6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
já vím. nesu plnou zodpovědnost, nechci přijít o manela, nechci přijít o práci, jen....je to těké, kadý den se vidíme a přitalivost je veliká, není to jen o sexu, naopak spí bych řekla, e ten sex je to poslední, co nám chybí...ale u jsme o tom i mluvili, jak z toho ven, na nic moc jsme nepřili, jen, e je to ílený....náročný, pro mě dost vyčerpávající....odejít bych musela já, firma je jeho. ví to, nechce o mě přijít...jediná monost je prostě ta, e se nic nestane. ale uf, mám toho plný kecky....
Není tady
Nerozumím tomu, proč bys měl přijít o práci.
Třeba proto, majkafo - kdy pominu vysvětlení J39 "odejít bych musela já, firma je jeho", e některé firmy prostě netrpí podobné vztahy na pracoviti. A nedělej si iluze, e se to neprolátne a nedrbe se stylem "nojo, on/a z toho má výhody, můe si dovolit tohle a tamto..." a podobně, i kdyby to pravda nebyla. Take pro klid mezi ostatními zaměstnanci je jednomu či oběma "nabídnut" odchod dohodou.
odejít bych musela já, firma je jeho
Bych se odchodu bála i v případě, e "by se stalo". Protoe (pokud byste opravdu nechtěli odejít z domovů a zůstat spolu) taková "odloená milenka" (nic ve zlým) se můe proměnit v ivou výčitku, případně připomínku... co samozřejmě platí i pro druhou stranu - a pak bývá odchod častým řeením, protoe málokdy se stane, aby se oba shodli "bylo to fajn a budem pokračovat jako by se nic nestalo".
Není tady
heleno, to, co popisuje, není veobecné pravidlo. Někde to tak funguje, jinde ne. Třeba u nás to funguje tak, e vichni zůstávají. To by se museli propustit, pardon "dostat to nabídnuto" mnozí, a hlavně nejvyí vedení. A to si to samo sobě si asi nenabídne, eee?
heleno, to, co popisuje, není veobecné pravidlo.
A já snad něco takového tvrdím? Jasně píu "některé firmy", ne "vechny firmy" nebo dokonce "vae firma" eee?
Není tady
Kuřátko napsal(a):
PetrHl napsal(a):
majkafa napsal(a):
Nerozumím tomu, proč bys měl přijít o práci.u jsem to několikrát viděl na vlastní oči jak dva kvuli vztahu na pracoviti po rozchodu oba odeli, asi neunesli e to nezvládli
Petře...jene to je fakt jen o lidech. Já "vztah" na pracoviti sama zaila a i po ukončení jsme tam pracovali oba pořád dál. Dokonce ani ostatní snad nevěděli, e jsme spolu něco měli.
Práci jsme toti netahali do vztahu a ani vztah do práce
vak ano, ale to dokáe málokdo, zejmána ijí-li spolu
Není tady
ijí- li spolu, to je přece u úplně jiná kategorie. Za to se snad z práce obvykle neodchází, kdy lidé spolu ijí a pracují ve stejné firmě.
majkafa napsal(a):
heleno, to, co popisuje, není veobecné pravidlo. Někde to tak funguje, jinde ne. Třeba u nás to funguje tak, e vichni zůstávají. To by se museli propustit, pardon "dostat to nabídnuto" mnozí, a hlavně nejvyí vedení. A to si to samo sobě si asi nenabídne, eee?
Kamoka musela odís z formy dokonca keď sa vydala za kolegu (podotýkam, e pracujúceho pre pobočku v inom táte). Majú vo firemnej politike, e vo firme nesmú pracova príbuzní ... a paradoxne ani takí, ktorí sa nimi len stanú. Naastie jemu prihodili aj jej krajinu (ČR), tak sa prisahoval k nej a riadi 3 táty odtiaž. A ona je vožnej nohe a mierne podniká, aby nevyla z cviku.
Není tady
J39 napsal(a):
já vím. nesu plnou zodpovědnost, nechci přijít o manela, nechci přijít o práci, jen....je to těké, kadý den se vidíme a přitalivost je veliká, není to jen o sexu, naopak spí bych řekla, e ten sex je to poslední, co nám chybí...ale u jsme o tom i mluvili, jak z toho ven, na nic moc jsme nepřili, jen, e je to ílený....náročný, pro mě dost vyčerpávající....odejít bych musela já, firma je jeho. ví to, nechce o mě přijít...jediná monost je prostě ta, e se nic nestane. ale uf, mám toho plný kecky....
Ta pritazlivost!Ja s ni bojovala velice tezko a on take.Navic na pracovisti se objevila jeste jeho manzelka ktera tam zacala pracovat.Kdyz podnik skoncil vice nez rok jsem ho nevidela.Pak jsme se setkali,kdyz jsem byla v jeho bydlisti navstivit svou tetu.Z me strany vsechna ta pritazlivost a laska za ten cas vyprchala.Opravdu plati sejde s oci ,sejde s mysli.Vymenili jsme si par mejlu a skoncilo to do ztracena.....Jen vzpominky zustali....
Není tady
U nás nezmizela přitalivost ani za 14 měsíců, co jsme spolu neměli ádný kontakt.
Ne vdy platí - sejde z očí sejde z mysli.
My sme sa k sebe s ejdným milencom vrátili cca tri roky po rozchode... Príalivos zostala... Po ďalom poldruha roku sme sa rozili definitívne a odvtedy u ja necítim takú tú osudovú príalivos... Nikdy mi to nebude cudzí človek, myslím naňho v dobrom a elám mu vetko najlepie, ale je to neičo ako bratranec alebo iný príbuzný - proste ti nie je žahostajný, ale nemusíte sa často vidie ani by v kontakte.
Není tady
J39 napsal(a):
... fyzicky jsem jetě nevěrná nebyla, ale je takzvaně za minutu dvanáct.....mám s tím velké potíe, jedná se o kolegu v práci...
Docela Tvému koolegovi závidím...
Ale teď váně - nedělej to - bude to velkej průser, věř mi...
Není tady
Jak pravil Bolek v Muích v naději - "taková dobře provedená nevěra u zachránila nejeden vztah" - no a teď si vyber, e jo.
Není tady
Mikei, a jse si jistej ? není moná nějaká ideální varianta.....jakoe na vech frontách dobrý.....?
Není tady
ty stejně nebude mít klid, dokud to neudělá
Není tady
J39 napsal(a):
Mikei, a jse si jistej ? není moná nějaká ideální varianta.....jakoe na vech frontách dobrý.....?
Je... nejaký čas... ale aj v takej je u zakuklená varianta - prúser na vetkých frontách.
Není tady
Selima napsal(a):
J39 napsal(a):
Je... nejaký čas... ale aj v takej je u zakuklená varianta - prúser na vetkých frontách.
Přesně tak - před nějakými 20 lety jsem musel na kobereček a k náměstkovi ředitele a za "sex na pracoviti" (kterej se vlastně ani nekonal) mi bylo odebráno osobní ohodnocení na 3 měsíce...
Není tady
kocoure, tys musel být éro. se divím, e ti u dávno neupadl.
Není tady
Jestli von ti náměstek nezáviděl, macku... Moná kdyby věděl, e nic nebylo, dostal bys mimořádnou odměnu
Není tady
sazana napsal(a):
Musí se sama rozhodnout s plnou odpovědností za to, co se můe stát. Kdy to udělá, musí počítat s následky. Je to jednoduché. Je nutné počítat s tím, e v případě prozrazení ti manelství krachne. Počítá s tím a stojí ti to pořád za to? Tak to udělej. Chápu, e i dobrém manelství můe jeden nebo druhý z partnerů potkat Lásku. To se nedá naprogramovat, zakázat, vymyslet atd. Ale je nutné myslet na následky a být na to připraven.
Presne....mluvim z vlastni zkusenosti....u mne neslo o "prozrazeni " neceho, ale o tu LASKU..kterou mam, nastesti, jeste i po 2 letech a doufam, ze to tak zustane...
Upravil(a) seewa (19. 2. 2012 17:10)
Není tady
PPavlaa napsal(a):
ty stejně nebude mít klid, dokud to neudělá
kdyby mi někdo slíbil, e kdy to udělám, budu mít klid.....udělám to hned a budu mít klid....ale ono to spí vypadá, e klid mít nebudu. a nevim, jak z toho ven, protoe teď rozhodně klid nemám, půlka firmy si u stejně myslí, e spolu spíme...napětí by se mezi námi dalo krájet.....klid...bych si přála. jetě nikdy se mi nic takovýho nestalo. jsem 20 let věrná. přeila jsem manelovu nevěru, zachránili jsme vztah a funguje nám to....s mým manelstvím nemá tohle nic společnýho.....nikdy bych nevěřila, e můu takhle zcestně uvaovat....mám toho člověka ráda, jsme si blízký....a hrozně mě přitahuje....jde to naprosto paralelně vedle mýho manelství.....vyvíjí se to postupně 5 let, co tam jsem, přitom je to éf a majitel firmy....ale to s tím nijak nesouvisí....a teď u je to teda dost hustý. musela bych odejít. ale bydlíme od sebe kousek, rodiny se navzájem známe, je to pakárna.....mluvili jsme o tom spolu.....hodně dlouho....a doli jsme jen k tomu, e nás to k sobě hodně táhne a e si s tím nevíme ani jeden rady. ale e si ani jeden nemyslíme, e by to jednorázovej úlet vyřeil, ani e by to vyřeilo to, kdyby jsme se neviděli. tak se pořád snaím....tak nějak opakovat - e to prostě nejde, e by to bylo pak hodně zlý..... ale rve mě to na kusy, to vám řikám na rovinu.
