6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
To mi pripomnelo, ze si musim naladovat MP3
Není tady
Ditu já dělala kynutý, prvně jinak dělám tvarohové těsto, ale výborný :-)
Dala jsem jim na to tvaroh, cukr rozputěné máslo a jetě jahody bokem co zbyly ajá si na to dávám snetanu kasanou.....to je taková prasárna neskutečná.
Tedy tu posilku ti závidím taky bych la ale není s kým kdy a za co :-(
Není tady
holky, omlouvám se, e jen rychle pozdravím, nedočítám a hned zase mizím, ale před chvilkou jsem přiila knoflík na svetr, tak háu teda fotku ne úplně hotového háčkovaného projetku, co jsem dělala jsem myslela, e to za 2-3 večery budu mít hotové a teda ani náhodou... jetě chybí oblečení a doplňky, ale Dorča u moc otravuje, e to chce, tak to není úplně doladěné... na výku cca 42cm
byla tu u Dadulka? jsem moc zvědavá, co má rozdělané (nebo dodělané vzhledem k její rychlosti) ona
http://resize.like.cz/images/80_251_248 … 05upr2.jpg
doufám, e jste vichni zdraví (teda u Pet doufám, e se prcci lepí a nezhoruje se to) a moc děti nezlobíte
valím pro Dorču do kolky (dneska poprvé ráno brečela asi jak byla ten měsíc doma nemocná, tak to nechalo následky, doufám, e bude brzo v pohdoě i ve kolce...
Upravil(a) lenkaB (8. 3. 2012 14:19)
Není tady
Upravil(a) bellatrix (24. 5. 2012 13:35)
Není tady
Baf
tak co je tu nového? Koukám, e Lenka vylezla z díry
Leni, panenka super, moc se mi líbí Já bych chtěla pro Domču nějaké hájkované zvířátko, ale to zatím tedy fakt nedám . Dadulka tu byla a háčkovala, úplně úasnej kaspář do kolky. Fakt nádhernej, barevnej
My dnes byly s Mikou na očním, tak pozitivní zpráva, hemangiom se zmenil, tak snad to tak půjde i dál . Dioptrie zatím v pořádku
No a volala jsem dr., tak Domík má krev v pořádku, tak snad pozítří odfrčí. Pro Lenku: měl spálového bacila v krku
To a snad stihnu dočíst, ne se jedno z dětí vzbudí (slavný to okamik, kdy spí po dlouhé době oba najednou )
Není tady
Jé Leni, to je nádherná panenka, já taky čekala hračku, je fakt super, má někde návod, nebo jsi to dělala podle sebe? Čím si jí vycpala? Bude dělat jetě jednu Anece? Ty jo, to by se mi líbilo Kice k narozkám...Ale nevím, já to asi nedám...no Davčovi nějakou háčkovanou hračku to by taky nebylo patné...ale kdo mi to uháčkuje???
Návod u jsem nala, jdu ho prostudovat
Upravil(a) Tutule (8. 3. 2012 15:14)
Není tady
Leni, to je krásné - zrovna dneska mi přila nabídka z Fleru - hračky pro děti jako nechápu, co jsou někteří ochotni ukázat na veřejnosti a jetě za to chtít prachy... děsný
http://www.fler.cz/zbozi?uid=40739&page=2
http://www.fler.cz/zbozi/ten-se-zubatym … 73-2454264
Pet slyet od tebe dobré zprávy je fakt pecka
Ditu, ty takhle maká jo? Já jsem ráda, e se dvakrát týdně urvu sama do bazénu...
Upravil(a) Holčička (8. 3. 2012 19:06)
Není tady
Nazdar holky,
letím pozdravit, ne bude Ordinace .
Nejprve chci pochválit ikulky ikovné Dadulku a Lenku, jste fakt famózní háčkařky. U Dadulčina kapsáře mi spadla brada, fakt jsem nechápala, Lenčina panenka je naprosto luxusní. Jste borky !
U nás se ape o 106. Dneska přela Adélka z kuchyně a do obýváku, ikulka nae. Jde zatím pomaličku, s rozvahou, vyrovnává, ale jde ! Jája zatím nic, ale u se začal stavět sám v prostoru, tak je to taky veliký pokrok .
Včera jsme byli na odloené Hexe a Prevenaru ( děcka byly statečný ), teďka nás čeká dalí očko a v 15-ti měsících a to Priorix. Do toho se mi vůbec nechce, je to ivá vakcína, ale co naděláme. Aduka má dneska teplotu, dopoledne na mě polehávala, prostě to nebyla ona. Asi jí nebylo nejlíp. Teďka je dost teplá, ale horečku snad nemá, tak jsem zatím ani Nurofen nedávala. Nemáme spolehlivý teploměr, tak bohuel nemůu přeměřit. Tak čekám, e zítra bude fajrovat Jájík. Ten mě u několik dní zlobí, vůbec nechce jíst. Nevím, jak na něj. Prostě se sekne a pusu neotevře. Jsou to boje s těma dětma . A jetě budou .
Já u vůbec nevím, co jsem chtěla.......
Není tady
Dámy up up vedža!
Není tady
Cipisek79 napsal(a):
Včera jsme byli na odloené Hexe a Prevenaru ( děcka byly statečný ), teďka nás čeká dalí očko a v 15-ti měsících a to Priorix. Do toho se mi vůbec nechce, je to ivá vakcína, ale co naděláme. Aduka má dneska teplotu, dopoledne na mě polehávala, prostě to nebyla ona. Asi jí nebylo nejlíp. Teďka je dost teplá, ale horečku snad nemá, tak jsem zatím ani Nurofen nedávala. Nemáme spolehlivý teploměr, tak bohuel nemůu přeměřit. Tak čekám, e zítra bude fajrovat Jájík. Ten mě u několik dní zlobí, vůbec nechce jíst. Nevím, jak na něj. Prostě se sekne a pusu neotevře. Jsou to boje s těma dětma . A jetě budou .
Já u vůbec nevím, co jsem chtěla.......
No s teploměrem taky teď bojujeme, od narození syna mám digitální teploměr, kterým měřím v zadečku, jenome synovi u je 2,5 roku a u si nenechá na zadek áhnout nato tam něco strčit. Teď byl nemocný, teploty 39 a já mu musela strčit do zadečku čípek Nurofen, který mu vdycky nejlépe zabral, v podstatě nejrychleji. To teď neplatí, musím dávat buď Nurofen sirup - kde je musím říct - výborný dávkovač. Teploměr uvauji o uním Braun, který má i kontrolku jak nastavit v uchu anebo bezkontaktní.
Není tady