Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#51 19. 2. 2012 20:08

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Re: Na druhé straně.....jak se ubránit.

J39 napsal(a):

...půlka firmy si už stejně myslí, že spolu spíme...

A to je možná ještě horší, než kdyby jste spolu opravdu spali... sad
Ta situace, kterou jsem tady naznačil předevčírem já, nevznikla ani tak kvůli tomu, že bych byl takovej kanec big_smile, protože to určitě nejsem big_smile, ale byl jsem tam jedinej chlap mezi 20 ženskejma - tak to holt museli na někoho hodit...

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#52 19. 2. 2012 20:17

helena
♥♥♥♥♥♥♥

půlka firmy si už stejně myslí, že spolu spíme
A nejmíň půlka tý půlky to jako pěkně šavnatej drb roznáší po světě... takže je jen otázkou času, kdy se to donese až na vᚠdvorek. Ono se sice říká, že manžel se dovídá až poslední... ale i na toho posledního jednou musí přijít řada.
před šesti lety to byla manželova reakce na naší krizi a mou nespokojenost ve vztahu...
No hlavně že teď jsi spokojená http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Ovšem tím tvrzením, že "tohle.....není důsledek žádný krize" bych si tak jistá nebyla. Před šesti lety manželova nevěra - nějakej čas trvá, než se to zase doma utřese... a pět let už trvá to tvoje "ne/štěstí"... Příliš krátkej čas mezi tím.

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#53 19. 2. 2012 20:32

majkafa
Host

Taky si myslím, že tvrzení, že tohle není důsledek žádné krize, je jen naivní přání a ne skutečnost. I to, že teď je to úplně něco jiného než tehdy. V jistém směru ano. Tehdy byl nevěrný tvůj muž...

Bohužel se mi opět potvrzuje mé pozorování, že i u párů, co po nevěře spolu zůstanou, to jde stejně dříve nebo později do háje.
A zcela sobecky doufám, že takový vývoj situace bude jednou i v můj prospěch... Ale kdoví. Bůh ví, co je správně. Život je zajímavý. stolt

Upravil(a) majkafa (19. 2. 2012 20:34)

#54 19. 2. 2012 20:43

J39
♥------

ale no tak....to snad ne....proč to hned musíte spojovat ??? to si opravdu myslíte, že se tohle nemůže stát člověku vyrovnanýmu, spokojenýmu??? a držme se reality - nic jsem neudělala. píšu......ale zatím je to prevence. nic víc, nic míň. nic z minula. a jestli ano - je to podprahový....a tím pádem - to nic neřeší.

Není tady

#55 19. 2. 2012 20:53

majkafa
Host

J39 napsal(a):

ale no tak....to snad ne....proč to hned musíte spojovat ??? to si opravdu myslíte, že se tohle nemůže stát člověku vyrovnanýmu, spokojenýmu??? a držme se reality - nic jsem neudělala. píšu......ale zatím je to prevence. nic víc, nic míň. nic z minula. a jestli ano - je to podprahový....a tím pádem - to nic neřeší.

Spojovat? To spojuješ ty sama, protože to celé je tvůj život... smile Jen to teď nechceš vidět.

Je to další lekce pro tebe.
Vlastně mi to koresponduje s mou nynější lekcí, i když já nevěrná nejsem, ale se mnou je nevěrný můj milý. Taky jsem v mnoha věcech zřejmě slepá...

Upravil(a) majkafa (19. 2. 2012 21:15)

#56 20. 2. 2012 6:34

helena
♥♥♥♥♥♥♥

to si opravdu myslíte, že se tohle nemůže stát člověku vyrovnanýmu, spokojenýmu???
To víš, že může... ale řekla bych, že takovej člověk se tím nebude trápit takovou dobu... protože ty se tím tejráš, tak jak můžeš říkat, že jsi vyrovnaná a spokojená?

