6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Proč se nemá chodit k zubaři,kdy je luna ve vodnáři?
Myslela jsem,e se nemá chodit,kdy je luna v beranu a býku kdy to spí ovlivnuje hlavu a ne lýtka jako u vodnáře.
Není tady
Moja priatežka zubárka hovorila, e okolo novu mesiaca bývajú väčie komplikácie pri trhaní zubov. Za roky praxe to má odskúané a podža toho extrakcie zubov plánuje na iné obdobia.
Není tady
Třeba i proto, e starým vládcem Vodnáře je Saturn a ten je v lidském těle zodpovědný za pevné části těla - tedy kosti a zuby. Tedy není ani vhodné období kdy je Luna v Kozorohu a Vodnáři. Mám to bohuel i osobně vyzkoueno.
Není tady
Nestačí se řídit jen tím, jestli je měsíc přirůstá nebo úbývá?
Není tady
Taky bych měla ten dojem....ve Vodnáři nemám odzkoueno. Mně by naopak připadalo, e kdy je vládcem Vodnáře Uran, take by to mělo být k trhání zubů ideální K plombování ale ne.....jestli tam nebude ten háček?
Ale zato mám vyzkoueno, jak perfektně se hojí pooperační rány, kdy je nov
Není tady
To se divím, e to přesouvá sama zubařka na jiné termíny, protoe doktoři na tyto věci obvykle nevěří a odmítají je.
Upravil(a) Pavel10 (3. 4. 2012 11:05)
Není tady
Pavel10 napsal(a):
To se divím, e to přesouvá sama zubařka na jiné termíny, protoe doktoři na tyto věci obvykle nevěří a odmítají je.
Máte pravdu. Dnes je zázrak, ak nájdete lekára, ktorý Vám odporučí byliny namiesto chémie. Dokonca niektorí sa čudne pozerajú na Vás, ak sa chcete lieči homeopatikami.
Není tady
No, mně se naopak zdá, e jich přibývá tak, jak přibývá pacientů, kteří si řeknou. A doufám, e teď, kdy LK trochu polevila ve svých rigidních postojích, e to půjde rychleji.
Není tady