29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Partnerovi na mě vadí, že nejsem všechny víkendy u něho, když má děti. Ptala jsem se ho.
Pohyb by to chtělo. Nějaký...
Každopádně vám všem děkuji za reakce a názory. Někdy je potřeba nakopnout do zadku, aby se něco hnulo v hlavě.
Včera jsem mluvili, není spokojený se svým životem. Se mnou prý "spokojený" je (ne ve smyslu vyhovovat, ale že je se mnou rád a chce se mnou být), až na ty občasné absence o víkendech. Štve ho, že mu do života mluví rodiče, že ho svým způsobem řídí bývalá, že děti nestojí o to, že je má rád. Jenže neudělal a neudělá nic, co by to změnilo. Chtěl vědět ode mně, co má dělat. Jo, to chlapec musí vědět sám. Sama bych momentálně potřebovala ukázat správnou cestu, protože přešlapuju v bahně na místě, a čím víc přešlapuju, tím hlouběji se propadám.
Není tady
jeho to neštve, nebo ne kvůli němu, jen kvůli tobě, protože ty s tím máš problém. kdyby chtěl, dávno by to něják řešil.
Není tady
adagio napsal(a):
Partnerovi na mě vadí, že nejsem všechny víkendy u něho, když má děti. Ptala jsem se ho.
Pohyb by to chtělo. Nějaký...
Každopádně vám všem děkuji za reakce a názory. Někdy je potřeba nakopnout do zadku, aby se něco hnulo v hlavě.
Včera jsem mluvili, není spokojený se svým životem. Se mnou prý "spokojený" je (ne ve smyslu vyhovovat, ale že je se mnou rád a chce se mnou být), až na ty občasné absence o víkendech. Štve ho, že mu do života mluví rodiče, že ho svým způsobem řídí bývalá, že děti nestojí o to, že je má rád. Jenže neudělal a neudělá nic, co by to změnilo. Chtěl vědět ode mně, co má dělat. Jo, to chlapec musí vědět sám. Sama bych momentálně potřebovala ukázat správnou cestu, protože přešlapuju v bahně na místě, a čím víc přešlapuju, tím hlouběji se propadám.
Tohle je velmi zvláštní formulace rodičovské lásky.
A že ho řídí bývalá? Nu, když se nechá.
Ahoj adagio,
pises, ze si skusala byt aj za potvoru a neslo ti to, pretoze si to nebola ty. Ja si myslim, ze dobra zenska zo seba potvoru tazko spravi. Proste su tam tie vzorce z rodiny a vychovy a to je prilis silne. To, co mozes zmenit na sebe, je prave ta velka miera starostlivosti o partnera. To sa podla mna da ukocirovat. Ono to cele suvisi aj s tvojej sebaucte a sebavedomi. Tam to asi pokulhava. Celkovo ale budes vzdy za tu obetavu zenu. Ja to vidim tak, zeby si mozno mala zmenit typ chlapa, ku ktoremu inklinujes. Vyberas si dominantne typy, ktore ale dokazu byt casto neprijemni a vysavaju z teba energiu. To, ze este aj ochories, je podla mna dost zavazne. Myslim, ze sa musis naucit viac pouzivat rozum a vyslovene zvazovat koho k sebe pustis. Cize ho predtym spoznat.
Není tady
lini, aj potvora je dobrá ženská.
Alebo potom nechápeš, čo znamená tá správna potvora v partnerskom vzťahu. A potvora, predstav si, sa nevylučuje ani s obetavou ženou. Pretože je obeť a "obeť". Tie nesprávne obete, ktoré takým svojím nastavením samy trpí a on mizera tú ich obeť neprijíma , to nie sú tie Ženy pre skutočné Vzťahy s Mužmi, kde ani jeden z nich netrpí.
To nie sú obetavé ženy. To nie sú dobré ženy.
(tu sa ponúka otázka - čo to je obetavá žena, dobrá žena? )
To sú ženy, nepripravené na skutočný vzťah, ktoré majú samy so sebou a v sebe zatiaľ ešte problém.
A špatné rodinné vzorce sú od toho, aby sme ich opravili.
V podání autorky vlákna hodná znamená jediné = blbá. Ostatně, ona to sama píše hned v prvním příspěvku. Takováhle "hodná" je opravdu synonymem pro "blbá" - vztahově blbá. Ne že by byla hloupá, to ne.
S takovými se muži rozcházejí se slovy - jsi pro mě příliš dobrá.
Upravil(a) majkafa (25. 2. 2012 14:36)
majkafa napsal(a):
V podání autorky vlákna hodná znamená jediné = blbá.
Ostatně, ona to sama píše hned v prvním příspěvku. Takováhle "hodná" je opravdu synonymem pro "blbá" - vztahově blbá. Ne že by byla hloupá, to ne.
S takovými se muži rozcházejí se slovy - jsi pro mě příliš dobrá.
a já bych řekla, že s takovými slovy se nerozcházejí muži, ale puboši. chlap - dospělej by to tak podle mého neřekl.
Není tady
PPavlaa napsal(a):
majkafa napsal(a):
V podání autorky vlákna hodná znamená jediné = blbá.
Ostatně, ona to sama píše hned v prvním příspěvku. Takováhle "hodná" je opravdu synonymem pro "blbá" - vztahově blbá. Ne že by byla hloupá, to ne.
S takovými se muži rozcházejí se slovy - jsi pro mě příliš dobrá.a já bych řekla, že s takovými slovy se nerozcházejí muži, ale puboši. chlap - dospělej by to tak podle mého neřekl.
Dospělej Muž by s takovou ženou ani nezačal být, tudíž máš pravdu, protože by se s takovou ani nerozcházel. Takže by to neřekl.
A ten, který by dospěl v Muže v partnerství s takovou ženou, by se rozcházel jiným způsobem, když by se případně rozhodl se ženou už dál nebýt z jakýchkoliv důvodů.
Upravil(a) majkafa (25. 2. 2012 15:13)