-P termín mi taky neřekli, což mě překvapilo, ale vychází nám to někdy na konec září :-) ve čtvrtek jdu na kontrolu a UTZ, tak mi držte palce ;-)
a všem těhulkám gratuluju... i těm šokovaným ;-) my byli v šoku taky :-)
Upravil(a) Toša (28. 2. 2012 18:53)
Není tady
Tošo, to je překvapení. Vítej.
Není tady
Skvělý Tošo, gratuluju :-). Bude nás víc, překvapených i nepřekvapených . Já taky zatím termín nemám, na kontrolu jdu za tři týdny, tak možná mi ho řeknou tam. Podle MS to vychází na půlku října.
Není tady
Tošo, já mám podle MS taky termín konec září, ale na UZV bylo miminko o týden a něco menší, takže to prý vidí až na začátek října. No uvidíme. 16.3. jdu na ten velký UZV, tak jsem na to zvědavá.
Není tady
Jeee, tak už se rozrůstají i podzimňátka
A vidím tu známé tváře, že? Tošo a Sakuro..a Tanko
Hlavně vám všem moc přeji, ať máte pohodová těhotenství a na konci samá zdravá a spokojená miminka
Není tady
podzimnatka at se hezky rozrustate a briska krasne rostou
Toso a gratuluju k tehu
Není tady
Caooo devcice
Saku,filtr na kofein? tyjo,JAponci jsou machri ale tez bych tomu moc neverila
Helo,to je dobrej cas na druhatko Ja jsem teda v tomhle Alikove veku jeste nemela potrebu mit dalsi,ale ted je mi to trosilinku lito,ze jsme cekali tak dlouho.Bylo by to v pohode,Alik je samostatnej pomerne dost,vyhraje si i sam.Neboj se toho,ono za toho trictvrte roku se toho jeste strasne moc zmeni u toho prcka.A jak se jmenuje?Kluk? (zvedavkazvedava ja )
Peti,diky za uklidneni..piju ted jenom jedno denne teda rano,jinak proste nefunguju..
Vitam taky Tošu a mam radost jak se nam to tady v tom babinetim mrtvu rozrusta
Dneska mam Zumbu..ale pry se to v tehu nema,takze nejdu sakra moje druha zavislost..tak za rok no
Není tady
jééé, ahoj Akar koukám, že jsi o krůček napřed
jinak mám dnes za sebou kontrolu a odběry... srdíčko už bije jako hrom, akorát moc toho vidět nebylo, kvůli plnému močáku termín mám podle MS 24.9. a podle utz se dozvím 26.března (to má malá narozeniny ) no sranda... začínám si to všechno nějak plně uvědomovat
Tanko a co vyměnit zumbu za něco klidnějšího? lepší něco než nic
Joooo a Sakuro, podle obyč UTZ co má doktor v ordinaci to vypadá, že je prcek taky o týden mladší než podle MS, tak jsem zvědavá jak nám to oběma upřesní ten velký UTZ v minulém těhu jsem měla oba termíny na chlup stejné a tak jsem taky rodila to mi vyhovovalo
Upravil(a) Toša (1. 3. 2012 12:16)
Není tady
Tanko já si taky říkám, že to nějak projde. První se jmenuje Tobiášek. Když o tom tak přemýšlím, tak on je takovej ten pomáhací typ, co když něco dělám, tak se zabaví, když má něco podávat, nosit, držet, takže to se pak bude moct vyřádit .
A zumba- tu mám taky děsně ráda a musela jsem zrušit lekce, no tak až za ten rok jak říkáš, co naděláme .
Já jsem zvědavá, kdy mi řeknou termín, zatím mám jen spočítanej podle MS, ale on mi minule podle UTZ stejně nevyšel, Tobís byl obr a zdál se tam větší.
Není tady
Téma zavřeno