6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Tuli, já jsem někde četla, e přechod je ideální, kdy má dítě kolem 100cm (ale vůbec nevím kde a na kolik je to fáma a na kolik zaloené na pravdě)... co u Dorča má, s kily bychom musely čekat jetě nějakou dobu, normálně má kolem 14, jak teď byla nemocná, je zas na 13 a dohánění taky bude chvilku trvat... hlavně stejně není moc na výběr, kdy potřebuje tu sedačku dát mladímu... kdy vidím, jak je v tom vajcu Aneka u chudera zmáčklá, hlava jí trčí, nohy vylézají...
Není tady
Mío, mrkni na MMB v návodech, je tam toho hodně, případně tady nějaké odkazy, ale musí to projít, jestli něco najde nebo ne:
https://plus.google.com/photos/11349295 … 855/albums
http://picasaweb.google.com/10465222738 … eduMotivi#
https://plus.google.com/photos/10279468 … 9634158753
Upravil(a) lenkaB (17. 2. 2012 21:49)
Není tady
No právě...Kika by v téhle jetě klidně vydrela, kdy bych jí sundala budnu (na delí cestu je jen v mikině, do kolky jí nesvlíkám), ale ten Davča...skrčeneček chudáček....
Ale teda počítám, e 15kg bude mít tak za rok...
Není tady
Tuli, já bych s tím plánováním váhy byla opatrná Dorča se třeba hrozně vytáhla a cca kilo přibrala asi do dvou měsíců po 3leté prohlídce... mám někdy podezření, e rostou skokově... nic nic a pak najednou nestíhám kupovat nové oblečení... tepláky, co měla perfektní na podzim do kolky, u teď má jak 3/4 pomalu... teď chodí do kolky v punčochách, tak to na doma nehrotím, ale na jaro to bude zas pálka za tepláky, trička atd...
ví, co jsem se Tě chtěla jetě zeptat? Kika byla taky tak vlasatá? nehodila bys srovnání ze stejného věku? já Ti (Davčovi) to háro úplně závidím
Není tady
No vlastně byla, to je výzva, najdu a polu
S tím oblečením to je stejné, Kice jsem koupila tepláky do kolky, jetě jí máma musela zabírat v pase, e jí padaly, teď jí to krtí (to přičítám tomu stravování ve kolce, hodně jí chutná), ale ty tepláky má jak 3/4 , natěstí mě zásobuje vagrová celkem pravidelně, ale i ty punčocháče, co začala nosit na začátku zimních dnů u jí lezou dolů
Upravil(a) Tutule (17. 2. 2012 22:40)
Není tady
Dobré ráno,
Leni díky za odkazy, nakonec jsem nala na MMB tak se do ní dneska pustím a snad to půjde :_)
Vika dneska snídá sama, a kupodivu jí to lo. http://youtu.be/sUsOex4FWuM
Upravil(a) mvkoty (18. 2. 2012 8:47)
Není tady
Viki batí jak dáma - to ta nae to akorát vdycky rozmetá po okolí a přesně - jsem si říkala, kdy jí to spadlo na zem - kdepak je pejsek??? - to ti docela závidím, e pak nemusí jak já lézt po kolenou a sbírat to
já včera nahrávala nové fotky - je jich tam teda trocha, ale něco se najde i v 10.měsíci.
https://picasaweb.google.com/1089286761 … 50/11Mesic
Jó, Tuli - já si nejdřív říkala, proč sem jako dává fotku Terčina Milánka a pak mi dolo, e je to Kika - taky vlasatice - já se tak těím na vlásky
A jetě přidám (jsou tam asi tři nová) http://youtu.be/_xe7oeGmZDY
Upravil(a) Holčička (18. 2. 2012 9:08)
Není tady
Holčí ono to vypadá e batí jako dáma, ale poslední sousta vandala z pusi do dlaně a patlala a up psovi....
