29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
lupina montana napsal(a):
Aha - tak mně prostě dotyčnej zaujme, když reaguje příhodně, rozvine se flirt - ale většinou u toho i zůstane, jakožto u příjemnůstky dne.
Jednou jsem si nádherně zaflirtovala v zácpě na dálnicise spolutrpitelem z vedlejšího pruhu - tam to bylo ještě okořeněný tím, že jsme se museli vzájemně dohánět a nikdy nebylo jasný, jestli se ještě trefíme......zácpa skončila, my se rozjeli a jak vidíš, s láskou na to vzpomínám dodnes
No vidíš, pak že nemáš příležitost ke flirtu... Stačí ráno zajet na D1 a vzdálenej horizont je najednou blizoučko
Není tady
Aha - tak mně prostě dotyčnej zaujme, když reaguje příhodně, rozvine se flirt - ale většinou u toho i zůstane, jakožto u příjemnůstky dne.
Jednou jsem si nádherně zaflirtovala v zácpě na dálnicise spolutrpitelem z vedlejšího pruhu - tam to bylo ještě okořeněný tím, že jsme se museli vzájemně dohánět a nikdy nebylo jasný, jestli se ještě trefíme......zácpa skončila, my se rozjeli a jak vidíš, s láskou na to vzpomínám dodnes
hezký...
Hele jasněže to může být i bez toho sexuálního konce... to záleží, jak se to vyvine. Taky se mi stalo, že jsme v průběhu tak nějak usoudili, že bude lepší udržet to čistě v platonickým rázu... a to lítaly jiskry, že všichni koukali, že nejdeme domů společně... a bylo to i tak příjemný... velice... ale já do toho šla prostě s tím, že kdyby... tak by to platonicky neskončilo.
To je na tom právě to nejlepší... ten adrenalin... Víš že chceš, zkoumáš, jak je na tom protějšek... motejli v břiše maj pohotovost... krásná hra... Ty jo, kde je nějakej chlap...
Kdybych do toho šla s tím, že jen tak jako potřebuju vědět, že se ještě líbím... tak to je o ničem. To by mě nebavilo... Na to mám kámoše a zrcadlo...
Upravil(a) javena (22. 2. 2012 13:26)
Není tady
Taky chci motejly
Zatím v poslední době rozvinu flirt a pak zjistím, že ten pán upřeně zírá na článek nade mnou...
Není tady
dusička napsal(a):
Copak si ho musíte hned brát?
Flirt je príma, i pro zadanou. Nemusí jít přeci o postel.
Ventil?
Není tady
Jessika napsal(a):
No vidíš, pak že nemáš příležitost ke flirtu... Stačí ráno zajet na D1 a vzdálenej horizont je najednou blizoučko
to je ale při dnešních cenách nafty trochu drahá sranda, Jess
To víš, to je kolik pokusů na jeden úspěšnej
Není tady
Moja švagriná dokonca jemne flirtovala so svojím gynekológom pri pôrode... A to jej manžel (môj bracho) stál pri čele a utieral pot...
Však jej to dodnes vyčíta, že iné ženské zamdlievajú, krvácajú a ona flirtuje s doktorom, aký krásny vzor jej tam vyšil, aké má šikovné ručičky...
Není tady
Jessika napsal(a):
Taky chci motejly
Zatím v poslední době rozvinu flirt a pak zjistím, že ten pán upřeně zírá na článek nade mnou...
Dnes sa ku mne jeden rozbehol s telefónom pri uchu a otvorenou náručou: "Jéj, to ste vy, čo ma tu čakáte!" a potom prebehol okolo ako víchor k niekomu za mnou...
Není tady
Selima napsal(a):
Moja švagriná dokonca jemne flirtovala so svojím gynekológom pri pôrode...
A to jej manžel (môj bracho) stál pri čele a utieral pot...
Však jej to dodnes vyčíta, že iné ženské zamdlievajú, krvácajú a ona flirtuje s doktorom, aký krásny vzor jej tam vyšil, aké má šikovné ručičky...
To je docela nechutnej příspěvek co ?
Koukám , že vy jste nevkusná celá rodina
Není tady
Roz, proč nenechat Selimu na pokoji?
Mně se tedy popis takového pozitivního porodu, kde nechyběl humor, líbí.
Upravil(a) Daphné (24. 2. 2012 8:27)
Není tady
novavila napsal(a):
Selima napsal(a):
Porod je nechutnej?
A sakra.... tebe našli pod hlávkou zelí?
Není tady
novavila napsal(a):
Selima napsal(a):
Někdo má rád vdolky, někdo holky, aneb proti gustu žádnej dyšputát.
Mně to pobavilo a líbilo se mi to. Porod mi příjde jako dosti bolestivá a velmi intimní záležitost, která vyžaduje od rodičky soustředění. Když ti u toho oplendujou nejméně 2 muži, je dobré tuto situaci, která narušuje kýženou intimitu a soustředění překlenout nějakým obloukem. Tenhle je moc pěkně klenutý.
Není tady
Bramborka napsal(a):
novavila napsal(a):
Selima napsal(a):
Koukám , že vy jste nevkusná celá rodinaNěkdo má rád vdolky, někdo holky, aneb proti gustu žádnej dyšputát.
Mně to pobavilo a líbilo se mi to. Porod mi příjde jako dosti bolestivá a velmi intimní záležitost, která vyžaduje od rodičky soustředění. Když ti u toho oplendujou nejméně 2 muži, je dobré tuto situaci, která narušuje kýženou intimitu a soustředění překlenout nějakým obloukem. Tenhle je moc pěkně klenutý.
Mně muž u porodu vůbec nevadil, naopak, přijde mi přirozený , že do mě sahá muž, jsem na to zvyklá, přišlo by mi spíš nepříjemný, kdyby mě osahávala žena .
Mně rodil krásnej chlap, primář .
Ale pokud jde o soutředění , tak nevím o čem mluvíš a kolik jsi porodila dětí ?
Já o žádném soustředění nevím, porod je situace kdy jedeš a makáš a jsi tak zaujatá tou jízdou, že i kdyby u tebe stál regiment polonahých vojáků, tak ti bude jedno, jelikož máš jiné starosti a jinou práci zrovna .
A když už porodíš, je to tak nádherná úleva a na světě novej človíček, že se opět na nic soutřeďovat nemusíš , jen si užíváš to štěstí .
Není tady
porod je situace kdy jedeš a makáš a jsi tak zaujatá tou jízdou, že i kdyby u tebe stál regiment polonahých vojáků, tak ti bude jedno, jelikož máš jiné starosti a jinou práci zrovna
Jestli se nepletu, tak tom příspěvku se mluví o šití - "aký krásny vzor jej tam vyšil, aké má šikovné ručičky" - což je zrovna moment, kdy už máš "odmakáno" a ještě nemusíš mít dítě u sebe... tak proč si v tý úlevě lehce nezaflirtovat?
Taky jsem s panem profesorem laškovala na (jím navozené) mírně lechtivé téma před cestou na sál... a bylo to úžasný, protože namísto abych se tejrala představou různejch hrůziček, měla jsem pusu od ucha k uchu... jó, takovej porodník je lepší, než medikace
Upravil(a) helena (24. 2. 2012 12:01)
Není tady
U prvního poroda jsem měla mladýho krásnýho doktora - taky jsem laškovala,jen tedy ze začátku, pak už to nešlo.
Druhý porod mě rodila mladá doktorka a v pohodě. Nebyl rozdíl, jeslti chlap nebo ženská.
Ale vzpomněla jsem si, protože jsem u druhýho přenášela, a musela jsem do nemocnice, tak mě vyšetřovali dva mlaďoši - studenti - s těma jsem flirtovala, bylo mi to jedno, že do mě šahaj, už sem to chtěla mít za sebou.
Nejsme tu trochu ?
Ale je to fajn, krásný téma
Není tady
helena napsal(a):
porod je situace kdy jedeš a makáš a jsi tak zaujatá tou jízdou, že i kdyby u tebe stál regiment polonahých vojáků, tak ti bude jedno, jelikož máš jiné starosti a jinou práci zrovna
Jestli se nepletu, tak tom příspěvku se mluví o šití - "aký krásny vzor jej tam vyšil, aké má šikovné ručičky" - což je zrovna moment, kdy už máš "odmakáno" a ještě nemusíš mít dítě u sebe... tak proč si v tý úlevě lehce nezaflirtovat?
Taky jsem s panem profesorem laškovala na (jím navozené) mírně lechtivé téma před cestou na sál... a bylo to úžasný, protože namísto abych se tejrala představou různejch hrůziček, měla jsem pusu od ucha k uchu... jó, takovej porodník je lepší, než medikace
Třeba proto že je to vulgární a nevkusný říkat porodníkovi , jéé pane doktore vy jste mi na tu k......: vyšil krásnej vzor .
Ale každému, co jeho jest
Není tady
Třeba proto že je to vulgární a nevkusný říkat porodníkovi...
Hele, já vím o několika porodnících z různých špitálů různých měst a různých dob - a všichni do jednoho taky byli "vulgární a nevkusný", když matkám vyprávěli, jak je báječně zašijou, aby měl pan manžel radost...
A ani jedna z rodiček se necítila býti pohoršena
Není tady
Roz, vulgární a nevkusný to tady zatím přišlo jen tobě....mně přijde úžasný, že po tom všem, při šití, dokáže žena žertovat s porodníkem, v dobrém rozmaru, v pohodě (přičemž ten doktor to, co šije, vidí denně mnohokrát). Narození dítěte patří k životu a není to nepovinné, tak proč si tu radost neužít? Mně taková prudérnost u tebe překvapuje, hodně.
Není tady
novavila napsal(a):
Třeba proto že je to vulgární a nevkusný říkat porodníkovi , jéé pane doktore vy jste mi na tu k......: vyšil krásnej vzor .
Ale každému, co jeho jest![]()
![]()
K.... neříkal nikdo kromě tebe, Roz. A to je od tebe opravdu vulgární a nevkusný.
JJ, podle sebe soudíš jiné, viď?
Podvědomí neošidíš, když nedáváš pozor. To řekne o tobě pravdu.
Upravil(a) majkafa (24. 2. 2012 13:18)
Daphné napsal(a):
Roz, vulgární a nevkusný to tady zatím přišlo jen tobě....mně přijde úžasný, že po tom všem, při šití, dokáže žena žertovat s porodníkem, v dobrém rozmaru, v pohodě (přičemž ten doktor to, co šije, vidí denně mnohokrát). Narození dítěte patří k životu a není to nepovinné, tak proč si tu radost neužít? Mně taková prudérnost u tebe překvapuje, hodně.
To je v pořádku , každý má právo na svůj názor .
Dyt říkám, svůj k svému .
Není tady
Tak koukám, že jsem o hodně přišla, když mě šili v narkóze.
Mimochodem, majkafo, není to hrůza hrůzoucí, jak jsme tu všichni ?
Není tady
No tak vulgární a nevkusný je doopravdy použít slovo k....
Ale jde to říct přeci jinak, nevulgárně ne.
Není tady
helena napsal(a):
Třeba proto že je to vulgární a nevkusný říkat porodníkovi...
Hele, já vím o několika porodnících z různých špitálů různých měst a různých dob - a všichni do jednoho taky byli "vulgární a nevkusný", když matkám vyprávěli, jak je báječně zašijou, aby měl pan manžel radost... http://fora.babinet.cz/img/smilies/wink.png
A ani jedna z rodiček se necítila býti pohoršena http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
To, že to řekne porodník, neznamená, že to není vulgární ..
Poznala jsem bohužel pár gynekologů, kteří byli skutečně vlezlí a vulgární .
Není tady
majkafa napsal(a):
novavila napsal(a):
![]()
K.... neříkal nikdo kromě tebe, Roz.
A to je od tebe opravdu vulgární a nevkusný.
Podvědomí neošidíš, když nedáváš pozor. To řekne o tobě pravdu.
A kam jí to teda šil , na hlavu ?
Tak já jsem asi nedávala pozor, myslela jsem, že šlo o šití po porodu ?
Není tady
Poznala jsem bohužel pár gynekologů, kteří byli skutečně vlezlí
Kam probůh?
To, že to řekne porodník, neznamená, že to není vulgární
Já ti mám takovou zkušenost, že po dobře odvedený rachotě si člověk s radostí uleví i ostřejším slovem... z čirý radosti, že to má za sebou, že to zvládnul... a kindrštúbe jde stranou.
Ostatně když řeknu šijícímu porodníkovi "doufám, že to bude zašité kvalitně", zřejmě se namíchne spíš, než když uslyší něco o hezkým vzorečku
Není tady
novavila napsal(a):
majkafa napsal(a):
novavila napsal(a):
![]()
K.... neříkal nikdo kromě tebe, Roz.
A to je od tebe opravdu vulgární a nevkusný.
Podvědomí neošidíš, když nedáváš pozor. To řekne o tobě pravdu.A kam jí to teda šil , na hlavu ?
Tak já jsem asi nedávala pozor, myslela jsem, že šlo o šití po porodu ?
Koukám Tomáš Marný.
Víš, novo, já znám i jiné názvy, než zrovna ten tvůj vulgární a nevkusný. To jsem měla na mysli, kapišto?