Není tady
půlka firmy si u myslí, e spolu spíte ? hm, tak to jste to teda fakt tutlali, e jo
má zaděláno na problém a jetě ani k ničemu nedolo
jinak já myslím, e kdy teda do toho jít nechce, měla bys odejít a najít si práci jinde. a nepovídej, e by to nic nevyřeilo, takhle jste si den co den na očích a je to jen horí.
Upravil(a) PPavlaa (19. 2. 2012 19:38)
Není tady
J39 napsal(a):
kdyby mi někdo slíbil, e kdy to udělám, budu mít klid.....udělám to hned a budu mít klid....ale ono to spí vypadá, e klid mít nebudu. a nevim, jak z toho ven, protoe teď rozhodně klid nemám, půlka firmy si u stejně myslí, e spolu spíme...napětí by se mezi námi dalo krájet.....klid...bych si přála. jetě nikdy se mi nic takovýho nestalo. jsem 20 let věrná. přeila jsem manelovu nevěru, zachránili jsme vztah a funguje nám to....s mým manelstvím nemá tohle nic společnýho.....nikdy bych nevěřila, e můu takhle zcestně uvaovat....mám toho člověka ráda, jsme si blízký....a hrozně mě přitahuje....jde to naprosto paralelně vedle mýho manelství.....vyvíjí se to postupně 5 let, co tam jsem, přitom je to éf a majitel firmy....ale to s tím nijak nesouvisí....a teď u je to teda dost hustý. musela bych odejít. ale bydlíme od sebe kousek, rodiny se navzájem známe, je to pakárna.....mluvili jsme o tom spolu.....hodně dlouho....a doli jsme jen k tomu, e nás to k sobě hodně táhne a e si s tím nevíme ani jeden rady. ale e si ani jeden nemyslíme, e by to jednorázovej úlet vyřeil, ani e by to vyřeilo to, kdyby jsme se neviděli. tak se pořád snaím....tak nějak opakovat - e to prostě nejde, e by to bylo pak hodně zlý..... ale rve mě to na kusy, to vám řikám na rovinu.
A u jsi pochopila svého manela? Porozuměla tomu, proč se to tenkrát stalo vám? Odpustilas doopravdy jemu i sobě?
Kdy do toho půjde, velmi pravděpodobně zničí svou rodinu. Jsi si jista, e to chce? Jsi připravena nést důsledky?
Kdo jsi? Před esti lety jsem nevěru mého BM proívala i já. Tak nějak tipuji, která asi jsi.
No, nevím, holka. Opravdu si hraje s ohněm. Dobře si rozmysli, jestli miluje svého mue. Jestli ano, nedělej to. Bude litovat.
PPavlaa napsal(a):
půlka firmy si u myslí, e spolu spíte ? hm, tak to jste to teda fakt tutlali, e jo
má zaděláno na problém a jetě ani k ničemu nedolo
jinak já myslím, e kdy teda do toho jít nechce, měla bys odejít a najít si práci jinde. a nepovídej, e by to nic nevyřeilo, takhle jste si den co den na očích a je to jen horí.
Já vím Pavlo, nijak se tu neobhajuju, vím, co si větina z vás myslí, naprosto to chápu, proila jsem druhou stranu..a bylo to příerný...ani nevím, co tu hledám, moná sbírám ze vech stran a názorů dalí sílu a energii tomu čelit a odolat.
Není tady
Majko, před esti lety jsme si tu spolu opravdu psaly....
a ano....jednu pozitivní věc mi to přineslo....pochopila jsem víc manela i to, jak je těký odolat vzájemný přitalivosti.
ale je to jiný.....nechci se k tomu vracet....před esti lety to byla manelova reakce na naí krizi a mou nespokojenost ve vztahu a nebejt mýho velkýho boje o něho ač u jsem předtím měla dojem, e nae cesta....je vcelku u konce, ustáli jsme to. lecos se změnilo, lecos zůstalo stejný, lecos se zlepilo...já jsem o hodně hodně jinde...to je na dlouhý vyprávění. nevím, jestli to mám vechno naprosto oditý a srovnaný, ale proila jsem si to sama v sobě, doma byl klid a dala jsem do manelství znovu vechno.
tohle.....není důsledek ádný krize, nemyslím, e bych cítila jakoukoliv potřebu odplaty....nijak to s tím nesouvisí....nebo si to aspoň neuvědomuju.
jde to bokem. nechci o rodinu přijít.
nemůu to udělat.
nemám nikde rozhodně záruku, e kdy jsem manelovu nevěru zvládla já, e on zvládne mojí.
Není tady
Tak jsem zvědavá, jestli mě má intuice neklame.
Co se týká jiných, mám ji výbornou. Ale co se týká mě, totálně selhává. Potřebovala bych to naopak.