|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Zdravím Vás, chtěla jsem se zeptat, zda-li někdo máte osobní zkušenost s vlasovou kosmetikou zn. Matrix Biolage? děkuji moc za Vaše příspěvky 
Není tady
Ahoj, prosím, děláte v létě s vlasy něco speciálního? Toto léto jim to sluníčko dalo asi pořádně zabrat, tak zjišťuju, jak by jim šlo ulehčit a dát je trošku do pořádku...děkuji, paa
Není tady
Ja se v lete snazim pouzivat vylozene kosmetiku pro vlasy namahane slunickem nebo hydratacni peci..ale jinak se k vlasum chovam cely rok stejne, akorat stridam sampony:-)
Není tady
Ninuš, a máš vyloženě nějakou oblíbenou značku? Nebo kupuješ pokaždé něco jiného a zkoušíš? Protože já si teď koupila nějakou sluneční péči v drogerce a žádný zázrak mi to teda nepřijde...
Není tady
V drogerce uz nenakupuju skoro vubec, oblibence mam, pouzivam Alternu, je sice drazsi, ale hrozne prijemna. Je to kadernicka znacka, ale ja ji shanim na internetu, kdyztak mrkni na luxusnivlasy:-) Pres leto mam hydratacni radu a jinak stridam peci na lesk a na objem..
Není tady
Pouzivame cela rodina jediné od LR ,dost dobrý jak pro děti,tak pro problémy s lupy.
Není tady
Ahoj, jaké máte zkušenosti s používáním kokosového oleje na vlasy? Nemám vlasy vyloženě poškozené, ale trošku šťávy by potřebovaly, pomáhá vám? Děkuji 
Není tady
Sice už je to starší, ale dobré jako odstrašující případ. Kokos olej na vlasy určitě ne, hrozně vysušuje a vlasy po něm rozhodně lepší nebude. A o vymývání z vlasů ani nemluvím.
Není tady