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#57 20. 2. 2012 8:16

eremuruss
♥♥♥♥♥♥♥

J39 napsal(a):

PPavlaa napsal(a):

ty stejně nebudeš mít klid, dokud to neudělᚠhmm

kdyby mi někdo slíbil, že když to udělám, budu mít klid.....udělám to hned a budu mít klid..grater..ale ono to spíš vypadá, že klid mít nebudu. a nevim, jak z toho ven, protože teď rozhodně klid nemám, půlka firmy si už stejně myslí, že spolu spíme...napětí by se mezi námi dalo krájet.....klid...bych si přála. ještě nikdy se mi nic takovýho nestalo. jsem 20 let věrná. přežila jsem manželovu nevěru, zachránili jsme vztah a funguje nám to....s mým manželstvím nemá tohle nic společnýho.....nikdy bych nevěřila, že můžu takhle zcestně uvažovat....mám toho člověka ráda, jsme si blízký....a hrozně mě přitahuje....jde to naprosto paralelně vedle mýho manželství.....vyvíjí se to postupně 5 let, co tam jsem, přitom je to šéf a majitel firmy....ale to s tím nijak nesouvisí....a teď už je to teda dost hustý. musela bych odejít. ale bydlíme od sebe kousek, rodiny se navzájem známe, je to pakárna.....mluvili jsme o tom spolu.....hodně dlouho....a došli jsme jen k tomu, že nás to k sobě hodně táhne a že si s tím nevíme ani jeden rady. ale že si ani jeden nemyslíme, že by to jednorázovej úlet vyřešil, ani že by to vyřešilo to, kdyby jsme se neviděli. tak se pořád snažím....tak nějak opakovat - že to prostě nejde, že by to bylo pak hodně zlý..... ale rve mě to na kusy, to vám řikám na rovinu.

Pet let se to postupne vyviji a nic??va
To jste dobry.....

Za jednu minutu člověk pozná, zda se mu někdo líbí, za hodinu pozná, zda by jej dokázal mít rád či milovat, za jeden den zjistí, jestli by s tou osobou dokázal strávit celý život...ale poté trvá celý život než na tu osobu zapomene.

Není tady

#58 20. 2. 2012 8:44

majkafa
Host

J39, když tě znovu čtu. Nebylo by řešením najít si novou práci?
Jestli si nechceš zničit manželství, odejdi.
Nikdo jiný ti nic neslíbí - třeba že by to jednorázovka vyřešila...
Nebo jestli je tohle jen sexuální přitažlivost... Nebo láska...
Jestli je tvé a jeho manželství tak dobré, že za to stojí. Nebo jestli stojí za to pro oba odejít od svých rodin a žít spolu.
To můžeš a musíš jen ty sama.
A ty to dobře víš.
Je to jenom na tobě, co uděláš.

Toto jsou ty milníky života, kdy nezasáhne Bůh, osud..., kdy je to opravdu jenom na nás.
A to je fajn, ne? Těžké, ale fajn. Teď se ukáže, jestli jsme dospělí... Jaké si to uděláme,...

I když .... může zasáhnout Bůh, osud... třeba smrtí, nic jiného mě teď nenapadá. Nechtěj, aby zasahoval, neobjednávej to, mohlo by to být nedobré.

Udělej to ty sama. Zvládneš to.

Držím ti palce a myslím na tebe.

Upravil(a) majkafa (20. 2. 2012 9:11)

#59 20. 2. 2012 12:36

Bramborka
♥♥♥♥♥♥-

Nedá se ta sexuálně-erotická část toho, co ve vás je, v něco transformovat? Ten vᚠvztah je asi pozoruhodný a nabitý obrovskou energií, potenciálně (a nebo možná nejen potenciálně) velmi tvůrčí ..........  Není možná proměna v nějaké dílo? smile

Lež se nastoluje jako světový řád.
Franz Kafka

Není tady

#60 20. 2. 2012 20:14

J39
♥------

Bramborka napsal(a):

Nedá se ta sexuálně-erotická část toho, co ve vás je, v něco transformovat? Ten vᚠvztah je asi pozoruhodný a nabitý obrovskou energií, potenciálně (a nebo možná nejen potenciálně) velmi tvůrčí ..........  Není možná proměna v nějaké dílo? smile

nevím, mohli bysme třeba vyrábět elektřinu........ big_smile

Není tady

#61 21. 2. 2012 10:34

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

No, nie si tak ďlakeo od jadra veci... neviem, v čom podnikáte, ale ak je to niečo tvorivé - čo tak napriami pozornos týmto smerom? wink Najkrajšie umeelcké diela občas vznikli z nenaplnenej, nešasntej alebo povedzme stroskotanej láske. stolt

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí