Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 17. 2. 2012 12:56

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Re: sama, s 2 dětma

Rosamunda napsal(a):

dusička napsal(a):

Marcime - jsem offtopic ale docela by mě zajímalo, proč dáváš kluky 5 a 7 let společně do první třídy? va

Jednoduché, mladší bude asi jarňátko, tak jde po prázdninách  a starší má buď odklad nebo je podzimňátko a ty jdou o rok později. Tak to vidím já, mi kluci šli taky do školy v 7i letech páč jsou říjnoví

Jestliže mladší je jarňátko, tak mu je šest ne?
A jestliže je starší na podzim, tak mu už sedm bylo, tudíž by měl být v první třídě i s odkladem.

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#27 17. 2. 2012 13:02

helena
♥♥♥♥♥♥♥

proč dáváš kluky 5 a 7 let společně do první třídy?
Jedno dítě může mít odklad, druhý jít dřív - je-li dítě přiměřeně tělesně i duševně vyspělé, je možno ho zapsat do první třídy už v pěti letech, umožňuje to novela zákona.
My to měli v příbuzenstvu, i když tam byl rozdíl jen asi rok a půl - prostě bylo
jednodušší, aby sourozenci chodili do jedný třídy. Kvůli úkolům, třídním schůzkám, školám v přírodě a tak dál.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#28 17. 2. 2012 13:04

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Já právě znám jeden případ ne moc štastný.
Můj tatka je v listopadu, tudíž šel v necelých šesti letech do školy
spolu se ségrou,která je v říjnu, a šla do školy v necelých sedmi letech.
Asi proto,že holka starší, kluk mladší, nedělalo to dobrotu. Holka byla premiant, kluka nebavilo učení. Ne vždy to je jednodušší posadit děti do jedné lavice.
Dva roky rozdíl je dost, musí být na dětech vidět.

Není tady

#29 17. 2. 2012 13:08

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Marcime napsal(a):

A jak z toho ven???

No, buď rozchodom, alebo zmeirením sa s daným stavom. stolt Tretia cesta neexistuje,

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#30 17. 2. 2012 13:14

Marcime
♥------

MOC DĚKUJI!!!!!!!!!!

Upravil(a) Marcime (20. 3. 2013 12:10)

Není tady

#31 17. 2. 2012 13:16

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

dusička napsal(a):

Rosamunda napsal(a):

dusička napsal(a):

Marcime - jsem offtopic ale docela by mě zajímalo, proč dáváš kluky 5 a 7 let společně do první třídy? va

Jednoduché, mladší bude asi jarňátko, tak jde po prázdninách  a starší má buď odklad nebo je podzimňátko a ty jdou o rok později. Tak to vidím já, mi kluci šli taky do školy v 7i letech páč jsou říjnoví

Jestliže mladší je jarňátko, tak mu je šest ne?
A jestliže je starší na podzim, tak mu už sedm bylo, tudíž by měl být v první třídě i s odkladem.

No hovorově se to tak říká, ne? Že je mu 7 i když mu na 7ý rok teprve táhne a tomu mladšímu taky, teď mu je 5, páč třeba mu bude 6 až v dubnu, ale to jsme offtopic

Out from the dark into the light !

Není tady

#32 17. 2. 2012 13:16

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

Marcime napsal(a):

Moc vám všem děkuji, potvrdilo se mi to, co jsem věděla už dávno a stále si nepřiznávala. Přesně tohle všechno mi říká kamarádka i moje mamka.

MOC DĚKUJI!!!!!!!!!!

Maminka má vždycky pravdu.
A kamrádky někdy taky, v tomhle případě jo.
A sama nejsi, máš dva kluky, kteří tě potřebují, máš mamku, kamarádku, chlap "On" přijde časem, nehroť. Vylej flašku, chlapa pošli do háje a neber ho zpět a udělej si hezký chvilky s klukama.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#33 17. 2. 2012 13:19

dusička
♥♥♥♥♥♥♥

Marcime - díky za objasnění věku wink
Jo a ani bych tak nehleděla, co říká kamarádka, nebo mamka. Ale Ty to tak cítíš, oni Tě ujišťují, že to cítíš dobře.
Tak co s ním?
Jestli seš stejně pořád sama, tak proč nebýt ofico sama.
A to,že nemá rád Tvý děti, by byl pro mě impuls k ukončení. Kluci jsou ještě malí.

Upravil(a) dusička (17. 2. 2012 13:20)

Není tady

#34 17. 2. 2012 13:47

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Ono se to dobře radí, jenže pokud ten chlap má pro Marcime nějakou hodně velkou přitažlivost, tak je to těžký. "Zahodit" jen tak 2,5 roku života není nic jednoduchého, vím to z vlastní zkušenosti a to mám s Munďákem docela dost problematický vztah a nejsem schopna ho opustit, takže na jednu stranu Marcime chápu, ale ten problém s dětmi by se mi nelíbil. Prostě bych ho brala na to, k čemu je ochoten se propůjčit, ale měl by počítat s tím, že se může stát, že si najdu souběžně s ním někoho kdo mě vezme i s dětmi a pak bude mít první milenec smůlu.

Out from the dark into the light !

Není tady

#35 17. 2. 2012 16:56

elena007
♥♥♥♥♥♥-

Rosamunda napsal(a):

Ono se to dobře radí, jenže pokud ten chlap má pro Marcime nějakou hodně velkou přitažlivost, tak je to těžký. "Zahodit" jen tak 2,5 roku života není nic jednoduchého, vím to z vlastní zkušenosti a to mám s Munďákem docela dost problematický vztah a nejsem schopna ho opustit, takže na jednu stranu Marcime chápu, ale ten problém s dětmi by se mi nelíbil. Prostě bych ho brala na to, k čemu je ochoten se propůjčit, ale měl by počítat s tím, že se může stát, že si najdu souběžně s ním někoho kdo mě vezme i s dětmi a pak bude mít první milenec smůlu.

Kolikrat je jednodussi "zahodit" nakonec deset. neutral

Ze sveho okoli vidim, ze soubezne hledani jde velice blbe, protoze ten nevydareny vztah odcerpava cas a mnozstvi energie. "Docasny" partner ma nadani vycitit, kdy ma dodat kapicku nadeje, ze by se veci mohly pohnout spravnym smerem a tim toho druheho od hledani aspon na nejakou dobu zas odvede. A tak porad dokola.

Není tady

#36 17. 2. 2012 17:43

Peťuli
♥♥♥♥---

Taky si myslím, že nejdůležitější je přestat se bát, zjistit co vlastně sama chci a ne při současném nevydařeném vztahu hledat nějaký další. Teprve když jsem dokázala odejít z nevyhovujícího vztahu (poté co jsem si prošla strašným strachem z toho, že už nikdy nikdo se mnou nebude chtít být a zůstanu navždy sama), když jsem zjistila jaký vlastně by ten budoucí partner měl být a pak se smířila i s tím, že možná taky nebude a dokázala být na světě ráda i bez chlapa, tak se objevil. Přitom ho znám už skoro čtvrtstoletí a do té doby jsem neviděla, že zrovna on je to co potřebuju. Někdy býváme dost slepé z toho šílení, že už si nikdy nikoho nenajdem a možná právě proto se motáme v bludném kruhu  nevhodných partnerů, protože ty vhodné jaksi nedokážem rozpoznat.

Není tady

#37 20. 2. 2012 17:31

mona123456
♥♥♥----

co bys zůstávala sama?? já jsem našla i s třema dětma :-D, a řeknu ti, než žít s "blbem" který neví co chce a trápit se k vůli němu, tak to raději budu večer sama.... je to nesmysl se upínat na chlapa... jsi samostatná, dospělá, finančně zajištěná, máš dva krásné zdravé kluky... tak proč ty deprese??? život přece nestojí na tom, že máš doma chlapa!!!!!! a neboj až to budeš nejméně čekat, tak se ten pravý taky najde, jen to nesmíš takhle hrotit!!! drž se:)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí