6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
J39 napsal(a):
...půlka firmy si u stejně myslí, e spolu spíme...
A to je moná jetě horí, ne kdyby jste spolu opravdu spali...
Ta situace, kterou jsem tady naznačil předevčírem já, nevznikla ani tak kvůli tomu, e bych byl takovej kanec , protoe to určitě nejsem , ale byl jsem tam jedinej chlap mezi 20 enskejma - tak to holt museli na někoho hodit...
Není tady
půlka firmy si u stejně myslí, e spolu spíme
A nejmíň půlka tý půlky to jako pěkně avnatej drb roznáí po světě... take je jen otázkou času, kdy se to donese a na vá dvorek. Ono se sice říká, e manel se dovídá a poslední... ale i na toho posledního jednou musí přijít řada.
před esti lety to byla manelova reakce na naí krizi a mou nespokojenost ve vztahu...
No hlavně e teď jsi spokojená
Ovem tím tvrzením, e "tohle.....není důsledek ádný krize" bych si tak jistá nebyla. Před esti lety manelova nevěra - nějakej čas trvá, ne se to zase doma utřese... a pět let u trvá to tvoje "ne/těstí"... Příli krátkej čas mezi tím.
Není tady
Taky si myslím, e tvrzení, e tohle není důsledek ádné krize, je jen naivní přání a ne skutečnost. I to, e teď je to úplně něco jiného ne tehdy. V jistém směru ano. Tehdy byl nevěrný tvůj mu...
Bohuel se mi opět potvrzuje mé pozorování, e i u párů, co po nevěře spolu zůstanou, to jde stejně dříve nebo později do háje.
A zcela sobecky doufám, e takový vývoj situace bude jednou i v můj prospěch... Ale kdoví. Bůh ví, co je správně. ivot je zajímavý.
Upravil(a) majkafa (19. 2. 2012 20:34)
ale no tak....to snad ne....proč to hned musíte spojovat ??? to si opravdu myslíte, e se tohle nemůe stát člověku vyrovnanýmu, spokojenýmu??? a drme se reality - nic jsem neudělala. píu......ale zatím je to prevence. nic víc, nic míň. nic z minula. a jestli ano - je to podprahový....a tím pádem - to nic neřeí.
Není tady
J39 napsal(a):
ale no tak....to snad ne....proč to hned musíte spojovat ??? to si opravdu myslíte, e se tohle nemůe stát člověku vyrovnanýmu, spokojenýmu??? a drme se reality - nic jsem neudělala. píu......ale zatím je to prevence. nic víc, nic míň. nic z minula. a jestli ano - je to podprahový....a tím pádem - to nic neřeí.
Spojovat? To spojuje ty sama, protoe to celé je tvůj ivot... Jen to teď nechce vidět.
Je to dalí lekce pro tebe.
Vlastně mi to koresponduje s mou nynějí lekcí, i kdy já nevěrná nejsem, ale se mnou je nevěrný můj milý. Taky jsem v mnoha věcech zřejmě slepá...
Upravil(a) majkafa (19. 2. 2012 21:15)
to si opravdu myslíte, e se tohle nemůe stát člověku vyrovnanýmu, spokojenýmu???
To ví, e můe... ale řekla bych, e takovej člověk se tím nebude trápit takovou dobu... protoe ty se tím tejrá, tak jak můe říkat, e jsi vyrovnaná a spokojená?
Není tady
J39 napsal(a):
PPavlaa napsal(a):
ty stejně nebude mít klid, dokud to neudělá
kdyby mi někdo slíbil, e kdy to udělám, budu mít klid.....udělám to hned a budu mít klid....ale ono to spí vypadá, e klid mít nebudu. a nevim, jak z toho ven, protoe teď rozhodně klid nemám, půlka firmy si u stejně myslí, e spolu spíme...napětí by se mezi námi dalo krájet.....klid...bych si přála. jetě nikdy se mi nic takovýho nestalo. jsem 20 let věrná. přeila jsem manelovu nevěru, zachránili jsme vztah a funguje nám to....s mým manelstvím nemá tohle nic společnýho.....nikdy bych nevěřila, e můu takhle zcestně uvaovat....mám toho člověka ráda, jsme si blízký....a hrozně mě přitahuje....jde to naprosto paralelně vedle mýho manelství.....vyvíjí se to postupně 5 let, co tam jsem, přitom je to éf a majitel firmy....ale to s tím nijak nesouvisí....a teď u je to teda dost hustý. musela bych odejít. ale bydlíme od sebe kousek, rodiny se navzájem známe, je to pakárna.....mluvili jsme o tom spolu.....hodně dlouho....a doli jsme jen k tomu, e nás to k sobě hodně táhne a e si s tím nevíme ani jeden rady. ale e si ani jeden nemyslíme, e by to jednorázovej úlet vyřeil, ani e by to vyřeilo to, kdyby jsme se neviděli. tak se pořád snaím....tak nějak opakovat - e to prostě nejde, e by to bylo pak hodně zlý..... ale rve mě to na kusy, to vám řikám na rovinu.
Pet let se to postupne vyviji a nic??
To jste dobry.....
Není tady
J39, kdy tě znovu čtu. Nebylo by řeením najít si novou práci?
Jestli si nechce zničit manelství, odejdi.
Nikdo jiný ti nic neslíbí - třeba e by to jednorázovka vyřeila...
Nebo jestli je tohle jen sexuální přitalivost... Nebo láska...
Jestli je tvé a jeho manelství tak dobré, e za to stojí. Nebo jestli stojí za to pro oba odejít od svých rodin a ít spolu.
To můe a musí jen ty sama.
A ty to dobře ví.
Je to jenom na tobě, co udělá.
Toto jsou ty milníky ivota, kdy nezasáhne Bůh, osud..., kdy je to opravdu jenom na nás.
A to je fajn, ne? Těké, ale fajn. Teď se ukáe, jestli jsme dospělí... Jaké si to uděláme,...
I kdy .... můe zasáhnout Bůh, osud... třeba smrtí, nic jiného mě teď nenapadá. Nechtěj, aby zasahoval, neobjednávej to, mohlo by to být nedobré.
Udělej to ty sama. Zvládne to.
Drím ti palce a myslím na tebe.
Upravil(a) majkafa (20. 2. 2012 9:11)
Nedá se ta sexuálně-erotická část toho, co ve vás je, v něco transformovat? Ten vá vztah je asi pozoruhodný a nabitý obrovskou energií, potenciálně (a nebo moná nejen potenciálně) velmi tvůrčí .......... Není moná proměna v nějaké dílo?
Není tady
Bramborka napsal(a):
Nedá se ta sexuálně-erotická část toho, co ve vás je, v něco transformovat? Ten vá vztah je asi pozoruhodný a nabitý obrovskou energií, potenciálně (a nebo moná nejen potenciálně) velmi tvůrčí .......... Není moná proměna v nějaké dílo?
nevím, mohli bysme třeba vyrábět elektřinu........
Není tady
No, nie si tak ďlakeo od jadra veci... neviem, v čom podnikáte, ale ak je to niečo tvorivé - čo tak napriami pozornos týmto smerom? Najkrajie umeelcké diela občas vznikli z nenaplnenej, neasntej alebo povedzme stroskotanej láske.
Není tady