Dadů je kouzelná a Vikka jakjí zmerčila hned se sáala na ntb a chtěla si hrát a ty říká nenene a Vika tady kroutí hlavou a sápe se z vesela dál :-)
Není tady
Dobré ráno!
Teda dopoledne, my u jsme zase skoro od 6h vzhůru
Ty holky jsou tak ikovné!!! Viktorka krásně batí, to se u nás stát nemůe, ona i ta Kika jí íleně, jenom ve kolce je prostě způsobná, nechápu, přitom se doma snaíme jít příkladem a stejně se u jídla furt válí a furt na něco ahá, něco jiného jí zajímá no a Davídek ten si nacpe do ručiček co se vejde, do pusy to samé, pak si promne jedno oko, druhé oko, podrbe se na hlavě a můu jeho i vechno kolem celé mýt
Dadulka je taky ikovná, jak krásně leze
My jsme skoro nachystaní, pojedeme do Prahy, Kika je pozvaná na oslavu narozenin, budou to mít v MCdonaldu, prý program na 1,5h, je to v nákupním centru, tak jí tam odvedeme a půjdeme se projít, včera večer jsme jetě na rychlo sjeli koupit nějaké dárečky, tak snad se budou líbit. A večer si s manelem moná skočíme do pizzerky...ale to jetě zváíme z finančních důvodů...aspoň na večerní procházku ale vyrazíme.
No a zůstaneme v Praze do pondělí, to nám drte prosím palce, jsem odhodlaná jít s Kikou na to ORL...bojím bojím, bude to fakt masakr, ale snad to zvládneme Kiku se snaím nenápadně na to připravit, ale stejně začne skoro brečet a hrozně řeí co jí kam budou strkat
Tak se tu mějte krásně a v pondělí někdy kolem nebo po obědě se zastavím!
Není tady
ahoj ahoj,no my jsme taky vzhuru asi od 6 ale manel je doma tak jsem se válela asi do 8.
Dneska jsem myslela e Milánka zakousnu u jsem se neudrela a dostal jednu přes prdku,ale můe za to ten velkej,necháí u počítače kafe a milánek ho vylil,byl na počítači,u počítače pod počítačem prostě vude,ted spinka tak snad to vydrzí nez uvarim.Pak se pujdem asi podívat do teska,potřebujeme nějakou teplákovku,on ze veho tak rychle roste to je hrozný.
Není tady
a jsme doma,po obede jsme sli ven a ted jsme se vratili v tesku krasny bodycka za 69 kč
Upravil(a) terysss (18. 2. 2012 18:21)
Není tady
Ahojky a hezký večer. Já dorazila domů v půl 8. Dopolko jsem jela k babi, od babi jsem jela na ikov protoe se prodal kočár, ale Monika není doma tak jsem jela shánět klíč od kočárkárny abych ho mhla paní zítra předat. No rozlítáné celý den.
Zítra ráno musím na ikov, pak pro Míu do stodůlek a potom domů, to zase bude cestování.
Ale aspoň bude mít Robík klid na spaní po práci.
A kdy to dobře dopadne, tak prodám vekerou holčičí výbavu po Vice :-) tak jsem na to zvědavá co si paní vybere.
Není tady
Upravil(a) bellatrix (24. 5. 2012 14:17)
Není tady
Tak my včera dopolko nakupovali - doufám, e to vydrí alespoň týden Já mám vdycky pocit, e máme jídla na půl roku a ono za týden není co rát
Dneska jsem vzhůru od tří - Dadů pořád fňukala, tak jsem jí (já idiot!!! ) přebalila. Měla plínu nacuclou jak po ránu. Jene, bohuel se tím probrala a ne a ne usnout. V pět jsem ty její hrátky a řvaní a prsty v (mém) obličeji utnula a vstaly jsme a ly dolů. Pak teda v est zachrápla v kočíku (natěstí dřív ne jsem se oblékla ven) a teď u si tu zase kňourá a hraje...
