29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
majkafa napsal(a):
petře, já jsem i pro sterilizaci toho otce, ne jenom matky.
já tedy myslel celej pár
Není tady
aprill napsal(a):
majkafa napsal(a):
Něco udělat můžeme.
Třeba podepsat tu petici jako protest proti nesmyslně vysokému trestu pro otce...jasně, čím dříve vyleze z lochu , tím dříve může počít další ..
takže ten trest je proto aby nepočal?
Není tady
aprill napsal(a):
PetrHl napsal(a):
určitě by byl i na místě v jiných případech. Budu asi za rasistu, ale žena která má 8 dětí z nichž ani polovina nechodí do školy, děti nic neumí, živí se ulicí, tak taková by měla být také sterilizována
a co otec co nedokáže uživit své děti?
pokud bude řádně vychovávat a posílat do školy tak ne.
Jestli aprill narážíš na to žejsem napsal jen matku, tak to je omyl, měli by být oba rodičové
Není tady
Zklamaná napsal(a):
co jsem jen krátce zazanmenala - ten otec dusil i tu matku, ta byla v jeho vleku, řekla bych, že ji psychicky jistým způsobem týral.
ale sama jsem se vůbec divila, jak někdo může být odsouzen za jiný (pro mě sice prazvláštní) způsob života. Je to čistě jejich věc. Že děti neměly hračky? To je týrání? Třeba chtěli, aby jejich děti byli tvořivé - třeba malování, nebo jiná výtvarná činnost. Ale to přeci není týrání. Že nebyly venku? Jestliže se báli rodiče vyjít s nimi ven, co je na tom špatného - určitě jim doma větrali, takže ten čerstvý vzduch také měli, z okna se také podívali - prostě - přitařžené za vlasy a to fest.
podepíšu.
oni nejen , že nebyli venku, oni neměli ani žádné oblečení, oba byli pouze v plenách!. žádný lékař je nikdy neviděl, nebyli očkovaní. rodiče si ani nemohli vzpomenout na den, kdy se který narodil, jména jim také žádné nedali.
Není tady
Zklamaná napsal(a):
co jsem jen krátce zazanmenala - ten otec dusil i tu matku, ta byla v jeho vleku, řekla bych, že ji psychicky jistým způsobem týral.
ale sama jsem se vůbec divila, jak někdo může být odsouzen za jiný (pro mě sice prazvláštní) způsob života. Je to čistě jejich věc. Že děti neměly hračky? To je týrání? Třeba chtěli, aby jejich děti byli tvořivé - třeba malování, nebo jiná výtvarná činnost. Ale to přeci není týrání. Že nebyly venku? Jestliže se báli rodiče vyjít s nimi ven, co je na tom špatného - určitě jim doma větrali, takže ten čerstvý vzduch také měli, z okna se také podívali - prostě - přitařžené za vlasy a to fest.
podepíšu.
není to přitažené , naopak hodně podrobností tam chybí.
Není tady
Suchou řečí práva
§ 79 zák. č. 6/2002
"(1) Soudci a přísedící jsou při výkonu své funkce nezávislí a jsou vázáni pouze zákonem. Jsou povinni vykládat jej podle svého nejlepšího vědomí a svědomí a rozhodovat v přiměřených lhůtách bez průtahů, nestranně a spravedlivě a na základě skutečností zjištěných v souladu se zákonem.
(2) Nikdo nesmí narušovat nebo ohrožovat nezávislost a nestrannost soudců a přísedících."
Nejsem si jistá, jestli podobná petice nekoliduje s odst. 2.
Není tady
agewa napsal(a):
oni nejen , že nebyli venku, oni neměli ani žádné oblečení, oba byli pouze v plenách!. žádný lékař je nikdy neviděl, nebyli očkovaní. rodiče si ani nemohli vzpomenout na den, kdy se který narodil, jména jim také žádné nedali.
Nevím, cos kde četla, ale to jsou nesmysly. I jména mají i oblečení. Neměli boty a k čemu taky, když nechodili ven...
