29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Nástupce Václava Klause si s již budeme moci volit my sami. Jaký na to máte názor? Nejedná se pouze o populistické gesto? Jak kvalitního nástupce Václava Klause nám hlas lidu přinese? A co to bude vlastně pro nás znamenat? Sáhneme snad kvůli tomu hlouběji do státního rozpočtu? A budeme muset mít prezidenta s většími pravomocemi? O tomto si můžete popovídat zde. Hlasujte i v naší anketě!
Není tady
Proč další takřka totožný téma, nebude v tom tady trochu chaos? Hned vedle je už "Volba prezidenta".......no ale já tady nevelim
Není tady
Naštěstí.
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Proč další takřka totožný téma, nebude v tom tady trochu chaos? Hned vedle je už "Volba prezidenta".......no ale já tady nevelim
Ve Volbě prezidenta diskutujete KOHO volit a tady zase, jestli se Vám pozdává, že byla zavedena přímá volba a co to do budoucna přinese....
Není tady
jo pozdává.....jen by bylo dobré najít kandidáta, kterého by chtěli lidi, ne jen strany, které si dosazují ty své koně.
Není tady
Jeňýk napsal(a):
Ahoj Jeňo, tak jak jezdí Hummer?
Není tady
Pochopitelně, že to JE populistické gesto.
Velký Bratr moc dobře ví, co dělá. Sněmovna a nebo "národ", ve finále to výjde na stejno, bo jedno s druhým souvisí a jedno jak druhé je stejně politicky ...nu, řekněme jednodušší.
Není tady
Máme tu pro Vás výsledky ankety. S přímou volbou souhlasí 75 % odpovídajících. Více čtěte zde.
Není tady
Nesmí být zvolen feudál Schwarzenberg
Nesmí být zvolen ortodoxní pravičák bez trochy sociálního cítění M. Němcová
Není tady
tak tohoto nevolit - má to v hlavě nějhaké pomatené, neví, jak to u nás vlastně je...
http://frantisekmatejka.blog.idnes.cz/c … scher.html
Není tady
díky za příspěvek, dala bych to ještě na "co vás dnes rozesmálo"...
jen doufám, že mne to za chvíli nerozbrečí
Není tady
Zklamaná napsal(a):
tak tohoto nevolit - má to v hlavě nějhaké pomatené, neví, jak to u nás vlastně je...
http://frantisekmatejka.blog.idnes.cz/c … scher.html
Co můžeš chtít po komunistovi. Nejhorší je, že možná prezidentem bude. Tedy ne mým.
Není tady
Super Němcová se rozhodla nekandidovat. Stejně by nebyla zvolena.
Není tady