Včera jsme byli opíkat buřty a pekáčovat - bylo to suprový
https://picasaweb.google.com/1089286761 … directlink
Co marodi?
Bell vydr ! Ono to tak za deset let přejde
Není tady
bellatrix napsal(a):
Tak vidím, e máme tuím vetky tú sobotu nejakú rozlietanú. My sme absolvovali karneval u tchánovcov a mali sme tam so sebou ete aj Vikinho kamoa. Nechala som ich potom s tchýňou u babky a ila som nakúpi. Nechala som tam fakt nehorázne prachy , ale zase nejaký čas nebudem musie vymýža, čo mám uvari z ničoho. Karneval si Julka uila, bola tam atrakcia, e taká malá a stále tam za ruky medzi demi chodila. A presne na koniec to na mne zalomila, obliekali sme ju u spiacu. Zato Viky mi pila krv neskutočne. Tancovali iba chvížu, potom ju to prestalo bavi, stále niekam zaliezali, mladý samozrejme musel tú nau herečku počúva a následova , potom sa tam rozrevala, keď nevyhrali nič v tombole a potom sa mi ete rozrevala, keď som im obom z obchodu doniesla také krabičky so psíčkami (nie je vidie, čo je vnútri) a zrovna on tam mal takého, čo ona po ňom dlllllho túi. Ale on takého tie ete nemal. No sodoma-gomora. Ete aj bola drzá na mňa, keď mi stále chcela diktova, aby k nám iiel aj spa, alebo kedy presne teda k nám pôjde spa. Ja neviem, ale odkedy prela zo kôlky do koly, tak u si s ňou vôbec nerozumiem, drzá je, večne najmúdrejia na svete, akoby bola u v puberte.
nepřála bych ti vidět co předvádí sestřenka,je jí 13
Není tady
ahoj holky,teda dneska nikde nedrbe.My dneska vstavali v 8 takze pohoda a ted vařím rajskou
Není tady
Ahoj holky!
Tak my měli včera oslavu. Bylo to prima a ne dolo k předání auta. Krytof a auto! Nafoukl se, e chceme, aby si dárek osahal hlavně obdarovaný . Nakonec jsme si to vysvětlili, nicméně stejně na tom sedí hlavně K. (s koleny téměř u uí) a J., který se jetě neumí odstrkovat, ho tlačí .
Holči, prima akce !
Bell, ach jo... J8 tu pubertu nechci vidět .
Tuli, drím palce na orl .
Upravil(a) medulka (19. 2. 2012 12:15)
Není tady
Medulko, tak hlavně, e si to kluci rozdělili vak on Jonýsek brzy přijde na to, jak to bráchovi zatrhnout
Dortík krásnej, ale oslavenec je nějakej smutnej, není?
My jdeme přestavět postýlku - resp. vyměnit jednu za druhou a dát ji ní, protoe se v noci Dadů (konečně) postavila u prulí... Doposud ji nezajímaly
Není tady
Upravil(a) bellatrix (24. 5. 2012 14:16)
Není tady
Bell.no nic puberta,je na babičku děsně drzá a musí mít poslední slovo,ale čeká nás to vechny
Není tady
Upravil(a) bellatrix (24. 5. 2012 14:16)
Není tady
Bell, byli jsme u sousedů v dílně - kovovýroba. Kdy je třeba, tak i pařírna
Jinak nebyla a taková zima - bylo okolo sedmi st. a oheň fakt velkej. Ostatní byli prohřátí svařákem a grogem
Dneska jsem zkusila Dadů s jídlem posadit před TV s nadějí, e bude jíst tak pěkně jako Viki na videu - jak jsem se spletla
D. vdycky chňapla do kadé ruky cca 4 housátka a rozmačkala je a pak s výrazem totálního odporu z ruky sklepala na zem. A zase znova a znova - no prostě holky k pomilování.
Dali jsme postýlku bez boku jako rozíření manelské postele - tak jsem zvědavá, jestli se dneska konečně vyspíme - a ne jak sardinky
Není tady