Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#1 16. 2. 2012 20:26

Marcime
♥------

sama, s 2 dětma

Dobrý večer,

Upravil(a) Marcime (20. 3. 2013 11:52)

Není tady

#2 16. 2. 2012 21:00

sazana
♥------

Re: sama, s 2 dětma

Nechce se vázat.... odešel od nich kvůli mě ..... nové děti nechce ..... rodiče znát nechce .....
Kecy v kleci. Má tě jen do postele a nic s tebou neplánuje. Jen si chce bez závazků užít. Tak si s ním taky užívej, budoucnost neplánuj a když potkáš někoho lepšího, tak ho vyměň. Možná to bude znít jako fráze ale mysli hlavně na děti. Jsi asi ještě hodně mladá a život bez muže si nedovedeš představit, ale děti prostě máš a měla by ses věnovat hlavně jim.  Přece je nedáš kvůli chlapovi do děcáku.

Není tady

#3 16. 2. 2012 21:05

Marcime
♥------

Já změní.

Upravil(a) Marcime (20. 3. 2013 11:54)

Není tady

#4 16. 2. 2012 21:06

Marcime
♥------

No a mladá úplně nejsem, je mi 37.

Není tady

#5 16. 2. 2012 21:22

Jessika
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Marcime napsal(a):

No a mladá úplně nejsem, je mi 37.

Dnešní doba nahrává jen silným
Resp. pardon - každá doba nahrává jen silným...
Takže, Marcime, najdi sílu, jak zmáknout tuto situaci, jinak ze z toho po....
Nemůžu použít obvyklou situační útěchu, , která se dere na klávesnici : "jsi máme dvou jistě skvělých dětí, takže máš štěstí a važ si toho"
Nemůžu to s upřímností použít proto, že mně můj syn právě opět velike zklamal...
Ale s 90ti % upřímností to můžu použít, protože moje vnitřní oko vidí toho malýho roztomilýho kluka, toho droběčka, kterýho mám fakt ráda...

Takže - važ si toho, že máš své krásné děti a udělej pro ně, co můžeš - postarej se o ně, jak nejlíp můžeš a jak nejlíp umíš a  děkuj, že jsou zdravé a (snad ještě) nevinné.

To ostatní je nadstavba, tak taky přijde, neboj.

Pa, Jess.

Upravil(a) Jessika (16. 2. 2012 21:22)

Člověk je moudrý, ale lidstvo je hloupé...

Není tady

#6 16. 2. 2012 21:23

sazana
♥------

Nech to být tak jak to je. Užívej si těch hezkých chvil které jsou. Žij teď a nikam ho netlač. Buď otevřená tomu, že potkáš někoho, kdo bude mít rád i tvé děti a pak to řeš. Já vím, že bys měla nejraději celou rodinu, ale ten chlap se toho asi bojí. Buď ráda, že nemáš existenční problémy a hlavně do něj nějak neinvestuj. A hlavně prosímtě neřeš problémy vínem. Já jsem to po rozvodu taky dělala. Ještě dneska se za to stydím. Naštěstí jsem se z toho vymotala, byla jsem v tvém věku když jsem se rozvedla takže vím o co jde. Máš to těžký ale neboj, bude určitě líp.

Není tady

#7 16. 2. 2012 21:30

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

Marcime napsal(a):

Já nevím, prý potřebuje čas, ale jsme spolu 2,5 roku, rok žije sám. Když se s ním rozejdu, tak to nezvládá... Stejně se vždy dáme dohromady, prý beze mě nemůže být. A já stále odpouštím a čekám, kdy se změní.

Marcime, já si myslím, že dva a půl roku známosti už je dost dlouhá doba na to, aby si ten chlap  uvědomil, co vlastně chce. Nač a k čemu po takové době ještě potřebuje nějaký čas?!? Nechce se vázat, to je to celé a těmi řečičkami, že "potřebuje čas" Tě akorát oblbuje stolt

A stejně tak by sis za těch 2,5 roku známosti měla uvědomit Ty, co vlastně chceš. Tohle není ani na svatbu, ani na spolužití, Tvoje děti ten pán rád nemá a starat se o ně nechce usch Hezké chvíle jsou sice prima, ale Ty potřebuješ "tátu pro život" a chlapa, který s vámi bude pořád, ne jenom zamilovaně randit a na ten zbytek být zoufale sama. A čím déle budeš žít v tomhle vztahu, tím rychleji propaseš šance na to najít si solidní známost: chlapa, který vás bude chtít všechny a nebude považovat Tvoje kluky jenom za obtížné přívěsky k mamince usch

A já bych moc nesázela na to, že Tvůj současný partner se nějakým zázrakem změní hmm Jemu to vyhovuje tak, jak to je, na tomto stavu nehodlá nic měnit a zmůže se tak akorát na neslané-nemastné vytáčky, že "potřebuje čas", aby si Tě udržel. To není žádná jistota do budoucnosti, tohle je známost úplně na nic a Tobě se klidně může stát, že až Tvůj přítel pozná někoho "vhodnějšího", tak Tě s lehkým svědomím za několik let opustí s podivným odůvodněním, že Tobě přece nikdy nic nesliboval stolt

Nesázej všechno na jednu kartu, pomalu se od něj odpoutávej a začni si raději hledat někoho vhodnějšího na trvalý vztah stolt A neskuhrej, že už si nikdy nikoho lepšího nenajdeš a že na světě není jeden jediný chlap, který by Tě i s dětmi chtěl big_smile to, že Tě i s dětmi nechce tenhleten výtečník, neznamená, že by se nenašel nikdo jiný, kdo by vás bral třeba všemi deseti wink

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#8 16. 2. 2012 21:33

Marcime
♥------

Děkuji za odpověď. Jen  mi nějak nejde ten vztah brát s lehkostí. Velmi ho miluji, tak moc, že mu odpouštím i tu nelásku k mým dětem...

Není tady

#9 16. 2. 2012 21:45

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

Marcime napsal(a):

Děkuji za odpověď. Jen  mi nějak nejde ten vztah brát s lehkostí. Velmi ho miluji, tak moc, že mu odpouštím i tu nelásku k mým dětem...

Tak to je něco špatně holka...

Není tady

#10 16. 2. 2012 21:46

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

Marcime, pokud by o Tebe stál tak jak tvrdí, měl by Tě brát takovou, jaká jsi, tedy i s dětmi, ty nelze oddělit. Pokud to nebere, tak je to jen o pomazlení, pomuchlováí, pomilování a nic víc, nechce se vázat a pokud se nebude chtít změnit sám, věř mi, že Ty ho nezměníš.

Out from the dark into the light !

Není tady

#11 16. 2. 2012 21:48

Marcime
♥------

Já vím, proto se tady svěřuju.

Není tady

#12 16. 2. 2012 21:58

Marcime
♥------

A jak z toho ven???

Není tady

#13 16. 2. 2012 21:59

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

Marcime napsal(a):

Marcime, to si snad děláš legraci yikes ?!? Přiznám se Ti, že já bych nemohla milovat chlapa, co by neměl rád i moje děti. Takový člověk by si moji lásku opravdu nezasloužil stolt

Není tady

#14 16. 2. 2012 22:22

elena007
♥♥♥♥♥♥-

Marcime, kdy je tvuj pritel tak fantasticky, kdyz jsi po vecerech sama, o vikdendech sama... Ty nejak citis, ze te miluje anebo to jen rika, kdyz se rozchazite a on dela scenky jako maly harant, kdyz mu berou hracku? Ze nema rad tve deti, povazuji pro vztah za problem z radu neprekonatelnych. neutral
Panove ze seznamky tezko mohli byt horsi.

Mas strach byt sama? Ale vzdyt jsi sama a k tomu jeste blokla pro novy vztah.

Upravil(a) elena007 (16. 2. 2012 22:23)

Není tady

#15 16. 2. 2012 22:26

elena007
♥♥♥♥♥♥-

Marcime napsal(a):

A jak z toho ven???

Jako prvni zahod flasku. A cistou hlavou zacni premyslet, co ti ten vztah ve skutecnosti dava. Jestli si nepletes lasku k nemu z svym strachem z toho, ceho mas vrchovate - osamelosti? Jestli alkohol a depky nejsou prilis vysoka cena za obcasnou hezkou chvilku? Cim to, ze na nem tak visis, ze ti nevadi, ze nema rad tve male deti? Kde je ta chybicka v tobe, ze jsi nasla prave jeho.

Upravil(a) elena007 (16. 2. 2012 22:50)

Není tady

#16 16. 2. 2012 23:12

Revliba
♥♥♥♥♥♥-

elena007 napsal(a):

Marcime napsal(a):

A jak z toho ven???

Jako prvni zahod flasku. A cistou hlavou zacni premyslet, co ti ten vztah ve skutecnosti dava. Jestli si nepletes lasku k nemu z svym strachem z toho, ceho mas vrchovate - osamelosti? Jestli alkohol a depky nejsou prilis vysoka cena za obcasnou hezkou chvilku? Cim to, ze na nem tak visis, ze ti nevadi, ze nema rad tve male deti? Kde je ta chybicka v tobe, ze jsi nasla prave jeho.

Ano,ano..cesta do pekel..grater

Není tady

#17 16. 2. 2012 23:35

kalupinka
♥♥♥♥♥♥-

Ty nejsi sama, máš doma dva kluky, co Tě potřebujou. A v jejich věku se dá s nimi dělat věcí! Netlač na přítele, aby vám dělal tátu. Buď ráda, že Ti nelže a neslibuje nesplnitelné. Za čas bys ho totiž mohla mít nastěhovaného, musela bys kvůli němu ochuzovat kluky o svou pozornost, podřizovali byste mu třeba program v neděli, když by nechtěl na kola ale na fotbal a pivo, pořídila by sis s ním další dítě....ne, holka, ber si to pozitivní, máš někoho, s kým strávíš nějakou tu příjemnou chvilku, pokud chceš něco jiného, pak si střízlivě sama se sebou prober klady a zápory tohoto vztahu a něco s tím dělej. Ti dva kluci jsou Tvůj životní bonus. Necpi je příteli, aby jim dělal náhradního otce. Pokud chceš někoho domů nastálo, pak vztah skonči a nech věci plynout, netrap se, nehledej známost za každou cenu. Nepíšeš, zda Tě Tvá práce baví, je Ti tak trochu koníčkem, nebo jestli je to jen nutnost pro přežití, zda si otec děti bere, zda s nimi pomáhají prarodiče. Ty se upínáš jen na přítele a vše ostatní je nějak stranou? Špatně, holka. Tvůj život a život Tvých synů je Tvoje priorita. Přítel je na vedlejší koleji. Nejdřív jsi ty a Tvoje děti. Pak on. Když máš chuť a čas. Takhle to vidím já. Pokud chce mít ne třeba vážnou , ale i jen veselou známost zrovna s Tebou, je i na něm nějaký kompromis. Snad bys nechtěla domů člověka, co sám utíká od povinností k dětem vlastním? Nemůžeš předpokládat, že se dá na dvě Tvoje. To je zcestné takhle uvažovat. Nebuď jak uminuté děcko: On mě nechce navážno, tak já začnu pít. Co tím vyřešíš? Single žije spousta žen. A nepijou. A braly by mít doma děti. Nebyly by samy. Měly by kvůli komu žít. Vždyť Ty na tom přece nejsi nijak špatně. Zkus se na to podívat odjinud. Jsi v nejlepších letech a máš dva fajn kluky. A někoho, s kým si rozumíš. To je dobrej kapitál ...nebo ne?

Upravil(a) kalupinka (16. 2. 2012 23:37)

Není tady

#18 16. 2. 2012 23:40

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥

Marcime, vykašli se na večerní popíjení vínečka o samotě, abys zahnala stesk!!! To je opravdu cesta do pekel a snadno bys mohla sklouznout do závislosti grater !!!

Já nevím, že sis tak uminula na jednoho jediného partnera - a ještě navíc závadového, který nemá rád Tvoje děti, který s Tebou neplánuje budoucnost a který Tě má očividně jenom na ty hezké chvilky bez závazků. Jistě jsi šikovná, když podnikáš a dokážeš sama zabezpečit své dvě malé děti, nechápu, proč máš na druhé straně tak málo sebedůvěry a nevěříš si, že na nikoho lepšího už nemáš grater

Není tady

#19 17. 2. 2012 7:09

vera
♥♥♥♥♥♥-

Marci.....víš co pomohlo nějvíce mně ? Moc dopředu neplánovat...tak na týden, dva...a nic moc neočekávat..ale status quo mít obstojný...a to ty máš..děti, finance, smysluplnou práci..
máš toho fakt hodně moc...buď spokojená...a máš hezké chvilky s přítelem....to je bonus navíc
neodmítala bych...ale ani se neupínala...ber věci tak, jak jdou...ono se to vyrbí...ale ne hned
nespěchej...a uvidíš za nějaký čas

Není tady

#20 17. 2. 2012 7:13

vera
♥♥♥♥♥♥-

ale nic neřeš alkoholem...to je cesta do pekel...a to je to nejdůležitější v současné chvíli- zbavit se alkoholu a říct si, že to bez flašky vydržíš ...v současné době to nejdůležitější

Není tady

#21 17. 2. 2012 9:22

maring
♥♥♥♥---

Když jsem byla v podobný situaci, taky jsem chtěla muže, který by měl rád moje děti , což byla chyba.
Nemůžeme chtít všechno. Já bych tu situaci řešila víkendovým vztahem, bydlení zvlášt a společné akce o víkendech .To nikoho nezatěžuje a přitom má člověk plnohodnotný život .
Akorát nechápu, proč jsi i o víkendu sama , proč nejste spolu?
To skutečně zavání spíš sexuálním vztahem, pán přijde , vezme si co potřebuje, vyzná lásku a jde .A to by se mi nelíbilo , na to najdu 800 lidí , nejsem charita .sad
Vždycky si všímej toho, co pro tebe dělá, ne toho, co říká. Když říká miluji tě, může to být , něco od tebe potřebuju.

Není tady

#22 17. 2. 2012 9:53

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Mám přítele, který mě sice velice miluje, jenže jen mě. Nechce se vázat... Nové děti nechce, mé rodiče znát nechce... prý potřebuje čas, ale jsme spolu 2,5 roku... Když se s ním rozejdu, tak to nezvládá... prý beze mě nemůže být.
Dobrý... a co teda CHCE? To víš, to ti někdy řekl?
Řekla bych, že za skoro tři roky už by to vědět měl. I když - možná ví a jede přesně podle svýho. Taky proč ne, když ví, že "A já stále odpouštím a čekám, kdy se změní" - navíc "odpouštím i tu nelásku k mým dětem" a když nechce, nemusí s tebou být ani večer ani o víkendech.
Mám strach, že si už nikoho nenajdu, že mě s dětma nikdo nebude chtít.
Bože... vždyť ty jsi sama skoro stejně tak, jako bys nikoho neměla. Co takhle zkusit chvíli nikoho nehledat, nenechat se tejrat představou, že jsi v sedmatřiceti a s dvěma dětma "odepsaná" natolik, že musíš(!) vzít zavděk drobečkama, který ti pán milostivě podhodí?

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#23 17. 2. 2012 10:19

dusička
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: DC

Marcime - jsem offtopic ale docela by mě zajímalo, proč dáváš kluky 5 a 7 let společně do první třídy? va

Každý den je jen jednou za život

Není tady

#24 17. 2. 2012 11:13

Modroočka
♥♥♥♥♥♥♥

dusička napsal(a):

Marcime - jsem offtopic ale docela by mě zajímalo, proč dáváš kluky 5 a 7 let společně do první třídy? va

Jo, to mi taky hlava moc nebere.
Další, co nechápu, že to řeší chlastem. Skleničkou vína to začne a totální sebedestrukcí končí. Proč? Kvůli chlapovi? On nemá povinnost ji chtít i s dětma, netají jí to. Takže je na ní, jak s tím naloží. Chyba nás ženských je, že se k něčemu upínáme, třeba k chlapovi, protože máme strach, že to samy nezvládneme. Zvládneme, v pohodě. A co se týká těchto konkrétních dětí, tak bych obrátila svoji pozornost prioritně k nim. Jsou malý a matka by měla myslet napřed na ně, pak na sebe a na chlapa.
Takže buď ať si s chlapem užívá volný chvilky, hezký chvilky a sex, bez očekávání čehokoliv a nebo ať to zabalí. Ale začít chlastat, to je cesta opravdu do již tady zníněnýho pekla.
Jo a pokud jí řekne, že to bez ní nezvládá, když se s ona s ním rozejde, ale přitom jí nechce dát to, co ví, že ona od něj očekává, tak ji citově vydírá a chce ji mít jen na to, co vyhovuje jemu. Takže z toho bych vycházela, buď bych ho kopla do (_|_) a nebo si z něj vzala jen to, co vzít jde, takže nejspíš hezký chvilky bez záruky. Tak to prostě je.

Dokud dýchám, žiju....aspoň to tak zatím vypadá

Není tady

#25 17. 2. 2012 12:52

Rosamunda
♥♥♥♥♥♥-

dusička napsal(a):

Jednoduché, mladší bude asi jarňátko, tak jde po prázdninách  a starší má buď odklad nebo je podzimňátko a ty jdou o rok později. Tak to vidím já, mi kluci šli taky do školy v 7i letech páč jsou říjnoví

Out from the dark into the light !

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí