18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jen jestli je to pohodlnějí
Není tady
Bramborka napsal(a):
Delahey napsal(a):
novavila napsal(a):
Třeba je to skutečně krajová záleitost , na Slovensku se flirtuje i u porodu a v Motole si doktoři drí přísně profesionální odstup .A české luhy nebo slovenské hory, kdybych se rok, týden co týden podrobovala lékařskému zákroku na své kopretince, kočičce..a tak dále, u jsem zapomněla, co tam má dále, neměla bych skutečně chu na rozpravu zcela ádnou.Tady okamitá úleva moná není.
To by bylo neprozřetelné a poněkud ordinérní, flirtovat v této situaci opakovaných oetření tého. To by se mohl vyvinout vztah, dozvěděla by se o něm cho, manelství by bylo narueno, oetření převedeno na jiného dermatologa/dermatoloku a tak dále ...... nebo naopak, dermatolog pohoren bezuzdným pacientčiným flirtováním oetřoval by ji s dobře utajenou (je profesionál!) nechutí, která by se vak inkarnovala v dlouhodobou nehojivost a tak dále ...... Prostě samý problém, mávnutí křídla motýlího by zničilo prales .....
Zatímco při porodu JE ena v raui, na průběh porodu samotného, jako na drobné flirtování se jí udělá amnésie (vsadím se, e to Selimě vyprávěl bratr, vagrová si to vůbec nepamatovala), take se vlastně nic nestalo .....jen si bratr řekne, e si bude muset paní více hledět, popřípadě tento jeho záitek překryje ten traumatizující z porodu a zase bÿ bylo dobře.
Krom toho, ena větinou nerodí častěji, ne jedenkrát za 9 měsíců, take na tento drobný flirt zapomene i porodník a je čistý stůl. A pokud porodník nezapomene, to je jiná, ti dva si byli určeni, nikdo nemá právo bránit jejich těstí, nejméně pak nějaká manelka, či manel na straně druhé. To se vak můe stát a stává kdekoli, nejen v lékařských zařízeních, jsme toho svědky i aktéry a zveřejňujeme to zde i jinde.
Tak to je skutečně absurdní nesmysl, e pohlednej dvoumetrovej mladej primář z Motola si vytvoří vztah s o 10 let starí invalidní důchodkyní , která si uhnala chorobu s nějakým promiskuitním hochem a on se do ní při práci s chirurgickou ličkou vánivě zamiluje, ha ha
Ano to slovo ordinérní mi chybělo, to vyjadřuje přesně tu situaci , dík.
Není tady
novavila napsal(a):
Tak to je skutečně absurdní nesmysl, e pohlednej dvoumetrovej mladej primář z Motola si vytvoří vztah s o 10 let starí invalidní důchodkyní , která si uhnala chorobu s nějakým promiskuitním hochem a on se do ní při práci s chirurgickou ličkou vánivě zamiluje, ha ha
Ano to slovo ordinérní mi chybělo, to vyjadřuje přesně tu situaci , dík.
To je opravdu absolutní nesmysl, má pravdu
Není tady
novavila napsal(a):
majkafa napsal(a):
novavila napsal(a):
Někdy jsou situace , kdy je potřeba vyjádřit se peprným výrazem, některé lidi nebo události nebo politiky označit jinak nelze .
Ale bavit s úřední osobou o tom, co mi vyívá na intimní místa mi přijde troku nízké ,ale jak říkám , někomu to přijde jako úplně normální zajímavý flirt
Mně se bohuel před 15 lety přihodilo , e jsem musela chodit do Motola rok na koní na určité zákroky v této oblasti (kadý týden ) a ani jednou se nestalo, e by primář byl oviální a měl nějaké naráky, z mojí strany pochopitelně taky né , přitom znal moje tělo nazpamě po takový době , ale byla to naprostá PROFESIONALITA a ODSTUP.
Ale moná to na Slovensku chodí jinak .Pro mě jsou porod a koní důvody dvě zásadně rozdílné situace.
Třeba i v tom, e porod není nemoc...
Úřední osoba mě také pobavila.To jsou dvě různé situace a co jako?
Take podle tebe koař si musí dret odstup, protoe je to nemoc a porodník můe vesele flirtovat o kopretince , protoe je porodník ?Doktor je doktor a měl by si dret odstup , ale nemůe za to, e vlezlé nevkusné pacientky chtějí rozebírat svoje intimní místa těsně po porodu .
ne flirtovat mohou oba.
dokonce si myslím, e občas je to i "na místě", protoe ena se soustředí na něco jiného ne bolest a nepříjemnost.
Není tady
novavila napsal(a):
Bramborka napsal(a):
novavila napsal(a):
To je docela nechutnej příspěvek co ?
Koukám , e vy jste nevkusná celá rodinaNěkdo má rád vdolky, někdo holky, aneb proti gustu ádnej dyputát.
Mně to pobavilo a líbilo se mi to. Porod mi příjde jako dosti bolestivá a velmi intimní záleitost, která vyaduje od rodičky soustředění. Kdy ti u toho oplendujou nejméně 2 mui, je dobré tuto situaci, která naruuje kýenou intimitu a soustředění překlenout nějakým obloukem. Tenhle je moc pěkně klenutý.Mně mu u porodu vůbec nevadil, naopak, přijde mi přirozený , e do mě sahá mu, jsem na to zvyklá, přilo by mi spí nepříjemný, kdyby mě osahávala ena .
Mně rodil krásnej chlap, primář .
Ale pokud jde o soutředění , tak nevím o čem mluví a kolik jsi porodila dětí ?
Já o ádném soustředění nevím, porod je situace kdy jede a maká a jsi tak zaujatá tou jízdou, e i kdyby u tebe stál regiment polonahých vojáků, tak ti bude jedno, jeliko má jiné starosti a jinou práci zrovna .
A kdy u porodí, je to tak nádherná úleva a na světě novej človíček, e se opět na nic soutřeďovat nemusí , jen si uívá to těstí .
nepřijde mi to nevkusný, proč ? je fajn, kdy to dovedla zlehčit.
já teda byla ráda, e mě rodila enská a kdy mě pak il doktor a zeptal se, jestli mě to bolí, kdybych měla sílu po tom vem zvednout nohu, kopla bych ho do hlavy.
Není tady
dusička napsal(a):
U prvního poroda jsem měla mladýho krásnýho doktora - taky jsem lakovala,jen tedy ze začátku, pak u to nelo.
Druhý porod mě rodila mladá doktorka a v pohodě. Nebyl rozdíl, jeslti chlap nebo enská.
Ale vzpomněla jsem si, protoe jsem u druhýho přenáela, a musela jsem do nemocnice, tak mě vyetřovali dva mlaďoi - studenti - s těma jsem flirtovala, bylo mi to jedno, e do mě ahaj, u sem to chtěla mít za sebou.
Nejsme tu trochu ?
Ale je to fajn, krásný téma
fakt ? mě by to bylo nepříjemný, na flirt bych se nezmohla.
Není tady
Tak nevim - kdy jsem byl před 25 lety na vojně, chytil jsem tam nějakej ekzém, kterej se projevoval vyrákou v intimních partiích... musel jsem s tím na koní, ale nikdo tam se mnou teda neflirtoval...
Není tady
PPavlaa napsal(a):
dusička napsal(a):
U prvního poroda jsem měla mladýho krásnýho doktora - taky jsem lakovala,jen tedy ze začátku, pak u to nelo.
Druhý porod mě rodila mladá doktorka a v pohodě. Nebyl rozdíl, jeslti chlap nebo enská.
Ale vzpomněla jsem si, protoe jsem u druhýho přenáela, a musela jsem do nemocnice, tak mě vyetřovali dva mlaďoi - studenti - s těma jsem flirtovala, bylo mi to jedno, e do mě ahaj, u sem to chtěla mít za sebou.
Nejsme tu trochu ?
Ale je to fajn, krásný témafakt ? mě by to bylo nepříjemný, na flirt bych se nezmohla.
no já bych se taky nezmohla, i kdy u mě je to i povahou. Ale obdivuji eny, které dokáou flirtovat , lehce v kadé situaci .
Není tady
já teda zase - přiznám se - neobdivuju ty, které umí flirtovat v kadé situaci obdivuju enský, který to umí, ale znají míru a umí posoudit vhodnost situace.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
já teda zase - přiznám se - neobdivuju ty, které umí flirtovat v kadé situaci obdivuju enský, který to umí, ale znají míru a umí posoudit vhodnost situace.
to já ano. a nevylučuje se to s tím tvým. Moná jsem se nevyjádřila přesně .....né , e flirtují pořád, vude a s kadým. Ale e to dokáou kdekoliv . nevím, jak to přesně vyjádřit.
Není tady
agewa napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
dusička napsal(a):
Nejsme tu trochu ?
Ale je to fajn, krásný témafakt ? mě by to bylo nepříjemný, na flirt bych se nezmohla.
no já bych se taky nezmohla, i kdy u mě je to i povahou. Ale obdivuji eny, které dokáou flirtovat , lehce v kadé situaci .
To není nic těkýho flirtovat v kadý situaci, horí je jak vidím , odhadnout, jestli se to hodí a jestli je to vkusný a sluný, to je očividně pro řadu en problém.
Pak nastávají takové trapné situace, jako tu popsala Selima.
Není tady
No, ono toti není flirtování jako flirtování. Ne vdy musí být flirt se sexuálním podtextem.
Není tady
flirt je pořád flirt.
ale je jasný, e my dvě se neshodnem.
Není tady