Ty ses ani nepodívala na Klímův pořad o této rodině a plácáš tady nesmysly.
agewo, ty ráda agenturu JPP bez vlastního přemýšlení? Ono je to jednodušší, že?
majkafa napsal(a):
agewa napsal(a):
Nevím, cos kde četla, ale to jsou nesmysly. I jména mají i oblečení. Neměli boty a k čemu taky, když nechodili ven...
agewo, ty ráda agenturu JPP bez vlastního přemýšlení? Ono je to jednodušší, že?
laskavě neurážej, když nevíš od kud mám své informace.
a o tom, že neměli jméno ( křestní) a oblečení si stojím.Jméno dostali až na popud matriky, aby se jim mohli vystavit rodné listy.
Upravil(a) agewa (17. 2. 2012 16:41)
Není tady
majkafa napsal(a):
PetrHl napsal(a):
aha, to mi nějak uniklo že o děti neměli dál zájem. Asi by neměli mít možnost zplodit další děti
No právě. Ale takový paragraf v našich zákonech zatím není.
Osobně nechápu prarodiče, když věděli, že už se to jednou stalo, proč to víc nehlídali. Myslím si, že být babičkou, hlídala bych. Ale kdkoví, to si možná myslím jen teď.
Akože keď sa k sebe priblížia na menej ako pol metra, dostanú ranu elektrickou tyčou? Dospelých svojprávnych ľudí NEMÁŠ ako ustriehnuť.
Není tady
A pokiaľ chodíš len na návštevy, tak vidíš len to, čo ti oni láskavo ukážu. a toľko, kam ťa pustia. Tak to proste je.
Není tady
Já si tedy myslím, že trest pro toho "otce" je zcela přiměřený, já bych zavřela natvrdo i "matku". Vždyť oni těm dětem způsobili takovou psychickou újmu, že se z toho možná už nikdy nevzpamatují. I ty děti v kojeňáku jsou na tom líp, než byly tyhle chudinky.
Mně nepřijde jejich trest nepřiměřeně vysoký, mně přijdou nepřiměřeně nízké tresty za vraždu a úmyslné ublížení na zdraví.
Není tady
Ivi, ale niekoho potrestať môžeš len za zlý úmysel - a to si práve nie som istá, že títo ľudia vôbec tušia ČO spáchali na svojich deťoch, oni sú presvedčení, že robili to najlepšie, čo vedeli... Ja by som im skôr prikázala povinnú psyhhologickú alebo psychiatrickú liečbu, to sa mi zdá lepšie ako trest - a skôr prevencia pre budúcnosť. LEN trest podľa mňa nič nerieši.
Ich to určite nezmení.
Není tady
agewa napsal(a):
majkafa napsal(a):
agewa napsal(a):
agewo, ty ráda agenturu JPP bez vlastního přemýšlení? Ono je to jednodušší, že?laskavě neurážej, když nevíš od kud mám své informace.
a o tom, že neměli jméno ( křestní) a oblečení si stojím.Jméno dostali až na popud matriky, aby se jim mohli vystavit rodné listy.
majkafa, pravděpodobně zná všechny podrobnosti k tomuto případu
Není tady
agewa napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
podepíšu.oni nejen , že nebyli venku, oni neměli ani žádné oblečení, oba byli pouze v plenách!. žádný lékař je nikdy neviděl, nebyli očkovaní. rodiče si ani nemohli vzpomenout na den, kdy se který narodil, jména jim také žádné nedali.
byly opruzelý? byly špinavý? Měly zas*rané pleny?
moje děti taky lítaly jen v plenkách - jsem snad špatná matka? nebo je to důvod k odebrání ?
No tak je lékař neviděl - no a co? možná byly zdravější, než všechny ty děti, co je maminky při každém prdíku letí ukázat doktorce. Očkování - plno nebezpěčných nemocí je vymýceno - proč do dětí rvát chemii?
To že si nemohli rodiče vzpomenout na den, kdy se narodili? No a co? Je nějak "důležitý ten den"? kdyby žili v tlupě v pralese, nebo v nějaké indiánské osadě, tak si tam taky nepamatují předsné dny, kdy se kdo narodil (maximálně - před dvěma zimami se narodil Orlí zobák ), žádný doktor je neviděl, neočkoval...žijí a řekla bych spokojeně
Není tady
Zklamaná napsal(a):
agewa napsal(a):
Zklamaná napsal(a):
podepíšu.oni nejen , že nebyli venku, oni neměli ani žádné oblečení, oba byli pouze v plenách!. žádný lékař je nikdy neviděl, nebyli očkovaní. rodiče si ani nemohli vzpomenout na den, kdy se který narodil, jména jim také žádné nedali.
byly opruzelý? byly špinavý? Měly zas*rané pleny?
moje děti taky lítaly jen v plenkách - jsem snad špatná matka? nebo je to důvod k odebrání ?
No tak je lékař neviděl - no a co? možná byly zdravější, než všechny ty děti, co je maminky při každém prdíku letí ukázat doktorce. Očkování - plno nebezpěčných nemocí je vymýceno - proč do dětí rvát chemii?
To že si nemohli rodiče vzpomenout na den, kdy se narodili? No a co? Je nějak "důležitý ten den"? kdyby žili v tlupě v pralese, nebo v nějaké indiánské osadě, tak si tam taky nepamatují předsné dny, kdy se kdo narodil (maximálně - před dvěma zimami se narodil Orlí zobák), žádný doktor je neviděl, neočkoval...žijí a řekla bych spokojeně
tady jsou ty děti popsány trošku jinak, než si uvádíš ty. o spokojených dětech mám jiný obrázek
http://tn.nova.cz/zpravy/cernakronika/k … soudu.html
Není tady
To je ono april, víme vše jen z doslechu a co nám "černá kronika" sdělí. určitě je tady nějaká společenská objednávka a averze vůči čemukoli jinému. Mě tedy dává smysl nejvíc poslední rozhovor s matkou z bulváru mfdnes. V podstatě potvrzuje, co jsem si myslela. Matka věděla, že se nedokáže postarat a díky mateřskému citu vše nahlásila.
Velmi pěkně tam pak popisuje svůj názor na odborné posudky. Ostatně mě je blízký ten neoficiální od dr. Mertina.
Není tady
Selima napsal(a):
Akože keď sa k sebe priblížia na menej ako pol metra, dostanú ranu elektrickou tyčou? Dospelých svojprávnych ľudí NEMÁŠ ako ustriehnuť.
Seli, nepíš nezmysly. Len by som sa viac zaujímala, či sa nenarodili ďalšie deti.
Ivana napsal(a):
Já si tedy myslím, že trest pro toho "otce" je zcela přiměřený, já bych zavřela natvrdo i "matku". Vždyť oni těm dětem způsobili takovou psychickou újmu, že se z toho možná už nikdy nevzpamatují. I ty děti v kojeňáku jsou na tom líp, než byly tyhle chudinky.
Mně nepřijde jejich trest nepřiměřeně vysoký, mně přijdou nepřiměřeně nízké tresty za vraždu a úmyslné ublížení na zdraví.
Ivano, já ty děti znám. Není na nich vidět žádná psychická újma. Nebráním rodiče a nesouhlasím s tím, co dělali. Ale to bys měla pak zavřít skoro všechny rodiče natvrdo. I mé děti utrpěly psychickou újmu na celý život, když od nich jejich táta odešel a přestal se o ně zajímat. Proč neodsoudíš natvrdo i jeho? hm. Kolik je takových rodičů, alkoholiků, narkomanů, těch, co své děti psychicky a fyzicky týrají, "jen" to není vidět, a nejsou ve vězení...
A co my, máme čisté svědomí? Nikdy jsme svým dětem nezpůsobily žádnou psychickou újmu? hm
Jo, aprill. Jasný. Černá kronika... Už vytáhni jenom Blesk a máš to kompletní.
majkafa napsal(a):
Ivana napsal(a):
Mně nepřijde jejich trest nepřiměřeně vysoký, mně přijdou nepřiměřeně nízké tresty za vraždu a úmyslné ublížení na zdraví.Ivano, já ty děti znám. Není na nich vidět žádná psychická újma. Nebráním rodiče a nesouhlasím s tím, co dělali. Ale to bys měla pak zavřít skoro všechny rodiče natvrdo. I mé děti utrpěly psychickou újmu na celý život, když od nich jejich táta odešel a přestal se o ně zajímat. Proč neodsoudíš natvrdo i jeho? hm. Kolik je takových rodičů, alkoholiků, narkomanů, těch, co své děti psychicky a fyzicky týrají, "jen" to není vidět, a nejsou ve vězení...
A co my, máme čisté svědomí? Nikdy jsme svým dětem nezpůsobily žádnou psychickou újmu? hm
blesk nečtu a kvůli tobě ani nezačnu. a srovnáváš jabka s hruškama - týrání malých dětí, které se nemůžou nijak bránit s hloupostí tvého BM, který "zapoměl" na své téměř dospělé děti.
pravděpodobně jsi do celého příběhu osobně zainteresovaná a tudíž jsi zaujatá .
už jenom čekám kdy začneš hájit rodiče toho malého chlapce, kterému rodiče upírali jídlo, bili ho a dávali do bot připináčky , měli jinou výchovu než ostatní, no a co
Upravil(a) aprill (17. 2. 2012 21:27)
Není tady
aprill, ty nerozumíš tomu, když naprosto jasně píšu, že mám k té rodině blízko a že ty děti znám?
A proč vytrháváš z kontextu celého mého příspěvku kousek o mém BM? Přečti si to pořádně všechno. Co ty, máš svědomí vůči svým dětem naprosto čisté?
Nepiš nesmysly a řádně čti a nepřisuzuj mi schvalování týrání dětí. Moc dobře víš, že píšeš nesmysly a že já jsem nic takového nenapsala. Co se ti stalo? Kdysi jsi bývala moudrá.
Upravil(a) majkafa (17. 2. 2012 21:30)
majkafa napsal(a):
aprill, ty nerozumíš tomu, když naprosto jasně píšu, že mám k té rodině blízko a že ty děti znám?
A proč vytrháváš z kontextu celého mého příspěvku kousek o mém BM? Přečti si to pořádně všechno. Co ty, máš svědomí vůči svým dětem naprosto čisté?
protože jsi zaujatá! připadá ti normální, že 3leté dítě pobíhá nahé, neumí kousat a nemluví? mě to rozhodně normální nepřijde.
a opravdu si myslíš, že psychická újma je vidět?
Není tady
majkafa napsal(a):
Nepiš nesmysly a řádně čti a nepřisuzuj mi schvalování týrání dětí. Moc dobře víš, že píšeš nesmysly a že já jsem nic takového nenapsala. Co se ti stalo? Kdysi jsi bývala moudrá.
co se mi stalo? nesnáším ,když někdo týrá bezbranné a bezmocné
vlastně co můžu čekat od někoho kdo o fotce plné utrpení, napíše , že je nádherná
Upravil(a) aprill (17. 2. 2012 21:38)
Není tady
Mylsím, že rodičia sa dosť vymykajú, ale nemylslím, že svojim deťom - ak im nejako vážnejšie ublížili, ono sa to asi ešte poriadne nevie - ubližovali VEDOME a S ÚMYSLOM. Boli presvedčení, že robia dobre, neuvedomovali si, kde sa končí "zvláštnosť" a kde sa už začína poškodzovanie detí. Mmch, bratovmu kamarátovi dostala štvorročná dcérka cukrovku po nejakom kombinovanom očkovaní a ďalšie dieťa už očkovať nedal... Podotýkam, že je lekár a rozbehol internetovú petíciu proti plošnému a kombinovanému očkovaniu detí, Zavrieť ho? Asi áno, za to, že privodil svojej dcére cukrovku tým, že ju dal očkovať (on si ako lekár dal tú námahu a začal zisťovať súvislosť medzi očkovaním tou kombinovanou vakcínou a cukrovkou prvého typu u detí... a dospel k zaujímavým záverom. Ale farma-firmy majú silnú lobby a deti sa očkujú ďalej...).
Podľa tohto by mali aj rodičia vegetariáni, ktorí nedávajú jesť mäso svojim deťom, dostať aspoň podmienku. A tých, čo odlišujú ešte výraznejšie, treba rovno zavrieť... aby sme boli všetci úplne rovnakí a dobre poslúchali Veľkého brata.
Není tady